• Europages
 • >
 • VIRKSOMHEDER - LEVERANDØRER - UDBYDERE
 • >
 • grøntkonserves

Resultater for

Grøntkonserves - Import eksport

 1. SOMEXPORT

  Frankrig

  Verified by Europages badge

  SOMEXPORT startede i 1994. Vi leverer til købscentraler og skibsprovianter, men især Afrika, Antillerne, kunder i Det Indiske Ocean og Stillehavet samt Mellemøsten. Vi er en import-eksport-virksomhed af tørrede, friske og dybfrosne produkter, og vi arbejder med mere end 300 franske og europæiske leverandører. Vi er specialiseret i følgende fødevarer: - Mejeriprodukter (ost, yoghurt, mælk, fløde...), - Kødpålæg og saltede produkter, - Kager og wienerbrød - Halal produkter, - Købmandsvarer, - Alt godt fra havet, - Dybfrost. Vi kan tilbyde forskellige sortimenter af fødevareprodukter. SOMEXPORT er din eksportpartner. Vi ledsager dig i valget af de bedste produkter fra alle verdenshjørner og imødekommer både dine og dine kunders behov. Vi har i over 20 år rejst rundt i verden på jagt efter lokale produkter og specialiteter og traditionelle madretter. Vi leverer desuden specifikke ingredienser og produkter efter kundens ønske. Alt dette takket være en kontakt med producenter, opdrættere, kokke, distributører, forbrugere og mange andre aktører inden for landbrug og landbrugsfødevarer. Kontakt os endelig for yderligere oplysninger!

  Hjemmeside Open In New icon
 2. LA CASARECCIA

  Italien

  Verified by Europages badge

  La Casareccia, med hjemsted i Via Stabia i Sant'Antonio Abate (NA), er en fødevareopbevaringsvirksomhed, fra tomater til bælgfrugter og grøntsager, der udvælges og pakkes med den største omhu. Virksomheden opfylder de nødvendige standarder for certificeringer UNI EN ISO 9001 – ACCREDIA – CERMET – BRC FOOD.

  Hjemmeside Open In New icon
 3. CONSERVAS SERRANO S.L.

  Spanien

  Verified by Europages badge

  Vi har siden 1880 bearbejdet frugt og grønt på dåse. Vores mål er at tilbyde gourmet-dåser af den højeste kvalitet til restauranter, supermarkeder, gourmet- og delikatesseforretninger med produkter fra Rioja og Navarras grønsagsdyrkende områder. Vi passer nøje på hver enkel detalje under processen for at bevare den naturlige smag, der præger produkterne fra denne region. Vores produkter lever op til den strengeste kvalitets- og sikkerhedskontrol og er kvalitetsstemplet IFS Food.

  Hjemmeside Open In New icon
 4. OTTO FRANCK IMPORT GMBH & CO. KG

  Tyskland

  Verified by Europages badge
 5. IMPORT-EXPORT ALTUN LEBENSMITTEL-GROSSHANDEL E.K.

  Tyskland

  Verified by Europages badge
Office Building Outline icon
En side til din virksomhed
Kan du se dette? Også dine potentielle kunder Tilmeld dig nu for at blive synlig på Europages.
 1. ALIMENTATION FINE DE FRANCE

  Frankrig

  Alimentation Fine de France, der fremstiller delikatesser, er kendt for sin strenge kvalitetspolitik: Vi udvælger produkter med store krav til smag og kvalitet, samtidigt med at vi så vidt muligt undgår diverse tilsætningsstoffer, farvestoffer og konserveringsmidler og fremmer brugervenlighed og innovation med respekt for den franske tradition. Vi har gennemført total sporbarhed af produkterne (HACCP standard) for bedre fødevaresikkerhed. Denne kvalitetspolitik, kombineret med fortsat salgsarbejde og en udvidelse af udvalget betød en udvidelse af kundekredsen mod prestigefyldte stormagasiner og eksport. Alimentation Fine de France tilbyder i dag, under mærkerne M. de Turenne, Atelier Turenne og Lou Bersac, et udvalg på over 1200 kendte kvalitetsprodukter, der hvert semester udvides ved tilførsel af nye originale og eksklusive varer såsom Selôvin.

 2. LAS MARISMAS DE LÉBRIJA

  Spanien

  Produktion hele året af stiklinger og planter til havebrug. Fabrikation og salg af tomatpuré. Vores bomuldsfibre er resultatet af mere end 25 års erfaring i branchen. Vores produkter omfatter: Bomuld, tomatkoncentrat, afskårne blomster, broccoli, gulerødder, korn, solsikke. Vores produkter omfatter: Konserves med tørrede grønsager og frugt og grønt. Gartneri. Stiklinger.Solsikke.Bomuld. Skårne blomster. Broccoli. Broccoli. Koncentreret tomatpuré. Gulerødder. Kornprodukter.

 3. MEDITERRANEA BELFIORE SRL

  Italien

  Mediterranea Belfiore, landbrug i Cecina i Livornoprovinsen.

 4. TRANSA

  Spanien

  Bearbejdning af landbrugsfødevarer i Badajoz. Grøntsagskonserves Tomat i pulverform Koncentreret tomatpuré.

 5. CONSERVAS MEDRANO

  Spanien

 1. SEE-ECO FOODS

  Rusland

 2. LUXURY SICILY FOOD DI SANTORELLI G.

  Italien

 3. BONDUELLE

  Frankrig

 4. BARHOUM FOOD INH. ABSI BARHOUM

  Tyskland

 5. LUTIK

  Rusland

 6. IDEAL TARIM

  Tyrkiet

 7. VINNYTSIA FOOD & GUSTATORY FACTORY, PR. JSC

  Ukraine

 8. HOTTLET INTERNATIONAL AGENCIES

  Belgien

 9. FRESH FRUIT TURKEY

  Tyrkiet

 10. DZERELA KARPAT

  Ukraine

 1. EUROCOM SRL

  Italien

 2. VAN DIJCK GROENTEPRODUCTIES

  Holland

 3. CONSERVES GUINTRAND SA

  Frankrig

 4. DOMAINE D'ARGENS

  Frankrig

 5. SABAROT WASSNER

  Frankrig

 6. ORKLA FOODS LIETUVA

  Litauen

 7. PRODUSEDINGOSPODARIE.RO

  Rumænien

 8. NOVA FRUTTA SRL

  Italien

 9. ACC LTD, TM POMIDORA

  Ukraine

 10. BEM ALIMENTAR, LDA

  Portugal