• europages
 • >
 • VIRKSOMHEDER - LEVERANDØRER - UDBYDERE
 • >
 • grøntkonserves

Resultater for

Grøntkonserves - Import eksport

 1. EDEN SPEED NEGOCE

  Tunisien

  Verified by europages badge

  EDEN FARMER er en førende produktions- og eksportvirksomhed med speciale i vegetabilske olier, solsikke, majs, palme, samt fremstilling af konserves med frugt og grønt, nødder, mælkepulver, saucer og pastavarer. Vi er stolte af at kunne tilbyde et bredt udvalg af friske og dybfrosne produkter af høj kvalitet fra et bæredygtigt og miljøvenligt landbrug. Vores førsteklasses olier såsom olivenolie, solsikkeolie og majsolie, bliver grundigt udvalgt for deres kvalitet og exceptionelle smag. Vi samarbejder med lokale landmænd og internationale leverandører. Vores team, der ledsager branchefolk inden for eksport og distribution, har en solid erfaring på området og kan imødekomme hver enkelt kundes særlige krav (importører, eksportører, grossister, indkøbscentraler, levnedsmiddelindustrien, etc.) Hos Eden Farmer forpligter vi os til at forsyne vores kunder med de bedste produkter, sunde og lækre fødevarer over hele Frankrig og i udlandet ved at støtte vores lokale og internationale leverandører.

 2. SOMEXPORT

  Frankrig

  Verified by europages badge

  SOMEXPORT startede i 1994. Vi leverer til købscentraler og skibsprovianter, men især Afrika, Antillerne, kunder i Det Indiske Ocean og Stillehavet samt Mellemøsten. Vi er en import-eksport-virksomhed af tørrede, friske og dybfrosne produkter, og vi arbejder med mere end 300 franske og europæiske leverandører. Vi er specialiseret i følgende fødevarer: - Mejeriprodukter (ost, yoghurt, mælk, fløde...), - Kødpålæg og saltede produkter, - Kager og wienerbrød - Halal produkter, - Købmandsvarer, - Alt godt fra havet, - Dybfrost. Vi kan tilbyde forskellige sortimenter af fødevareprodukter. SOMEXPORT er din eksportpartner. Vi ledsager dig i valget af de bedste produkter fra alle verdenshjørner og imødekommer både dine og dine kunders behov. Vi har i over 20 år rejst rundt i verden på jagt efter lokale produkter og specialiteter og traditionelle madretter. Vi leverer desuden specifikke ingredienser og produkter efter kundens ønske. Alt dette takket være en kontakt med producenter, opdrættere, kokke, distributører, forbrugere og mange andre aktører inden for landbrug og landbrugsfødevarer. Kontakt os endelig for yderligere oplysninger!

 3. GROUPE RIVIERE

  Frankrig

  Verified by europages badge

  Groupe Rivière, der i tre generationer har haft fast lokalt fodfæste i Sydfrankrig, skaber og fremstiller lækre og innovative færdigretter ud fra traditionelle franske opskrifter. Alle opskrifter er med naturlige ingredienser og uden farvestoffer, konserveringsmidler og kunstige smagsstoffer. Groupe Rivière er engageret i produkternes kvalitet og har forpligtet sig til en CSR-tilgang. Maison Rivière promoverer traditionelle, franske opskrifter og færdigretter fra Sydvestfankrig indeholdende kød. Med Mets de Provence får du solskin på tallerkenen og hjælp til madlavningen med krydderier, smøreprodukter til forretten og færdigretter med provencalske grøntsager. Aroma One består af en række puréer med urter og krydderier på tube, der gør madlavningen mere praktisk og smagfuld. Med Solvia kommer dine smagsløg og alle fem sanser på en rejse til udlandet med krydderier, saucer og økologiske grøntsagsretter. Vores engagementer for produktkvalitet: - Fremstiller i Frankrig - Kød og grøntsager fra Frankrig - Opskrifter clean label og næringsmæssigt afbalancerede - SMV-mærkning+ produktionsafdelinger (CSR) - Effektivt produktionsudstyr og certificeringer fra anerkendte internationale mærker (IFS, BRC, Bio)

 4. GRECO ALIMENTARE - CONSERVE ALIMENTARI DAL 1950

  Italien

  Verified by europages badge

  På over 300 hektar jord planter og forarbejder vi alle typer grøntsager. Vores flagskibsprodukt er artiskokker, som vi forarbejder millioner af stykker af hvert år, men også tomater, auberginer, courgetter, peberfrugter og løg. Konserves, enten uden olie eller i olie, kan leveres i forskellige typer emballage: poser, 1 kg eller 3 kg dåser eller større dåser i henhold til vores kunders behov. Virksomheden er afhængig af mere end 200 medarbejderes professionalisme og den mest avancerede teknologi inden for konservessektoren. Dette gør det muligt for os at forarbejde grøntsager direkte fra friske grøntsager i kun få trin og altid inden for få timer efter høst. Vi har opnået de vigtigste kvalitetscertificeringer i fødevareindustrien, herunder BRC food, ISO 9001: 2008 og ICEA-certificeret økologisk. I de seneste år har vi takket være et samarbejde med Slow Food produceret Fiaschetto-tomatpuré fra Torre Guaceto.

 5. GERVASIO CONSERVE D'AUTORE

  Italien

  Verified by europages badge

  Vores historie begynder i slutningen af 60'erne, da vores bedsteforældre grundlagde et lille landbrug, der specialiserede sig i dyrkning af artiskokker. I årtier har vores hovedprodukt været artiskokker, udsøgte uden olie eller konserveret i saltlage eller olie. I årenes løb har vi besluttet også at dedikere os andre produkter med samme lidenskab: squash, auberginer, tomater, svampe, oliven og andre grøntsager. Vores konserves er resultatet af lidenskabeligt arbejde i markerne, visdommen fra bondehænder, der ved, hvordan man bevarer smagen af lækre grøntsager fyldt på glas, grøntsager, der altid er friske, forarbejdet inden for 24 timer efter høsten. I dag har vi privilegiet at betjene vigtige virksomheder i sektoren og kun give dem kvalitetsprodukter, som når du nyder dem genoplever smagen fra gamle opskrifter, der er overleveret til os fra generation til generation. Opskrifter, hvor vores kærlighed til markerne og til god mad genoplives.

Office Building Outline icon
En side til din virksomhed
Kan du se dette? Også dine potentielle kunder Tilmeld dig nu for at blive synlig på europages.
 1. LA CASARECCIA

  Italien

  Verified by europages badge

  La Casareccia, med hjemsted i Via Stabia i Sant'Antonio Abate (NA), er en fødevareopbevaringsvirksomhed, fra tomater til bælgfrugter og grøntsager, der udvælges og pakkes med den største omhu. Virksomheden opfylder de nødvendige standarder for certificeringer UNI EN ISO 9001 – ACCREDIA – CERMET – BRC FOOD.

 2. MAISON ANETH

  Frankrig

  Verified by europages badge

  Virksomheden MAISON ANETH, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Grøntkonserves branchen. Den opererer også inden for Konserves, 'gourmet fødevarer, Saucer, Konserves, 'gourmet fødevarer, og Saucer brancherne. Den er baseret i Vincennes, Frankrig.

 3. TRENDY FOODS

  Belgien

  Verified by europages badge

  Virksomheden TRENDY FOODS, er en Engrossalg, der opererer inden for Import-eksport - fødevarer og landbrug branchen. Den opererer også inden for Måltider, frosne, Krydderier, Mel og semulje, Drikkevarer - import-eksport, Wienerbrød og boller, Grøntkonserves, Chokoladeholdigt slik, Måltider, frosne, og Krydderier brancherne. Den er baseret i Vottem (z.i. De Milmort), Belgien.

 4. IMPORT-EXPORT ALTUN LEBENSMITTEL-GROSSHANDEL E.K.

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Virksomheden IMPORT-EXPORT ALTUN LEBENSMITTEL-GROSSHANDEL E.K., er en Engrossalg, der opererer inden for Fødevarer - import-eksport branchen. Den opererer også inden for Fisk, på dåse, Grøntkonserves, Ost, Oliven, Krydderier, Frosne og dybfrosne varer, Fisk, på dåse, grøntsager friske, og Grøntkonserves brancherne. Den er baseret i Berlin, Tyskland.

 5. ALIMENTATION FINE DE FRANCE

  Frankrig

  Alimentation Fine de France, der fremstiller delikatesser, er kendt for sin strenge kvalitetspolitik: Vi udvælger produkter med store krav til smag og kvalitet, samtidigt med at vi så vidt muligt undgår diverse tilsætningsstoffer, farvestoffer og konserveringsmidler og fremmer brugervenlighed og innovation med respekt for den franske tradition. Vi har gennemført total sporbarhed af produkterne (HACCP standard) for bedre fødevaresikkerhed. Denne kvalitetspolitik, kombineret med fortsat salgsarbejde og en udvidelse af udvalget betød en udvidelse af kundekredsen mod prestigefyldte stormagasiner og eksport. Alimentation Fine de France tilbyder i dag, under mærkerne M. de Turenne, Atelier Turenne og Lou Bersac, et udvalg på over 1200 kendte kvalitetsprodukter, der hvert semester udvides ved tilførsel af nye originale og eksklusive varer såsom Selôvin.

 1. CONSERVAS SERRANO S.L.

  Spanien

  Vi har siden 1880 bearbejdet frugt og grønt på dåse. Vores mål er at tilbyde gourmet-dåser af den højeste kvalitet til restauranter, supermarkeder, gourmet- og delikatesseforretninger med produkter fra Rioja og Navarras grønsagsdyrkende områder. Vi passer nøje på hver enkel detalje under processen for at bevare den naturlige smag, der præger produkterne fra denne region. Vores produkter lever op til den strengeste kvalitets- og sikkerhedskontrol og er kvalitetsstemplet IFS Food.

 2. LAS MARISMAS DE LÉBRIJA

  Spanien

  Produktion hele året af stiklinger og planter til havebrug. Fabrikation og salg af tomatpuré. Vores bomuldsfibre er resultatet af mere end 25 års erfaring i branchen. Vores produkter omfatter: Bomuld, tomatkoncentrat, afskårne blomster, broccoli, gulerødder, korn, solsikke. Vores produkter omfatter: Konserves med tørrede grønsager og frugt og grønt. Gartneri. Stiklinger.Solsikke.Bomuld. Skårne blomster. Broccoli. Broccoli. Koncentreret tomatpuré. Gulerødder. Kornprodukter.

 1. TRANSA

  Spanien

  Bearbejdning af landbrugsfødevarer i Badajoz. Grøntsagskonserves Tomat i pulverform Koncentreret tomatpuré.

 2. MEDITERRANEA BELFIORE SRL

  Italien

  Mediterranea Belfiore, landbrug i Cecina i Livornoprovinsen.

 3. FINAKO PRODUKCJA MUSZTARDY OCTU KETCHUPU I PRZETWORÓW OWOCOWO WARZYWNYCH

  Polen

  Virksomheden FINAKO PRODUKCJA MUSZTARDY OCTU KETCHUPU I PRZETWORÓW OWOCOWO WARZYWNYCH, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Sennep branchen. Den opererer også inden for Grøntkonserves, Fødevareforarbejdning, salater, ketchup, Grøntkonserves, og Fødevareforarbejdning brancherne. Den er baseret i Bydgoszcz, Polen.

 4. CONSERVAS MEDRANO

  Spanien

  Virksomheden CONSERVAS MEDRANO, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Frugtkonserves branchen. Den opererer også inden for Grøntkonserves, Grøntkonserves, færdige ris- og pastaretter, og regionale pålægsvarer brancherne. Den er baseret i Tudela, Spanien.

 5. LUXURY SICILY FOOD DI SANTORELLI G.

  Italien

  Virksomheden LUXURY SICILY FOOD DI SANTORELLI G., er en Distributør, der opererer inden for Grøntkonserves branchen. Den opererer også inden for Hi-fi-, fjernsyn- og videotilbehør, Hi-fi-, fjernsyn- og videotilbehør, gryder og pander, køkkenknive, og likører med urter og rødder brancherne. Den er baseret i Ragusa, Italien.

 6. OTTO FRANCK IMPORT GMBH & CO. KG

  Tyskland

  Virksomheden OTTO FRANCK IMPORT GMBH & CO. KG, er en Engrossalg, der opererer inden for Grøntkonserves branchen. Den opererer også inden for Fisk, på dåse, Frugtkonserves, Frosne og dybfrosne varer, Fisk, på dåse, Frugtkonserves, espressokaffe, og Frosne og dybfrosne varer brancherne. Den er baseret i Augsburg, Tyskland.

 7. BARHOUM FOOD INH. ABSI BARHOUM

  Tyskland

  Virksomheden BARHOUM FOOD INH. ABSI BARHOUM, er en Distributør, der opererer inden for Grøntkonserves branchen. Den er baseret i Münster, Tyskland.

 8. IDEAL TARIM

  Tyrkiet

  Virksomheden IDEAL TARIM, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Grøntkonserves branchen. Den er baseret i Akhisar, Tyrkiet.

 1. VINNYTSIA FOOD & GUSTATORY FACTORY, PR. JSC

  Ukraine

  Virksomheden VINNYTSIA FOOD & GUSTATORY FACTORY, PR. JSC, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Grøntkonserves branchen. Den er baseret i Vinnytsia, Ukraine.

 2. GEALLO

  Slovenien

  Virksomheden GEALLO, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Grøntkonserves branchen. Den opererer også inden for flåede tomater, tomater på dåse, tomatfrugtkød, og Tomatsauce brancherne. Den er baseret i Maribor, Slovenien.

 3. ORKLA FOODS LIETUVA

  Litauen

  Virksomheden ORKLA FOODS LIETUVA, er en Engrossalg, der opererer inden for Fødevarespecialiteter branchen. Den opererer også inden for Krydderier og ekstrakter, Fødevarer - import-eksport, Saucer, Grøntkonserves, Krydderier og ekstrakter, Fødevarer - import-eksport, Saucer, og Grøntkonserves brancherne. Den er baseret i Kaunas, Litauen.

 4. PRODUSEDINGOSPODARIE.RO

  Rumænien

  Virksomheden PRODUSEDINGOSPODARIE.RO, er en Distributør, der opererer inden for Grøntkonserves branchen. Den opererer også inden for Frugter, Kæledyr, Frugter, og Kæledyr brancherne. Den er baseret i Bucuresti, Rumænien.

 5. HOTTLET INTERNATIONAL AGENCIES

  Belgien

  Virksomheden HOTTLET INTERNATIONAL AGENCIES, er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Konserves branchen. Den opererer også inden for Grøntkonserves, Frugtkonserves, konserverede fødevarer, Grøntkonserves, frugtkompot i konserves, og Frugtkonserves brancherne. Den er baseret i Hove, Belgien.

 6. VAN DIJCK GROENTEPRODUCTIES

  Holland

  Virksomheden VAN DIJCK GROENTEPRODUCTIES, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Grøntsager, rodfrugter og knolde branchen. Den opererer også inden for Grøntkonserves, Grønsager, friske, spinat, Grøntkonserves, tornet salat, og Grønsager, friske brancherne. Den er baseret i America, Holland.

 7. CONSERVAS MARTINEZ GARCIA S.L.

  Spanien

  Virksomheden CONSERVAS MARTINEZ GARCIA S.L., er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Eddikesyltede grønsager branchen. Den opererer også inden for Grøntkonserves, og Grøntkonserves brancherne. Den er baseret i Ceuti, Spanien.

 8. EUROCOM SRL

  Italien

  Virksomheden EUROCOM SRL, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Grøntkonserves branchen. Den er baseret i Angri, Italien.

 9. DZHERELA CARPAT

  Ukraine

  Virksomheden DZHERELA CARPAT, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Grøntkonserves branchen. Den er baseret i Perechyn, Ukraine.

 10. ARTIGIANA DEL FUNGO

  Italien

  Virksomheden ARTIGIANA DEL FUNGO, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Grøntkonserves branchen. Den opererer også inden for friske svampe i olie, pakkede champignoner, grønsager på dåse, og trøffelpaté brancherne. Den er baseret i Sassello, Italien.

Anmodning om tilbud

Opret en anmodning og få flere tilbud fra verificerede leverandører.

 • Kun relevante leverandører
 • I overensstemmelse med databeskyttelse
 • 100% gratis