• europages
  • >
  • VIRKSOMHEDER - LEVERANDØRER - UDBYDERE
  • >
  • pølser

Resultater for

Pølser

ItalienBologna og Emilia-Romagna
  1. SALUMIFICIO VAL D'ONGINA

    Italien

    Virksomheden SALUMIFICIO VAL D'ONGINA, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Pølser branchen. Den er baseret i San Nazzaro Di Monticelli D’ongina, Italien.

  2. FELSINEO SPA

    Italien

    Førende italiensk fabrikant af mortadella certificeret IGP. Eksklusiv produktion og kvalitetscertificeret Mortadelle efter den traditionelle opskrift fra Boulogne - Certificeringer: ISO 20009001: 2000, ISO 22000: 2005, ISO 14001: 2004, BRC, IFS Mortadelle uden gluten. 1963 Mortadella Artisanale, A.O.P. Rustica, Oro, Tricolore, La Blu di Felsineo, Amabile. Eksport til hele verden.

  3. VE.MA.C. SRL

    Italien

    Vemac er en førende virksomhed inden for design og fremstilling af automatiske linjer til bearbejdning af råt kød, tilberedt kød og krydret kød. Vemac fremstiller alt fra automatiske kødlæssemaskiner, kølesystemer, automatiske læsselinjer til kødpålæg og sorteringssystemer til skinker og kan dermed imødekomme alle krav inden for godshåndtering, automatisering og robotteknik i kødindustrien.

  4. BERTAZZONI SPA

    Italien

    I Guastalla mellem Reggio Emilia og Parme forener en familieejet virksomhed Emilie Romagnes to bedste traditioner, det vil sige madkultur og teknisk knowhow. Bertazzoni er den nye generation inden for regionens madkultur, som består af produkter som Parmaskinke, pølse, mortadelle, Parmigiano Reggiano og balsamicoeddike. Det er derfor, at de der elsker at lave mad bruger køkkenet og kogepladerne fra Bertazzoni, der er lavet med passion og kompetence af køkkeneksperter.