• europages
 • >
 • VIRKSOMHEDER - LEVERANDØRER - UDBYDERE
 • >
 • henkogning og konservering af fødevarer - maskiner og udstyr

Resultater for

Henkogning og konservering af fødevarer - maskiner og udstyr - Import eksport

 1. ROSSI INGEGNERIA ALIMENTARE SRL

  Italien

  Verified by europages badge

  Vi er til stede i de vigtigste områder i verden, hvor der forarbejdes tomater og frugt. Vi leverer komplette produktionslinjer til tilberedning af tomatsaucer og ketchup. Vi fremstiller komplette produktionslinjer og maskiner til produktionen af frugtsaft, proceslinjer, anlæg til produktionen af frugtpuréer, især æbler, pærer, ferskner og abrikoser. Produktion af maskiner til fremstilling af marmelader og konserves. Anlæg til behandling og forarbejdning af tomater. Vores nye produktlinje til transport og behandling af bladgrøntsager er særligt indikeret til fjernelse af sand og større urenheder. Den særlige teknologi og de særlige forarbejdningsprocesser til bearbejdningen af dadler giver mulighed for at opnå gær, alkohol og eddike som underprodukter i produktionen af sirupper (klaret eller ikke klaret). ingeniør A. Rossi har hele den nødvendige know-how til at imødekomme mejeribranchens behov til anlæg.

 2. FAC FABBRICA AFFETTATRICI

  Italien

  Verified by europages badge

  Opskæremaskinen af model S220/AF, der er lavet af anodiseret aluminium, er ensbetydende med hurtig vedligeholdelse og absolut hygiejne. Den kan finjusteres til skæretykkelser på mellem 0 og 15 mm og ned en tiendedel af en millimeter. Slibemaskinen er nem at montere, hvilket gør arbejdet nemmere for brugeren og garanterer en perfekt og effektiv skæring af produktet gennem tiden.

 3. IMETA SRL

  Italien

  Verified by europages badge

  Producent af spindler og ruller til at sikre den bedste hæftning af enhver form for dåse, af enhver æskefabrik og til enhver producent af hæftemaskiner med det formål at opfylde de mest varierede behov hos slutbrugerne af disse i sektoren for Mad, Drikke og general line. Produktion af transformationssæt og reservedele til hæftemaskiner. Udstyr til formatskift (kasse, æske/låg) for hver model.

 4. VELATI - TECNOLOGIE ALIMENTARI DAL 1867

  Italien

  Verified by europages badge

  Virksomheden Velati har en lang historie bag sig. Den startede med at fremstille hakkemaskiner til små og mellemstore virksomheder, den udviklede sig med tiden og tilbyder i dag et stort udvalg af maskiner til bearbejdning af kød. Velati er referencen på markedet, hvad angår fabrikation og samling af komplette linjer til bearbejdning af pølser, mortadelle, Frankfurterpølser og hamburgere. I dag er Velati i stand til at udvikle komplekse projekter

 5. GAICTECH

  Spanien

  Verified by europages badge

  Virksomheden GAICTECH, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Henkogning og konservering af fødevarer - maskiner og udstyr branchen. Den opererer også inden for maskiner til konserves, og fabrikation af maskiner til konserves brancherne. Den er baseret i Nigrán-Pontevedra, Spanien.

Office Building Outline icon
En side til din virksomhed
Kan du se dette? Også dine potentielle kunder Tilmeld dig nu for at blive synlig på europages.
 1. TOM PRESS

  Frankrig

  Verified by europages badge

  Virksomheden TOM PRESS, er en Distributør, der opererer inden for Henkogning og konservering af fødevarer - maskiner og udstyr branchen. Den opererer også inden for slagterkniv, kødhakker, maskiner til fremstilling af is, Vakuumposer, frugtknusere, og Vakuummaskine til fødevarer brancherne. Den er baseret i Soreze, Frankrig.

 2. TALLER AUTOREMA

  Spanien

  Verified by europages badge

  Virksomheden TALLER AUTOREMA, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Henkogning og konservering af fødevarer - maskiner og udstyr branchen. Den opererer også inden for emballager, maskiner og udstyr til konserves, maskiner og udstyr til fødevarer, konstruktion af industrimaskiner, depalettering, Automatisering af industrimaskiner, og robotteknik til industrimaskiner brancherne. Den er baseret i Lorquí-Murcia, Spanien.

 3. HERFRAGA

  Spanien

  Verified by europages badge

  Virksomheden HERFRAGA, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Henkogning og konservering af fødevarer - maskiner og udstyr branchen. Den opererer også inden for Fødevareindustrien - maskiner og udstyr, Kassepakningsmaskiner, Pakning og emballering - maskiner og udstyr, Tapning og påfyldning - maskiner og udstyr, maskiner til konserves, mekaniske bearbejdninger, Fødevareindustrien - maskiner og udstyr, maskiner til konservessektoren, og Kassepakningsmaskiner brancherne. Den er baseret i Carballo-A Coruña, Spanien.

 4. SWIENTY A/S

  Danmark

 5. DFT TECHNOLOGY GMBH

  Tyskland

  DFT Technology producerer autoklaver af mærket STOCK, der hovedsagelig benyttes til pasteurisering og sterilisering af et stort antal levnedsmidler, dog også inden for medicinalteknikken. Blandt de største anvendelsesområder kan nævnes babymad, kødvarer og pølser, færdigretter, supper, mælk, fløde, drikkevarer, grøntsager og frugt, fisk og foder til kæledyr. Fra laboratorieautoklav og damp-spray-autoklav til multiproces-autoklav sørger et bredt sortiment af forskellige systemer for et optimalt resultat inden for dit anvendelsesområde. Ud over autoklaver leverer DFT Technology tilbehør som f.eks. mellemlægsmåtter, bure og understel til autoklaver fra diverse producenter. Desuden tilbyder vi serviceydelser som f.eks. vedligeholdelse, temperaturfordelingsmåling, kalibrering af sensorer styringsombygning for alle fabrikater.

 1. SECMA-CABON

  Frankrig

  SECMA CABON, familiefirma af tredje generation, ned fabrikation og installering af linjer samt udvikling af nye maskiner til industrielle produktionslinjer. Virksomheden tilbyder assistance i forbindelse med mekanik og forbedring af produktionskæder, og den har desuden mere end 30 års erfaring inden for vakuum og tryk. Vi stiller vores tekniske knowhow til rådighed for virksomheder i hele Frankrig. Vi har siden 1945 forsket og udviklet standard- og skræddersyede løsninger til produktionslinjer til følgende industrisektorer: fødevare, medicinalvarer og logistik. Med de stadig strengere sikkerhedskrav og behov for energibesparelse har industrivirksomhederne behov for at fabrikere bedre, nedsætte produktionsomkostningerne og sikre medarbejdernes sikkerheder. Det hjælper vi dem med.

 2. PRODMACH TECSERVIS

  Ukraine

  PRODMACH TECSERVIS blev etableret i 2010 som et mekanisk ingeniørfirma - producent af procesudstyr til fødevareindustrien. Virksomheden er specialiseret i forskellige typer af forseglingsmaskiner og reservedele, en teknologi sede er kendt i alle SNG- lande KRYMPRODMASH plant. Alt udstyr lever op til gældende standarder i Ukraine og SNG-landene. Når du køber vores produkter får du kvalitetsudstyr med garanti, konkurrencedygtige priser og stabil produktion.

 1. TECHNA SAS

  Frankrig

  Techna, fabrikant af steriliseringsapparater, autoklaver og automater til krukker til konservesindustrien i over 20 år. TECHNA markedsfører en komplet professionnel produktserie af vakuummaskiner og stødestænger. Alle professionelle inden for gourmetfaget (restauratører, slagtere, landmænd osv.) stoler på os. TECHNA har siden 1989 beskæftiget sig med distribution på det franske marked af et stort udvalg af glaskrukker der sammen går under betegnelsen WECK "klikkrukker".

 2. EUROFOOD TRADING SARL

  Frankrig

  Eurofood trading handler med udstyr til fødevareindustrien: industri for kød, ost, chokolade, kiks og biscuits, konfekturvarer, konserverede varer og bageri. Vi er i stand til at lavere nyt og brugt udstyr af flere mærker: MULTIVAC, HANDTMANN, Wolfking CFS, BONGARD

 3. DOJOVIFE MAQUINARIA CONSERVERA

  Spanien

  Virksomheden DOJOVIFE MAQUINARIA CONSERVERA, er en Agent/ Repræsentant, der opererer inden for Henkogning og konservering af fødevarer - maskiner og udstyr branchen. Den er baseret i El Viso Del Alcor, Spanien.

 4. INDUSTRIAL FUERPLA SL

  Spanien

  Virksomheden INDUSTRIAL FUERPLA SL, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Fødevareindustrien - maskiner og udstyr branchen. Den opererer også inden for Henkogning og konservering af fødevarer - maskiner og udstyr, Bageri og konfektureindustri - maskiner og udstyr, Kød, slagteri og delikatesseforretninger - maskiner og udstyr, Mejerier - maskiner og udstyr, Henkogning og konservering af fødevarer - maskiner og udstyr, Bageri og konfektureindustri - maskiner og udstyr, Kød, slagteri og delikatesseforretninger - maskiner og udstyr, og Mejerier - maskiner og udstyr brancherne. Den er baseret i Benetusser, Spanien.

 5. DURFO S.R.L.

  Italien

  Virksomheden DURFO S.R.L., er en Detailsalg, der opererer inden for Henkogning og konservering af fødevarer - maskiner og udstyr branchen. Den opererer også inden for Fødevareindustrien - maskiner og udstyr, Skrællemaskiner og rivejern, Tapning og påfyldning - maskiner og udstyr, Fødevareindustrien - maskiner og udstyr, Skrællemaskiner og rivejern, Tapning og påfyldning - maskiner og udstyr, og gryder til kogning af syltetøj brancherne. Den er baseret i Nizza Monferrato, Italien.

 6. FMT

  Italien

  Virksomheden FMT, der opererer inden for Henkogning og konservering af fødevarer - maskiner og udstyr branchen. Den opererer også inden for Pakning og emballering - maskiner og udstyr, doseringsapparater, aftapningsmaskiner, Pakning og emballering - maskiner og udstyr, og vakuumpakningsmaskiner brancherne. Den er baseret i Ricco'-Fornovo Di Taro, Italien.

 7. HINTERKOPF GMBH

  Tyskland

  Virksomheden HINTERKOPF GMBH, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Bageri og konfektureindustri - maskiner og udstyr branchen. Den opererer også inden for Mejerier - maskiner og udstyr, Henkogning og konservering af fødevarer - maskiner og udstyr, Fødevareindustrien - maskiner og udstyr, Kød, slagteri og delikatesseforretninger - maskiner og udstyr, Mejerier - maskiner og udstyr, Henkogning og konservering af fødevarer - maskiner og udstyr, Fødevareindustrien - maskiner og udstyr, og Kød, slagteri og delikatesseforretninger - maskiner og udstyr brancherne. Den er baseret i Eislingen, Tyskland.

 8. EMERITO SL

  Spanien

  Virksomheden EMERITO SL, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Fødevarer - maskiner og udstyr branchen. Den opererer også inden for Henkogning og konservering af fødevarer - maskiner og udstyr, Fødevareindustrien - maskiner og udstyr, Henkogning og konservering af fødevarer - maskiner og udstyr, og Fødevareindustrien - maskiner og udstyr brancherne. Den er baseret i Mendavia, Spanien.

 1. BROUILLON PROCESS

  Frankrig

  Virksomheden BROUILLON PROCESS, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Autoklaver branchen. Den opererer også inden for Pasteuriseringsudstyr, Henkogning og konservering af fødevarer - maskiner og udstyr, Pasteuriseringsudstyr, udstyr institutionskøkkener, og Henkogning og konservering af fødevarer - maskiner og udstyr brancherne. Den er baseret i Sainte Bazeille, Frankrig.

 2. EMSENS

  Frankrig

  Virksomheden EMSENS, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Kød, slagteri og delikatesseforretninger - maskiner og udstyr branchen. Den opererer også inden for Bageri og konfektureindustri - maskiner og udstyr, Mejerier - maskiner og udstyr, Henkogning og konservering af fødevarer - maskiner og udstyr, Fødevareindustrien - maskiner og udstyr, Bageri og konfektureindustri - maskiner og udstyr, Mejerier - maskiner og udstyr, Henkogning og konservering af fødevarer - maskiner og udstyr, og Fødevareindustrien - maskiner og udstyr brancherne. Den er baseret i Fraisses, Frankrig.

 3. MEYMA GMBH

  Tyskland

  Virksomheden MEYMA GMBH, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Bageri og konfektureindustri - maskiner og udstyr branchen. Den opererer også inden for Fødevareindustrien - maskiner og udstyr, Kød, slagteri og delikatesseforretninger - maskiner og udstyr, Mejerier - maskiner og udstyr, Henkogning og konservering af fødevarer - maskiner og udstyr, Fødevareindustrien - maskiner og udstyr, Kød, slagteri og delikatesseforretninger - maskiner og udstyr, Mejerier - maskiner og udstyr, og Henkogning og konservering af fødevarer - maskiner og udstyr brancherne. Den er baseret i Cloppenburg, Tyskland.

 4. RAINER NAROSKA ENGINEERING GMBH

  Tyskland

  Virksomheden RAINER NAROSKA ENGINEERING GMBH, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Værktøjsmaskiner - metalbearbejdning branchen. Den opererer også inden for Dåser, Henkogning og konservering af fødevarer - maskiner og udstyr, Fødevareindustrien - maskiner og udstyr, Dåser, propper til glas, Henkogning og konservering af fødevarer - maskiner og udstyr, og Fødevareindustrien - maskiner og udstyr brancherne. Den er baseret i Lemgo, Tyskland.

 5. FRIGOJOLLINOX SRL

  Italien

  Virksomheden FRIGOJOLLINOX SRL, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Henkogning og konservering af fødevarer - maskiner og udstyr branchen. Den opererer også inden for Maskiner til ostefremstilling, sterilisations- og pasteuriseringskar, anlæg og udstyr til fremstilling af syltetøj, marmelader og kandiserede frugter, Maskiner til ostefremstilling, og kar til fødevare- og konservesindustrien brancherne. Den er baseret i Campobasso, Italien.

 6. BARON DE ROQUETTE

  Frankrig

  Virksomheden BARON DE ROQUETTE, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Færdigretter og gourmetretter branchen. Den opererer også inden for Henkogning og konservering af fødevarer - maskiner og udstyr, Henkogning og konservering af fødevarer - maskiner og udstyr, og egnsprodukter brancherne. Den er baseret i Saint-Félix Lauragais, Frankrig.

 7. IMMEQUIP INGENIERIE

  Frankrig

  Virksomheden IMMEQUIP INGENIERIE, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Henkogning og konservering af fødevarer - maskiner og udstyr branchen. Den opererer også inden for Mejerier - maskiner og udstyr, Fødevareindustrien - maskiner og udstyr, Bageri og konfektureindustri - maskiner og udstyr, Kød, slagteri og delikatesseforretninger - maskiner og udstyr, Mejerier - maskiner og udstyr, Fødevareindustrien - maskiner og udstyr, Bageri og konfektureindustri - maskiner og udstyr, og Kød, slagteri og delikatesseforretninger - maskiner og udstyr brancherne. Den er baseret i Saint-Denis-La-Chevasse, Frankrig.

 8. PRUNIER

  Frankrig

  Virksomheden PRUNIER, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Bageri og konfektureindustri - maskiner og udstyr branchen. Den opererer også inden for Kød, slagteri og delikatesseforretninger - maskiner og udstyr, Fødevareindustrien - maskiner og udstyr, Henkogning og konservering af fødevarer - maskiner og udstyr, Mejerier - maskiner og udstyr, Kød, slagteri og delikatesseforretninger - maskiner og udstyr, Fødevareindustrien - maskiner og udstyr, Henkogning og konservering af fødevarer - maskiner og udstyr, og Mejerier - maskiner og udstyr brancherne. Den er baseret i Saint-Germain-D'esteuil, Frankrig.

 9. MACONSE MAQUINARIA CONSERVERA DEL SEGURA SA

  Spanien

  Virksomheden MACONSE MAQUINARIA CONSERVERA DEL SEGURA SA, der opererer inden for Henkogning og konservering af fødevarer - maskiner og udstyr branchen. Den opererer også inden for fabrikation af maskiner til konserves, maskiner til konserves, autoclavere, og fiskekonserveslinjer brancherne. Den er baseret i Molina De Segura-Murcia, Spanien.

 10. ZILLI & BELLINI S.R.L.

  Italien

  Virksomheden ZILLI & BELLINI S.R.L., er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Henkogning og konservering af fødevarer - maskiner og udstyr branchen. Den opererer også inden for Fødevareindustrien - maskiner og udstyr, Fødevareindustrien - maskiner og udstyr, og væskepåfyldningsmaskiner brancherne. Den er baseret i Parma, Italien.

Anmodning om tilbud

Opret en anmodning og få flere tilbud fra verificerede leverandører.

 • Kun relevante leverandører
 • I overensstemmelse med databeskyttelse
 • 100% gratis
Filtre

Resultater for

Henkogning og konservering af fødevarer - maskiner og udstyr - Import eksport

Antal resultater

1.081 Virksomheder