• europages
 • >
 • VIRKSOMHEDER - LEVERANDØRER - UDBYDERE
 • >
 • eddikesyltede grønsager

Resultater for

Eddikesyltede grønsager - Import eksport

 1. OLIO CALVI

  Italien

  Verified by europages badge

  Firmaet Giuseppe Calvi & C. er et gammelt olivengård stiftet i 1921 af Giuseppe Calvi og i dag ledet af Gianni og Luca Calvi sammen med en lille gruppe samarbejdspartnere. Vores forretningsstrategi er at tilbyde gode og naturlige produkter. Hjertet af vores sortiment er Taggiasca-olivenolier: Riviera Ligure D.O.P., Mosto Oro og Cultivar Oliva Taggiasca. Vi tilbyder også et bredt udvalg af saucer og pickles (Pesto, Taggiasca Oliven, Artiskokker i olie, Tun i olie).

 2. WALDIBEN

  Polen

  Vores filosofi har fra begyndelse været at fremstille frugt- og grøntsagskonserves af den højeste kvalitet og med fineste smag. Vi oplever at efterspørgslen på vores produkter på de indenlandske og udenlandske markeder er stigende på grund af vores rettidige levering og konkurrencedygtige priser. GOST certificatet sætter os i stand til at samarbejde med det vestlige marked. Basisprodukterne fra WaldiBen Fruit and Vegetable Processing Plant omfatter: tilberedt peperrod, mayonnaise, friskpakket pickles.

 3. AGRAR KO

  Nordmakedonien

  Virksomheden AGRAR KO, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Eddikesyltede grønsager branchen. Den opererer også inden for orange peber, grønsager på dåse, og stærke krydderier brancherne. Den er baseret i Kocani, Nordmakedonien.

 4. KOCAASLAN GIDA IHRACAT LTD. STI.

  Tyrkiet

  Virksomheden KOCAASLAN GIDA IHRACAT LTD. STI., er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Eddikesyltede grønsager branchen. Den er baseret i Balikesir, Tyrkiet.

 5. CALABRIA SCERRA

  Italien

  Virksomheden CALABRIA SCERRA, er en Engrossalg, der opererer inden for Eddikesyltede grønsager branchen. Den opererer også inden for Vine, og Vine brancherne. Den er baseret i Guidonia, Italien.

Office Building Outline icon
En side til din virksomhed
Kan du se dette? Også dine potentielle kunder Tilmeld dig nu for at blive synlig på europages.
 1. FRUIT AND VEGETABLE PLANT "KHERSON"

  Ukraine

  Virksomheden FRUIT AND VEGETABLE PLANT "KHERSON", er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Eddikesyltede grønsager branchen. Den er baseret i Kherson, Ukraine.

 2. GUNEYBAG

  Tyrkiet

  Virksomheden GUNEYBAG, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Eddikesyltede grønsager branchen. Den opererer også inden for oliven brancherne. Den er baseret i Adana, Tyrkiet.

 3. CONSERVAS MARTINEZ GARCIA S.L.

  Spanien

  Virksomheden CONSERVAS MARTINEZ GARCIA S.L., er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Eddikesyltede grønsager branchen. Den opererer også inden for Grøntkonserves, og Grøntkonserves brancherne. Den er baseret i Ceuti, Spanien.

 4. CASEIFICIO E SALUMIFICIO PIERAGNOLI NILO SRL

  Italien

  Virksomheden CASEIFICIO E SALUMIFICIO PIERAGNOLI NILO SRL, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Kød og pålæg branchen. Den opererer også inden for Eddikesyltede grønsager, og Eddikesyltede grønsager brancherne. Den er baseret i Vaiano, Italien.

 5. CET.MAS SRL

  Italien

  Virksomheden CET.MAS SRL, er en Engrossalg, der opererer inden for Eddikesyltede grønsager branchen. Den opererer også inden for pakkede kapers, typiske produkter, og oliven brancherne. Den er baseret i Venetico, Italien.

 1. CALUFI TARTUFI E FUNGHI

  Italien

  Virksomheden CALUFI TARTUFI E FUNGHI, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Eddikesyltede grønsager branchen. Den er baseret i Castelfiorentino, Italien.

 2. ULUDAG TURSULARI

  Tyrkiet

  Virksomheden ULUDAG TURSULARI, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Eddikesyltede grønsager branchen. Den er baseret i Bursa, Tyrkiet.

 1. AHMETOGLU KONSERVE TARIM

  Tyrkiet

  Virksomheden AHMETOGLU KONSERVE TARIM, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Eddikesyltede grønsager branchen. Den opererer også inden for pynt, og stærke krydderier brancherne. Den er baseret i Aydin, Tyrkiet.

 2. SAMPEX GIDA LTD STI

  Tyrkiet

  Virksomheden SAMPEX GIDA LTD STI, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Eddikesyltede grønsager branchen. Den opererer også inden for fødevareprodukter engros brancherne. Den er baseret i Izmir, Tyrkiet.

 3. AGRAR KO

  Nordmakedonien

  Virksomheden AGRAR KO, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Eddikesyltede grønsager branchen. Den opererer også inden for eksportør rød spansk peber brancherne. Den er baseret i Kochani, Nordmakedonien.

 4. CUMA TARIM A.Ş.

  Tyrkiet

  Virksomheden CUMA TARIM A.Ş., er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Eddikesyltede grønsager branchen. Den opererer også inden for grønsager i vineddike, og agurker brancherne. Den er baseret i Izmir, Tyrkiet.

 5. STANDER FOOD SRL

  Italien

  Virksomheden STANDER FOOD SRL, der opererer inden for Eddikesyltede grønsager branchen. Den opererer også inden for Mejeriprodukter, viktualievarer, og Mejeriprodukter brancherne. Den er baseret i Verona, Italien.

 6. GUSTOPIÙ DI SANTORO L. & C. SNC

  Italien

  Virksomheden GUSTOPIÙ DI SANTORO L. & C. SNC, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Eddikesyltede grønsager branchen. Den opererer også inden for tørrede frugter, kapers, krydderier, og tørrede tomater brancherne. Den er baseret i Venetico Marina, Italien.

 7. KONAL D.O.O./S.R.L.

  Slovenien

  Virksomheden KONAL D.O.O./S.R.L., er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Eddikesyltede grønsager branchen. Den er baseret i Ankaran-Ancarano, Slovenien.

 8. WEINESSIG WERKE - FODOF GMBH

  Tyskland

  Virksomheden WEINESSIG WERKE - FODOF GMBH, er en Engrossalg, der opererer inden for Diætmad og økologiske fødevarer branchen. Den opererer også inden for Frosne og dybfrosne varer, Eddikesyltede grønsager, Færdigretter og gourmetretter, Gastronomiske specialiteter, Frosne og dybfrosne varer, Eddikesyltede grønsager, Færdigretter og gourmetretter, og Gastronomiske specialiteter brancherne. Den er baseret i München, Tyskland.

 1. NUOVA AGROINDUSTRIA ALIMENTARE SRLS

  Italien

  Virksomheden NUOVA AGROINDUSTRIA ALIMENTARE SRLS, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Eddikesyltede grønsager branchen. Den er baseret i Cerignola, Italien.

 2. AGRO-TRANSPOL KAZIMIERZ MALINOWSKI URSZULA MALINOWSKA

  Polen

  Virksomheden AGRO-TRANSPOL KAZIMIERZ MALINOWSKI URSZULA MALINOWSKA, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Frugtkonserves og syltetøjer branchen. Den opererer også inden for Frugt-baserede tilberedninger, Eddikesyltede grønsager, Frugt-baserede tilberedninger, Frugtkonserves, syltetøj og marmelade, og Eddikesyltede grønsager brancherne. Den er baseret i Drzewica, Polen.

 3. LARS DOOEL

  Nordmakedonien

  Virksomheden LARS DOOEL, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Eddikesyltede grønsager branchen. Den opererer også inden for agurker, og beder brancherne. Den er baseret i Stip, Nordmakedonien.

 4. D & D TRENTINO S.R.L.

  Italien

  Virksomheden D & D TRENTINO S.R.L., er en Multi-Category, der opererer inden for Eddikesyltede grønsager branchen. Den opererer også inden for Tilberedte oliven, konserves med olieprodukter, Tilberedte oliven, tørrede krydrede tomater, og champignoner i olie brancherne. Den er baseret i Rovereto, Italien.

 5. BESTFUD TI DOO - BEST FOOD

  Nordmakedonien

  Virksomheden BESTFUD TI DOO - BEST FOOD, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Eddikesyltede grønsager branchen. Den er baseret i Radovis, Nordmakedonien.

 6. MG TROMBETTA

  Italien

  Virksomheden MG TROMBETTA, er en Detailsalg, der opererer inden for Eddikesyltede grønsager branchen. Den er baseret i Macerata Campania, Italien.

 7. YENI SES GIDA AS

  Tyrkiet

  Virksomheden YENI SES GIDA AS, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Peber branchen. Den opererer også inden for Eddikesyltede grønsager, gærede grønsager, Eddikesyltede grønsager, og Drueagurker brancherne. Den er baseret i Manisa, Tyrkiet.

 8. BORNOVA IMPORT EXPORT LIMITED

  Tyrkiet

  Virksomheden BORNOVA IMPORT EXPORT LIMITED, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Eddikesyltede grønsager branchen. Den opererer også inden for agurker, og grønsager i vineddike brancherne. Den er baseret i Manisa, Tyrkiet.

 9. SIDNEJ SH.P.K

  Albanien

  Virksomheden SIDNEJ SH.P.K, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Eddikesyltede grønsager branchen. Den er baseret i Berat, Albanien.

 10. BERENJENAS ÁNGEL SÁNCHEZ S.L.

  Spanien

  Virksomheden BERENJENAS ÁNGEL SÁNCHEZ S.L., er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Eddikesyltede grønsager branchen. Den opererer også inden for auberginer i salgsemballage brancherne. Den er baseret i Almagro ( C.real ), Spanien.

Anmodning om tilbud

Opret en anmodning og få flere tilbud fra verificerede leverandører.

 • Kun relevante leverandører
 • I overensstemmelse med databeskyttelse
 • 100% gratis