• europages
 • >
 • VIRKSOMHEDER - LEVERANDØRER - UDBYDERE
 • >
 • stagbolte og ankre

Resultater for

Stagbolte og ankre - Import eksport

 1. WBR ROHR- UND BAUELEMENTE GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Som teknologisk førende udbyder har vi i mange år været den internationale byggeindustris foretrukne partner. Vores længdesvejsede kanalrør til spændbetonteknik og de firkantede udsparingsrør til byggeelementindustrien er blot to beviser for vores fremragende produktionskompetence. Derfor har vi et ønske om til stadighed at drive nye innovationer og videreudviklinger frem. Tyndvæggede, længdesvejsede rør som metervare eller rørcylindre til anvendelse i forskellige industriområder er udtryk for vores teknologilederskab inden for udvikling og fabrikation. Perfekt passende rør og komponenter til "rationelt byggeri" fremstiller vi i den højeste produktkvalitet, som for os er en selvfølge. Desuden overbeviser vi med vores kundeorienterede, fagligt kompetente rådgivning og en fleksibel, pålidelig og effektiv service. Således kan vi også tilbyde dig skræddersyede løsninger til mange forskellige behov.

 2. GS-BEFESTIGUNGSTECHNIK GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Virksomheden GS-BEFESTIGUNGSTECHNIK GMBH, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Stagbolte og ankre branchen. Den er baseret i Plettenberg, Tyskland.

 3. ERNST THOMAS GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Virksomheden ERNST THOMAS GMBH, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Befæstelsesindretninger branchen. Den opererer også inden for Stagbolte og ankre, Rundjern, gevindskårne, Møtrikker til skruer, Skruer, Stagbolte og ankre, Rundjern, gevindskårne, Møtrikker til skruer, Skruer, og gevindskårne emner brancherne. Den er baseret i Hemer, Tyskland.

 4. ANKER SCHROEDER ASDO GMBH

  Tyskland

  Gennem flere årtier har Anker Schroeder været en pålidelig partner inden for tung forankringsteknik til stålvandsbyggeri, husbyggeri, brobyggeri, fremstilling af tunge maskiner og tung løfteteknik. Oplev den solide kvalitet. Vores produktprogram omfatter forankringer i rundstål, øjeankre, hammerhovedankre, kuglehovedankre, ankertilslutninger, sjækler - fra 25 t til 1500 t nyttelast, specialsjækler, ladesjækler, kipsjækler, normsjækler, trækstangssystemer, wirehoveder.

 5. DAVREUX NOIZET

  Frankrig

  Virksomheden DAVREUX NOIZET, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Kroge, metal- branchen. Den opererer også inden for Stagbolte og ankre, Rundjern, gevindskårne, stålflanger, Stagbolte og ankre, kraver til fastgørelse af rør, og Rundjern, gevindskårne brancherne. Den er baseret i Thilay, Frankrig.

Office Building Outline icon
En side til din virksomhed
Kan du se dette? Også dine potentielle kunder Tilmeld dig nu for at blive synlig på europages.
 1. ANC'OS - FABRICANT DE TIGES D'ANCRAGE, TIGES FILETÉES, TIRANTS, HAUBANAGE ET FIXATIONS LOURDES

  Frankrig

  Virksomheden ANC'OS - FABRICANT DE TIGES D'ANCRAGE, TIGES FILETÉES, TIRANTS, HAUBANAGE ET FIXATIONS LOURDES, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Dyvler/tapskruer og skruebolte, befæstelse branchen. Den opererer også inden for Rundjern, gevindskårne, Stagbolte og ankre, Rundjern, gevindskårne, Stagbolte og ankre, og forankringsbure til vindmøller brancherne. Den er baseret i Donchery, Frankrig.

 2. LAURENT FIXATION

  Frankrig

  Virksomheden LAURENT FIXATION, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Stagbolte og ankre branchen. Den opererer også inden for Befæstelsesindretninger, Dyvler/tapskruer og skruebolte, befæstelse, Rundjern, gevindskårne, Befæstelsesindretninger, Dyvler/tapskruer og skruebolte, befæstelse, Rundjern, gevindskårne, og isenkram brancherne. Den er baseret i Thilay, Frankrig.

 3. GEDEX SERVICE

  Tyskland

  Virksomheden GEDEX SERVICE, er en Engrossalg, der opererer inden for Stagbolte og ankre branchen. Den er baseret i Erkrath, Tyskland.

 4. ZENTEX S.R.L.

  Italien

  Virksomheden ZENTEX S.R.L., er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Tekstil - maskiner og udstyr branchen. Den opererer også inden for Stagbolte og ankre, reservedele og tilbehør til tekstilmaskiner, tandremme, Stagbolte og ankre, og skråslibemaskiner brancherne. Den er baseret i Valdagno, Italien.

 5. SILVA & VENTURA - TORNEARIA MECÂNICA LDA

  Portugal

  Virksomheden SILVA & VENTURA - TORNEARIA MECÂNICA LDA, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Stagbolte og ankre branchen. Den opererer også inden for fastgørelsessystemer, rustfrit stål, tilbehør til fiskeri, og hængsler brancherne. Den er baseret i Rocas Do Vouga, Portugal.

 1. ISTOR SPANN-ANKERTECHNIK GES.M.B.H.

  Østrig

  Virksomheden ISTOR SPANN-ANKERTECHNIK GES.M.B.H., er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Malm, jernholdig og ikke-jernholdig branchen. Den opererer også inden for Stål, Befæstelsesindretninger, Stagbolte og ankre, Import-eksport - stål og metaller, Stål, Befæstelsesindretninger, Stagbolte og ankre, og Import-eksport - stål og metaller brancherne. Den er baseret i Oeynhausen, Østrig.

 2. SBS SCHNEIDER BAU SYSTEME GMBH

  Tyskland

  Virksomheden SBS SCHNEIDER BAU SYSTEME GMBH, er en Distributør, der opererer inden for Konstruktion af erhvervsbygninger branchen. Den opererer også inden for Metalkonstruktion, letvægts-, Befæstelsesindretninger, Stagbolte og ankre, Skruer og møtrikker, Metalkonstruktion, letvægts-, Befæstelsesindretninger, Stagbolte og ankre, og Skruer og møtrikker brancherne. Den er baseret i Koblenz, Tyskland.

 1. REINHOLD LEUZE UND WOLFGANG SCHILLING

  Tyskland

  Virksomheden REINHOLD LEUZE UND WOLFGANG SCHILLING, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Befæstelsesindretninger branchen. Den opererer også inden for Stagbolte og ankre, Plastgulvbelægning, Skalkonstruktion - bygning, Udgravning og boring - fabrikker, Stagbolte og ankre, Plastgulvbelægning, Skalkonstruktion - bygning, og Udgravning og boring - fabrikker brancherne. Den er baseret i Lichtenstein, Tyskland.

 2. MCLAN

  Bulgarien

  Virksomheden MCLAN, er en Engrossalg, der opererer inden for Byggematerialer branchen. Den opererer også inden for Stagbolte og ankre, Skruer, Sikkerhedsbælter, køretøjer, Stempelkompressorer, Stagbolte og ankre, Skruer, Sikkerhedsbælter, køretøjer, og Stempelkompressorer brancherne. Den er baseret i Plovdiv, Bulgarien.

 3. MINOVA MAI GMBH

  Østrig

  Virksomheden MINOVA MAI GMBH, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Konstruktion af erhvervsbygninger branchen. Den opererer også inden for Befæstelsesindretninger, Stagbolte og ankre, Import-eksport - stål og metaller, Køretøjer - mekaniske komponenter og dele, Befæstelsesindretninger, Stagbolte og ankre, Import-eksport - stål og metaller, og Køretøjer - mekaniske komponenter og dele brancherne. Den er baseret i Feistritz An Der Drau, Østrig.

 4. DERSAN CIVATA VE DÖVME SAN.VE TIC.LTD.STI

  Tyrkiet

  Virksomheden DERSAN CIVATA VE DÖVME SAN.VE TIC.LTD.STI, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Stagbolte og ankre branchen. Den opererer også inden for Smedejernsarbejde, presning og stansning, smedning af metal, Bolte og møtrikker - maskiner, Smedejernsarbejde, presning og stansning, og smedede fittings brancherne. Den er baseret i Adana, Tyrkiet.

 5. GRASS GMBH

  Østrig

  Virksomheden GRASS GMBH, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Beslag til møbler branchen. Den opererer også inden for Stagbolte og ankre, hængsler, og Stagbolte og ankre brancherne. Den er baseret i Höchst, Østrig.

 6. JÜNGLING GALA-BAU GMBH

  Tyskland

  Virksomheden JÜNGLING GALA-BAU GMBH, er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Befæstelsesindretninger branchen. Den opererer også inden for Stagbolte og ankre, Landskabsarkitektur, Stagbolte og ankre, og Landskabsarkitektur brancherne. Den er baseret i Reifferscheid, Tyskland.

 7. A W 2 LTD

  Det Forenede Kongerige

  Virksomheden A W 2 LTD, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Rundjern, gevindskårne branchen. Den opererer også inden for Stagbolte og ankre, Befæstelsesindretninger, Dyvler/tapskruer og skruebolte, befæstelse, Stagbolte og ankre, Befæstelsesindretninger, og Dyvler/tapskruer og skruebolte, befæstelse brancherne. Den er baseret i Sheffield, Det Forenede Kongerige.

 8. OTTO BRENTZEL STAHLVERARBEITUNG E.K.

  Tyskland

  Virksomheden OTTO BRENTZEL STAHLVERARBEITUNG E.K., er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Dyvler branchen. Den opererer også inden for Stagbolte og ankre, Befæstelsesindretninger, Stagbolte og ankre, og Befæstelsesindretninger brancherne. Den er baseret i Fischbach Bei Kaiserslautern, Tyskland.

 1. KURT KARGL BODENANKERFUNDAMENTE

  Østrig

  Virksomheden KURT KARGL BODENANKERFUNDAMENTE, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Befæstelsesindretninger branchen. Den opererer også inden for Stagbolte og ankre, Import-eksport - stål og metaller, Stagbolte og ankre, og Import-eksport - stål og metaller brancherne. Den er baseret i Wien, Østrig.

 2. VERPELLI S.R.L.

  Italien

  Virksomheden VERPELLI S.R.L., er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Befæstelsesindretninger branchen. Den opererer også inden for Stagbolte og ankre, Tråd og kabler - jernholdigt metal, Stagbolte og ankre, og Tråd og kabler - jernholdigt metal brancherne. Den er baseret i Melzo (mi), Italien.

 3. AURA CUSTOM SOLUTIONS LIMITED

  Det Forenede Kongerige

  Virksomheden AURA CUSTOM SOLUTIONS LIMITED, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Befæstelsesindretninger branchen. Den opererer også inden for Stagbolte og ankre, og Stagbolte og ankre brancherne. Den er baseret i Southampton, Det Forenede Kongerige.

 4. KELLER GRUNDBAU GESELLSCHAFT M.B.H.

  Østrig

  Virksomheden KELLER GRUNDBAU GESELLSCHAFT M.B.H., er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Befæstelsesindretninger branchen. Den opererer også inden for Stagbolte og ankre, og Stagbolte og ankre brancherne. Den er baseret i Wien, Østrig.

 5. HALFEN-RISS GESELLSCHAFT M.B.H.

  Østrig

 6. POLLOK VERWALTUNGS GMBH

  Tyskland