Chefkok Brian Madsen, som i dag regerer i køkkenet hos gourmet restaurant Under Lindetræet - nabo til H.C. Andersens hus i Odense, har en baggrund fra blandt andet Zürichs bedste fiskerestaurant, Le Poisson, den 3-stjernede l’Auberge de l’Ill i Alsace og hjemlige gourmettempler som Fakkelgården, Sortebro Kro og Falsled Kro - det borger i sig selv for kvaliteten og madoplevelsen. Mad ud af huset i Odense er en oplevelse i sig selv og koster ikke en mindre formue, hvilket du vil kunne se og læse her på vores hjemmeside. Prøv for eksempel månedens menu med 3 eller 5 retter, du vil med garanti ikke blive skuffet. Se også de mange billeder fra vores idylliske restaurant og bygning, der er mere end 200 år gammel, nænsomt restaureret så den i dag fremstår som oprindeligt men med hypermoderne faciliteter - og med en beliggenhed side med H.C. Andersens hus.

Yderligere informationer

Nøgletal
  • 11 – 50
    Antal ansatte
Organisation
  • Hovedaktivitet Hovedaktivitet Detailsalg
Markeder og handelsområder
Kundeområder

Denne virksomhed har ikke opgivet disse informationer

Denne virksomhed har ikke opgivet disse informationer

Denne virksomhed har ikke opgivet disse informationer

Salgsoplysninger
Incotermer

Denne virksomhed har ikke opgivet disse informationer

Betalingsmåder

Denne virksomhed har ikke opgivet disse informationer

Banker

Denne virksomhed har ikke opgivet disse informationer

Arbejdsområde

Nøgleord i forbindelse med denne virksomhed
  • Hoteller og restauranter
  • Restauranter, cateringfirmaer og mad ud af huset
  • Færdigretter og gourmetretter
  • 'gourmet fødevarer
  • festmåltider
En side til din virksomhed Kan du se dette? Også dine potentielle kunder
Tilmeld dig nu for at blive synlig på EUROPAGES.
Tilføj min virksomhed

EUROPAGES råder dig til også

105 v