• europages
 • >
 • VIRKSOMHEDER - LEVERANDØRER - UDBYDERE
 • >
 • grønsager- friske

Resultater for

Grønsager- friske - Import eksport

 1. FEMIA INDUSTRIE

  Frankrig

  FEMIA designer og bygger maskiner og udstyr til forberedning og en kontinuerlig termisk behandling af grøntsager, majs og frugt. I næsten 60 år har FEMIA leveret til brancher inden for dåsepakning, dybfrysning og friske fødevarer, på alle kontinenter. Fra modtagelse af produktet på fabrikken, til dets overførsel til emballering eller fryselinjen, har vi svaret til alle dine behov, med et stort udvalg af kapaciteter, på op til 20 ton pr. time: Modtagelse og linjeindføring, rensning, vaskning, sortering, klassificering, fjernelse af stilke, tilpasning, tilskæring, indføring og overførsel. Kontinuerlig termisk behandling: blanchering, nedkøling, genhydrering, dehydrering, tørring. Vi arbejder kontinuerligt på innovation og forbedring af vores maskiner, så vi kan imødese alle dine krav: Øgning af udbyttet fra dine linjer, bevarelse af kvaliteten af dine produkter, reduktion af vand- og energiforbrug, forenkling og reduktion af vedligeholdelsesomkostninger, øgning af dine maskiners levetid.

 2. DINASTY HARPEN

  Frankrig

  “Vores mission: At levere de friskeste grønsager af den bedste kvalitet over hele verden til konkurrencedygtige priser”. DINASTY HARPEN har siden 2022 været specialist i eksport af kartofler og løg. Vi er til rådighed året rundt og leverer tilpassede produkter af fremragende kvalitet. Alle i virksomheden kender vores mission. Vi arbejder derfor hårdt for at gøre en forskel. Vores team, der består af unge og dynamiske folk, ledsager kunden under beslutningsprocessen. Virksomheden eksporterer og distribuerer engros diverse produkter, heriblandt grønsager såsom kartofler og løg. Vi er et solidt team med en god intern struktur, og vores mål er at varetage eksport af kartofler og løg til Vestafrika. For at skabe et sikkert investeringsgrundlag for vores kunder er det virksomhedens pligt at levere kvalitetsprodukter og samtidig tilbyde en professionel og tillidsopbyggende service. Kontakt os endelig for yderligere oplysninger!

 3. GRAENLAND

  Sverige

 4. 3K AGRICULTURAL PRODUCTS LTD

  Tyrkiet

  3k Global, som blev grundlagt som grønthandler i Izmir, Tyrkiet, i 1979, er en virksomhed, som kombinerer traditionel førstegenerations viden om landbrug med andengenerationens moderne landbrugsmetoder. Siden 2000 har vi været en bro mellem fortiden og nutiden i landbruget. Som 3K Global kan vi håndtere transport og kold opbevaring med vores lastbiler og lagre. Vi har eksporteret frisk frugt til hele verden og vi er en af de største eksportører af frisk frugt og grøntsager i Tyrkiet. Som 3K garanterer vi vores kunder friskhed og kvalitet for alle mængder på 20.000 ton og vores 20.000 ton emballage- og salgsomfang. Vores hovedprodukter er avocado, æble, pære, citrusfrugter, kvæde, kiwi, fersken, nektarin, granatæble, banan og grøntsager. Vores produkter kommer hovedsageligt fra: •Fra Antalya: Tropiske frugter og grøntsager •Fra Denizli: Æbler, pærer, granatæbler, •Fra Bursa: Ferskner, kiwier, kvæder, pærer og meget mere, som du kan udforske på vores website! Vores mission er at levere farverige grøntsager og frugter til salgspunkter i deres friskeste, reneste og mest lækre stand, uden at de ødelægges under produktion, høst, emballering og distribution - optimeret til folkesundheden og under fremragende hygiejniske forhold. Vores primære mål er derfor friskhed, renlighed og den bedste kvalitet. Tøv ikke med at kontakte os for flere oplysninger!

 5. KTRACO

  Frankrig

  Virksomheden KTRACO har i over 20 år været specialiseret i branchen for friske og tørrede frugter og grønsager og samarbejder både med producenter og distributører. Vi er professionelle på området og besidder et stort knowhow inden for landbrugsprodukter, varieteter og disses tilgængelighed, samtidigt med at vi garanterer deres kvalitet. Vi handler kun med kun friskt frugt og grønt af kvalitet. Derfor tilbyder KTRACO udelukkende nyligt ankomne produkter, som er til rådighed på vores online platform. Kontakt os endelig for flere oplysninger!

Office Building Outline icon
En side til din virksomhed
Kan du se dette? Også dine potentielle kunder Tilmeld dig nu for at blive synlig på europages.
 1. FRUIT EXIM LLC

  Usbekistan

  Fruit Exim er en dynamisk, udviklende eksportvirksomhed fra Uzbekistan. Virksomheden driver deres forretning inden for B2B-segmentet, med det formål at levere naturlig frisk, tørret og behandlet frugt- og grøntsagsprodukter i høj kvalitet fra Uzbekistan til andre lande. Vores virksomhed, som dækker hele arbejdskæden – fra mark til kundens lager, fungerer som et led mellem landmænd i Uzbekistan og importører fra hele verden, ved at levere et stort udvalg, de påkrævede volumener, førsteklasses produkter, stabilitet og de bedste betingelser for importører. Vi fremstiller og leverer produkter i henhold til internationale kvalitetsstandarder, samtidig med vi strengt overholder produktsikkerheden. For at overholde de skiftende krav fra vores kunder, har vi dedikeret os selv til at forbedre kvaliteten af vores produkter, og fortsætte med at fokusere på teknologisk innovation. I dag kan vi med stolthed sige, at vores virksomhed i mange år med succes har opfyldt deres opgave med at levere de bedste kvalitetsprodukter til kunder over hele verden, til konkurrencedygtige priser og med en enestående service.

 2. SODEPEX-INTER

  Frankrig

 3. HORTICOLAS CASAL DA AVÓ, LDA.

  Portugal

 4. PROVENCE PRIM

  Frankrig

 5. TAMAF IRENI GROENTEN EN FRUIT B.V

  Holland

 1. VÉGÉPACK

  Belgien

 2. SCHNEIDERS GEMÜSELAND LANDESPRODUKTENHANDELS GESMBH

  Østrig

 1. FRESH FUTURE SP.Z O.O.

  Polen

 2. AZERKOUK EXPORT

  Marokko

  AZERKOUK EXPORT, der ligger i AGADIR på Marokkos sydlige Atlanterhavskyst, er en virksomhed med speciale i eksport over hele verden af frugt og grønt af høj kvalitet. Vi sørger for pakning og transport af frugt og grønt af den højeste kvalitet, garanti for fødevaresikkerhed og en sporbarhed fra oprindelseslandet. Vi forhandler friske sæsonprodukter til attraktive priser. Vi anvender sikker emballage, der overholder alle gængse regler. Vi udfører sikker transport af varerne. For at bevare kundeloyaliteten respekterer vi altid de aftale leveringsfrister. Vores professionelle medarbejdere er dygtige og effektive og i stand til at imødekomme ethvert behov. Vores medarbejdere ledsager kunden gennem hele købsprocessen og tilbyder en fremragende eftersalgsservice og en løbende telefonisk opfølgning. AZERKOUK EXPORT, der besidder en stor ekspertise og knowhow i branchen, forhandler kun kvalitetsprodukter og søger at tilfredsstille kundernes behov ved at garantere en høj sikkerhed for distributører og forbrugere.

 3. BEL'EXPORT

  Belgien

  Bel'export er et multifunktionelt frugt og grøntsagsfirma. Bel'export forsyner markederne med omkring 80.000 tons frugt og grøntsager om året. Firmaets alsidighed giver os mulighed for helt at styre produktion og markedsføring af produkterne i alle de vigtigste trin: fra dyrkning til høst, herunder sortering, opbevaring, pakning og transport. Vi overholder strengt de nyeste dyrkningsmetoder, hvilket bekræftes af internationale certifikater: BRC, IFS, FAVV

 4. AGRICULTURAL COOPERATIVE OF ELAFONISI

  Grækenland

  Kooperativet blev grundlagt i 2002 med 20 medlemmer og omkring 200 acre opdyrkede arealer og faciliteter på 1000 m2 udstyret med den nyeste form for mekanisk udstyr og ISO 22000-certificeret. Vores vigtigste afgrøde er tomater af mellemstore størrelse i forskellige varieteter såsom: Elpida Tomater, Belladonna tomater, Dafni tomater - Cherry tomater - Pomodoro tomater. Medlemmerne af kooperativet er certificeret på grundlag af agrostandarderne 2.1 & 2.2 og global-gap

 5. HORTOFRUTICOL COSTA DE ALMERIA

  Spanien

  Hortofrutícola Costa de Almeria S.L. er en international reference inden for handel af grønsager i Almeria. Siden oprettelsen i 2006 er virksomheden vokset støt, hvilket afspejler sig i alle de services, den yder sine kunder. Auktionssalg, håndtering og femtesortering... Hos Hortofrutícola Costa de Almeria S.L. bevarer vi en tæt forbindelse til landbrugerne ved at udvikle moderne og miljøvenlige dyrkningsmetoder.

 6. ZANAHORIAS MEDRANO

  Spanien

  Siden 1965 har vi specialiseret os udelukkende i produktion og pakning af gulerødder. Vores brand, ZAMESA, er kendt verden over. Eksporterende erhvervsvirksomhed. Vi producerer i Spanien og pakker vores produkter i flere forskellige formater. Virksomheden er certificeret ISO 9001-2000. Friske gulerødder.

 7. NATURAL FARMING PRODUCTS DIMITRIS KOKALA

  Grækenland

 8. VITTORIA TOMATOES SOC.COOP.AGR.

  Italien

 1. MINOAS IMPORT-EXPORT

  Grækenland

 2. HORTALIZAS JUMARSAN SL

  Spanien

 3. ORTUFRUTTA TUNISIA

  Tunisien

 4. UNEXPORT

  Spanien

 5. AL-SHEROUK FOR INTERNATIONAL TRADE IMA

  Ægypten

 6. G. SEVENHUYSEN V.O.F.

  Holland

 7. NEVA OCEANS B.V.

  Holland

 8. GREEN GOLD ALIMENTOS LTDA

  Brasilien

 9. ANTFRESH

  Tyrkiet

 10. NORTHSTAR

  Tyrkiet

Filtre

Resultater for

Grønsager- friske - Import eksport

Antal resultater

1.226 virksomheder