• europages
 • >
 • VIRKSOMHEDER - LEVERANDØRER - UDBYDERE
 • >
 • blade- cirkulære

Resultater for

Blade- cirkulære - Import eksport

 1. FRIEDRICH BRITSCH GMBH & CO. KG

  Tyskland

  Verified by europages badge

  ALT TIL DREJEBÆNKENI mere end 40 år har vi været et af de førende handelshuse inden for præcisionsværktøj til drejedelsindustrien i Europa og hele verden.Uanset, om du har brug for spændetænger, føringsbøsninger, klembøsninger værktøjsholdere, skæreværktøj eller andet værktøj til dine drejebænke, så er vi den rigtige partner for dig.Hos os kan du få alt, hvad du behøver til udføring af drejearbejde.Altid over 34.000 varer på lagerMed et af de største lagre i Tyskland og vores in-house ændrings- og produktionsværksted sikrer vi, at alle kundeønsker opfyldes.Vi leverer bestilt lagervare hurtigt, kompetent og pålideligt inden for 24 timer.Vi er også til at stole på hvad kvalitet angår. Vi har været DIN EN ISO 9001 certificeret i mere end 10 år. Konstant forbedring af vores produkter og processer bidrager til en stadig øgning af kundetilfredsheden.

 2. AVOLA MASCHINENFABRIK A. VOLKENBORN GMBH & CO. KG

  Tyskland

  Verified by europages badge

  AVOLA i mere end 180 år – Et mærke, der er kendt i hele verden. Kvalitet, tradition og innovation er værdierne for maskinbyggeren AVOLA i Hattingen (ved floden Ruhr). Hvilken virksomhedsfilosofi gemmer der sig bag AVOLAs værdier? Kontinuerlig videreudvikling og fremadskuende handling på basis af systematisk tænkning beskriver det, der driver os alle - til vores kunders vel. Vores kunder er spredt ud over Tyskland, det tysktalende udland og det øvrige Europa, Asien, Sydamerika og Afrika til Oceanien og hele verden. Utallige patenter og varemærker igennem tre forskellige århundreder er imponerende indikatorer for AVOLAs ubremsede innovationskraft. Virksomhedens udgangspunkt var maskiner til tekstilindustrien. Derefter fulgte maskiner til landbruget og godt 100 år efter virksomhedsgrundlæggelsen kom den første rundsav med træramme på markedet. Det aktuelle produktsortiment omfatter mere end 30 save og forsyner tre forskellige brancher: bygge og anlæg med rundsave til bygningsindustrien, ildfast industri med stenafkortersave og tømrere med kapsave med underbord. Millioner af save, tilbehør og reservedele er blevet solgt til dags dato og har gjort mærket AVOLA til det, det er i dag: En stærk, kompetent og pålidelig partner for håndværk og industri.

 3. RIGHI INOX

  Italien

  Verified by europages badge

  Firmaet Righi er specialiseret i fremstilling af industriklinger til automater, sædvanligvis cirkulære eller lige klinger, klinger med kærv og hobbyknive. Klinger itl fødevareindustrien, kødkonservesfabrikker og emballage. Glatte klinger og lokkejern eller med kærv til fyldemaskiner. Klinger til mekanisk industri, melmølleindustrien, gummiindustrien, plastindustrien og til emballering, bearbejdning af metalplader, afskæring af rester og affald.

 4. POVELATO

  Italien

  Verified by europages badge

  Virksomheden POVELATO, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Industriværktøj branchen. Den opererer også inden for Blade og knive, industrielle, blade til skæring, cirkulære blade, Blade og knive, industrielle, og klinger til sakse brancherne. Den er baseret i Spinea, Italien.

 5. PROLOCK WERKZEUGSYSTEME GMBH & CO. KG

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Virksomheden PROLOCK WERKZEUGSYSTEME GMBH & CO. KG, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Blade, cirkulære branchen. Den opererer også inden for Bor og forsænkere, flange, og Bor og forsænkere brancherne. Den er baseret i Albstadt, Tyskland.

Office Building Outline icon
En side til din virksomhed
Kan du se dette? Også dine potentielle kunder Tilmeld dig nu for at blive synlig på europages.
 1. FREMONT AFFUTAGE

  Frankrig

  Verified by europages badge

  Virksomheden FREMONT AFFUTAGE, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Skærpning - stål og metaller branchen. Den opererer også inden for producent af knive til traysealere, producent af save til fødevareindustrien, slibning af knive og cuttere, glatte skiver til fødevareindustrien, skiver med små tænder til fødevareindustrien, bølgeformede skiver til fødevareindustrien, spaltede skiver til fødevareindustrien, slibning af spalteknive til fødevareindstrien, og knive til knusemaskiner brancherne. Den er baseret i Sable-Sur-Sarthe, Pays De La Loire, France, Frankrig.

 2. COLTEX DI BRUSCAGIN CARLA

  Italien

  Verified by europages badge

  Virksomheden COLTEX DI BRUSCAGIN CARLA, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Blade og knive, industrielle branchen. Den opererer også inden for klinger, slibning klinger, blade til skæring, roterende knive, båndklinger, cirkulære blade, og lineære blade brancherne. Den er baseret i Gambolo', Italien.

 3. METALL KOFLER GMBH

  Østrig

  Verified by europages badge

  Virksomheden METALL KOFLER GMBH, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Blade, cirkulære branchen. Den er baseret i Fulpmes, Østrig.

 4. ORBITALUM TOOLS GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Virksomheden ORBITALUM TOOLS GMBH, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Værktøjsmaskiner, metalformgivning - dele og tilbehør branchen. Den opererer også inden for Værktøjsmaskiner, metalbearbejdning - dele og tilbehør, Værktøjsmaskiner - metalbearbejdning, Værktøjsmaskiner - spåntagning, Værktøjsmaskiner - metalbearbejdning, Blade, cirkulære, Metalsavemaskiner, Plastikfittings til rør og slanger, Værktøjsmaskiner, metalbearbejdning - dele og tilbehør, og Værktøjsmaskiner - metalbearbejdning brancherne. Den er baseret i Singen, Tyskland.

 5. PRO COUPE INDUSTRIES

  Frankrig

  Verified by europages badge

  Virksomheden PRO COUPE INDUSTRIES, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Blade og knive, industrielle branchen. Den opererer også inden for Blade, lige, Blade, cirkulære, Knive, industrielle, klinger til skæring af plastfilm, klinger til skæring af slibeartikler, knive til hakning, klinger i kulstof, blade til barbermaskine, og grøntsagsklinger brancherne. Den er baseret i Roissy En Brie, Frankrig.

 1. C. AUGUST HÜCHELBACH GMBH & CO. KG

  Tyskland

  I over 100 år har firmaet Carl August Hüchelbach været en pålidelig partner og leverandør for brugere af rundsave i metal- og træindustrien samt maskinknive i næringsmiddel- og papirindustrien. Derudover producerer vi halvfabrikata (rondeller/savskiver) til fremstilling af hårmetalbestykkede rundsavsklinger. Vores navn står for kvalitet, pålidelighed og i høj grad for fleksibilitet i ordreafviklingen. Med vores hærderi garanterer vi bedste kvalitet fra en og samme leverandør. Fra den første tilskæring af råmaterialet over varme- og overfladebehandlingen til det brugsfærdige produkt udføres alt arbejde internt i virksomheden. Firmaet Carl August Hüchelbach blev grundlagt i 1904 og blev ført videre fra generation til generation. I 1999 blev selskabsformen ændret til GmbH & Co. KG. Vores virksomhedsfilosofi er lige så enkel som selvfølgelig: Altid kun det bedste til vores kunder.

 2. WALTER GMBH

  Tyskland

  HM-bestykkede præcisionsrundsavsklinger. Siden 1985 har navnet WALTER stået for førsteklasses hårdmetalbestykkede rundsavsklinger – made in Germany. Produktspektret rækker fra et omfattende standardprogram til kundespecifikke rundsavsklinger i alle tænkelige udførelser. Diameterområdet ligger fra 80 til 550 mm. Vores savklinger finder anvendelse inden for træ-, kunststof-, aluminium- og stålbearbejdning. Hvert år forarbejder vi hårdmetaltænder i tocifret milliontal. Dine WALTER-merværdier. Produktion af kvalitetssavskiver: WALTER forarbejder udelukkende tysk koldvalset kvalitetsbånd 75Cr1, materialenummer 1.2003. Topmoderne laserkvælstofteknologi for glødeskalfri overflader. Bombastic-slibning for gennemsigtig slibning i plexiglas. Produktion af præcisionsrundsavsklinger: Topmoderne, fuldautomatisk pålodningsteknologi og anvendelse af hårdmetaltænder af høj kvalitet

 1. INSTRUMENT I KOMPLEKTUYUSCHIE (LLC)

  Rusland

  Virksomheden LLC blev grundlagt i 2010, og over årene er det blevet en af de førende virksomheder i Rusland i deres branche. Vores virksomhed specialiserer sig i produktion af støvfri industrielle, cirkulære knive og cirkulære savklinger til mineraluld af forskellige typer og tæthed. Vi tilbyder vores kunder et bredt udvalg af cirkulære knive og savklinger designet specifikt til skæring af mineraluld, glasuld og andre isoleringsmaterialer. At skære isoleringsmateriale kan være kompleks, og kræver save og savklinger af den højeste kvalitet. Vi tilbyder vores kunder førsteklasses produkter, og arbejder konstant på at forbedre dem. Det er lykkedes os at kombinere de seneste teknologier og traditioner etableret i den russiske industri. Alle vores knive og savklinger til mineraluld kan leveres i enhver diameter og størrelse på op til 1000 mm på kundens anmodninger, med eller uden køleåbninger. De klinger og save som vi tilbyder er udstyret med karbidståltænder og har hærdede klinger.

 2. ARNTZ GMBH + CO. KG

  Tyskland

  Passionate Cutting og ARNTZ producerer højtydende båndsavklinger med en fremragende levetid, til brug med en lang række materialer: Bimetal-, hårdmetal- og kulstofstålbåndsave er skræddersyet til kundernes behov.

 3. SWG STEEL TECHNOLOGY SRL

  Italien

  Virksomheden SWG STEEL TECHNOLOGY SRL, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Klinger til save og skæremaskiner branchen. Den opererer også inden for Metalsavemaskiner, båndsave, cirkulære blade, Metalsavemaskiner, og save til metaller brancherne. Den er baseret i Oggiona Con Santo Stefano, Italien.

 4. CAS TECH

  Italien

  Virksomheden CAS TECH, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Blade, cirkulære branchen. Den opererer også inden for båndklinger, Båndsave - spåntagning, savklinge, og industrielle rundsave brancherne. Den er baseret i Selargius, Italien.

 5. CAS TECH

  Italien

  Virksomheden CAS TECH, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Blade, cirkulære branchen. Den opererer også inden for båndklinger brancherne. Den er baseret i Selargius, Italien.

 6. RIKAMA MARIO RIEGER

  Tyskland

  Virksomheden RIKAMA MARIO RIEGER, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Slibeskiver branchen. Den opererer også inden for Blade, cirkulære, Blade, cirkulære, klinge til rundsav, slibesten, og arbejdshandsker brancherne. Den er baseret i Bad Neuenahr-Ahrweiler, Tyskland.

 7. S. V. BASSEWITZ GMBH & CO.

  Tyskland

  Virksomheden S. V. BASSEWITZ GMBH & CO., er en Engrossalg, der opererer inden for Blade, cirkulære branchen. Den opererer også inden for Bor og forsænkere, cirkulære skæremaskiner, Bor og forsænkere, klinge til rundsav, og fræsere brancherne. Den er baseret i Baden-Baden, Tyskland.

 8. Başkurt Makina

  Tyrkiet

  Virksomheden Başkurt Makina, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Blade, lige branchen. Den opererer også inden for Knive, industrielle, Indpakning, Blade, cirkulære, Knive, industrielle, Indpakning, Blade, cirkulære, og slibning klinger brancherne. Den er baseret i İstanbul, Tyrkiet.

 1. SONMEZOGLU MAKINA TESTERE SANAYI TICARET LTD ŞTI

  Tyrkiet

  Virksomheden SONMEZOGLU MAKINA TESTERE SANAYI TICARET LTD ŞTI, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Blade, cirkulære branchen. Den er baseret i Istanbul, Tyrkiet.

 2. DANYANG LONGWAY TOOLS CO.,LTD

  Kina

  Virksomheden DANYANG LONGWAY TOOLS CO.,LTD, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Diamanter, industrielle branchen. Den opererer også inden for diamantklinger, og cirkulære blade brancherne. Den er baseret i Danyang, Kina.

 3. HONSBERG METALLSAEGEN GMBH

  Tyskland

  Virksomheden HONSBERG METALLSAEGEN GMBH, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Blade, cirkulære branchen. Den opererer også inden for båndsave, håndsave med motor, og industrielle rundsave brancherne. Den er baseret i Remscheid, Tyskland.

 4. WERNER THELEN SÄGETECHNIK GMBH (KINKELDER GROUP)

  Tyskland

  Virksomheden WERNER THELEN SÄGETECHNIK GMBH (KINKELDER GROUP), er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Blade, cirkulære branchen. Den opererer også inden for tct-savklinge brancherne. Den er baseret i Zülpich, Tyskland.

 5. WITEC GMBH WERKZEUG- UND INDUSTRIETECHNIK

  Tyskland

  Virksomheden WITEC GMBH WERKZEUG- UND INDUSTRIETECHNIK, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Bor og forsænkere branchen. Den opererer også inden for Blade, cirkulære, Rivaler, Værktøj i hårdmetal, Blade, cirkulære, Precisionsværktøj, og Rivaler brancherne. Den er baseret i Rödermark, Tyskland.

 6. EUROLAME INDUSTRIE

  Frankrig

  Virksomheden EUROLAME INDUSTRIE, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Blade og knive, industrielle branchen. Den opererer også inden for Blade, skæremaskine, Kedelarbejde, cirkulære blade, Blade, skæremaskine, metallurgi, og Kedelarbejde brancherne. Den er baseret i Libercourt, Frankrig.

 7. LEITZ ITALIA SRL

  Italien

  Virksomheden LEITZ ITALIA SRL, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Håndværktøj til træarbejde, ikke-automatisk branchen. Den opererer også inden for Gør-det-selv ikke-automatisk håndværktøj, værktøj til træbearbejdningsmaskiner, Gør-det-selv ikke-automatisk håndværktøj, cirkulære blade, og værktøj til træarbejde brancherne. Den er baseret i Lana, Italien.

 8. GUABO SRL

  Italien

  Virksomheden GUABO SRL, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Blade og knive, industrielle branchen. Den opererer også inden for industrielle savklinger, båndklinger, og cirkulære blade brancherne. Den er baseret i Calderara Di Reno, Italien.

 9. METAL WORLD S.P.A.

  Italien

  Virksomheden METAL WORLD S.P.A., er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Værktøj og isenkram branchen. Den opererer også inden for Håndværktøj til træarbejde, ikke-automatisk, Håndværktøj til træarbejde, ikke-automatisk, diamantværktøj, og cirkulære blade brancherne. Den er baseret i Pavia Di Udine, Italien.

 10. SLIJPTECHNIEK EMMERIG

  Holland

  Virksomheden SLIJPTECHNIEK EMMERIG, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Valsning - stål og metaller branchen. Den opererer også inden for Blade, cirkulære, og Blade, cirkulære brancherne. Den er baseret i Sneek, Holland.

Anmodning om tilbud

Opret en anmodning og få flere tilbud fra verificerede leverandører.

 • Kun relevante leverandører
 • I overensstemmelse med databeskyttelse
 • 100% gratis