• europages
 • >
 • VIRKSOMHEDER - LEVERANDØRER - UDBYDERE
 • >
 • kæder- plast

Resultater for

Kæder- plast - Import eksport

 1. ITALSTAMPI

  Italien

  Verified by europages badge

  Italstampi har siden 1981 designet og fremstillet lokkestempler, støbt plastmaterialer og præget små metalemner. Vores moderne faciliteter dækker et areal på 9.000 m², heraf 5.000 m² overdækket. Vores indgående kendskab til branchen, professionelt udførte arbejde, automatisering af produktionen og vores hurtige respons på kundekrav er grundlaget for vores succes, som har gjort at virksomheden er vokset støt.

 2. THENAR SRL

  Italien

  Verified by europages badge

  Virksomheden THENAR SRL, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Kæder, plast branchen. Den opererer også inden for Befæstelse, metal-, håndtag, håndtag i plast, Befæstelse, metal-, fæstningsartikler, gedefod, stifte, og afstandsbolte i metal til fæstning brancherne. Den er baseret i Correggio, Italien.

 3. GELBER GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Virksomheden GELBER GMBH, er en Engrossalg, der opererer inden for Kæder, plast branchen. Den er baseret i Burbach, Tyskland.

 4. O.C.S.A. SRL

  Italien

  Verified by europages badge

  Virksomheden O.C.S.A. SRL, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Kæder, plast branchen. Den opererer også inden for design støbeforme, og formning af plastmaterialer brancherne. Den er baseret i Senago, Italien.

 5. PÖTZ & SAND GMBH & CO KG

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Virksomheden PÖTZ & SAND GMBH & CO KG, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Kabler - tilbehør branchen. Den opererer også inden for Kæder, plast, Kæder - tilbehør, Trådfjedre, Kæder, plast, Kæder - tilbehør, Trådbøjedele, kæder i rustfrit stål, svejsede kæder, og Sjækler brancherne. Den er baseret i Monheim, Tyskland.

Office Building Outline icon
En side til din virksomhed
Kan du se dette? Også dine potentielle kunder Tilmeld dig nu for at blive synlig på europages.
 1. RÖTTGERS KETTEN GMBH & CO. KG

  Tyskland

  Produktion af rundstålkæder og jernvarer: Kæder til gødningsspredning, kæder til traktoranhængere, transportkæder (slagterikæder, i 50 m-længder. Udførelser: Galvanisk forzinket eller ikke-rustende specialstål (1.4571), kvalitetskæder (rundstålkæder DIN 763, DIN 766, DIN 32891, DIN 32895), løftekæder (DIN 5684-5, EN 818-7), kæder til landbrug, kæder til lastoptagelse (anhugningskæder iht. DIN 695 og EN 818-2), rustfri kæder, knudekæder, plastkæder, svejsede rundstålkæder.

 2. EREDI DI COLOMBO LUIGI SNC

  Italien

  Familiehåndværksfirmaet Eredi di Colombo Luigi Riva Lucia e Figli blev grundlagt i 1961 med speciale i plaststøbning.

 3. HABASIT GMBH

  Østrig

  Virksomheden HABASIT GMBH, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Kæder, plast branchen. Den er baseret i Wien, Østrig.

 4. DÖRNER & HELMER GMBH

  Tyskland

  Virksomheden DÖRNER & HELMER GMBH, er en Engrossalg, der opererer inden for Kæder, plast branchen. Den er baseret i Urmitz, Tyskland.

 5. MEISTER & CIE AG HASLE-RÜEGSAU

  Schweiz

  Virksomheden MEISTER & CIE AG HASLE-RÜEGSAU, er en Engrossalg, der opererer inden for Kæder, plast branchen. Den er baseret i Hasle-Rüegsau, Schweiz.

 1. MURRPLASTIK AG

  Schweiz

  Virksomheden MURRPLASTIK AG, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Kæder, plast branchen. Den er baseret i Willisdorf, Schweiz.

 2. HELVOET

  Belgien

  Virksomheden HELVOET, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Kæder branchen. Den opererer også inden for Kæder, plast, Plast - industrielle produkter, Kæder, plast, Plast - industrielle produkter, løsdele til biler, og Plastkomponenter brancherne. Den er baseret i Lommel, Belgien.

 1. RAINER STÖRMER QUALITÄTS-GUMMIBAND-BAGGERKETTEN

  Tyskland

  Virksomheden RAINER STÖRMER QUALITÄTS-GUMMIBAND-BAGGERKETTEN, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Kæder, plast branchen. Den opererer også inden for Hjul, rullehjul og ruller, Byggematerialefremstilling - maskiner og udstyr, Byggemaskiner, Byggepladsinstallationer og udstyr, Hjul, rullehjul og ruller, Byggematerialefremstilling - maskiner og udstyr, Byggemaskiner, og Byggepladsinstallationer og udstyr brancherne. Den er baseret i Kreuztal, Tyskland.

 2. CASA DELLA CATENA DI TAMBURINI FABRIZIO

  Italien

  Virksomheden CASA DELLA CATENA DI TAMBURINI FABRIZIO, der opererer inden for Kæder, plast branchen. Den opererer også inden for Kæder - tilbehør, Kæder, Kæder, jern og stål, Kæder, specialfremstillede, Kæder - tilbehør, Kæder, Kæder, jern og stål, og Kæder, specialfremstillede brancherne. Den er baseret i Cadriano Di Granarolo (Bo), Italien.

 3. ACCADIPLAST SRL

  Italien

  Virksomheden ACCADIPLAST SRL, der opererer inden for Kæder, plast branchen. Den opererer også inden for Sprøjtestøbning af gummi og plast, Armeret plast - formstøbning, formgivning af plastmaterialer, støbning af plastmaterialer, Sprøjtestøbning af gummi og plast, og Armeret plast - formstøbning brancherne. Den er baseret i Bassano del Grappa (VI), Italien.

 4. FHP VILEDA

  Belgien

  Virksomheden FHP VILEDA, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Kæder branchen. Den opererer også inden for Kæder, plast, Rengøring og vedligeholdelse - udstyr og materiel, Rengørings- og vedligeholdelsesprodukter, til industri og handel, Rengørings- og vedligeholdelsesprodukter, husholdnings-, Kæder, plast, Rengøring og vedligeholdelse - udstyr og materiel, Rengørings- og vedligeholdelsesprodukter, til industri og handel, og Rengørings- og vedligeholdelsesprodukter, husholdnings- brancherne. Den er baseret i Verviers, Belgien.

 5. DINAMIC BENELUX

  Belgien

  Virksomheden DINAMIC BENELUX, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Kæder, plast branchen. Den opererer også inden for Plast - emballering, Plast - emballering, og emballager til fødevarer brancherne. Den er baseret i Aalst, Belgien.

 6. MACCHI PLAST S.R.L.

  Italien

  Virksomheden MACCHI PLAST S.R.L., er en Underleverandør, der opererer inden for Plaststøbning branchen. Den opererer også inden for Kæder, plast, Sprøjtestøbning af gummi og plast, Kæder, plast, og Sprøjtestøbning af gummi og plast brancherne. Den er baseret i Locate Varesino, Italien.

 7. GLOBAL TRACK WAREHOUSE EUROPE GMBH

  Tyskland

  Virksomheden GLOBAL TRACK WAREHOUSE EUROPE GMBH, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Kæder, plast branchen. Den opererer også inden for gummikæder, og reservedele brancherne. Den er baseret i Düsseldorf, Tyskland.

 8. STEELFORM

  Italien

  Virksomheden STEELFORM, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Kæder, plast branchen. Den opererer også inden for Sprøjtestøbning af gummi og plast, Armeret plast - formstøbning, Sprøjtestøbning af gummi og plast, og Armeret plast - formstøbning brancherne. Den er baseret i Costabissara, Italien.

 1. PLASTOP S.R.L.

  Italien

  Virksomheden PLASTOP S.R.L., er en Underleverandør, der opererer inden for Plaststøbning branchen. Den opererer også inden for Kæder, plast, Sprøjtestøbning af gummi og plast, Kæder, plast, og Sprøjtestøbning af gummi og plast brancherne. Den er baseret i Vernio, Italien.

 2. D.B. EMME

  Italien

  Virksomheden D.B. EMME, er en Underleverandør, der opererer inden for Forme, plast- og gummiindustrien branchen. Den opererer også inden for Kæder, plast, Plaststøbning, Kæder, plast, og Plaststøbning brancherne. Den er baseret i Calderara Di Reno, Italien.

 3. PLASTIROMA

  Italien

  Virksomheden PLASTIROMA, der opererer inden for Plaststøbning branchen. Den opererer også inden for Kæder, plast, Sprøjtestøbning af gummi og plast, Kæder, plast, og Sprøjtestøbning af gummi og plast brancherne. Den er baseret i Guidonia Montecelio, Italien.

 4. LUMA DI IVANO MANTEGAZZA E C. S.N.C.

  Italien

  Virksomheden LUMA DI IVANO MANTEGAZZA E C. S.N.C., der opererer inden for Plaststøbning branchen. Den opererer også inden for Forme, plast- og gummiindustrien, Kæder, plast, Forme, plast- og gummiindustrien, og Kæder, plast brancherne. Den er baseret i Solaro, Italien.

 5. MOULD PLAST S.R.L.

  Italien

  Virksomheden MOULD PLAST S.R.L., er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Plaststøbning branchen. Den opererer også inden for Kæder, plast, Sprøjtestøbning af gummi og plast, Kæder, plast, og Sprøjtestøbning af gummi og plast brancherne. Den er baseret i Brendola, Italien.

 6. SARPLAST

  Italien

  Virksomheden SARPLAST, er en Underleverandør, der opererer inden for Plaststøbning branchen. Den opererer også inden for Kæder, plast, Sprøjtestøbning af gummi og plast, Kæder, plast, og Sprøjtestøbning af gummi og plast brancherne. Den er baseret i Sarezzo, Italien.

 7. MGB S.R.L.

  Italien

  Virksomheden MGB S.R.L., er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Kæder, plast branchen. Den opererer også inden for Sprøjtestøbning af gummi og plast, Armeret plast - formstøbning, Sprøjtestøbning af gummi og plast, og Armeret plast - formstøbning brancherne. Den er baseret i Merate, Italien.

 8. NINGBO YINZHOU KEAO PLASTIC & MOULD FACTORY

  Kina

  Virksomheden NINGBO YINZHOU KEAO PLASTIC & MOULD FACTORY, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Kæder, plast branchen. Den er baseret i Ningbo City, Kina.

 9. ABA S.R.L.

  Italien

  Virksomheden ABA S.R.L., er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Plaststøbning branchen. Den opererer også inden for Kæder, plast, Sprøjtestøbning af gummi og plast, Kæder, plast, og Sprøjtestøbning af gummi og plast brancherne. Den er baseret i Lainate, Italien.

 10. CALLIGARO GIANNI S.R.L.

  Italien

  Virksomheden CALLIGARO GIANNI S.R.L., der opererer inden for Plaststøbning branchen. Den opererer også inden for Kæder, plast, Sprøjtestøbning af gummi og plast, Kæder, plast, og Sprøjtestøbning af gummi og plast brancherne. Den er baseret i Osoppo, Italien.

Anmodning om tilbud

Opret en anmodning og få flere tilbud fra verificerede leverandører.

 • Kun relevante leverandører
 • I overensstemmelse med databeskyttelse
 • 100% gratis