• europages
 • >
 • VIRKSOMHEDER - LEVERANDØRER - UDBYDERE
 • >
 • eddikesyltede grønsager

Resultater for

Eddikesyltede grønsager - Import eksport

 1. WALDIBEN

  Polen

  Vores filosofi har fra begyndelse været at fremstille frugt- og grøntsagskonserves af den højeste kvalitet og med fineste smag. Vi oplever at efterspørgslen på vores produkter på de indenlandske og udenlandske markeder er stigende på grund af vores rettidige levering og konkurrencedygtige priser. GOST certificatet sætter os i stand til at samarbejde med det vestlige marked. Basisprodukterne fra WaldiBen Fruit and Vegetable Processing Plant omfatter: tilberedt peperrod, mayonnaise, friskpakket pickles.

 2. AGRAR KO

  Nordmakedonien

  Virksomheden AGRAR KO, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Eddikesyltede grønsager branchen. Den opererer også inden for orange peber, grønsager på dåse, og stærke krydderier brancherne. Den er baseret i Kocani, Nordmakedonien.

 3. KOCAASLAN GIDA IHRACAT LTD. STI.

  Tyrkiet

  Virksomheden KOCAASLAN GIDA IHRACAT LTD. STI., er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Eddikesyltede grønsager branchen. Den er baseret i Balikesir, Tyrkiet.

 4. 2BROTHER4OLIVES

  Ægypten

  Virksomheden 2BROTHER4OLIVES, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Eddikesyltede grønsager branchen. Den opererer også inden for bearbejdede oliven, produkter med eddike, og Artiskok på dåse brancherne. Den er baseret i Alexandria, Ægypten.

 5. CALABRIA SCERRA

  Italien

  Virksomheden CALABRIA SCERRA, er en Engrossalg, der opererer inden for Eddikesyltede grønsager branchen. Den opererer også inden for Vine, og Vine brancherne. Den er baseret i Guidonia, Italien.

Office Building Outline icon
En side til din virksomhed
Kan du se dette? Også dine potentielle kunder Tilmeld dig nu for at blive synlig på europages.
 1. FRUIT AND VEGETABLE PLANT "KHERSON"

  Ukraine

  Virksomheden FRUIT AND VEGETABLE PLANT "KHERSON", er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Eddikesyltede grønsager branchen. Den er baseret i Kherson, Ukraine.

 2. GUNEYBAG

  Tyrkiet

  Virksomheden GUNEYBAG, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Eddikesyltede grønsager branchen. Den opererer også inden for oliven brancherne. Den er baseret i Adana, Tyrkiet.

 3. CASEIFICIO E SALUMIFICIO PIERAGNOLI NILO SRL

  Italien

  Virksomheden CASEIFICIO E SALUMIFICIO PIERAGNOLI NILO SRL, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Kød og pålæg branchen. Den opererer også inden for Eddikesyltede grønsager, og Eddikesyltede grønsager brancherne. Den er baseret i Vaiano, Italien.

 4. ULUDAG TURSULARI

  Tyrkiet

  Virksomheden ULUDAG TURSULARI, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Eddikesyltede grønsager branchen. Den er baseret i Bursa, Tyrkiet.

 5. CET.MAS SRL

  Italien

  Virksomheden CET.MAS SRL, er en Engrossalg, der opererer inden for Eddikesyltede grønsager branchen. Den opererer også inden for pakkede kapers, typiske produkter, og oliven brancherne. Den er baseret i Venetico, Italien.

 1. AGRAR KO

  Nordmakedonien

  Virksomheden AGRAR KO, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Eddikesyltede grønsager branchen. Den opererer også inden for eksportør rød spansk peber brancherne. Den er baseret i Kochani, Nordmakedonien.

 2. CAPERSMED

  Marokko

  Virksomheden CAPERSMED, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Eddikesyltede grønsager branchen. Den opererer også inden for kapers, spansk peber, stærke krydderier, og krydrede oliven brancherne. Den er baseret i Fès, Marokko.

 1. CONSERVAS MARTINEZ GARCIA S.L.

  Spanien

  Virksomheden CONSERVAS MARTINEZ GARCIA S.L., er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Eddikesyltede grønsager branchen. Den opererer også inden for Grøntkonserves, og Grøntkonserves brancherne. Den er baseret i Ceuti, Spanien.

 2. LA CARLA ITALIA SRL

  Italien

  Virksomheden LA CARLA ITALIA SRL, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Eddikesyltede grønsager branchen. Den opererer også inden for Konserves af grøntsager i olie, konserves og fødevareekstrakter, artiskokker, Konserves af grøntsager i olie, og tørrede tomater brancherne. Den er baseret i San Vitaliano, Italien.

 3. AHMETOGLU KONSERVE TARIM

  Tyrkiet

  Virksomheden AHMETOGLU KONSERVE TARIM, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Eddikesyltede grønsager branchen. Den opererer også inden for pynt, og stærke krydderier brancherne. Den er baseret i Aydin, Tyrkiet.

 4. CALUFI TARTUFI E FUNGHI

  Italien

  Virksomheden CALUFI TARTUFI E FUNGHI, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Eddikesyltede grønsager branchen. Den er baseret i Castelfiorentino, Italien.

 5. SAMPEX GIDA LTD STI

  Tyrkiet

  Virksomheden SAMPEX GIDA LTD STI, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Eddikesyltede grønsager branchen. Den opererer også inden for fødevareprodukter engros brancherne. Den er baseret i Izmir, Tyrkiet.

 6. CUMA TARIM A.Ş.

  Tyrkiet

  Virksomheden CUMA TARIM A.Ş., er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Eddikesyltede grønsager branchen. Den opererer også inden for grønsager i vineddike, og agurker brancherne. Den er baseret i Izmir, Tyrkiet.

 7. STANDER FOOD SRL

  Italien

  Virksomheden STANDER FOOD SRL, der opererer inden for Eddikesyltede grønsager branchen. Den opererer også inden for Mejeriprodukter, viktualievarer, og Mejeriprodukter brancherne. Den er baseret i Verona, Italien.

 8. LARS DOOEL

  Nordmakedonien

  Virksomheden LARS DOOEL, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Eddikesyltede grønsager branchen. Den opererer også inden for agurker, og beder brancherne. Den er baseret i Stip, Nordmakedonien.

 1. HANGZHOU QIMENTANG VEGETABLE FOOD CO., LTD.

  Kina

  Virksomheden HANGZHOU QIMENTANG VEGETABLE FOOD CO., LTD., er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Eddikesyltede grønsager branchen. Den er baseret i Xiaoshan District, Hangzhou City, Kina.

 2. SUPPORT G.O.C FOOD PROCESSING EXPORT JSC

  Vietnam

  Virksomheden SUPPORT G.O.C FOOD PROCESSING EXPORT JSC, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Eddikesyltede grønsager branchen. Den er baseret i Bac Giang, Vietnam.

 3. D & D TRENTINO S.R.L.

  Italien

  Virksomheden D & D TRENTINO S.R.L., er en Multi-Category, der opererer inden for Eddikesyltede grønsager branchen. Den opererer også inden for Tilberedte oliven, konserves med olieprodukter, Tilberedte oliven, tørrede krydrede tomater, og champignoner i olie brancherne. Den er baseret i Rovereto, Italien.

 4. NUOVA AGROINDUSTRIA ALIMENTARE SRLS

  Italien

  Virksomheden NUOVA AGROINDUSTRIA ALIMENTARE SRLS, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Eddikesyltede grønsager branchen. Den er baseret i Cerignola, Italien.

 5. WEINESSIG WERKE - FODOF GMBH

  Tyskland

  Virksomheden WEINESSIG WERKE - FODOF GMBH, er en Engrossalg, der opererer inden for Diætmad og økologiske fødevarer branchen. Den opererer også inden for Frosne og dybfrosne varer, Eddikesyltede grønsager, Færdigretter og gourmetretter, Gastronomiske specialiteter, Frosne og dybfrosne varer, Eddikesyltede grønsager, Færdigretter og gourmetretter, og Gastronomiske specialiteter brancherne. Den er baseret i München, Tyskland.

 6. AGRO-TRANSPOL KAZIMIERZ MALINOWSKI URSZULA MALINOWSKA

  Polen

  Virksomheden AGRO-TRANSPOL KAZIMIERZ MALINOWSKI URSZULA MALINOWSKA, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Frugtkonserves og syltetøjer branchen. Den opererer også inden for Frugt-baserede tilberedninger, Eddikesyltede grønsager, Frugt-baserede tilberedninger, Frugtkonserves, syltetøj og marmelade, og Eddikesyltede grønsager brancherne. Den er baseret i Drzewica, Polen.

 7. KONAL D.O.O./S.R.L.

  Slovenien

  Virksomheden KONAL D.O.O./S.R.L., er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Eddikesyltede grønsager branchen. Den er baseret i Ankaran-Ancarano, Slovenien.

 8. MAXIMA FOOD STUFF

  Indien

  Virksomheden MAXIMA FOOD STUFF, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Eddikesyltede grønsager branchen. Den er baseret i Ahmedabad, Indien.

 9. GUSTOPIÙ DI SANTORO L. & C. SNC

  Italien

  Virksomheden GUSTOPIÙ DI SANTORO L. & C. SNC, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Eddikesyltede grønsager branchen. Den opererer også inden for tørrede frugter, kapers, krydderier, og tørrede tomater brancherne. Den er baseret i Venetico Marina, Italien.

 10. LAIWU WENYUAN FOOD-STUFF CO., LTD

  Kina

  Virksomheden LAIWU WENYUAN FOOD-STUFF CO., LTD, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Eddikesyltede grønsager branchen. Den er baseret i Laiwu City, Kina.

Anmodning om tilbud

Opret en anmodning og få flere tilbud fra verificerede leverandører.

 • Kun relevante leverandører
 • I overensstemmelse med databeskyttelse
 • 100% gratis