SWIENTY A/S

Danmark

Factory icon Fabrikant/ Producent

SWIENTY A/S
Web icon

Visning af produktkataloget

Danmark

Begyndermodellen fra Swienty med bordstativ og switch DANA api MATIC 1000 er en tappemaskine med tandhjulspumpe. En stærk lavspændings jævnstrømsmotor driver tandhjulspumpen ved hjælp af et snekkegear. Motoren bliver styret af computerbaseret elektronik, der også sørger for perfekt antidryp funktion. Tappemaskinen rummer 20 aftapningsprogrammer med vægt, kalibreringsfaktor og aftapningsparametre i sin hukommelse. Maskinen arbejder nøjagtigt og det er nemt at indstille den til forskellige medier. Som pumpe arbejder maskinen i begge retninger og kan indstilles til forskellige hastigheder. Alle de dele der kommer i forbindelse med mediet er fremstillet af et levnedsmiddel godkendt kunststof eller rustfri stål, der er nemt at adskille og rengøre. Stativet er produceret i kraftigt rustfri stål og det har et glasstyr i plast, som du kan holde glasset ind

Anmod om et pristilbud

Danmark

Vores mindste tappestation hvor DANA api MATIC 1000 er kombineret med et Ø45 drejebord DANA api MATIC 1000 er en tappemaskine med tandhjulspumpe. En stærk lavspændings jævnstrømsmotor driver tandhjulspumpen ved hjælp af et snekkegear. Motoren bliver styret af computerbaseret elektronik, der også sørger for perfekt antidryp funktion. Tappemaskinen rummer 20 aftapningsprogrammer med vægt, kalibreringsfaktor og aftapningsparametre i sin hukommelse. Maskinen arbejder nøjagtigt og det er nemt at indstille den til forskellige medier. Som pumpe arbejder maskinen i begge retninger og kan indstilles til forskellige hastigheder. Alle de dele der kommer i forbindelse med mediet er fremstillet af et levnedsmiddel godkendt kunststof eller rustfri stål, der er nemt at adskille og rengøre.

Anmod om et pristilbud

Danmark

Komplet tappestation hvor DANA api MATIC 1000 og et Ø70 drejebord er kombineret som en enhed. DANA api MATIC 1000 er en tappemaskine med tandhjulspumpe. En stærk lavspændings jævnstrømsmotor driver tandhjulspumpen ved hjælp af et snekkegear. Motoren bliver styret af computerbaseret elektronik, der også sørger for perfekt antidryp funktion. Tappemaskinen rummer 20 aftapningsprogrammer med vægt, kalibreringsfaktor og aftapningsparametre i sin hukommelse. Maskinen arbejder nøjagtigt og det er nemt at indstille den til forskellige medier. Som pumpe arbejder maskinen i begge retninger og kan indstilles til forskellige hastigheder. Alle de dele der kommer i forbindelse med mediet er fremstillet af et levnedsmiddel godkendt kunststof eller rustfri stål, der er nemt at adskille og rengøre. Med drejebordet stilles de tomme glas blot på bordet og bliver så ført frem via et gelænder til en trådswitch. Bordet standser og tappemaskinen fylder glasset.

Anmod om et pristilbud

Danmark

Består af DANA api MATIC 2000+ og drejebord Ø100. Bordet består af et stel med en bordplade af rustfrit stål. Hertil kommer et gelænder der opdeler bordet i to sektioner: en tilløbs- og en opsamlingszone. DANA api MATIC 2000+ er en tappemaskine med tandhjulspumpe. En stærk lavspændings jævnstrømsmotor driver tandhjulspumpen ved hjælp af et planetgear. Motoren bliver styret af computerbaseret elektronik, der også sørger for perfekt antidryp funktion. Tappemaskinen rummer 20 aftapningsprogrammer med vægt, kalibreringsfaktor og aftapningsparametre i sin hukommelse. Maskinen arbejder nøjagtigt og det er nemt at indstille den til forskellige medier. Som pumpe arbejder maskinen i begge retninger og kan indstilles til forskellige hastigheder.

Anmod om et pristilbud

Swienty makes filling machines, which can fill with a capacity of up to 700 liters per hour. Additionally, we produce automatic turntables, conveyor belts, lid sorters and lid fitters, which help make the filling process even more effective. Our automatic lines typically fill between 8-14 units per minute, and the most efficient lines as much as 20 units per minute. Our machines can be used to fill honey, mustard, jams, cosmetics, paint, glue and many other liquids into almost any packaging and at up to 95ºC.

Dokumenter

Domain icon Fabrikant/ Producent

SWIENTY A/S

Hoertoftvej 16

6400 Soenderborg - Danmark

Kontakt

Virksomhedsoplysninger

Nøgletal

  • Antal ansatte
    11 – 50

Organisation

  • Etableringsår
    1996
  • Virksomhedens art
    Hovedsæde
  • Hovedaktivitet
    Fabrikant/ Producent

Erhvervsoplysninger

Kundeområder

  • Check Circle Outline icon International

Aktiviteter i SWIENTY A/S

  • Biavl - maskiner og udstyr
  • Fødevareindustrien - maskiner og udstyr
  • Henkogning og konservering af fødevarer - maskiner og udstyr
  • Vejnings- og doseringsudstyr
  • Automatisk dosering
Office Building Outline icon
En side til din virksomhed
Kan du se dette? Også dine potentielle kunder Tilmeld dig nu for at blive synlig på europages.

Anmodning om tilbud

Opret en anmodning og få flere tilbud fra verificerede leverandører.

  • Kun relevante leverandører
  • I overensstemmelse med databeskyttelse
  • 100% gratis