UNDER LINDETRÆET

Chefkok Brian Madsen, som i dag regerer i køkkenet hos gourmet restaurant Under Lindetræet - nabo til H.C. Andersens hus i Odense, har en baggrund fra blandt andet Zürichs bedste fiskerestaurant, Le Poisson, den 3-stjernede l’Auberge de l’Ill i Alsace og hjemlige gourmettempler som Fakkelgården, Sortebro Kro og Falsled Kro - det borger i sig selv for kvaliteten og madoplevelsen. Mad ud af huset i Odense er en oplevelse i sig selv og koster ikke en mindre formue, hvilket du vil kunne se og læse her på vores hjemmeside. Prøv for eksempel månedens menu med 3 eller 5 retter, du vil med garanti ikke blive skuffet. Se også de mange billeder fra vores idylliske restaurant og bygning, der er mere end 200 år gammel, nænsomt restaureret så den i dag fremstår som oprindeligt men med hypermoderne faciliteter - og med en beliggenhed side med H.C. Andersens hus.

Virksomhedsoplysninger

Nøgletal

  • Antal ansatte
    11 – 50

Organisation

  • Hovedaktivitet
    Agent/ Repræsentant
Office Building Outline icon
En side til din virksomhed
Kan du se dette? Også dine potentielle kunder Tilmeld dig nu for at blive synlig på Europages.
Hjemmeside