• europages
 • >
 • VIRKSOMHEDER - LEVERANDØRER - UDBYDERE
 • >
 • løfteudstyr - tilbehør

Resultater for

Løfteudstyr - tilbehør - Import eksport

 1. CODIPRO (GROUPE ALIPA)

  Luxembourg

  Verified by europages badge

  CODIPRO, der er europæisk specialist, fremstiller hejseringe i høj kvalitet der kan løfte meget tunge byrder. Alle Codipros ringe er leddelte og kan rotere med last. CODIPRO tilbyder et stort udvalg af hejsering efter mål og med korte leveringsfrister.

 2. HOVMAND A/S

  Danmark

  Verified by europages badge

  Som verdens førende producent af mobile batteridrevne løftere arbejder vi hver dag for at gøre arbejdslivet i produktionen sikrere og mere effektiv. Vores løfte- og transportløsninger lavet af rustfrit stål og aluminium gør det lettere at håndtere tunge genstande - såsom kasser, tønder, ruller og kedler. Belastninger på op til 300 kg kan håndteres let og forsigtigt af en person. Vi har designet produkterne så fleksibelt og modulært, at de uden problemer kan sættes sammen til specielle processer. Med vores virtual engineering app konfigurerer vi den rigtige mulighed til vores kunder, fra mere end 100.000 indstillinger. Vi kan også tilbyde personlig og individuel online rådgivning ved hjælp af appen. Hovmand leverer til virksomheder fra industri-, farmaceutiske, kemiske, kosmetiske og fødevareproduktionsbrancherne. Søren Hovmand er ejer og direktør for virksomheden som blev grundlagt i 1972.

 3. SHZ SÄCHSISCHE HEBE- UND ZURRTECHNIK GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Siden 2002 har SHZ Sächsische Hebe- und Zurrtechnik GmbH i Großröhrsdorf ved Dresden i Tyskland serviceret kunder, der gerne vil have produkter af høj kvalitet, som er produceret i Tyskland.. Vi producerer blandt andet spænderemme, løfteremme og rundslynger og hører til blandt de mest fremtrædende europæiske virksomheder på dette område. Ikke mindst på grund af kvaliteten af vores spænderemme, andre produkter i vores udbud samt vores fremragende service, har vi igennem flere år oplevet vækst, så vi udvider hele tiden vores sortiment og tilbud af tjenesteydelser. Hos os finder du en lang række løsninger til følgende formål: Lastsikring, anslagsmidler, kæder, reb og løfteværktøj..

 4. HBC-RADIOMATIC GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  For at kunne imødekomme vores kunders ønsker om produkter på højeste kvalitetsniveau har vi hos HBC altid sat en ære i at samle udvikling, konstruktion og produktion under eget tag. Og det er vi så stolte af, at vi skilter med det: Førsteklasses kvalitet "made by HBC". Vores medarbejderes knowhow er vores vigtigste kapital. Vi understøtter det med videreuddannelsesprogrammer for vores medarbejdere og virksomhedsuddannelse af unge mennesker. Vi har hvert år omkring 40 lærlinge og studerende hos os, hvilket er med til at skabe den unikke HBC-kvalitet. Vi investerer konsekvent i udvikling af egne produkter. Ved hjælp af gode ideer og fremadpegende teknologier har vi i årtier været med til at sætte standarderne i vores branche. Udviklingsarbejdet har altid være rettet mod behovene hos vores kunder, således at vi ud over innovative produkter også har kunnet levere afgørende konkurrencefordele. Hvad enten fokus er på sikkerhed, komfort eller økonomi: Med HBC er du altid et skridt foran markedet!

 5. VEGA

  Tyrkiet

  Verified by europages badge

  VEGA Stacker Machine Engineering Ltd. er en førende virksomhed inden for branchen af gaffeltruck, stablemaskiner og palletrucks, som siden 1978 har været beliggende i Istanbul i Tyrkiet. Vi har et omfattende portefølje af stablemaskiner, palletrucks og reservedele som omfatter diesel- og LPG-gaffeltrucks, elektriske gaffeltrucks, palletrucks med elektriske platforme, elektriske paller, hydrauliske manuelle trucks, fuldt automatiserede traktionstyrede maskiner, semiautomatiske batteridrevne traktionsmaskiner, manuelle læsseplatforme og mere. Opdag vores fulde udvalg af produkter på vores hjemmeside! Foruden vores maskinprodukter fremstiller vi også polyamidhjul, drejehjul og ruller fremstillet af gummiplast til stablemaskiner og palletrucks. Vores virksomhed har fokus på kundetilfredshed samt etiske og moralske principper, for at sikre at alle vores interessanter er tilfredse. Vi arbejder på at levere enestående ydelser inden for transport- og stablemaskiner, for at imødese vores kunders høje forventninger. Vores vision er at bidrage til sektorens udvikling med innovativ tilgang, og globalt være kundernes første valg. Med 41 års erfaring tilbyder vi kvalitetsprodukter til konkurrencedygtige priser og betalingsvilkår, en problemfri og rettidig levering samt en bæredygtig tilgang med fokus på økonomi, miljø og social tilgang. Tøv ikke med at kontakte os for flere oplysninger!

Office Building Outline icon
En side til din virksomhed
Kan du se dette? Også dine potentielle kunder Tilmeld dig nu for at blive synlig på europages.
 1. KEDY

  Tyrkiet

  Verified by europages badge

  Standard er ofte ikke tilstrækkeligt; hver dag spildes værdifulde ressourcer i virksomhed, på grund af manglende passende løfteløsninger. Derudover vil dårlig løftning ofte resultere i skader som både koster penge og som kan forhindres. Lær hvordan du bruger vores viden, for at sikre, at din virksomheds procedurer ikke kun er sikre, men også hurtige og mere miljøvenlige. Slutresultatet af vores rådgivning vil på enhver måde imødese dine forventninger. I mere end 10 år har vi været på markedet for liftudstyr, så KEDY® er din projektpartner og problemløser. De specialiserede løfteteknologiløsninger fra KEDY® er ikke kun langvarige og holdbare, men også godt for materialerne, de kan uden problemer anvendes til lasttransport og er nemme for personalet at bruge. Hvad enten det er en omkostningseffektiv løsning eller en unik tilpasning, så vil KEDY® finde den bedste løsning for dig. Tøv ikke med at kontakte os for flere oplysninger!

 2. DAL FORNO SRL

  Italien

  Verified by europages badge

  Komplet levering af anlæg og udstyr egnet til løft og håndtering af materialer, herunder sugekopper til marmor- og granitsektoren, svingkraner, ophængte systemer, elektriske kædetaljer, vakuumløftesystemer og håndteringsudstyr. Vores produkter er designet i henhold til de højeste sikkerheds- og kvalitetsstandarder, garanteret af mange års erfaring og engagement i sugekopsløftesektoren.

 3. LIFTEUROP (GROUPE ALIPA)

  Luxembourg

  Verified by europages badge

  Virksomheden LIFTEUROP (GROUPE ALIPA), er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Løfteudstyr - tilbehør branchen. Den opererer også inden for løfteudstyr, løfteudstyr, Løfte- og ladekroge, remme, sikkerhedsudstyr, laboratorium til reparation, dynamometre, identifikationsplader, og Lastløftemagneter brancherne. Den er baseret i Wiltz, Luxembourg.

 4. LEMMENS

  Belgien

  Verified by europages badge

  Virksomheden LEMMENS, er en Engrossalg, der opererer inden for Kabler - tilbehør branchen. Den opererer også inden for Slynger, hejsning og stuvning, Taljer og spil, Snore og bånd, Løfteudstyr - tilbehør, Net og snore, Tråd og kabler, stål-, Slynger, hejsning og stuvning, Taljer og spil, og metalkabler brancherne. Den er baseret i Sprimont, Belgien.

 5. WIMO HEBETECHNIK GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Virksomheden WIMO HEBETECHNIK GMBH, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Løfteudstyr - tilbehør branchen. Den er baseret i Woringen, Tyskland.

 1. BLOKSMA-ENGINEERING GMBH MATERIALFLUSSTECHNIK

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Virksomheden BLOKSMA-ENGINEERING GMBH MATERIALFLUSSTECHNIK, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Løfteudstyr - tilbehør branchen. Den opererer også inden for Løfteudstyr, og Fragtskibe brancherne. Den er baseret i Urbach, Tyskland.

 2. FRIEDRICH KÖSTER GMBH & CO. KG

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Virksomheden FRIEDRICH KÖSTER GMBH & CO. KG, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Løfteudstyr - tilbehør branchen. Den er baseret i Heide, Tyskland.

 1. SFK GMBH & CO. KG

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Virksomheden SFK GMBH & CO. KG, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Løfteudstyr - tilbehør branchen. Den er baseret i Weilmünster, Tyskland.

 2. HEBETECH AG

  Schweiz

  Verified by europages badge

  Virksomheden HEBETECH AG, er en Agent/ Repræsentant, der opererer inden for Løfteudstyr - tilbehør branchen. Den er baseret i Altendorf, Schweiz.

 3. MIRECS TECHNOLOGIEPARTNER GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Virksomheden MIRECS TECHNOLOGIEPARTNER GMBH, er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Løfteudstyr - tilbehør branchen. Den er baseret i Brandenburg An Der Havel, Tyskland.

 4. 3I HANDHABUNGSTECHNIK GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Virksomheden 3I HANDHABUNGSTECHNIK GMBH, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Løfteudstyr - tilbehør branchen. Den er baseret i Kaufungen, Tyskland.

 5. SACHS PRODUCTS AND INNOVATIONS GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Virksomheden SACHS PRODUCTS AND INNOVATIONS GMBH, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Løfteudstyr - tilbehør branchen. Den er baseret i Engen, Tyskland.

 6. TECHNIQUES ELINGUES SERVICES

  Frankrig

  Verified by europages badge

  Virksomheden TECHNIQUES ELINGUES SERVICES, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Kabler - tilbehør branchen. Den opererer også inden for Løfteudstyr - tilbehør, Overskibe, slynger, Løfteudstyr - tilbehør, kabler og tilbehør til træklatring, Overskibe, galvaniseret stålvant, løfteudstyr, og løfteudstyr brancherne. Den er baseret i Mimet, Frankrig.

 7. ANDRIN MAGNETISME INDUSTRIEL

  Frankrig

  Verified by europages badge

  Virksomheden ANDRIN MAGNETISME INDUSTRIEL, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Elektromagneter branchen. Den opererer også inden for Løfteudstyr - tilbehør, magnetseparatorer, løft med magnet, Lastløftemagneter, og Løfteudstyr - tilbehør brancherne. Den er baseret i Villers La Montagne, Frankrig.

 8. LASH + LIFT ZURR- UND HEBETECHNIK GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Virksomheden LASH + LIFT ZURR- UND HEBETECHNIK GMBH, er en Engrossalg, der opererer inden for Løfteudstyr - tilbehør branchen. Den er baseret i Lübeck, Tyskland.

 1. TRANSPROTEC GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Virksomheden TRANSPROTEC GMBH, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Løfteudstyr - tilbehør branchen. Den er baseret i Ahrensburg, Tyskland.

 2. DEAL LEVAGE

  Frankrig

  Verified by europages badge

  Virksomheden DEAL LEVAGE, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Byggekraner branchen. Den opererer også inden for Løfteudstyr - tilbehør, industriel løftning, industrikæder, snore, kabler til industrien, kabel, løfteudstyr, Løfteudstyr - tilbehør, og Hejsering til svejsning brancherne. Den er baseret i Gémenos, Frankrig.

 3. PLANETA FRANCE SAS

  Frankrig

  Verified by europages badge

  Virksomheden PLANETA FRANCE SAS, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Løfteudstyr - tilbehør branchen. Den opererer også inden for Taljer og spil, Taljer og spil, gaffeltruck til transport, Elektriske kædetaljer, og Elektriske hejsespil til byggepladser brancherne. Den er baseret i Couëron, Frankrig.

 4. LORTEL

  Luxembourg

  Verified by europages badge

  Virksomheden LORTEL, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Løfteudstyr - tilbehør branchen. Den opererer også inden for Hejsekonsoller - kraner, Kabler - tilbehør, Kæder, Taljer og spil, Sikkerhedssele, Slynger, hejsning og stuvning, Løbekraner, Hejsekonsoller - kraner, og Kabler - tilbehør brancherne. Den er baseret i Bettembourg, Luxembourg.

 5. GERMANY DALMEC GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Virksomheden GERMANY DALMEC GMBH, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Løfteudstyr - tilbehør branchen. Den er baseret i Aying, Tyskland.

 6. KONECRANES AND DEMAG GES.M.B.H.

  Østrig

  Verified by europages badge

  Virksomheden KONECRANES AND DEMAG GES.M.B.H., er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Løfteudstyr - tilbehør branchen. Den er baseret i Salzburg, Østrig.

 7. ALBERT FEZER MASCHINENFABRIK GMBH

  Tyskland

  FEZER er en familievirksomhed, der på nuværende tidspunkt ledes af den tredje generation. Virksomheden er førende indenfor vakuumhåndteringsteknologi, og er anerkendt over hele verden. Vores høje kundeserviceniveau overholdes og garanteres med kvalitetsadministration i henhold til DIN ISO 9001. Dette gør det muligt for os at udføre permanente analyser af vores virksomhedsprocesser, og dermed tilpasse dem perfekt til de voksende kundekrav. Gå efter den nemmeste håndtering af effektive, økonomiske produktionsprocesser og højeste driftssikkerhed, som er i overensstemmelse med vores vejledende princip: simply move more. Produktion og salg af: Vakuumlastanordninger og -systemer, vakuumklemmeteknologi, vakuumklemmesystemer, vakuumsugeanordninger, vakuumsugeplader, vakuumgeneratorer, reguleringsventiler, vakuumfiltre, plademetaller, gribekraner, hængekraner, håndteringsenheder, håndteringssystemer, hejseudstyr, aluminiumkranbaner, vakuumsystemer, vakuum arbejdsborde, vakuum ejektorer , vakuumfiltre, vakuumløfteanordninger, vakuumkomponenter, vakuumsugeenheder og mere.

 8. ALTRAD INTERNATIONAL

  Frankrig

  Altrad International er en del af gruppen Altrad. Vi sælger alle de produkter, der fremstilles inden for gruppen verden over. Gruppen ALTRAD arbejder i dag med kunder i hele verden: EUROPA, ASIEN, AFRIKA, AMERIKA osv... Vi tilbyder et bredt udvalg af pålidelige kvalitetsprodukter til konkurrencedygtige priser og med hurtige leveringsfrister. Blandt de produkter, der fremstilles af gruppen, kan nævnes udstyr til byggeri (trillebører, stilladser, forskallinger til afstivning, betonblandere, stampere, vibrationsplader, sprøjtemaskiner, betoncontainere, stiger...), maskiner til skæring, bearbejdning af beton (vibrationsnåle, omformere osv...) samt udstyr til offentlige institutioner (tribuner, modtagelsestelte, legepladser, scener, borde osv…). Virksomheden tilbyder desuden kunderne en vifte af services: Logistik og en købs- og eftersalgsservice, der altid står til kundens rådighed.

 9. PEINER SMAG LIFTING TECHNOLOGIES GMBH

  Tyskland

  Produktspektret omfatter produkter til omladning af alle slags styrtgods, containere og specialløftegrej. Fokuserede handlingsområder er havne, omladningsfirmaer, kran- og byggemaskinproducenter, stålværker, genbrugsfirmaer og affaldsforbrændingsanlæg. I 2015 blev porteføljen efter en overtagelse udvidet med spredemaskiner. På fabrikkerne i Salzgitter, Tyskland, Shanghai, Kina og Chennai, Indien (gribere) samt Changshu, Kina (spredemaskiner) udvikles og produceres lastoptagningsmidler til samtlige håndteringsopgaver på basis af den gennemprøvede PEINER knowhow. Over 65 års brancheerfaring i forbindelse med innovative, praksisnære udviklingsprocesser har bragt PEINER gribere frem til deres førende position på det internationale marked. PEINER gribere finder man overalt, hvor materialer skal håndteres, bevæges eller positioneres. Især inden for gribere til læsning og aflæsning af massegods er mærket førende på verdensplan.

 10. SEILEREI VOIGT SEIL- UND HEBETECHNIK GMBH

  Tyskland

  Wirevirksomheden Voigt Seil- und Hebetechnik GmbH er din specialist inden for tråd-, fiber- og kunststofwirer samt alle løsninger inden for wirer. Vores produktsortiment består af følgende 5 produktområder: Fibertove, stålwire og kæder / anhugningsmidler / faldsikring- værnemidler / lastsikring - fastsurringsteknik / løftegrej- lastoptagningsmidler. Desuden tilbyder vi forskellige serviceydelser som f.eks. reparations- og kontrolservice, udlejning af materiel, montageservice, forskellige kurser eller seminarer. I vores 4 produktionshaller, der udmærker sig ved høje tekniske og innovative standarder, fremstiller vi førsteklasses produkter. For at garantere vores kunder en hurtig bearbejdning og kort leveringstid oplagres vores produkter kvalitetsrigtigt i 3 lagerhaller, hvorfra de kan afsendes omgående.

Anmodning om tilbud

Opret en anmodning og få flere tilbud fra verificerede leverandører.

 • Kun relevante leverandører
 • I overensstemmelse med databeskyttelse
 • 100% gratis