• europages
 • >
 • VIRKSOMHEDER - LEVERANDØRER - UDBYDERE
 • >
 • hoteller og restauranter

Resultater for

Hoteller og restauranter - Import eksport

 1. WAS GERMANY INH. TIM SCHULZ E.K.

  Tyskland

  Verified by europages badge

  I mere end 50 år har vi dedikeret os til hotel- og køkkenudstyr. Med vores omfattende sortiment og gode service sikrer vi, at dine kunder kan være de perfekte værter. For kun dem, der har det ideelle udstyr til deres rådighed, kan sikre glade og tilfredse gæster. Vi har kontinuerligt arbejdet på at forbedre vores service, så vi i dag kan tilbyde skræddersyede løsninger til vores kunders og samarbejdspartneres forskellige behov. Vi behandler dig som ligeværdig og lader typiske hanseatiske værdier tale for os: Vores service er ærlig og pålidelig, den starter med det rigtige team og det bedste udstyr. Det er hvad "Hvor service begynder", betyder.

  Hjemmeside Open In New icon
 2. FAST CONCEPTS

  Frankrig

  Verified by europages badge
 3. GAEC DU TRISKEL - FLEURS DE FERME

  Frankrig

  Verified by europages badge
 4. RISTORANTE NANGALARUNI

  Italien

  Verified by europages badge
 5. ALBERGO RISTORANTE LA' DI MORET

  Italien

  Verified by europages badge
Office Building Outline icon
En side til din virksomhed
Kan du se dette? Også dine potentielle kunder Tilmeld dig nu for at blive synlig på europages.
 1. OSTERIA DELLA GARDETTA

  Italien

  Verified by europages badge
 2. HOTEL RESTAURANT LE PARC

  Frankrig

  Hotel-restaurant le PARC, der ligger i centrum af Alsace mellem Colmar og Strasbourg i hjertet af vinmarkerne nær en befæstet landsby, er domineret af den middelalderlige borg Haut-Koenigsbourg. Værelserne er udstyret med fuld komfort. Vores hotel tilbyder familieværelser og suiter med stor komfort. Hotel Restaurant le PARC er et ekstraordinært 4-stjernet hotel med spa, opvarmet pool, terrasse, jacuzzi og vandstrålemassage og er det ideelle sted at tilbringe en lang weekend med familie, venner eller til et seminar, hvor man kombinerer arbejde og fornøjelse. Måltiderne finder sted i vores vinbar, en af de smukkeste i området, hvor spisende gæster smager på de lokale produkter tilberedt med behændighed og i harmoni med cru-vinene. For gourmeterne anbefaler vi vores elegante restaurant, hvor vi har et innovativt køkken og en følsom og opfindsom køkkenchef.

 3. RESTAURANT UNDER LINDETRÆET

  Danmark

  Restaurant Under Lindetræet er en fynsk restaurant hvor du får en gourmetoplevelse ud over det sædvanlige. Indehaveren, Brian Madsen, har en fortid hos nogle af de fineste restaurant såsom Auberge de l'ill og Fakkelgården. Hos Restaurant Under Lindetræet serveres der i weekenden vores uhyre populære brunch, ligesom vi i sommerperioden også serverer frokost. Tirsdag-lørdag har vi aftenservering, hvor vores Eventyrmenu kan nydes, eller hvis du har mere lyst til klassiske retter, har vi også en bøfmenu, hvor du kan nyde skønne, hjemmelavede pommes frites, en god bøf og en håndpisket sauce bearnaise.

 4. SH HOTELES

  Spanien

  Fantastiske 4- eller 5-stjernede hoteller i de mest emblematiske steder i Valencia-regionen. Sol, hav, historie og kultur. Lad dig forføre af regionens charme, du finder en SH, der vil fortrylle dig. Vi har fire hoteller i Valencia, herunder tre i hovedstaden og to i provinsen Alicante, i de maleriske landsbyer Calpe og Altea. Perfekte til ledere og virksomhedsmøder eller som destination for familieferie, spa og bryllupper.

 5. PALAIS MEHDI

  Marokko

  PALAIS MEHDI ligger på strandpromenaden Palmeraie i Marrakech og modtager de største udenlandske berømtheder samt en række kendte begivenheder. Det tilbyder 22 eksklusive suiter, heraf fyrstesuiten på 280 m2, der alle har en enestående udsigt til den smukke swimmingpool på 400 m2, plus en anerkendt restaurant. Spaafdelingen på PALAIS MEHDI tilbyder massager og balneoterapi samt en hamam efter gamle marokkanske traditioner. Fitnesslokalet er udstyret med de mest moderne apparater.

 1. HOTEL LE PRIEURE

  Frankrig

  Familievirksomhed i gammel, hyggelig stil byder dig velkommen til hotel LE PRIEURE midt i en lille middelalderby, Locronan, en arkitektonisk perle og en af ​​de smukkeste landsbyer i Frankrig, i Finistère, hvor fortiden ligger side om side med nutiden og afspejler et billede af det traditionelle Bretagne. Vi har 12 værelser og 3 dupleks til familier på 4 til 5 personer. Traditionelle retter med vores vidunderlige lokale produkter og skaldyr: .

 2. HOTEL TAHITÍ PLAYA

  Spanien

  Værelser ud til havet med direkte adgang til stranden. Familiedrevet hotel. Hotellet ligger i den lille, fredelige by Santa Susanna (Barcelona - Catalonien - Spanien) på kysten omrking Barcelona og Maresme ved stranden "Llevant". Det har en ideel beliggenhed for gæster, der ønsker en direkte adgang til stranden. Vi har desuden en række store, moderne faciliteter og tilbyder mange services samt et bredt udvalg af aktiviteter.

 3. HOTEL GUADALUPE SL

  Spanien

  Hotellet har en ideel beliggenhed lige ved Alhambraen kun 1 km fra den historiske bykerne. Det ligger i nærheden af parken, der tilhører Generalife-palæet. Hotellet blev renoveret sidste vinter. Skynd jer at se vores særlige tilbud.

 4. HOTEL MONTEPIEDRA

  Spanien

  Montepiedra er et hotel i Orihuela Costa ved Dehesa de Campoamor. Det er et fredeligt hotel i regionen omkring Alicante ud til Middelhavet kun 200 m fra havet og lidt over ti km syd for Torrevieja. Det ligger i Costa Blancas afslappende omgivelser. Åbent året rundt. Ideelt til familier.

 5. OASI FRANCESCANA OMNIA

  Italien

  Komplekset Oasi Francescana kan rumme forskellige typer af kunder såsom familier, spejdergrupper, bedegrupper, pilgrimme, studerende og handicappede. Derudover er der velegnede lokaler til: uddannelse i grupper, seminarer og kongresser.

 6. HOTEL CIUDAD DE SORIA

  Spanien

  4-stjernet hotel i Soria, beliggende i centrum, moderne byggeri designet til at tilbyde et behageligt ophold i denne by i Castilien. Det er beliggende mellem den gamle bydel i Soria og det industrielle område, som gør det muligt at gå til de vigtigste steder i byen på en kort og behagelig gåtur. Stedet tilbyder en personlig og venlig service. Det har alle de nødvendige tjenester for at gøre dit ophold perfekt.

 7. HOTEL PLATJADOR

  Spanien

  Vi vil gerne prøve at friste dig. Benyt dig af det og slap af, faciliteterne på vores hotel eller stranden i Sitges venter på dig så du kan smage gastronomi på vores restaurant "El Rincón de Pepe". Tøv ikke med at besøge lokaler og værelser i vores hoteller samt undersøge de servicer vi tilbyder vores gæster gratis. Du vil virkelig føle dig hjemme.

 8. HOTEL EL CID

  Spanien

  Et-stjernet hotel beliggende i centrum af Sitges, kun 250 m fra stranden. Alle værelser er udstyret med loftsventilator og badeværelse. Værelserne til gaden er lydisolerede og udstyret med termoruder. Hotellet har solarium og svømmebassin, bar, store komfortable lounges, elevator og tv-stue. Vi bestræber os på at sikre, at alle får et behageligt ophold i en hyggelig atmosfære, hvor de føler sig hjemme. Gratis internetopkobling i fællesrum.

 9. HOTEL EUROPA

  Spanien

  Grundlagt i 1963. Centralt beliggende familiehotel. Hotel Europa har 25 værelser og ligger i centrum af byen Gérone midt i handels- og forretningsområdet og kun få meter fra banegården og busstationen.

 10. HOTEL PLAYA SOL

  Spanien

  Hotellet Playa Sol ligger i El Arenal de Majorque, i Playa de Palma. Det har 34 værelser, fordelt på 4 etager. Hvis du ønsker et billigt hotel i Playa de Palma, tæt på stranden og kun 20 minutter fra Palma, er Playa Sol det rette valg. Det ligger tæt på lufthavnen og kan tilbyde alle former for transport, hvilket gør det til det ideelle sted for din ferie på Mallorca.

 1. HOTEL MONT-ROSA

  Spanien

  Hotel Mont-Rosa ligger i første strandrække og har 120 værelser med bad, telefon, radio, varme, aircondition, og de fleste værelser har en terrasse. Hotellet har: - Restaurant med havudsigt - aircondition - raffineret køkken - parkering - dans - bar - swimmingpool, diskotek.

 2. LA PERLA

  Spanien

  Vores hotel er beliggende i hovedbyen i Garrotxa-regionen. Vi inviterer dig til at opdage naturparkområdet i vulkanområdet i GARROTXA, vulkanerne Olot, Santa Margarida, Croscat og landsbyerne Santa Pau, Vall Den Bas, Besalú osv. Ledelsen, teamet med professionelle og faciliteterne (restauranter, cafeteria, terrasse og haven) i komplekset er til din rådighed for at hjælpe dig med at få mest muligt ud af dit ophold.

 3. RISTORANTE DA POLI ALLA STAZIONE

  Italien

  Restaurant Da poli alla stazione har mere end fyrre års tradition i den gastronomiske panorama i Reggio Emilia og omegn. Restauranten ligger i en tidligere banegård fra begyndelsen af det tyvende århundrede og er nænsomt renoveret. Den tilbyder retter efter Emilian-traditionen, der er karakteriseret ved håndlavet pasta og ægtheden af de udvalgte råvarer samt et raffineret udvalg af opskrifter på frisk fisk, udført mesterligt og med råvarer af fremragende kvalitet.

 4. HOTEL IN CASCINA & RESTAURANT UVASPINA ALBERGO-RISTORANTE

  Italien

  Cascina Spinerola er det ideelle sted for alle på udkig efter et stort hotel i Piemonte. Et fortryllende sted, midt i naturen og Monferrato vinmarkerne, kendetegnet ved fred og ro, og ideel til ferie når det skal være afslapning i Piemonte.

 5. LUNCH BAR & RESTAURANT AL 227

  Italien

  Den kendte kok Agostino Balzi forbereder lækre innovative og originale retter, gourmet- og traditionelle fornyede retter. Restauranten er åben for sine gæster fra morgenmad til aftensmad. Du vil til enhver tid kunne smage unikke og originale retter med dette touch af god smag, der altid er til stede. En hjertelig og professionel service venter hver kunde i en elegant og innovativ familieatmosfære.

 6. HOSTAL VALENCIA

  Spanien

  Centralt og elegant

 7. HOTEL HELIOS LLORET ****

  Spanien

  Hotel Helios Lloret ligger ved en stor avenue i centrum af byen Lloret de Mar kun 100 meter fra rutebilstationen og 150 meter fra stranden ved Lloret de Mar.

 8. HOTEL VICTORIA PLAYA ***

  Spanien

  Hotel Victoria Playa er et nyere hotel, som åbnede sine døre i oktober 2001. Det ligger mindre end 200 meter fra San Cristóbal stranden og et par minutter fra Almuñécar centrum. På COSTA TROPICAL.

 9. HOTEL CASA MORISCA

  Spanien

  Hotel Casa Morisca, charmerende fredet hotel. Ophold i enestående rammer, gammel bygning fra slutningen af det XV årh. Her kan man nyde Alhambraens magi...

 10. HOTEL KAKTUS ALBIR

  Spanien

  4-stjernet hotel ned til havet i rolige omgivelser, dejligt klima året rundt.

Filtre

Resultater for

Hoteller og restauranter - Import eksport

Antal resultater

17.228 virksomheder