• europages
 • >
 • VIRKSOMHEDER - LEVERANDØRER - UDBYDERE
 • >
 • industriel rengøring - maskiner

Resultater for

Industriel rengøring - maskiner - Import eksport

 1. WESPY INDUSTRIAL PARTS WASHING MACHINES

  Tyrkiet

  Verified by europages badge

  WESPY er en producent af rense-/affedtningsmaskiner af dele som er placeret i Konya i Tyrkiet. Siden 2005 har vi fremstillet maskiner til både detail- og grossistbranchen, og vores forretning er hurtigt blevet en af de førende specialister inden for overfladerengøringsteknologi i Tyrkiet. Vi har et fuldt udvalg og fremragende kvalitetsprodukter (vi anvender kun dele fra europæiske mærker, samt rustfrit stål i vores maskiner) samt konkurrencedygtige priser som med garanti vil interessere dig. Vi har et omfattende sortiment såsom: -SPRØJTEVASKEMASKINER MED DREJEKURS (toplæsning, frontlæsning) -MANUELLE BØRSTEVASKEMASKINER -HØJTRYKSVASKEMASKINER -SPIRALFORMET TROMLETRANSPORTMODELLER -RENSEMASKINER TIL PARTIKELFILTRE -SÆRLIG VASKETRANSPORT TIL LINJER -RENSEMASKINER TIL PARTIKELFILTER -BAKKEVASKEMASKINER -HYDRAULISKE TESTMASKINER -MOMENTKONVERTER OG SVEJSETESTMASKINER -VENTILSKÆREMASKINE -ARBEJDSMASKINFORARBEJDNINGSMASKINE -TESTUDSTYR TIL TOPSTYKKE (elektrisk vakuumtester, automatisk og manuel finslibningshoved, små og store ventildækfjernere, apparater til slibning af vinkler, poleringsmakine, motor til slibning af åbninger osv.). Derudover kan vi levere standard og særlige størrelser til vores kunder i henhold til deres behov. Med vores erfarne hold og særdeles fordelagtige priser, vil vi garantere, at vi er den passende partner for alle dine behov. Tøv ikke med at se vores hjemmeside, eller kontakt os for flere oplysninger.

 2. IBL CONCEPT

  Frankrig

  Verified by europages badge

  IBL SPECIFIK er en fransk fabrikant og udvikler af løsninger til desinfektion og rengøring via tørdamp til professionelle og industrien: Professionelle damprensere, industrielle damprensere med mættet tørdamp, robotter til rensning af transportbånd, skumkanoner og forstøvere til desinficering (efterlever normen NFT72-281). Vi er en innovativ virksomhed, der udvikler, producerer og sælger industrielle damprensere og forstøvere, som kan rengøre og desinficere alle overflader i dine lokaler. Efterlever gældende normer. IBL SPECIFIK tilbyder på sin hjemmeside en hel produktserie af professionelt og industrielt udstyr til rengøring og desinfektion af lokaler. Vi er specialister på områder som transport, hoteller, vuggestuer, restauranter, institutioner, fødevarer, industri, renrum og klimaanlæg, og vi bidrager med innovative løsninger, der respekterer mennesker og deres miljø. Takket være vores solide erfaring, garanterer vi en meget høj produktionskvalitet og udstyr, der er 100% Made In France. Vi bestræber os på at levere ekstremt pålideligt udstyr. Vores mål er at tilbyde innovative, teknologiske løsninger med færre kemiske midler, der forbruger mindre vand og energi Vores teknologi inddrager operatøren og dennes krav: ergonomi, brugervenlighed og nem ibrugtagning.

 3. WHITE LION DRY ICE & LASER CLEANING TECHNOLOGY GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  White Lion er din kontakt, når det handler om tørisblæsningsanlæg af høj kvalitet og løsninger inden overfladeteknik. Vores kunder omfatter virksomheder inden for bilindustrien, der er førende på verdensplan, samt internationale serviceudbydere inden for industrien, kraftværker, kemivirksomheder, flyselskaber m.m. Vi imødekommer dine behov og udarbejder skræddersyede løsninger til automatiseret og manuel rengøring med tøris. Med vores brede vifte af tilbehør kan du til enhver tid konfigurere og tilpasse dit tørisudstyr. Med luftfragt er vores tørisblæsningsanlæg globalt til rådighed inden for 24 timer Som systemleverandør i branchen overbeviser vi med kvalitet Made-in-Germany, i den forbindelse drager du også nytte af vores mere end 25-års erfaring inden for tøristeknologi og dens anvendelse. Tørisblæsningsudstyr og White Lions porteføjle overbeviser over hele linjen. White Lion-the dry ice innovators

 4. DHD CLEAN PARTS GMBH & CO. KG

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Grundlæggelsen af firmaet DHD Clean Parts GmbH & Co. KG fandt sted i november 2017 ved afspaltning af DHD Technology GmbH & Co. KG. Kernekompetencerne i firmaet DHD Clean Parts GmbH & Co. KG er koncentreret om industriel emnerengøring. Ud over disse produktionsaktiviteter driver DHD Clean Parts GmbH & Co. KG et laboratorium til restsmudsanalyse. Her udføres både kontroller til intern kvalitetssikring og kontroller som kundeordre. Laboratoriet arbejder fuldstændig upåvirket af virksomhedens øvrige forretningsaktivitet. Vores kunder findes inden for bilindustrien og dens underleverandører, el- og elektroteknisk industri, varmeanlæg og varmeteknik, maskinbranchen, miljø- og procesteknik samt andre industrigrene.

 5. TPS INDUSTRIEWASCHMASCHINEN- UND ANLAGENBAU GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  TPS udvikler og producerer industrivaskemaskiner siden 1996. Et af TPS-produktionsteams styrker er at udvikle løsninger, som er individuelt tilpasset til vores kunders krav og behov, og at fremstille dem komplet i de 2000 m² store produktionshaller. Med en meget stor grad af egenproduktion er i den forbindelse rengøringsløsninger for små drejede eller fræsede emner på kun få gram og op til store partier til hærdningsindustrien på 40 ton, eller meget lange komponenter, som f.eks. op til 12 meter lange rammelængdedragere omfattet af produktionsprogrammet. TPS producerer i den forbindelse ikke kun den enkelte vasketeknik, men tilbyder dig derimod efter ønske en totalløsning med sammenkædning, platforme og komponenthåndtering.

Office Building Outline icon
En side til din virksomhed
Kan du se dette? Også dine potentielle kunder Tilmeld dig nu for at blive synlig på europages.
 1. PRISM

  Frankrig

  Verified by europages badge

  PRISM: Virksomheden PRISM (Médical Protect), 100 % fransk forebyggelse af sundheds- og smittefarer, blev oprettet i august 2020 under sundhedskrisen og er en fransk industrifabrikant, der startede som et resultat af mødet mellem entreprenører med erfaring på sundhedsområdet og en designer af maskemaskiner. . •Made in France: Virksomheden, der ligger i omegnen af Montpellier, har udviklet 100 % franske løsninger inden for rengøring og desinficering, som er prisvenlige, miljøansvarlige & bæredygtige. Den har desuden opbygget en uafhængig, fransk sektor for mundbind til engangsbrug. •Nyheder 2023 - desinficering: D-VAP 2000 & 5000 : rengøring & og desinficering med damp uden kemiske produkter. •Vores produkter: Mundbind FFP1, FFP2 og FFP3: Med andenæb. Kirurgiske masker I, II og IIR i tre farver: Blå, hvid og sort. Brugertilpassede FFP2-mundbind (logo, budskaber etc.). Brugertilpassede kirurgiske masker (type I, II og IIR) etfarvede og firefarvede (logo, budskaber etc.). •Testede og godkendte: Dobbelt godkendelse for vores FFP1, FFP2 og FFP3: EN 149: 2001 + A1: 2009 FFP2 NR og EN 14683: 2019 + AC: 2019. Kirurgiske masker i overensstemmelse med normen: EN 14683: 2019 + AC: 2019. D-VAP: Standard AFNOR NF T72-110 Bakteriedræbende - Virusdræbende - Svampedræbende Certificeringer PRISM: ISO 13485 (sundhed), ISO 9001 og LABEL ENVOL. •Berig dit katalog med medicinsk udstyr: Udvid dit produktudvalg med PRISM. Kontakt: j.yvanez@prism-medical-protect.fr

 2. AUROMAK MAKINA

  Tyrkiet

  Verified by europages badge

  Beliggende i Tyrkiet er Auromak Makine kendt som en fremragende producent af industrielle rensemaskiner og vaskeløsninger af komponenter. Vores omhyggeligt, fremstillede produkter er skræddersyet til de alsidige krav på både detail- og engrosmarkedet, med særlig fokus på æstetik, enestående kvalitet og praktisk anvendelighed. Vores maskiner er designet til at være alsidige, så de kan tilpasses de strenge krav fra forskellige brancher, inklusive automobil, emballage og fødevare. De er fremragende inden for vaskeanvendelser af komponenter. Kurvetype komponentsvaskere: •Komponentsrensemaskine •Komponentsrensemaskine på bord •Kurvvaskemaskine •Pneumatisk komponentsvaskemaskine på bord •Komponentsvaskemaskine med kabine •Manuel komponentsvaskere og manuel vask med opløsningsbørste Turbokomponentsvaskere: •Manuel trykturbovaskemaskine •Trykturbovasker Vådblæsningsmaskiner: •Vandrig sandblæsningsmaskine •Vådblæsningsmaskine og mange flere som kan ses på vores hjemmeside! Vi er stolte over vores forpligtelse til innovation, og vi arbejder kontinuerligt på at øge branchestandarderne og levere ekstra værdi til vores kunder. Vores dynamiske hold sørger for at vi er på fronten inden for teknologiske fremskridt, så vi hurtigt kan tilpasse os vores kunders skiftende behov. Alle vores produkter overholder internationale kvalitetsstandarder. For yderligere detaljer og oplysninger, er du altid velkommen til at kontakte os.

 3. BRIO ULTRASONICS

  Spanien

  Verified by europages badge

  I mere end 20 år har teamet bag A&J Tecno Innovacions S.L. været dedikeret inden for design, fremstilling og salg på nationalt og internationalt plan af industrielle maskiner, særligt inden for ultralydsrengøring. Vi har altid udmærket os ved vores stærke tilgang til R.D.I. og konstante fokus på at mindske påvirkningen på miljøet og energiomkostningen ved hver anvendelse, alt imens de bedste resultater opretholdes. Vi fremstiller maskiner til virksomheden over hele verden.

 4. GENERAL VAPEUR S.R.L.

  Italien

  Verified by europages badge

  Virksomhederne i Menikini-gruppen, der har været aktive inden for professionel og industriel rengøring i over tredive år, er gået sammen for at optimere markedsføring, forskning og produktion. Alle produkter fremstilles udelukkende på egne fabrikker og med materialer af højeste kvalitet for at sikre overholdelse af de højeste kvalitets- og certificeringsstandarder. Menikini-gruppen er det vindende eksempel på den mest autentiske italienske "familievirksomhed".

 5. JETCLEAN GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Firmaet JETCLEAN GmbH blev grundlagt i 1998 i Duisburg. Siden da har vi arbejdet med udvikling og salg af løsninger til industriel slange- og rørrensning.

 1. LINDHAUS S.R.L.

  Italien

  Verified by europages badge

  Lindhaus har specialiseret sig i produktion af professionelle rengøringsmaskiner, designet til at garantere høje hygiejnestandarder i enhver form for miljø. Blandt vores produkter er der elektriske koste og professionelle støvsugere, både i form af rygsæk og med ledning. Vi tilbyder tæpperens og gulvskuringsløsninger, der er ideelle til butikker, barer, restauranter, kontorer, hospitaler og andre meget besøgte offentlige steder, hvor konstant hygiejnevedligeholdelse er nødvendig.

 2. LABOREX

  Belgien

  Verified by europages badge

  Virksomheden LABOREX, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Industriel rengøring - maskiner branchen. Den opererer også inden for Industrivedligeholdelse, Rengørings- og vedligeholdelsesprodukter, til industri og handel, Delrengøringsmaskiner, Industrivedligeholdelse, vedligeholdelse af industrianlæg, vedligeholdelse industrimaskiner, Rengørings- og vedligeholdelsesprodukter, til industri og handel, maskiner til industriel rengøring, og dele til rengøringsmaskiner brancherne. Den er baseret i Olen, Belgien.

 1. ASCO CARBON DIOXIDE LTD

  Schweiz

  Verified by europages badge

  Virksomheden ASCO CARBON DIOXIDE LTD, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Indpakning branchen. Den opererer også inden for Containere, Industriel rengøring - maskiner, tøris, flaskepåfyldning, transport, Containere, Industriel rengøring - maskiner, kuldioxid, og spray brancherne. Den er baseret i Romanshorn, Schweiz.

 2. D2 CONCEPT - TECNOVAP FRANCE

  Frankrig

  Verified by europages badge

  Virksomheden D2 CONCEPT - TECNOVAP FRANCE, er en Distributør, der opererer inden for Industriel rengøring - maskiner branchen. Den opererer også inden for Rengøring, industriel, Rengøring, industriel, dampvaskere til industrirengøring, dampmaskiner, og Renseprodukter - til industri og handel brancherne. Den er baseret i Feucherolles, Frankrig.

 3. APSIS TECHNOLOGIES

  Frankrig

  Verified by europages badge

  Virksomheden APSIS TECHNOLOGIES, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Industriel rengøring - maskiner branchen. Den opererer også inden for Industrielle sprøjter til metaloverfladebehandling, Industrielle sprøjter til metaloverfladebehandling, vaskehoveder, Sprøjtesystemer, industrielle, og industrivask brancherne. Den er baseret i Vannes Cedex, Frankrig.

 4. D.W. RENZMANN APPARATEBAU GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Virksomheden D.W. RENZMANN APPARATEBAU GMBH, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Industriel rengøring - maskiner branchen. Den er baseret i Monzingen, Tyskland.

 5. KITTNER ANLAGEN - UND MASCHINENBAU

  Bulgarien

  Verified by europages badge

  Virksomheden KITTNER ANLAGEN - UND MASCHINENBAU, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Industriel rengøring - maskiner branchen. Den er baseret i Kaloyanovo, Bulgarien.

 6. DE WITTE SA

  Belgien

  Verified by europages badge

  Virksomheden DE WITTE SA, er en Distributør, der opererer inden for Rengøring og vedligeholdelse - udstyr og materiel branchen. Den opererer også inden for Svampe, Industrielle sprøjter til metaloverfladebehandling, rengøring, tilbehør til rengøring, rengøringsartikler, rengøringsprodukter, mikrofiber rengøringsklude, Svampe, og maskiner til industriel rengøring brancherne. Den er baseret i Sint-Gillis-Waas, Belgien.

 7. MÜLLER & TADDA GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Virksomheden MÜLLER & TADDA GMBH, er en Engrossalg, der opererer inden for Industriel rengøring - maskiner branchen. Den er baseret i Neuwied, Tyskland.

 8. SAFETY-KLEEN DEUTSCHLAND GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Virksomheden SAFETY-KLEEN DEUTSCHLAND GMBH, er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Industriel rengøring - maskiner branchen. Den er baseret i Bad Oeynhausen, Tyskland.

 1. BVL OBERFLÄCHENTECHNIK GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Virksomheden BVL OBERFLÄCHENTECHNIK GMBH, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Industriel rengøring - maskiner branchen. Den er baseret i Emsbüren, Tyskland.

 2. FISCHER SAUGSYSTEME OHG

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Virksomheden FISCHER SAUGSYSTEME OHG, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Industriel rengøring - maskiner branchen. Den er baseret i Karlsruhe, Tyskland.

 3. RSA CUTTING SYSTEMS GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Virksomheden RSA CUTTING SYSTEMS GMBH, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Industriel rengøring - maskiner branchen. Den er baseret i Schwerte, Tyskland.

 4. HCR HYGIENE GBR

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Virksomheden HCR HYGIENE GBR, er en Engrossalg, der opererer inden for Industriel rengøring - maskiner branchen. Den er baseret i Weyarn, Tyskland.

 5. BELIMED LIFE SCIENCE AG

  Schweiz

  Verified by europages badge

  Virksomheden BELIMED LIFE SCIENCE AG, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Industriel rengøring - maskiner branchen. Den opererer også inden for dampsterilisatorer brancherne. Den er baseret i Sulgen, Schweiz.

 6. GIULIATTINI SRL

  Italien

  Verified by europages badge

  Virksomheden GIULIATTINI SRL, er en Distributør, der opererer inden for Industriel rengøring - maskiner branchen. Den opererer også inden for Rengøringsmidler og sæber - til industri og handel, maskiner til industriel rengøring, renseapparater til industrivand, Rengøringsmidler og sæber - til industri og handel, og gulvvaskere til industriel brug brancherne. Den er baseret i Civitella In Val Di Chiana, Italien.

 7. SIMOFLEX GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Virksomheden SIMOFLEX GMBH, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Industriel rengøring - maskiner branchen. Den er baseret i Argenbühl, Tyskland.

 8. CH. BATSCH VERFAHRENSTECHNIK GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Virksomheden CH. BATSCH VERFAHRENSTECHNIK GMBH, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Industriel rengøring - maskiner branchen. Den er baseret i Meckenheim, Tyskland.

 9. LUBI- INDUSTRIESERVICE GBR

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Virksomheden LUBI- INDUSTRIESERVICE GBR, er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Industriel rengøring - maskiner branchen. Den er baseret i Finnentrop, Tyskland.

 10. DAMPFTEC GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Virksomheden DAMPFTEC GMBH, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Industriel rengøring - maskiner branchen. Den er baseret i Denkendorf, Tyskland.

Anmodning om tilbud

Opret en anmodning og få flere tilbud fra verificerede leverandører.

 • Kun relevante leverandører
 • I overensstemmelse med databeskyttelse
 • 100% gratis
Filtre

Resultater for

Industriel rengøring - maskiner - Import eksport

Antal resultater

3.975 Virksomheder