• europages
 • >
 • VIRKSOMHEDER - LEVERANDØRER - UDBYDERE
 • >
 • grøntkonserves

Resultater for

Grøntkonserves - Import eksport

 1. GROUPE RIVIERE

  Frankrig

  Groupe Rivière, der i tre generationer har haft fast lokalt fodfæste i Sydfrankrig, skaber og fremstiller lækre og innovative færdigretter ud fra traditionelle franske opskrifter. Alle opskrifter er med naturlige ingredienser og uden farvestoffer, konserveringsmidler og kunstige smagsstoffer. Groupe Rivière er engageret i produkternes kvalitet og har forpligtet sig til en CSR-tilgang. Maison Rivière promoverer traditionelle, franske opskrifter og færdigretter fra Sydvestfankrig indeholdende kød. Med Mets de Provence får du solskin på tallerkenen og hjælp til madlavningen med krydderier, smøreprodukter til forretten og færdigretter med provencalske grøntsager. Aroma One består af en række puréer med urter og krydderier på tube, der gør madlavningen mere praktisk og smagfuld. Med Solvia kommer dine smagsløg og alle fem sanser på en rejse til udlandet med krydderier, saucer og økologiske grøntsagsretter. Vores engagementer for produktkvalitet: - Fremstiller i Frankrig - Kød og grøntsager fra Frankrig - Opskrifter clean label og næringsmæssigt afbalancerede - SMV-mærkning+ produktionsafdelinger (CSR) - Effektivt produktionsudstyr og certificeringer fra anerkendte internationale mærker (IFS, BRC, Bio)

 2. SOMEXPORT

  Frankrig

  SOMEXPORT startede i 1994. Vi leverer til købscentraler og skibsprovianter, men især Afrika, Antillerne, kunder i Det Indiske Ocean og Stillehavet samt Mellemøsten. Vi er en import-eksport-virksomhed af tørrede, friske og dybfrosne produkter, og vi arbejder med mere end 300 franske og europæiske leverandører. Vi er specialiseret i følgende fødevarer: - Mejeriprodukter (ost, yoghurt, mælk, fløde...), - Kødpålæg og saltede produkter, - Kager og wienerbrød - Halal produkter, - Købmandsvarer, - Alt godt fra havet, - Dybfrost. Vi kan tilbyde forskellige sortimenter af fødevareprodukter. SOMEXPORT er din eksportpartner. Vi ledsager dig i valget af de bedste produkter fra alle verdenshjørner og imødekommer både dine og dine kunders behov. Vi har i over 20 år rejst rundt i verden på jagt efter lokale produkter og specialiteter og traditionelle madretter. Vi leverer desuden specifikke ingredienser og produkter efter kundens ønske. Alt dette takket være en kontakt med producenter, opdrættere, kokke, distributører, forbrugere og mange andre aktører inden for landbrug og landbrugsfødevarer. Kontakt os endelig for yderligere oplysninger!

 3. EDEN NEGOCE

  Tunisien

 4. GERVASIO CONSERVE D'AUTORE

  Italien

  Vores historie begynder i slutningen af 60'erne, da vores bedsteforældre grundlagde et lille landbrug, der specialiserede sig i dyrkning af artiskokker. I årtier har vores hovedprodukt været artiskokker, udsøgte uden olie eller konserveret i saltlage eller olie. I årenes løb har vi besluttet også at dedikere os andre produkter med samme lidenskab: squash, auberginer, tomater, svampe, oliven og andre grøntsager. Vores konserves er resultatet af lidenskabeligt arbejde i markerne, visdommen fra bondehænder, der ved, hvordan man bevarer smagen af lækre grøntsager fyldt på glas, grøntsager, der altid er friske, forarbejdet inden for 24 timer efter høsten. I dag har vi privilegiet at betjene vigtige virksomheder i sektoren og kun give dem kvalitetsprodukter, som når du nyder dem genoplever smagen fra gamle opskrifter, der er overleveret til os fra generation til generation. Opskrifter, hvor vores kærlighed til markerne og til god mad genoplives.

 5. GRECO ALIMENTARE - CONSERVE ALIMENTARI DAL 1950

  Italien

  På over 300 hektar jord planter og forarbejder vi alle typer grøntsager. Vores flagskibsprodukt er artiskokker, som vi forarbejder millioner af stykker af hvert år, men også tomater, auberginer, courgetter, peberfrugter og løg. Konserves, enten uden olie eller i olie, kan leveres i forskellige typer emballage: poser, 1 kg eller 3 kg dåser eller større dåser i henhold til vores kunders behov. Virksomheden er afhængig af mere end 200 medarbejderes professionalisme og den mest avancerede teknologi inden for konservessektoren. Dette gør det muligt for os at forarbejde grøntsager direkte fra friske grøntsager i kun få trin og altid inden for få timer efter høst. Vi har opnået de vigtigste kvalitetscertificeringer i fødevareindustrien, herunder BRC food, ISO 9001: 2008 og ICEA-certificeret økologisk. I de seneste år har vi takket være et samarbejde med Slow Food produceret Fiaschetto-tomatpuré fra Torre Guaceto.

Office Building Outline icon
En side til din virksomhed
Kan du se dette? Også dine potentielle kunder Tilmeld dig nu for at blive synlig på europages.
 1. LA CASARECCIA

  Italien

  La Casareccia, med hjemsted i Via Stabia i Sant'Antonio Abate (NA), er en fødevareopbevaringsvirksomhed, fra tomater til bælgfrugter og grøntsager, der udvælges og pakkes med den største omhu. Virksomheden opfylder de nødvendige standarder for certificeringer UNI EN ISO 9001 – ACCREDIA – CERMET – BRC FOOD.

 2. EDELWEISS GROUPE

  Frankrig

 3. MAISON ANETH

  Frankrig

 4. TRENDY FOODS

  Belgien

 5. OTTO FRANCK IMPORT GMBH & CO. KG

  Tyskland

 1. IMPORT-EXPORT ALTUN LEBENSMITTEL-GROSSHANDEL E.K.

  Tyskland

 2. ALIMENTATION FINE DE FRANCE

  Frankrig

  Alimentation Fine de France, der fremstiller delikatesser, er kendt for sin strenge kvalitetspolitik: Vi udvælger produkter med store krav til smag og kvalitet, samtidigt med at vi så vidt muligt undgår diverse tilsætningsstoffer, farvestoffer og konserveringsmidler og fremmer brugervenlighed og innovation med respekt for den franske tradition. Vi har gennemført total sporbarhed af produkterne (HACCP standard) for bedre fødevaresikkerhed. Denne kvalitetspolitik, kombineret med fortsat salgsarbejde og en udvidelse af udvalget betød en udvidelse af kundekredsen mod prestigefyldte stormagasiner og eksport. Alimentation Fine de France tilbyder i dag, under mærkerne M. de Turenne, Atelier Turenne og Lou Bersac, et udvalg på over 1200 kendte kvalitetsprodukter, der hvert semester udvides ved tilførsel af nye originale og eksklusive varer såsom Selôvin.

 1. CONSERVAS SERRANO S.L.

  Spanien

  Vi har siden 1880 bearbejdet frugt og grønt på dåse. Vores mål er at tilbyde gourmet-dåser af den højeste kvalitet til restauranter, supermarkeder, gourmet- og delikatesseforretninger med produkter fra Rioja og Navarras grønsagsdyrkende områder. Vi passer nøje på hver enkel detalje under processen for at bevare den naturlige smag, der præger produkterne fra denne region. Vores produkter lever op til den strengeste kvalitets- og sikkerhedskontrol og er kvalitetsstemplet IFS Food.

 2. LAS MARISMAS DE LÉBRIJA

  Spanien

  Produktion hele året af stiklinger og planter til havebrug. Fabrikation og salg af tomatpuré. Vores bomuldsfibre er resultatet af mere end 25 års erfaring i branchen. Vores produkter omfatter: Bomuld, tomatkoncentrat, afskårne blomster, broccoli, gulerødder, korn, solsikke. Vores produkter omfatter: Konserves med tørrede grønsager og frugt og grønt. Gartneri. Stiklinger.Solsikke.Bomuld. Skårne blomster. Broccoli. Broccoli. Koncentreret tomatpuré. Gulerødder. Kornprodukter.

 3. MEDITERRANEA BELFIORE SRL

  Italien

  Mediterranea Belfiore, landbrug i Cecina i Livornoprovinsen.

 4. FINAKO PRODUKCJA MUSZTARDY OCTU KETCHUPU I PRZETWORÓW OWOCOWO WARZYWNYCH

  Polen

 5. CONSERVAS MEDRANO

  Spanien

 6. LUXURY SICILY FOOD DI SANTORELLI G.

  Italien

 7. BARHOUM FOOD INH. ABSI BARHOUM

  Tyskland

 8. IDEAL TARIM

  Tyrkiet

 1. VINNYTSIA FOOD & GUSTATORY FACTORY, PR. JSC

  Ukraine

 2. EUROCOM SRL

  Italien

 3. DZHERELA CARPAT

  Ukraine

 4. ORKLA FOODS LIETUVA

  Litauen

 5. VINNYTSIA FOOD AND GUSTATORY FACTORY, PRIVATE JSC

  Ukraine

 6. GREENYARD FOODS

  Belgien

 7. SOCIÉTÉ FELHI

  Tunisien

 8. PRODUSEDINGOSPODARIE.RO

  Rumænien

 9. NOVA FRUTTA SRL

  Italien

 10. FRESH FRUIT TURKEY

  Tyrkiet