• europages
 • >
 • VIRKSOMHEDER - LEVERANDØRER - UDBYDERE
 • >
 • industrielle beslag

Resultater for

Industrielle beslag - Import eksport

 1. BAIER DREHTEILE GMBH & CO. KG

  Tyskland

  Verified by europages badge

  CNC-drejedele og automatdrejedele af alle bearbejdelige materialer iht. DIN, tegning eller model. Produktpaletten spænder fra enkle drejedele til højkomplekse, monteringsfærdige komponenter. Delene finder anvendelse på områderne automotive, beslag/sikkerhedsteknik, forbindelsesteknik, armaturer og elektroindustri. Vores maskinpark har optimale forudsætninger vores kunders mange forskellige komponenttyper. CNC-lang- og kortdrejemaskiner (kapacitet: 2-65 (175) mm); Højtydende CNC-dreje-/fræsemaskiner (kapacitet: 15-65 mm); Flerspindeldrejemaskiner (kapacitet: 5-35 mm); Enkeltspindeldrejemaskiner (kapacitet: Indtil 15/20/26/36/42/65 mm); Systemlogistik og moduler, sletbearbejdning som f.eks. Slibning, glideslibning, mærkning, fræsning, stansning, hærdning og overfladebehandlinger hører ligeledes til vores omfattende ydelsesspektrum.

 2. SOLUDIAM

  Frankrig

  Verified by europages badge

  Virksomheden SOLUDIAM, er en Engrossalg, der opererer inden for Industrielle beslag branchen. Den opererer også inden for Diamantværktøj, diamantskiver, trykluftshammer, Diamantværktøj, og diamantskiver til marmor brancherne. Den er baseret i Caux, Frankrig.

 3. CIVIC INDUSTRIE

  Frankrig

  Verified by europages badge

  Virksomheden CIVIC INDUSTRIE, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Beslag, bygge og anlæg branchen. Den opererer også inden for Billedrammer og indramning, Stænger, billedophæng, Industrielle beslag, stopanslag til mure, stoppeknaster til døre, Billedrammer og indramning, gulanslag, Stænger, billedophæng, og fabrikation af dæklister brancherne. Den er baseret i L'haye Les Roses, Frankrig.

 4. BUDMAT GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Virksomheden BUDMAT GMBH, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Industrielle beslag branchen. Den er baseret i Arnsberg, Tyskland.

 5. ACTON S.A.

  Frankrig

  Verified by europages badge

  Virksomheden ACTON S.A., er en Distributør, der opererer inden for Befæstelsesindretninger branchen. Den opererer også inden for Industrielle beslag, Overskibe, Møtrikker til skruer, Rundjern, gevindskårne, Skruer og møtrikker, skruer til træ, Industrielle beslag, skrueartikler i rustfrit stål, og Overskibe brancherne. Den er baseret i L' Horme, Frankrig.

Office Building Outline icon
En side til din virksomhed
Kan du se dette? Også dine potentielle kunder Tilmeld dig nu for at blive synlig på europages.
 1. MORO & SPREAFICO S.R.L.

  Italien

  Verified by europages badge

  Virksomheden MORO & SPREAFICO S.R.L., er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Stål og metaller - bearbejdning branchen. Den opererer også inden for Industrielle beslag, Beslag, bygge og anlæg, hængsler, Industrielle beslag, samling af metaller, hængelåse, og Beslag, bygge og anlæg brancherne. Den er baseret i Monte Marenzo, Italien.

 2. WILHELM STOLLE GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Virksomheden WILHELM STOLLE GMBH, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Industrielle beslag branchen. Den er baseret i Bonn, Tyskland.

 3. BENE INOX - VISSERIE & BOULONNERIE

  Frankrig

  Verified by europages badge

  Virksomheden BENE INOX - VISSERIE & BOULONNERIE, er en Distributør, der opererer inden for Befæstelsesindretninger branchen. Den opererer også inden for Industrielle beslag, Dyvler/tapskruer og skruebolte, befæstelse, Rundjern, gevindskårne, Møtrikker til skruer, Overskibe, skruer til metal, Træskruer, pladeskruer, og Skrueartikler i rustfrit stål brancherne. Den er baseret i Saint Priest, Frankrig.

 4. CONRAD ELECTRONIC ITALIA

  Italien

  Verified by europages badge

  Virksomheden CONRAD ELECTRONIC ITALIA, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Elektroniske komponenter branchen. Den opererer også inden for Industrielle beslag, Home system, domotik, automatismer, Industrielle beslag, domotiksystemer, Home system, og automatiske systemer til ejendomme brancherne. Den er baseret i Bollate, Italien.

 5. PRECITOOL WERKZEUGHANDEL GMBH & CO. KG ZENTRALLAGER

  Tyskland

  At tilbyde kunden den bedst mulige service er alle PRECITOOL-partneres øverste mål. Kvalitet, pålidelighed, rådgivning og løsningsfinding for alle spørgsmål om metalbearbejdning samt velfunderet markedsknowhow har et navn: PRECITOOL - tillid gennem kompetence. Produkterne er beregnet til professionel anvendelse og fremstillet af førsteklasses materialer. De opfylder de højeste kvalitetsstandarder og sikkerhedsaspekter. PRECITOOL - bag os står effektive partnervirksomheder i hele Tyskland og Europa. Disse partnervirksomheder gør det muligt for os at betjene alle kunder fra industri og håndværk hurtigt og optimalt. PRECITOOL tilbyder langt over 100.000 kvalitetsprodukter fra ansete producenter og handelsmærker. PRECITOOL - det moderne logistik- og servicecenter for metalbearbejdning og spåntagning. Kvalitativt førsteklasses skærende værktøjer, spåntagende værktøjer, måleværktøj, file-, slibe- og saveværktøj, hånd- og el-værktøj

 1. TRINON TITANIUM GMBH

  Tyskland

  Trinon Titanium har siden 1993 arbejdet med spåntagning af metaller, især af titan og titanlegeringer, og firmaet har hovedsæde i Karlsruhe. Med mere end 200 medarbejdere i vores produktionsafdeling tilbyder vi høj kvalitet og hurtig levering. Vi er certificeret i henhold til DIN EN ISO 13485 og EU-direktiv 93/42 EØF. Med et stort materialelager direkte ved produktionsstedet kan vi hurtigt levere produkter i forskellige titanlegeringer.

 2. MG HANDEL AG

  Tyskland

  MG Handel AG – din specialist inden for metal. Vi leverer metaller i alle former og legeringer fra halvfabrikata til monteringsfærdige produkter. Spørg os vedrørende alle typer forbehandling. Vores produkter omfatter: Aluminium, aluminiumtråde, aluminiumrør, trådløse aluminiumrør, specialstål, elektro-installationsrør i aluminium, jordringswirer, friledningswirer, kobbertråde, kobberwirer, kobberstænger, metalhandel, ikke-jernholdige metaller, stålhandel

 1. OPTIMA PRECISE

  Tjekkiet

  Virksomheden OPTIMA PRECISE, er en Multi-Category, der opererer inden for Slibemidler, mekaniske branchen. Den opererer også inden for Blade og knive, industrielle, Håndværk, Industrielle beslag, Bærbart maskinværktøj, Blade og knive, industrielle, Håndværk, Industrielle beslag, og Bærbart maskinværktøj brancherne. Den er baseret i Pardubice, Tjekkiet.

 2. MANUFACTURAS MAESTRO S.A.

  Spanien

  Virksomheden MANUFACTURAS MAESTRO S.A., er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Industrielle beslag branchen. Den opererer også inden for Jernarbejde, industri samt bygge og anlæg, og Jernarbejde, industri samt bygge og anlæg brancherne. Den er baseret i Valencia, Spanien.

 3. KOSMOS INDUSTRIES CORPORATION

  Taiwan R.O.C.

  Virksomheden KOSMOS INDUSTRIES CORPORATION, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Industrielle beslag branchen. Den opererer også inden for CNC-drejedele, CNC Drejning, CNC-fræsearbejde, og Metalpræcisionsdele til industrielle formål brancherne. Den er baseret i Taipei, Taiwan R.O.C..

 4. SCHWADERER GMBH

  Tyskland

  Virksomheden SCHWADERER GMBH, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Industrielle beslag branchen. Den er baseret i Affalterbach, Tyskland.

 5. NINGBO BEILUN MILFAST METALWORKS CO.,LTD

  Kina

  Virksomheden NINGBO BEILUN MILFAST METALWORKS CO.,LTD, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Industrielle beslag branchen. Den er baseret i Ningbo, Kina.

 6. DINO KRAFTPAKET - R.D.I DEUTSCHLAND AUTOTEILE + VERTRIEBS GMBH

  Tyskland

  Virksomheden DINO KRAFTPAKET - R.D.I DEUTSCHLAND AUTOTEILE + VERTRIEBS GMBH, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Industrielle beslag branchen. Den er baseret i Herdecke, Tyskland.

 7. MAJIMPEX TUNISIE

  Tunisien

  Virksomheden MAJIMPEX TUNISIE, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Industrielle beslag branchen. Den opererer også inden for Lim, Klæbemidler, Fugemasse og Silikone, smøremidler til industrien, klæbestoffer til specialanvendelse, og galvaniserede produkter brancherne. Den er baseret i Tunis, Tunisien.

 8. SEDIR OTOMOTIV SAN. VE TIC. LTD. STI.

  Tyrkiet

  Virksomheden SEDIR OTOMOTIV SAN. VE TIC. LTD. STI., er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Spændeskiver branchen. Den opererer også inden for fabrikation af oliehydrauliske komponenter, fittings, pneumatiske og hydraulisk udstyr, og Beslag - industrielle brancherne. Den er baseret i Konya, Tyrkiet.

 1. METAL FLY S.R.L.

  Italien

  Virksomheden METAL FLY S.R.L., er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Beslag, bygge og anlæg branchen. Den opererer også inden for Industrielle beslag, isenkram, termohydraulik, Industrielle beslag, og hegn brancherne. Den er baseret i Cartoceto, Italien.

 2. DIFUSORA DE ARTÍCULOS MECÁNICOS ESPECIALES, S.A.

  Spanien

  Virksomheden DIFUSORA DE ARTÍCULOS MECÁNICOS ESPECIALES, S.A., er en Distributør, der opererer inden for Industrielle beslag branchen. Den opererer også inden for klemme, Hæftemaskine, og industrileveringer brancherne. Den er baseret i Castellar Del Vallès, Spanien.

 3. ERNST SCHMID PRÄZISIONSWERKZEUGE GMBH

  Tyskland

  Virksomheden ERNST SCHMID PRÄZISIONSWERKZEUGE GMBH, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Industrielle beslag branchen. Den opererer også inden for perforeringsstænger brancherne. Den er baseret i Esslingen, Tyskland.

 4. SVBI

  Frankrig

  Virksomheden SVBI, er en Distributør, der opererer inden for Industrielle beslag branchen. Den opererer også inden for køb og salg af metal, cad skruer møtrikker, specialstål til generel mekanik, og handel med slebet stål brancherne. Den er baseret i Maule, Frankrig.

 5. PROCES-DATA

  Danmark

  Virksomheden PROCES-DATA, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for ELEKTRISK MATERIEL branchen. Den opererer også inden for software til industrien, måleinstrumenter til væskemængde, Beslag - industrielle, og personaliseret løsning brancherne. Den er baseret i Silkeborg, Danmark.

 6. SOCIÉTÉ LAHMAR ASCENSEUR SERVICES

  Tunisien

  Virksomheden SOCIÉTÉ LAHMAR ASCENSEUR SERVICES, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Industrielle beslag branchen. Den er baseret i Sousse, Tunisien.

 7. STAC

  Spanien

  Virksomheden STAC, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Aluminium - snedkerimaskiner og udstyr branchen. Den opererer også inden for Beslag - industrielle, kompositplader, Fabrikation af pakninger, og ekstruderede plastprofiler brancherne. Den er baseret i Padrón, Spanien.

 8. VYNEX

  Frankrig

  Virksomheden VYNEX, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Industrielle beslag branchen. Den opererer også inden for Beslag, bygge og anlæg, Skruer og møtrikker, Beslag, bygge og anlæg, Skruer og møtrikker, fæstningsartikler, og tekniske skrueartikler brancherne. Den er baseret i Thelonne, Frankrig.

 9. W+M WEISSENSEE METALLWAREN GMBH

  Tyskland

  Virksomheden W+M WEISSENSEE METALLWAREN GMBH, er en Engrossalg, der opererer inden for Døre, sikkerheds- til huse branchen. Den opererer også inden for Beslag, bygge og anlæg, Industrielle beslag, udskiftning af lås, nøgler, Beslag, bygge og anlæg, og Industrielle beslag brancherne. Den er baseret i Berlin, Tyskland.

 10. THOR FRÄSWERKZEUGE

  Tyskland

  Virksomheden THOR FRÄSWERKZEUGE, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Stål og metaller - bearbejdning branchen. Den opererer også inden for Skruer og møtrikker, Vvs-installationer, husholdning, Beslag, bygge og anlæg, Industrielle beslag, Skruer og møtrikker, Vvs-installationer, husholdning, Beslag, bygge og anlæg, og Industrielle beslag brancherne. Den er baseret i Fridingen An Der Donau, Tyskland.

Anmodning om tilbud

Opret en anmodning og få flere tilbud fra verificerede leverandører.

 • Kun relevante leverandører
 • I overensstemmelse med databeskyttelse
 • 100% gratis
Filtre

Resultater for

Industrielle beslag - Import eksport

Antal resultater

10.201 Virksomheder