• europages
 • >
 • VIRKSOMHEDER - LEVERANDØRER - UDBYDERE
 • >
 • håndværktøj- ikke-automatisk

Resultater for

Håndværktøj- ikke-automatisk - Import eksport

 1. FRIDOLIN MÜLLER

  Tyskland

  Produktion af afgratningsbørster, cylinderbørster, rørbørster, tekniske børster, stålbørster, nylonbørster, drejede børster, børster til vaskeanlæg, børster til lastbil-vaskeanlæg, børster til bil-vaskeanlæg. Virksomheden Fridolin Müller blev grundlagt i 1952 under navnet Tierhaarwertung Fridolin Müller. Der blev forarbejdet kvæghår, som delvist stammede fra tysk kvæg, men for størstedelen dog blev importeret fra Amerika. Disse hår blev forarbejdet i fire arbejdsgange til såkaldte bagerbundte. Arbejdsgangene omfattede: Løsningen af hårene i en "Hårhakker", heglen af hårene, dvs. at anbringe hårene i én retning, "trækken" af hårene til forskellige længder og derefter binde hårene til bagerbundte. Bagerbundtene blev leveret til penselfabrikker. Til dels blev der også brugt maskiner i forbindelse med de enkelte arbejdsgange. Omtrent fra 1969 kom fremstillingen af børster til bilvask oven i dette område. I 1972 var starten på fabrikationen af tekniske børster. I dette år blev en virksomhed overtaget, som fortrinsvist byggede "Puddermaskiner" til konditorier. Sporadisk fremstillede denne virksomhed også tekniske børster. I løbet af årene gik salget af puddermaskiner tilbage og man koncentrerede sig mere på fremstillingen og salget af tekniske børster samt børster til bilvask og valser til rengøringsmaskiner. Programmet omfatter et bredt spektrum af cylinderbørster.

 2. WALTER SCHRÖDER GMBH

  Tyskland

  Vores værktøj hjælper dig med hurtigt at løsne skruerne, eller forsigtigt fastgøre dem. Vores produkts synlige og håndgribelige kvalitet overbeviser vores kunder over hele verden. Den oftest længere levetid på vores værktøjer, hjælper med at bevare ressourcer og vores miljø. Vores familiedrevne firma blev grundlagt i 1985 i Iserlohn i Sauerland-regionen, og beskæftiger i øjeblikket 30 ansatte på to skift. Med undtagelse af hærdning og galvaniske processer, udfører vi alle metal- og plastrelaterede arbejdstrin i vores virksomhed. Vores styrker ligger ikke kun i masseproduktionen af skruetrækker, men også i udvikling og fremstilling af specielle produkter, især når det kommer til det konstant voksende marked for aktiverings og oplåsningsværktøjer. Kontakt os, vi vil med glæde bidrage med vores årtiers erfaring, så vi kan hjælpe med at løse dine skrueproblemer.

 3. IMOLDING DEUTSCHLAND GMBH

  Tyskland

  iMed er en kompetent udbyder af tekniske præcisionsdele og moduler af plast i små, mellemstore og store serier til anvendelse i de vigtigste brancher. Som systemleverandør ser iMed tilbage på mere end et årtis erfaring. Denne erfaring begrænser sig ikke til en enkelt industrigren. Det er ikke kun anvendelsen af topmoderne teknik, der har sikret os tilfredse, mangeårige kunder og deres tillid til iMed's produktionskvalitet. Udmærkede medarbejdere ledsager hvert produkt fra første udviklingstrin til serieproduktion. iMed lægger vægt på at fremme egne nyansættelser samt på kontinuerlig ud- og videreuddannelse og intensive kurser. Vores interne eksperter arbejder derfor med samme professionalisme, som man finder hos kundens eksperter.

 4. BSN TRADING

  Belgien

  BSN TRADING er en virksomhed med speciale i engrossalg af hårde hvidevarer, værktøj, legetøj til børn og køkkenudstyr. BSN TRADING har siden starten forpligtet sig til at levere produkter af høj kvalitet til konkurrencedygtige priser. Vi har et omfattende produktkatalog med alt fra små og store husholdningsapparater til hobbyværktøj, legetøj til børn og køkkentilbehør. Det alsidige udvalg gør, at kunderne kan finde alt det, de har brug for, på samme sted, hvilket igen giver en langt mere praktisk leveringsløsning. Kontakt os endelig for yderligere oplysninger!

 5. HEINRICH KIPP WERK

  Tyskland

  HEINRICH KIPP WERK er producent inden for spændeteknik, standardelementer og betjeningsdele. Virksomheden producerer på sin fabrik i Tyskland med en bred vifte af maskiner. Produktsortimentet omfattet mere end 65000 artikler, der hurtigt er tilgængelige fra vores onsite logistikcenter. KIPP er derfor en pålidelig partner inden for fabriksindustrien og maskinkonstruktion. KIPP udvikler produkterne og tester dem ved intern kvalitetskontrol. Gennem omfattende produktionsressourcer kan standardelementer og enkeltdele realiseres som specielle løsninger. Under udviklingen af KIPP-driftsdelene lægges der særlig vægt på ergonomi og stabilitet. HEINRICH KIPP WERK har eksisteret siden 1919 og siden 1950 har man lagt vægt på selvudviklede klemværktøjer som det klassiske KIPP spændehåndtag. firmaet har mere end 480 ansatte og er til stede i mere end 50 lande.

Office Building Outline icon
En side til din virksomhed
Kan du se dette? Også dine potentielle kunder Tilmeld dig nu for at blive synlig på europages.
 1. NWS GERMANY PRODUKTION W. NÖTHEN E.K.

  Tyskland

  Succeskonceptet for Willibald Nöthen, grundlægger af NWS (Nöthen Werkzeugqualität Solingen) i 1973, er baseret på et ønske om at tilbyde den professionelle bruger et værktøj "Made in Germany" i topkvalitet med ekstra funktioner og tiltalende design. Skræddersyede håndværktøjer, som imødekommer de strengeste krav, produceres hos NWS af mennesker til mennesker. Det intelligente samspil mellem velkendt manuel fremstilling og topmoderne tekniske bearbejdningsmetoder garanterer førsteklasses kvalitet og muliggør balance mellem tradition og innovation! Ved udvikling og produktion af vores værktøjer fokuserer vi på sikkerhed og ergonomi, sundhed og miljøvenlighed, anvendelse af kvalitetsmaterialer og idérige detailløsninger. En optimal forarbejdning, overholdelse af høje kvalitetskriterier og standarder samt håndsorteret slutkontrol sikrer den eksklusive standard, som kendetegner NWS værktøjer.

 2. WESPA METALLSÄGENFABRIK SIMONDS INDUSTRIES GMBH

  Tyskland

  Det, der for 60 år siden begyndte i Spangenberg i Hessen med produktionen af håndsave, er i dag en globalt efterspurgt teknologipartner. WESPA er en af verdens førende producenter af saveværktøjer. Over 100 medarbejdere på det tyske hovedsæde i Melsungen producerer et enestående bredt produktspektrum, som imødekommer krav fra mange forskellige brancher. WESPA produkter er optimalt tilpasset vores industrikunders krav og nyder overalt i verden tillid hos agenter, forhandlere og industrikunder. Som totaludbyder leverer vi skræddersyede løsninger, der tydeligt forbedrer vores kunders konkurrenceevne. Kendte Global Players fra bl.a. bil-, luftfarts-, stål- og maskinindustrien stoler på saveværktøjerne fra WESPA. Denne tillid, som kunderne viser os ved at vælge vores produkter, gør sig derfor betalt i løbet af meget kort tid.

 3. MECANOR SA

  Schweiz

  Mecanor er din specialist på området højpræcise stanseprodukter til mikroteknologi via innovative processer og førsteklasses progressive sammensatte værktøjer. Siden grundlæggelsen i 1948 har Mecanor hele tiden fornyet sine produkter og evner for at reagerer på de skiftende udfordringer inden for mikroteknik på de forskellige markeder, først næsten udelukkende til urindustrien op til en diversificeret portefølje af komponenter til medicinalteknik, bilindustri og mikroudstyr.

 4. KW HYDRAULIK GMBH

  Tyskland

  KW Hydraulik GmbH udvikler, fabrikerer og sælger hydrauliske værktøjer. Men også: Service og salg af mærkerne DYNASET, STANLEY INFRASTRUCTURE, EDILGRAPPA, DUBUIS, DOA, DERANCOURT, OGURA...Hydraulikpumper, hydraulikaggregater, Power Pack, Power Unit, højtrykspumper, håndpumper, fodpumper, elektrohydraulikpumper, akku-pumper, TracHorse, PTO, kraftudtag, generator, hydraulikinverter, tryktransducer, skæreværktøjer, kabelsakse, kabelskærere, sakse med udveksling, skraldekabelsakse, skraldekabelskærere, håndkabelsakse, akku-kabelskærere, akku-kabelsakse, skærehoveder, sikkerhedsskæreanlæg, sikkerhedsskæregarniturer, stålwiresakse, stålwireskærere, ståltovskærere, ståltovsaks, genbrugssaks, stålskærer, boltsakse, byggemåtteskærer, gevindstangskærer, kædeskærer, kædesprænger, krympning, presser, krympetænger, pressetænger, klemtænger, presser med udveksling, presseværktøjer, presseindsatser, pressehoveder

 5. FRANZ KROPE MASCHINEN- UND WERKZEUGBAU GMBH & CO. KG

  Tyskland

  Firma Franz Krope har med stor succes været aktiv inden for maskin- og værktøjsfremstilling i mere end 50 år. I næsten 30 år har firmaet Franz Krope stået for komplet udvikling og selvstændig produktion af ekstrudere, der er specielt udformet til fremstilling af plastbeklædninger og -kapper og benyttes til denne opgave. Samtidig med ekstruderproduktionen, altså ligeledes for 30 år siden, startede firmaet Franz Krope med fremstilling af førsteklasses plastbeklædninger ved hjælp af ekstrudering (indføring) af plastmaterialet i armaturer til måle- og reguleringsteknik og intensiv videreudvikling til teknisk modenhed. Fremstillingen af plastforinger og kapper til armaturer inden for flowmåleteknik er i dag hovedområder i virksomhedens produktion. Med vores mangeårige erfaring og vores knowhow i fremstillingen af armaturbeklædninger har vi opbygget et udmærket ry hos mange store brugere.

 1. POHL METALL GMBH

  Østrig

  Fremstilling af stansedele, trådbøjedele, fjedre, rørdele samt overflader og varmebehandling, ingeniørbureau for maskinbyggeri - materialeanalyse – med røntgenspektrometer og gnistspektrometer. Firmaet Pohl Metall med sæde i Ötztal-Bahnhof i Tyrol / Østrig tilbyder en stor fabrikationskompetence og producerer metalvarer, der fremstilles i processerne stansning, bukning, presning og rørbearbejdning. Vi er din kompetente partner for fremstilling af små metaldele til industri og håndværk. Der produceres stansedele, bukkedele, fjedre, rørdele, wiretilbehør og monterede moduler. Fra prototypefremstillingen til den store serieproduktion understøtter vi vores kunder. Vores serviceydelser omkring metalbearbejdning på vores afdeling i Østrig omfatter også overflade- og varmebehandling, emballering og kvalitetssikring.

 2. INTERCABLE GMBH

  Italien

 1. SARTEX S.R.L.

  Italien

 2. DEL NORMALIEN GMBH & CO. KG

  Tyskland

 3. CASTPLUS GMBH

  Tyskland

 4. ANDREAS KRÜGER UND JENS SCHULZE GDBR

  Tyskland

 5. NB WERKZEUGTECHNIK E.K. INH. NORBERT BITZER

  Tyskland

 6. CARBONWERK SHP GMBH & CO.KG

  Tyskland

 7. EUGEN DROHMANN GMBH EASYCUT

  Tyskland

 8. STORK GMBH & CO KG

  Tyskland

 1. BADE UND RINSCHEID METALLWARENFABRIK GMBH

  Tyskland

 2. BIKER-NORMALIEN GMBH

  Tyskland

 3. CBT - CHEMNITZER BLECHTECHNOLOGIE GMBH

  Tyskland

 4. PROTEC SERVICE GMBH

  Tyskland

 5. ALOIS MÜLLER GMBH & CO. KG

  Tyskland

 6. WALKRON-WERKZEUGE WERNER WALLBRECHER GMBH & CO. KG

  Tyskland

 7. UNIMA PRÄZISIONSMASCHINEN GMBH

  Tyskland

 8. FRIEDRICH BINDER GMBH

  Tyskland

 9. KONRAD WERKZEUG- UND MASCHINENBAU GMBH

  Tyskland

 10. REINHARD HEBACH GMBH

  Tyskland

Filtre

Resultater for

Håndværktøj- ikke-automatisk - Import eksport

Antal resultater

15.188 virksomheder