• europages
 • >
 • VIRKSOMHEDER - LEVERANDØRER - UDBYDERE
 • >
 • henkogning og konservering af fødevarer - maskiner og udstyr

Resultater for

Henkogning og konservering af fødevarer - maskiner og udstyr - Import eksport

 1. ING. A. ROSSI IMPIANTI INDUSTRIALI SRL

  Italien

  Verified by europages badge

  Vi er til stede i de vigtigste områder i verden, hvor der forarbejdes tomater og frugt. Vi leverer komplette produktionslinjer til tilberedning af tomatsaucer og ketchup. Vi fremstiller komplette produktionslinjer og maskiner til produktionen af frugtsaft, proceslinjer, anlæg til produktionen af frugtpuréer, især æbler, pærer, ferskner og abrikoser. Produktion af maskiner til fremstilling af marmelader og konserves. Anlæg til behandling og forarbejdning af tomater. Vores nye produktlinje til transport og behandling af bladgrøntsager er særligt indikeret til fjernelse af sand og større urenheder. Den særlige teknologi og de særlige forarbejdningsprocesser til bearbejdningen af dadler giver mulighed for at opnå gær, alkohol og eddike som underprodukter i produktionen af sirupper (klaret eller ikke klaret). ingeniør A. Rossi har hele den nødvendige know-how til at imødekomme mejeribranchens behov til anlæg.

 2. FAC FABBRICA AFFETTATRICI

  Italien

  Verified by europages badge

  Opskæremaskinen af model S220/AF, der er lavet af anodiseret aluminium, er ensbetydende med hurtig vedligeholdelse og absolut hygiejne. Den kan finjusteres til skæretykkelser på mellem 0 og 15 mm og ned en tiendedel af en millimeter. Slibemaskinen er nem at montere, hvilket gør arbejdet nemmere for brugeren og garanterer en perfekt og effektiv skæring af produktet gennem tiden.

 3. IMETA SRL

  Italien

  Verified by europages badge

  Producent af spindler og ruller til at sikre den bedste hæftning af enhver form for dåse, af enhver æskefabrik og til enhver producent af hæftemaskiner med det formål at opfylde de mest varierede behov hos slutbrugerne af disse i sektoren for Mad, Drikke og general line. Produktion af transformationssæt og reservedele til hæftemaskiner. Udstyr til formatskift (kasse, æske/låg) for hver model.

 4. VELATI - TECNOLOGIE ALIMENTARI DAL 1867

  Italien

  Verified by europages badge

  Virksomheden Velati har en lang historie bag sig. Den startede med at fremstille hakkemaskiner til små og mellemstore virksomheder, den udviklede sig med tiden og tilbyder i dag et stort udvalg af maskiner til bearbejdning af kød. Velati er referencen på markedet, hvad angår fabrikation og samling af komplette linjer til bearbejdning af pølser, mortadelle, Frankfurterpølser og hamburgere. I dag er Velati i stand til at udvikle komplekse projekter

 5. TOM PRESS

  Frankrig

  Verified by europages badge

  Virksomheden TOM PRESS, er en Distributør, der opererer inden for Henkogning og konservering af fødevarer - maskiner og udstyr branchen. Den opererer også inden for slagterkniv, kødhakker, maskiner til fremstilling af is, Vakuumposer, frugtknusere, og Vakuummaskine til fødevarer brancherne. Den er baseret i Soreze, Frankrig.

Office Building Outline icon
En side til din virksomhed
Kan du se dette? Også dine potentielle kunder Tilmeld dig nu for at blive synlig på europages.
 1. HERFRAGA

  Spanien

  Verified by europages badge

  Virksomheden HERFRAGA, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Henkogning og konservering af fødevarer - maskiner og udstyr branchen. Den opererer også inden for Fødevareindustrien - maskiner og udstyr, Kassepakningsmaskiner, Pakning og emballering - maskiner og udstyr, Tapning og påfyldning - maskiner og udstyr, maskiner til konserves, mekaniske bearbejdninger, Fødevareindustrien - maskiner og udstyr, maskiner til konservessektoren, og Kassepakningsmaskiner brancherne. Den er baseret i Carballo-A Coruña, Spanien.

 2. TALLER AUTOREMA

  Spanien

  Verified by europages badge

  Virksomheden TALLER AUTOREMA, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Henkogning og konservering af fødevarer - maskiner og udstyr branchen. Den opererer også inden for emballager, maskiner og udstyr til konserves, maskiner og udstyr til fødevarer, konstruktion af industrimaskiner, depalettering, Automatisering af industrimaskiner, og robotteknik til industrimaskiner brancherne. Den er baseret i Lorquí-Murcia, Spanien.

 3. SWIENTY A/S

  Danmark

  Swienty makes filling machines, which can fill with a capacity of up to 700 liters per hour. Additionally, we produce automatic turntables, conveyor belts, lid sorters and lid fitters, which help make the filling process even more effective. Our automatic lines typically fill between 8-14 units per minute, and the most efficient lines as much as 20 units per minute. Our machines can be used to fill honey, mustard, jams, cosmetics, paint, glue and many other liquids into almost any packaging and at up to 95ºC.

  Alle produkter for "henkogning og konservering af fødevarer - maskiner og udstyr"

 4. DFT TECHNOLOGY GMBH

  Tyskland

  DFT Technology producerer autoklaver af mærket STOCK, der hovedsagelig benyttes til pasteurisering og sterilisering af et stort antal levnedsmidler, dog også inden for medicinalteknikken. Blandt de største anvendelsesområder kan nævnes babymad, kødvarer og pølser, færdigretter, supper, mælk, fløde, drikkevarer, grøntsager og frugt, fisk og foder til kæledyr. Fra laboratorieautoklav og damp-spray-autoklav til multiproces-autoklav sørger et bredt sortiment af forskellige systemer for et optimalt resultat inden for dit anvendelsesområde. Ud over autoklaver leverer DFT Technology tilbehør som f.eks. mellemlægsmåtter, bure og understel til autoklaver fra diverse producenter. Desuden tilbyder vi serviceydelser som f.eks. vedligeholdelse, temperaturfordelingsmåling, kalibrering af sensorer styringsombygning for alle fabrikater.

 5. SECMA-CABON

  Frankrig

  SECMA CABON, familiefirma af tredje generation, ned fabrikation og installering af linjer samt udvikling af nye maskiner til industrielle produktionslinjer. Virksomheden tilbyder assistance i forbindelse med mekanik og forbedring af produktionskæder, og den har desuden mere end 30 års erfaring inden for vakuum og tryk. Vi stiller vores tekniske knowhow til rådighed for virksomheder i hele Frankrig. Vi har siden 1945 forsket og udviklet standard- og skræddersyede løsninger til produktionslinjer til følgende industrisektorer: fødevare, medicinalvarer og logistik. Med de stadig strengere sikkerhedskrav og behov for energibesparelse har industrivirksomhederne behov for at fabrikere bedre, nedsætte produktionsomkostningerne og sikre medarbejdernes sikkerheder. Det hjælper vi dem med.

 1. PRODMACH TECSERVIS

  Ukraine

  PRODMACH TECSERVIS blev etableret i 2010 som et mekanisk ingeniørfirma - producent af procesudstyr til fødevareindustrien. Virksomheden er specialiseret i forskellige typer af forseglingsmaskiner og reservedele, en teknologi sede er kendt i alle SNG- lande KRYMPRODMASH plant. Alt udstyr lever op til gældende standarder i Ukraine og SNG-landene. Når du køber vores produkter får du kvalitetsudstyr med garanti, konkurrencedygtige priser og stabil produktion.

 2. TECHNA SAS

  Frankrig

  Techna, fabrikant af steriliseringsapparater, autoklaver og automater til krukker til konservesindustrien i over 20 år. TECHNA markedsfører en komplet professionnel produktserie af vakuummaskiner og stødestænger. Alle professionelle inden for gourmetfaget (restauratører, slagtere, landmænd osv.) stoler på os. TECHNA har siden 1989 beskæftiget sig med distribution på det franske marked af et stort udvalg af glaskrukker der sammen går under betegnelsen WECK "klikkrukker".

 1. EUROFOOD TRADING SARL

  Frankrig

  Eurofood trading handler med udstyr til fødevareindustrien: industri for kød, ost, chokolade, kiks og biscuits, konfekturvarer, konserverede varer og bageri. Vi er i stand til at lavere nyt og brugt udstyr af flere mærker: MULTIVAC, HANDTMANN, Wolfking CFS, BONGARD

 2. DOJOVIFE MAQUINARIA CONSERVERA

  Spanien

  Virksomheden DOJOVIFE MAQUINARIA CONSERVERA, er en Agent/ Repræsentant, der opererer inden for Henkogning og konservering af fødevarer - maskiner og udstyr branchen. Den er baseret i El Viso Del Alcor, Spanien.

 3. INDUSTRIAL FUERPLA SL

  Spanien

  Virksomheden INDUSTRIAL FUERPLA SL, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Fødevareindustrien - maskiner og udstyr branchen. Den opererer også inden for Henkogning og konservering af fødevarer - maskiner og udstyr, Bageri og konfektureindustri - maskiner og udstyr, Kød, slagteri og delikatesseforretninger - maskiner og udstyr, Mejerier - maskiner og udstyr, Henkogning og konservering af fødevarer - maskiner og udstyr, Bageri og konfektureindustri - maskiner og udstyr, Kød, slagteri og delikatesseforretninger - maskiner og udstyr, og Mejerier - maskiner og udstyr brancherne. Den er baseret i Benetusser, Spanien.

 4. DURFO S.R.L.

  Italien

  Virksomheden DURFO S.R.L., er en Detailsalg, der opererer inden for Henkogning og konservering af fødevarer - maskiner og udstyr branchen. Den opererer også inden for Fødevareindustrien - maskiner og udstyr, Skrællemaskiner og rivejern, Tapning og påfyldning - maskiner og udstyr, Fødevareindustrien - maskiner og udstyr, Skrællemaskiner og rivejern, Tapning og påfyldning - maskiner og udstyr, og gryder til kogning af syltetøj brancherne. Den er baseret i Nizza Monferrato, Italien.

 5. FMT

  Italien

  Virksomheden FMT, der opererer inden for Henkogning og konservering af fødevarer - maskiner og udstyr branchen. Den opererer også inden for Pakning og emballering - maskiner og udstyr, doseringsapparater, aftapningsmaskiner, Pakning og emballering - maskiner og udstyr, og vakuumpakningsmaskiner brancherne. Den er baseret i Ricco'-Fornovo Di Taro, Italien.

 6. HINTERKOPF GMBH

  Tyskland

  Virksomheden HINTERKOPF GMBH, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Bageri og konfektureindustri - maskiner og udstyr branchen. Den opererer også inden for Mejerier - maskiner og udstyr, Henkogning og konservering af fødevarer - maskiner og udstyr, Fødevareindustrien - maskiner og udstyr, Kød, slagteri og delikatesseforretninger - maskiner og udstyr, Mejerier - maskiner og udstyr, Henkogning og konservering af fødevarer - maskiner og udstyr, Fødevareindustrien - maskiner og udstyr, og Kød, slagteri og delikatesseforretninger - maskiner og udstyr brancherne. Den er baseret i Eislingen, Tyskland.

 7. EMERITO SL

  Spanien

  Virksomheden EMERITO SL, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Fødevarer - maskiner og udstyr branchen. Den opererer også inden for Henkogning og konservering af fødevarer - maskiner og udstyr, Fødevareindustrien - maskiner og udstyr, Henkogning og konservering af fødevarer - maskiner og udstyr, og Fødevareindustrien - maskiner og udstyr brancherne. Den er baseret i Mendavia, Spanien.

 8. RAINER NAROSKA ENGINEERING GMBH

  Tyskland

  Virksomheden RAINER NAROSKA ENGINEERING GMBH, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Værktøjsmaskiner - metalbearbejdning branchen. Den opererer også inden for Dåser, Henkogning og konservering af fødevarer - maskiner og udstyr, Fødevareindustrien - maskiner og udstyr, Dåser, propper til glas, Henkogning og konservering af fødevarer - maskiner og udstyr, og Fødevareindustrien - maskiner og udstyr brancherne. Den er baseret i Lemgo, Tyskland.

 1. PACKING EQUIPMENT PLANT THERMO-PACK LTD.

  Ukraine

  Virksomheden PACKING EQUIPMENT PLANT THERMO-PACK LTD., er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Henkogning og konservering af fødevarer - maskiner og udstyr branchen. Den opererer også inden for Udstyr og anlæg til træk under pres, Visable supports the Ukrainian companies, Udstyr og anlæg til træk under pres, konstruktion af tanke, og Visable supports the Ukrainian companies brancherne. Den er baseret i Bila Tserkva, Ukraine.

 2. MOBEMUR S.L.

  Spanien

  Virksomheden MOBEMUR S.L., der opererer inden for Henkogning og konservering af fødevarer - maskiner og udstyr branchen. Den opererer også inden for Fødevareindustrien - maskiner og udstyr, Dosering - maskiner og udstyr, Fødevareindustrien - maskiner og udstyr, Dosering - maskiner og udstyr, anlæg og udstyr til konserves og fødevareindustrien, og falsemaskiner brancherne. Den er baseret i Las Torres De Cotillas - Murcia, Spanien.

 3. BARON DE ROQUETTE

  Frankrig

  Virksomheden BARON DE ROQUETTE, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Færdigretter og gourmetretter branchen. Den opererer også inden for Henkogning og konservering af fødevarer - maskiner og udstyr, Henkogning og konservering af fødevarer - maskiner og udstyr, og egnsprodukter brancherne. Den er baseret i Saint-Félix Lauragais, Frankrig.

 4. CORENT NV

  Belgien

  Virksomheden CORENT NV, er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Henkogning og konservering af fødevarer - maskiner og udstyr branchen. Den opererer også inden for Sorteringsmaskiner til frugt og grønsager, Sorteringsmaskiner til frugt og grønsager, emballage til frugt og grønt, indpakning frugt og grønt, og poser til frugt og grønt brancherne. Den er baseret i Sint-Katelijne-Waver, Belgien.

 5. HOBART GMBH

  Tyskland

  Virksomheden HOBART GMBH, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Bageri og konfektureindustri - maskiner og udstyr branchen. Den opererer også inden for Fødevareindustrien - maskiner og udstyr, Kød, slagteri og delikatesseforretninger - maskiner og udstyr, Mejerier - maskiner og udstyr, Henkogning og konservering af fødevarer - maskiner og udstyr, Fødevareindustrien - maskiner og udstyr, Kød, slagteri og delikatesseforretninger - maskiner og udstyr, Mejerier - maskiner og udstyr, og Henkogning og konservering af fødevarer - maskiner og udstyr brancherne. Den er baseret i Offenburg, Tyskland.

 6. KRONEN KÜCHENGERÄTE GMBH

  Tyskland

  Virksomheden KRONEN KÜCHENGERÄTE GMBH, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Fødevareindustrien - maskiner og udstyr branchen. Den opererer også inden for Bageri og konfektureindustri - maskiner og udstyr, Kød, slagteri og delikatesseforretninger - maskiner og udstyr, Mejerier - maskiner og udstyr, Henkogning og konservering af fødevarer - maskiner og udstyr, Bageri og konfektureindustri - maskiner og udstyr, Kød, slagteri og delikatesseforretninger - maskiner og udstyr, Mejerier - maskiner og udstyr, og Henkogning og konservering af fødevarer - maskiner og udstyr brancherne. Den er baseret i Willstätt, Tyskland.

 7. TMCI PADOVAN SPA

  Italien

  Virksomheden TMCI PADOVAN SPA, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Henkogning og konservering af fødevarer - maskiner og udstyr branchen. Den opererer også inden for Vinfremstilling - maskiner, udstyr og anlæg, Drikkevareindustrien - maskiner og udstyr, pasteuriseringsanlæg til frugtjuice, væskefiltre, Vinfremstilling - maskiner, udstyr og anlæg, og Drikkevareindustrien - maskiner og udstyr brancherne. Den er baseret i Vittorio Veneto, Italien.

 8. SKAGINN 3X

  Island

  Virksomheden SKAGINN 3X, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Fødevareindustrien - maskiner og udstyr branchen. Den opererer også inden for Henkogning og konservering af fødevarer - maskiner og udstyr, Mejerier - maskiner og udstyr, Bageri og konfektureindustri - maskiner og udstyr, Kød, slagteri og delikatesseforretninger - maskiner og udstyr, Henkogning og konservering af fødevarer - maskiner og udstyr, Mejerier - maskiner og udstyr, Bageri og konfektureindustri - maskiner og udstyr, og Kød, slagteri og delikatesseforretninger - maskiner og udstyr brancherne. Den er baseret i Akranesi, Island.

 9. MEYMA GMBH

  Tyskland

  Virksomheden MEYMA GMBH, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Bageri og konfektureindustri - maskiner og udstyr branchen. Den opererer også inden for Fødevareindustrien - maskiner og udstyr, Kød, slagteri og delikatesseforretninger - maskiner og udstyr, Mejerier - maskiner og udstyr, Henkogning og konservering af fødevarer - maskiner og udstyr, Fødevareindustrien - maskiner og udstyr, Kød, slagteri og delikatesseforretninger - maskiner og udstyr, Mejerier - maskiner og udstyr, og Henkogning og konservering af fødevarer - maskiner og udstyr brancherne. Den er baseret i Cloppenburg, Tyskland.

 10. EMSENS

  Frankrig

  Virksomheden EMSENS, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Kød, slagteri og delikatesseforretninger - maskiner og udstyr branchen. Den opererer også inden for Bageri og konfektureindustri - maskiner og udstyr, Mejerier - maskiner og udstyr, Henkogning og konservering af fødevarer - maskiner og udstyr, Fødevareindustrien - maskiner og udstyr, Bageri og konfektureindustri - maskiner og udstyr, Mejerier - maskiner og udstyr, Henkogning og konservering af fødevarer - maskiner og udstyr, og Fødevareindustrien - maskiner og udstyr brancherne. Den er baseret i Fraisses, Frankrig.

Anmodning om tilbud

Opret en anmodning og få flere tilbud fra verificerede leverandører.

 • Kun relevante leverandører
 • I overensstemmelse med databeskyttelse
 • 100% gratis
Filtre

Resultater for

Henkogning og konservering af fødevarer - maskiner og udstyr - Import eksport

Antal resultater

1.081 Virksomheder