• europages
 • >
 • VIRKSOMHEDER - LEVERANDØRER - UDBYDERE
 • >
 • blade- cirkulære

Resultater for

Blade- cirkulære - Import eksport

 1. AVOLA MASCHINENFABRIK A. VOLKENBORN GMBH & CO. KG

  Tyskland

  AVOLA i mere end 180 år – Et mærke, der er kendt i hele verden. Kvalitet, tradition og innovation er værdierne for maskinbyggeren AVOLA i Hattingen (ved floden Ruhr). Hvilken virksomhedsfilosofi gemmer der sig bag AVOLAs værdier? Kontinuerlig videreudvikling og fremadskuende handling på basis af systematisk tænkning beskriver det, der driver os alle - til vores kunders vel. Vores kunder er spredt ud over Tyskland, det tysktalende udland og det øvrige Europa, Asien, Sydamerika og Afrika til Oceanien og hele verden. Utallige patenter og varemærker igennem tre forskellige århundreder er imponerende indikatorer for AVOLAs ubremsede innovationskraft. Virksomhedens udgangspunkt var maskiner til tekstilindustrien. Derefter fulgte maskiner til landbruget og godt 100 år efter virksomhedsgrundlæggelsen kom den første rundsav med træramme på markedet. Det aktuelle produktsortiment omfatter mere end 30 save og forsyner tre forskellige brancher: bygge og anlæg med rundsave til bygningsindustrien, ildfast industri med stenafkortersave og tømrere med kapsave med underbord. Millioner af save, tilbehør og reservedele er blevet solgt til dags dato og har gjort mærket AVOLA til det, det er i dag: En stærk, kompetent og pålidelig partner for håndværk og industri.

 2. FRIEDRICH BRITSCH GMBH & CO. KG

  Tyskland

  ALT TIL DREJEBÆNKENI mere end 40 år har vi været et af de førende handelshuse inden for præcisionsværktøj til drejedelsindustrien i Europa og hele verden.Uanset, om du har brug for spændetænger, føringsbøsninger, klembøsninger værktøjsholdere, skæreværktøj eller andet værktøj til dine drejebænke, så er vi den rigtige partner for dig.Hos os kan du få alt, hvad du behøver til udføring af drejearbejde.Altid over 34.000 varer på lagerMed et af de største lagre i Tyskland og vores in-house ændrings- og produktionsværksted sikrer vi, at alle kundeønsker opfyldes.Vi leverer bestilt lagervare hurtigt, kompetent og pålideligt inden for 24 timer.Vi er også til at stole på hvad kvalitet angår. Vi har været DIN EN ISO 9001 certificeret i mere end 10 år. Konstant forbedring af vores produkter og processer bidrager til en stadig øgning af kundetilfredsheden.

 3. RIGHI INOX

  Italien

  Firmaet Righi er specialiseret i fremstilling af industriklinger til automater, sædvanligvis cirkulære eller lige klinger, klinger med kærv og hobbyknive. Klinger itl fødevareindustrien, kødkonservesfabrikker og emballage. Glatte klinger og lokkejern eller med kærv til fyldemaskiner. Klinger til mekanisk industri, melmølleindustrien, gummiindustrien, plastindustrien og til emballering, bearbejdning af metalplader, afskæring af rester og affald.

 4. POVELATO

  Italien

 5. PROLOCK WERKZEUGSYSTEME GMBH & CO. KG

  Tyskland

Office Building Outline icon
En side til din virksomhed
Kan du se dette? Også dine potentielle kunder Tilmeld dig nu for at blive synlig på europages.
 1. FREMONT AFFUTAGE

  Frankrig

 2. COLTEX DI BRUSCAGIN CARLA

  Italien

 3. METALL KOFLER GMBH

  Østrig

 4. PRO COUPE INDUSTRIES

  Frankrig

 5. ORBITALUM TOOLS GMBH

  Tyskland

 1. LA TOOLS & SERVICE ANDREAS LORENZ

  Tyskland

 2. C. AUGUST HÜCHELBACH GMBH & CO. KG

  Tyskland

  I over 100 år har firmaet Carl August Hüchelbach været en pålidelig partner og leverandør for brugere af rundsave i metal- og træindustrien samt maskinknive i næringsmiddel- og papirindustrien. Derudover producerer vi halvfabrikata (rondeller/savskiver) til fremstilling af hårmetalbestykkede rundsavsklinger. Vores navn står for kvalitet, pålidelighed og i høj grad for fleksibilitet i ordreafviklingen. Med vores hærderi garanterer vi bedste kvalitet fra en og samme leverandør. Fra den første tilskæring af råmaterialet over varme- og overfladebehandlingen til det brugsfærdige produkt udføres alt arbejde internt i virksomheden. Firmaet Carl August Hüchelbach blev grundlagt i 1904 og blev ført videre fra generation til generation. I 1999 blev selskabsformen ændret til GmbH & Co. KG. Vores virksomhedsfilosofi er lige så enkel som selvfølgelig: Altid kun det bedste til vores kunder.

 1. WALTER GMBH

  Tyskland

  HM-bestykkede præcisionsrundsavsklinger. Siden 1985 har navnet WALTER stået for førsteklasses hårdmetalbestykkede rundsavsklinger – made in Germany. Produktspektret rækker fra et omfattende standardprogram til kundespecifikke rundsavsklinger i alle tænkelige udførelser. Diameterområdet ligger fra 80 til 550 mm. Vores savklinger finder anvendelse inden for træ-, kunststof-, aluminium- og stålbearbejdning. Hvert år forarbejder vi hårdmetaltænder i tocifret milliontal. Dine WALTER-merværdier. Produktion af kvalitetssavskiver: WALTER forarbejder udelukkende tysk koldvalset kvalitetsbånd 75Cr1, materialenummer 1.2003. Topmoderne laserkvælstofteknologi for glødeskalfri overflader. Bombastic-slibning for gennemsigtig slibning i plexiglas. Produktion af præcisionsrundsavsklinger: Topmoderne, fuldautomatisk pålodningsteknologi og anvendelse af hårdmetaltænder af høj kvalitet

 2. INSTRUMENT I KOMPLEKTUYUSCHIE (LLC)

  Rusland

  Virksomheden LLC blev grundlagt i 2010, og over årene er det blevet en af de førende virksomheder i Rusland i deres branche. Vores virksomhed specialiserer sig i produktion af støvfri industrielle, cirkulære knive og cirkulære savklinger til mineraluld af forskellige typer og tæthed. Vi tilbyder vores kunder et bredt udvalg af cirkulære knive og savklinger designet specifikt til skæring af mineraluld, glasuld og andre isoleringsmaterialer. At skære isoleringsmateriale kan være kompleks, og kræver save og savklinger af den højeste kvalitet. Vi tilbyder vores kunder førsteklasses produkter, og arbejder konstant på at forbedre dem. Det er lykkedes os at kombinere de seneste teknologier og traditioner etableret i den russiske industri. Alle vores knive og savklinger til mineraluld kan leveres i enhver diameter og størrelse på op til 1000 mm på kundens anmodninger, med eller uden køleåbninger. De klinger og save som vi tilbyder er udstyret med karbidståltænder og har hærdede klinger.

 3. ARNTZ GMBH + CO. KG

  Tyskland

  Passionate Cutting og ARNTZ producerer højtydende båndsavklinger med en fremragende levetid, til brug med en lang række materialer: Bimetal-, hårdmetal- og kulstofstålbåndsave er skræddersyet til kundernes behov.

 4. SWG STEEL TECHNOLOGY SRL

  Italien

 5. CAS TECH

  Italien

 6. RIKAMA MARIO RIEGER

  Tyskland

 7. CAS TECH

  Italien

 8. S. V. BASSEWITZ GMBH & CO.

  Tyskland

 1. Başkurt Makina

  Tyrkiet

 2. CALEYRON INDUSTRIES

  Frankrig

 3. SONMEZOGLU MAKINA TESTERE SANAYI TICARET LTD ŞTI

  Tyrkiet

 4. HONSBERG METALLSAEGEN GMBH

  Tyskland

 5. WERNER THELEN SÄGETECHNIK GMBH (KINKELDER GROUP)

  Tyskland

 6. WITEC GMBH WERKZEUG- UND INDUSTRIETECHNIK

  Tyskland

 7. BREISCH PRÄZISIONSWERKZEUGE

  Tyskland

 8. LEITZ ITALIA SRL

  Italien

 9. PENTAR

  Polen

 10. METAL WORLD S.P.A.

  Italien