• europages
 • >
 • VIRKSOMHEDER - LEVERANDØRER - UDBYDERE
 • >
 • grønsager- friske

Resultater for

Grønsager- friske - Import eksport

 1. FEMIA INDUSTRIE

  Frankrig

  Verified by europages badge

  FEMIA designer og bygger maskiner og udstyr til forberedning og en kontinuerlig termisk behandling af grøntsager, majs og frugt. I næsten 60 år har FEMIA leveret til brancher inden for dåsepakning, dybfrysning og friske fødevarer, på alle kontinenter. Fra modtagelse af produktet på fabrikken, til dets overførsel til emballering eller fryselinjen, har vi svaret til alle dine behov, med et stort udvalg af kapaciteter, på op til 20 ton pr. time: Modtagelse og linjeindføring, rensning, vaskning, sortering, klassificering, fjernelse af stilke, tilpasning, tilskæring, indføring og overførsel. Kontinuerlig termisk behandling: blanchering, nedkøling, genhydrering, dehydrering, tørring. Vi arbejder kontinuerligt på innovation og forbedring af vores maskiner, så vi kan imødese alle dine krav: Øgning af udbyttet fra dine linjer, bevarelse af kvaliteten af dine produkter, reduktion af vand- og energiforbrug, forenkling og reduktion af vedligeholdelsesomkostninger, øgning af dine maskiners levetid.

 2. DINASTY HARPEN

  Frankrig

  Verified by europages badge

  “Vores mission: At levere de friskeste grønsager af den bedste kvalitet over hele verden til konkurrencedygtige priser”. DINASTY HARPEN har siden 2022 været specialist i eksport af kartofler og løg. Vi er til rådighed året rundt og leverer tilpassede produkter af fremragende kvalitet. Alle i virksomheden kender vores mission. Vi arbejder derfor hårdt for at gøre en forskel. Vores team, der består af unge og dynamiske folk, ledsager kunden under beslutningsprocessen. Virksomheden eksporterer og distribuerer engros diverse produkter, heriblandt grønsager såsom kartofler og løg. Vi er et solidt team med en god intern struktur, og vores mål er at varetage eksport af kartofler og løg til Vestafrika. For at skabe et sikkert investeringsgrundlag for vores kunder er det virksomhedens pligt at levere kvalitetsprodukter og samtidig tilbyde en professionel og tillidsopbyggende service. Kontakt os endelig for yderligere oplysninger!

 3. KTRACO

  Frankrig

  Verified by europages badge

  Virksomheden KTRACO har i over 20 år været specialiseret i branchen for friske og tørrede frugter og grønsager og samarbejder både med producenter og distributører. Vi er professionelle på området og besidder et stort knowhow inden for landbrugsprodukter, varieteter og disses tilgængelighed, samtidigt med at vi garanterer deres kvalitet. Vi handler kun med kun friskt frugt og grønt af kvalitet. Derfor tilbyder KTRACO udelukkende nyligt ankomne produkter, som er til rådighed på vores online platform. Kontakt os endelig for flere oplysninger!

 4. 3K AGRICULTURAL PRODUCTS LTD

  Tyrkiet

  Verified by europages badge

  3k Global, som blev grundlagt som grønthandler i Izmir, Tyrkiet, i 1979, er en virksomhed, som kombinerer traditionel førstegenerations viden om landbrug med andengenerationens moderne landbrugsmetoder. Siden 2000 har vi været en bro mellem fortiden og nutiden i landbruget. Som 3K Global kan vi håndtere transport og kold opbevaring med vores lastbiler og lagre. Vi har eksporteret frisk frugt til hele verden og vi er en af de største eksportører af frisk frugt og grøntsager i Tyrkiet. Som 3K garanterer vi vores kunder friskhed og kvalitet for alle mængder på 20.000 ton og vores 20.000 ton emballage- og salgsomfang. Vores hovedprodukter er avocado, æble, pære, citrusfrugter, kvæde, kiwi, fersken, nektarin, granatæble, banan og grøntsager. Vores produkter kommer hovedsageligt fra: •Fra Antalya: Tropiske frugter og grøntsager •Fra Denizli: Æbler, pærer, granatæbler, •Fra Bursa: Ferskner, kiwier, kvæder, pærer og meget mere, som du kan udforske på vores website! Vores mission er at levere farverige grøntsager og frugter til salgspunkter i deres friskeste, reneste og mest lækre stand, uden at de ødelægges under produktion, høst, emballering og distribution - optimeret til folkesundheden og under fremragende hygiejniske forhold. Vores primære mål er derfor friskhed, renlighed og den bedste kvalitet. Tøv ikke med at kontakte os for flere oplysninger!

 5. BERG TRADING COMPANY

  Holland

  Verified by europages badge

  Berg Trading Co. er en dynamisk og innovativ virksomhed som er dedikeret til at levere omfattende handelsløsninger på et globalt marked. Med en kraftig fokus på effektivitet, pålidelighed og kundetilfredshed, har vi etableret os selv som en pålidelig partner for forretninger som ønsker at navigere gennem de mange sværhedsniveauer inden for international handel. Hos Berg Trading Co. specialiserer vi os i at hjælpe med overførsel af forskellige råvarer, såsom landbrugsprodukter, energiressourcer, metal og andre råmaterialer. Vores alsidige udvalg af produkter omfatter et bredt udvalg af frugt, grøntsager, korn, bælgfrugter, frossen/levende/frisk fisk- og skaldyrsprodukter som er indkøbt fra hele verden. Vi tilbyder et omfattende udvalg af friske og førsteklasses produkter såsom æbler, bananer, appelsiner, bær, tomater, agurker, salat, gulerødder, kartofler løg og meget mere. Som en social ansvarlig virksomhed, er vi særdeles forpligtet til bæredygtige praksisser og miljømæssige bestemmelser. Vi leder aktivt efter leverandører som overholder de strengeste miljøstandarder, fremmer bæredygtig indkøb og ansvarlige produktionsmetoder. Hvad enten du er en producent, leverandør eller køber, så tilbyder Berg Trading Co. skræddersyede løsninger som imødeser dine unikke handelsbehov. Vi arbejder på at overstige forventningerne, ved at levere en personaliseret service, hurtig udførelse og enestående support på ethvert trin af handelsprocessen. Sammen kan vi navigere det komplekse globale marked, og opnå bæredygtig vækst og succes.

Office Building Outline icon
En side til din virksomhed
Kan du se dette? Også dine potentielle kunder Tilmeld dig nu for at blive synlig på europages.
 1. CHAMPINI EUROPEAN TRADE

  Polen

  Verified by europages badge

  CHAMPINI blev grundlagt i 2004 og har siden da været beliggende i deres virksomhedsbygning i Blizanów, Polen, som omfatter kold opbevaring, læsseramper, et produktionsområde for skrællede grøntsager og et kontorområde. Frisk frugt, grøntsager og champignon er vores passion. Det bedste klima og jordforhold i det centrale Polen gør det muligt for os at levere førsteklasses produkter til vores grossister i Tyskland og i hele Europa. Vores højeste prioritet er friskhed og kvalitet; derfor foretrækker vi korte transportafstande. De fleste af vores leverandører er lokale, certificerede gårde, avlere eller producentgrupper som allerede har samarbejdet med os i flere år. Eftersom friskhed er den vigtigste faktor i vores branche, arbejder vi under princippet "Lige til tiden". Vi har normalt ikke produkter på lager. Alt købes frisk, direkte fra markerne for at garantere at produkterne er så friske som muligt. Af denne årsag er det muligt for os at få din ordre, indkøbe, samle, læsse og transportere dine varer til dig på mindre end 48 timer. Service er vores anden vigtige prioritet, hvilket betyder, at vi er særdeles professionelle med alt hvad vi foretager os. Det er grunden til at vi ejer vores egen flåde af kølelastbiler og anhængere, hvilket garanterer en uafbrudt kølekæde. Hvis din ordre er for stor til at kunne håndteres af vores egen flåde, samarbejder vi med anerkendte kurerer som vi har samarbejdet med i mange år.

 2. ASYA FRESH

  Tyrkiet

  Verified by europages badge

  Velkommen til Asya Fresh, som siden 2016 har være din premium tyrkiske eksportør af frisk frugt og grøntsager af den højeste kvalitet. Ved at anvende vores alliance med Samsun-havnadministrationen, og medarbejdere med stor erfaring, udvider vi kontinuerligt vores logistikegenskaber, og øger dermed vores årlige eksportvolumen. Hos Asya Fresh er bæredygtighed vores kerneværdi. Vi er stolte over at tilbyde premium, økologisk indkøbt frugt såsom granatæbler og kirsebær, samtidig med vi garanterer en hurtig levering takket være vores effektive team. Se vores omfattende produktudvalg, som indeholder: •Granatæbler •Kirsebær •Nektariner og ferskner •Sultana rosiner •Red Globe vindruer •Pærer •Kvæde •Blommer •Abrikoser •Figner •Forskellige tomatvarianter •Peberfrugt •Krydret peber •Agurker •Courgetter •Grapefrugt •Appelsiner •Mandariner •Citroner Ved at specialisere os i granatæbler, kirsebær og et alsidigt udvalg af lokalt, indkøbte frugt og grøntsager, som omfatter nektariner, ferskner, abrikoser og peberfrugter, driver vi strategisk placerede lagre i Antalya, Mersin og Manisa. Med vores særlige program tilbyder vi, at udvalgte avlere kan indgå i langvarige partnerskaber med os. Gennem denne eksklusive forsyningsaftale skaber vi sikkerhed, og et koordineret rammearbejde for fælles programmer, hvilket garanterer, at du som kunde, modtager en pålidelig produktforsyning af høj kvalitet og gode samarbejdsfordele. Kontakt os i dag for yderligere oplysninger. Med globale leveringsmuligheder supporterer Asya Fresh forskellige markeder, hvor vi tilbyder premium produkter og en enestående service.

 3. HORTICOLAS CASAL DA AVÓ, LDA.

  Portugal

  Verified by europages badge

  Virksomheden HORTICOLAS CASAL DA AVÓ, LDA., er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Grønsager, friske branchen. Den opererer også inden for Rødbeder, Frugter, Frugt og grønt - import-eksport, Fødevarer - import-eksport, kålplanter, frisk frugt, melon, grønsager, og roer brancherne. Den er baseret i Torres Novas, Portugal.

 4. VEGGIEVÖIG

  Sverige

  Verified by europages badge

  Virksomheden VEGGIEVÖIG, er en Engrossalg, der opererer inden for Grønsager, friske branchen. Den opererer også inden for Frugt og grønt - import-eksport, citroner, løg, import af grøntsager, frugt og grøntsager, dybfrosne grønsager, appelsiner, eksport af grøntsager, og Kartofler brancherne. Den er baseret i Norrköping, Sverige.

 5. PROVENCE PRIM

  Frankrig

  Verified by europages badge

  Virksomheden PROVENCE PRIM, er en Engrossalg, der opererer inden for Grønsager, friske branchen. Den opererer også inden for Frugter, Frugt og grønt - import-eksport, grønsager, grøntsager engros, økologisk frugt, økologiske grøntsager, økologisk frugt og grøntsager, frisk frugt og grønt, og Frugter brancherne. Den er baseret i Chateaurenard, Frankrig.

 1. TAMAF IRENI GROENTEN EN FRUIT B.V

  Holland

  Verified by europages badge

  Virksomheden TAMAF IRENI GROENTEN EN FRUIT B.V, er en Engrossalg, der opererer inden for Grønsager, friske branchen. Den opererer også inden for Frugter, Frugt og grønt - import-eksport, Udstyr til catering, fødevareleverancer til restauranter, frugt og grøntsager, økologisk frugt og grøntsager, Frugter, Frugt og grønt - import-eksport, og distributør af friske grøntsager brancherne. Den er baseret i Barendrecht, Holland.

 2. TIMGAD STORE

  Frankrig

  Verified by europages badge

  Virksomheden TIMGAD STORE, er en Engrossalg, der opererer inden for Import-eksport - fødevarer og landbrug branchen. Den opererer også inden for Grønsager, friske, Oliven, Kartofler, Alkoholfri drikkevarer, Alkoholfri læskedrikke, Olivenolie, dadler, pakkede dadler, og meloner brancherne. Den er baseret i Martigues, Frankrig.

 1. GREYPE FRANCE

  Frankrig

  Verified by europages badge

  Virksomheden GREYPE FRANCE, er en Multi-Category, der opererer inden for Frugter branchen. Den opererer også inden for Grønsager, friske, Citrusfrugter, frisk frugt og grønt, Grønsager, friske, Citrusfrugter, ferskener, artiskokker, grossist af frugt og grønt, og asparges brancherne. Den er baseret i Perpignan, Frankrig.

 2. VÉGÉPACK

  Belgien

  Verified by europages badge

  Virksomheden VÉGÉPACK, er en Distributør, der opererer inden for Grønsager, friske branchen. Den opererer også inden for Svampe, Frugter, Svampe, grønsager, grøntsager i skiver, salater, Færdigretter, Grønsager til wok, og Frugter brancherne. Den er baseret i Arlon, Belgien.

 3. BIO FAST

  Frankrig

  Verified by europages badge

  Virksomheden BIO FAST, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for ØKOLOGISK LANDBRUG branchen. Den opererer også inden for Fødevarer - import-eksport, Kartofler, Grønsager, friske, Landbrug - import-eksport, økologiske madvarer, Fødevarer - import-eksport, økologiske grøntsager, biologiske produkter, og Kartofler brancherne. Den er baseret i La Vicogne, Frankrig.

 4. FRESH FUTURE SP.Z O.O.

  Polen

  Verified by europages badge

  Virksomheden FRESH FUTURE SP.Z O.O., er en Engrossalg, der opererer inden for Frugt og grønt - import-eksport branchen. Den opererer også inden for Landbrug - import-eksport, Økologiske, fødevarer, ØKOLOGISK LANDBRUG, Grønsager, friske, Dyreopdræt, Import-eksport - fødevarer og landbrug, Landbrug - import-eksport, grøntsager friske, og distributør af friske grøntsager brancherne. Den er baseret i Poznan, Polen.

 5. AZERKOUK EXPORT

  Marokko

  AZERKOUK EXPORT, der ligger i AGADIR på Marokkos sydlige Atlanterhavskyst, er en virksomhed med speciale i eksport over hele verden af frugt og grønt af høj kvalitet. Vi sørger for pakning og transport af frugt og grønt af den højeste kvalitet, garanti for fødevaresikkerhed og en sporbarhed fra oprindelseslandet. Vi forhandler friske sæsonprodukter til attraktive priser. Vi anvender sikker emballage, der overholder alle gængse regler. Vi udfører sikker transport af varerne. For at bevare kundeloyaliteten respekterer vi altid de aftale leveringsfrister. Vores professionelle medarbejdere er dygtige og effektive og i stand til at imødekomme ethvert behov. Vores medarbejdere ledsager kunden gennem hele købsprocessen og tilbyder en fremragende eftersalgsservice og en løbende telefonisk opfølgning. AZERKOUK EXPORT, der besidder en stor ekspertise og knowhow i branchen, forhandler kun kvalitetsprodukter og søger at tilfredsstille kundernes behov ved at garantere en høj sikkerhed for distributører og forbrugere.

 6. FRUIT EXIM LLC

  Usbekistan

  Fruit Exim er en dynamisk, udviklende eksportvirksomhed fra Uzbekistan. Virksomheden driver deres forretning inden for B2B-segmentet, med det formål at levere naturlig frisk, tørret og behandlet frugt- og grøntsagsprodukter i høj kvalitet fra Uzbekistan til andre lande. Vores virksomhed, som dækker hele arbejdskæden – fra mark til kundens lager, fungerer som et led mellem landmænd i Uzbekistan og importører fra hele verden, ved at levere et stort udvalg, de påkrævede volumener, førsteklasses produkter, stabilitet og de bedste betingelser for importører. Vi fremstiller og leverer produkter i henhold til internationale kvalitetsstandarder, samtidig med vi strengt overholder produktsikkerheden. For at overholde de skiftende krav fra vores kunder, har vi dedikeret os selv til at forbedre kvaliteten af vores produkter, og fortsætte med at fokusere på teknologisk innovation. I dag kan vi med stolthed sige, at vores virksomhed i mange år med succes har opfyldt deres opgave med at levere de bedste kvalitetsprodukter til kunder over hele verden, til konkurrencedygtige priser og med en enestående service.

 7. BEL'EXPORT

  Belgien

  Bel'export er et multifunktionelt frugt og grøntsagsfirma. Bel'export forsyner markederne med omkring 80.000 tons frugt og grøntsager om året. Firmaets alsidighed giver os mulighed for helt at styre produktion og markedsføring af produkterne i alle de vigtigste trin: fra dyrkning til høst, herunder sortering, opbevaring, pakning og transport. Vi overholder strengt de nyeste dyrkningsmetoder, hvilket bekræftes af internationale certifikater: BRC, IFS, FAVV

 8. AGRICULTURAL COOPERATIVE OF ELAFONISI

  Grækenland

  Kooperativet blev grundlagt i 2002 med 20 medlemmer og omkring 200 acre opdyrkede arealer og faciliteter på 1000 m2 udstyret med den nyeste form for mekanisk udstyr og ISO 22000-certificeret. Vores vigtigste afgrøde er tomater af mellemstore størrelse i forskellige varieteter såsom: Elpida Tomater, Belladonna tomater, Dafni tomater - Cherry tomater - Pomodoro tomater. Medlemmerne af kooperativet er certificeret på grundlag af agrostandarderne 2.1 & 2.2 og global-gap

 1. HORTOFRUTICOL COSTA DE ALMERIA

  Spanien

  Hortofrutícola Costa de Almeria S.L. er en international reference inden for handel af grønsager i Almeria. Siden oprettelsen i 2006 er virksomheden vokset støt, hvilket afspejler sig i alle de services, den yder sine kunder. Auktionssalg, håndtering og femtesortering... Hos Hortofrutícola Costa de Almeria S.L. bevarer vi en tæt forbindelse til landbrugerne ved at udvikle moderne og miljøvenlige dyrkningsmetoder.

 2. ZANAHORIAS MEDRANO

  Spanien

  Siden 1965 har vi specialiseret os udelukkende i produktion og pakning af gulerødder. Vores brand, ZAMESA, er kendt verden over. Eksporterende erhvervsvirksomhed. Vi producerer i Spanien og pakker vores produkter i flere forskellige formater. Virksomheden er certificeret ISO 9001-2000. Friske gulerødder.

 3. BENJAMÍN DE LEÓN S.L.

  Spanien

  Benjamín de León er en virksomhed drevet af unge medarbejdere med stor erfaring inden for distribution af friske grøntsager og hvidløg samt produktion og indpakning af disse. Vi tilbyder en serie selvdyrkede og selvindpakkede produkter (porrer, hvidløg, gulerødder, purløg).

 4. ESTURFRU SL

  Spanien

  Virksomheden sælger hovedsageligt store løg af alle sorter og størrelser, salg i ind- og udland og salg til firmaer og private. Vi samarbejder med erfarne professionelle. Distribution på halvøen, De Kanariske Øer samt i hele Europa og jævnligt i andre lande. Vi besidder 30 års erfaring. Vi er erfarne og kompetente og garanterer en god modtagelse og den bedste kvalitet.

 5. MINOAS IMPORT-EXPORT

  Grækenland

  Virksomheden MINOAS IMPORT-EXPORT, er en Engrossalg, der opererer inden for Grønsager, friske branchen. Den opererer også inden for Kartofler, Kartofler, grossist af frugt og grønt, og eksport af frugt og grønt brancherne. Den er baseret i Herakleion, Grækenland.

 6. VITTORIA TOMATOES SOC.COOP.AGR.

  Italien

  Virksomheden VITTORIA TOMATOES SOC.COOP.AGR., er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Grønsager, friske branchen. Den opererer også inden for Tomatsauce brancherne. Den er baseret i Vittoria, Italien.

 7. NATURAL FARMING PRODUCTS DIMITRIS KOKALA

  Grækenland

  Virksomheden NATURAL FARMING PRODUCTS DIMITRIS KOKALA, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Grønsager, friske branchen. Den opererer også inden for økologiske grøntsager, og økologisk frugt og grøntsager brancherne. Den er baseret i Serres, Grækenland.

 8. HORTALIZAS JUMARSAN SL

  Spanien

  Virksomheden HORTALIZAS JUMARSAN SL, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for aromatiske planter branchen. Den opererer også inden for Grønsager, friske, Grønsager, friske, spinat, persille, og mynte brancherne. Den er baseret i El Raal, Spanien.

 9. AL-SHEROUK FOR INTERNATIONAL TRADE IMA

  Ægypten

  Virksomheden AL-SHEROUK FOR INTERNATIONAL TRADE IMA, er en Distributør, der opererer inden for Grønsager, friske branchen. Den opererer også inden for grøntsager engros, kunstneriske papirvarer, og salg af frugt engros brancherne. Den er baseret i Alexanderia, Ægypten.

 10. ADALYA IMPORT

  Tyrkiet

  Virksomheden ADALYA IMPORT, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Grønsager, friske branchen. Den opererer også inden for granatæbler, citroner, appelsiner, og tomater brancherne. Den er baseret i Antalya, Tyrkiet.

Anmodning om tilbud

Opret en anmodning og få flere tilbud fra verificerede leverandører.

 • Kun relevante leverandører
 • I overensstemmelse med databeskyttelse
 • 100% gratis
Filtre

Resultater for

Grønsager- friske - Import eksport

Antal resultater

1.267 Virksomheder