• europages
 • >
 • VIRKSOMHEDER - LEVERANDØRER - UDBYDERE
 • >
 • godshåndtering - maskiner og udstyr

Resultater for

Godshåndtering - maskiner og udstyr - Import eksport

 1. LÖDIGE INDUSTRIES GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Lödige Industries Gruppe blev grundlagt i 1948 og råder over enestående hovedsæder i Hong Kong, London, New York og Doha (Qatar), som hver især har mange egne datterselskaber. Aktuelt har firmaet mere end 1000 medarbejdere på verdensplan. Lödige tilbyder transporttekniske løsninger til et stort branchespektrum og har specialiseret sig i komplekse materialeflow-systemer til logistikopgaver. Virksomheden er førende i verden inden for Cargo Handling Terminals. Produktpaletten omfatter løsninger til barrierefri konstruktioner (trappelifte, platformslifte), lastelevatorer og personbilselevatorer, lifte og reolbetjeningsenheder samt fuldautomatiske Car-Park-systemer, luftfragtsanlæg og softwareløsninger til warehouse-management. Lödiges service omfatter vedligeholdelse, modernisering, reparation og reservedele til elevatorer, lifte og industrisystemer fra Lödige og andre producenter.

 2. VEGA

  Tyrkiet

  Verified by europages badge

  VEGA Stacker Machine Engineering Ltd. er en førende virksomhed inden for branchen af gaffeltruck, stablemaskiner og palletrucks, som siden 1978 har været beliggende i Istanbul i Tyrkiet. Vi har et omfattende portefølje af stablemaskiner, palletrucks og reservedele som omfatter diesel- og LPG-gaffeltrucks, elektriske gaffeltrucks, palletrucks med elektriske platforme, elektriske paller, hydrauliske manuelle trucks, fuldt automatiserede traktionstyrede maskiner, semiautomatiske batteridrevne traktionsmaskiner, manuelle læsseplatforme og mere. Opdag vores fulde udvalg af produkter på vores hjemmeside! Foruden vores maskinprodukter fremstiller vi også polyamidhjul, drejehjul og ruller fremstillet af gummiplast til stablemaskiner og palletrucks. Vores virksomhed har fokus på kundetilfredshed samt etiske og moralske principper, for at sikre at alle vores interessanter er tilfredse. Vi arbejder på at levere enestående ydelser inden for transport- og stablemaskiner, for at imødese vores kunders høje forventninger. Vores vision er at bidrage til sektorens udvikling med innovativ tilgang, og globalt være kundernes første valg. Med 41 års erfaring tilbyder vi kvalitetsprodukter til konkurrencedygtige priser og betalingsvilkår, en problemfri og rettidig levering samt en bæredygtig tilgang med fokus på økonomi, miljø og social tilgang. Tøv ikke med at kontakte os for flere oplysninger!

 3. MEVATEC S.R.O.

  Tjekkiet

  Verified by europages badge

  MEVA er en tjekkisk virksomhed som blandt andet specialiserer sig i fremstilling af affaldscontainere, opbevarings- og håndteringsudstyr eller urban-faciliteter. Mere specifikt omfatter vores produktudvalg interiør og eksteriør affaldsspande, regnvandstanke, containere til farligt affald, containere til medicinsk affald, liftplatforme, pallelastbiler, plast- eller træpaller samt bænke, borde og drikkefontæner til kommuner. Grundlagt i 1898 er vi stolte over vores omfattende historie, viden og erfaring. Vi har en individuel tilgang til hver kunde for at garantere, at vi imødeser deres særlige behov, og sammen finder den bedste løsning. Vi kan tilbyde skræddersyede produkter i henhold til kundernes anmodninger. Derudover har vi de fleste af vores produkter på lager, hvilket sikrer en hurtig levering. Siden vores grundlæggelse har MEVA altid bevaret de samme værdier: tillid og pålidelighed. Vi ønsker at skabe langvarige og succesfulde partnerskaber med vores kunder. Vores styrke ligger i vores evne til at tilpasse os kravene på et marked der altid ændrer sig. Vores mål er at udvikle tiltrækkende produkter, som adskiller sig på grund af deres kvalitet og design. Vi tilbyder også tjenester relateret til vores produkter, fra montering til transport. Tøv ikke med at kontakte os og se vores hjemmeside for flere oplysninger! Vi vil med glæde tilbyde alle råd som du måske har brug for.

 4. LESSINE

  Belgien

  Verified by europages badge

  Lessine Tailored Bulk TechnologyActif har arbejdet inden for industrien for bulk og pulveragtige produkter i 125 år. Lessine er en udstyrsproducent og et ingeniørbureau med speciale i design, udvikling, konstruktion og installation af maskiner og industrielle løsninger. Lessine besidder en ekspertise i fem vigtige teknologier; Knusning, blanding, tørring, adskillelse og godshåndtering. Dens udstyr kan tilfredsstille behovene inden for flere forskellige aktivitetssektorer

 5. OMECHA UAB

  Litauen

  Verified by europages badge

  Omecha er en mekanisk design- og produktionsvirksomhed som specialiserer sig i udvikling og produktion af skræddersyede genbrugs- og affaldsmaskiner. Vi lytter til vores kunders behov, og fremstiller specialiserede maskiner som er skræddersyet til individuelle produktionskrav. Vores produkter fremstilles med den primære branchefokus, såsom genbrugsmaterialer – metal, C&D, plast, papir og glas. Vores hovedprodukter omfatter transportbånd, snittere, vindbrydere, vibrerende filtre, separate maskiner.

Office Building Outline icon
En side til din virksomhed
Kan du se dette? Også dine potentielle kunder Tilmeld dig nu for at blive synlig på europages.
 1. BENNES ET GODETS GOUBARD

  Frankrig

  Verified by europages badge

  Virksomheden BENNES ET GODETS GOUBARD, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Godshåndtering - maskiner og udstyr branchen. Den opererer også inden for Affaldstransportering, gribeskovle, Container med bund til at åbne, Affaldstransportering, og løfteudstyr brancherne. Den er baseret i Seiches-Sur-Le-Loir, Frankrig.

 2. AEROLIFT INDUSTRIALS B.V.

  Holland

  Verified by europages badge

  Virksomheden AEROLIFT INDUSTRIALS B.V., er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Løfteudstyr branchen. Den opererer også inden for Godshåndtering - maskiner og udstyr, løfteredskaber, og Godshåndtering - maskiner og udstyr brancherne. Den er baseret i Barneveld, Holland.

 3. SAUTEC

  Frankrig

  Verified by europages badge

  Virksomheden SAUTEC, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Båndtransportører branchen. Den opererer også inden for Transportører, overhead- og gulv-, Godshåndtering - maskiner og udstyr, Transportører, overhead- og gulv-, og Godshåndtering - maskiner og udstyr brancherne. Den er baseret i Tourcoing, Frankrig.

 4. FOCO LAGER- & FÖRDERTECHNIK AG

  Schweiz

  Verified by europages badge

  Virksomheden FOCO LAGER- & FÖRDERTECHNIK AG, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Godshåndtering - maskiner og udstyr branchen. Den er baseret i Aesch, Schweiz.

 5. ALZTEC GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Virksomheden ALZTEC GMBH, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Godshåndtering - maskiner og udstyr branchen. Den er baseret i Trostberg, Tyskland.

 1. FIMATECH FÖRDERSYSTEME GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Virksomheden FIMATECH FÖRDERSYSTEME GMBH, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Godshåndtering - maskiner og udstyr branchen. Den er baseret i Rehling, Tyskland.

 2. EEM CONSEIL

  Frankrig

  Verified by europages badge

  Virksomheden EEM CONSEIL, er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Gaffeltruck branchen. Den opererer også inden for Hylder, opmagasinering, Godshåndtering - maskiner og udstyr, Reservedele - gaffeltruck, gaffeltruck og manuelle transportører, Hylder, opmagasinering, og Godshåndtering - maskiner og udstyr brancherne. Den er baseret i Laons, Frankrig.

 1. SYNEX TECH GMBH

  Østrig

  Verified by europages badge

  Virksomheden SYNEX TECH GMBH, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Godshåndtering - maskiner og udstyr branchen. Den er baseret i Bad Goisern, Østrig.

 2. NEFTEC GMBH

  Schweiz

  Verified by europages badge

  Virksomheden NEFTEC GMBH, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Godshåndtering - maskiner og udstyr branchen. Den er baseret i Giffers, Schweiz.

 3. SSI SCHÄFER AG

  Schweiz

  Verified by europages badge

  Virksomheden SSI SCHÄFER AG, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Godshåndtering - maskiner og udstyr branchen. Den er baseret i Neunkirch, Schweiz.

 4. NMG ITALIA - MOVING SOLUTIONS

  Italien

  Verified by europages badge

  Virksomheden NMG ITALIA - MOVING SOLUTIONS, er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Hejsekonsoller - kraner branchen. Den opererer også inden for Truckmonterede kraner, Godshåndtering - maskiner og udstyr, Flyttetransport - industrielle faciliteter, Flytning - kontorer og firmaer, leje af kran, JMG CRANES, udlejning af truckmonterede kraner, Truckmonterede kraner, og JEKKO CRANES brancherne. Den er baseret i Legnago, Italien.

 5. AXA-MASCHINEN-UND ARMATUREN-GMBH & CO KG

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Virksomheden AXA-MASCHINEN-UND ARMATUREN-GMBH & CO KG, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Godshåndtering - maskiner og udstyr branchen. Den er baseret i Schöppingen, Tyskland.

 6. S.M.B.-TECHNIK ALEXANDER TITZ

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Virksomheden S.M.B.-TECHNIK ALEXANDER TITZ, er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Godshåndtering - maskiner og udstyr branchen. Den er baseret i Lindlar, Tyskland.

 7. MAYA PALETTES

  Frankrig

  Verified by europages badge

  Virksomheden MAYA PALETTES, er en Engrossalg, der opererer inden for Paller branchen. Den opererer også inden for Træprodukter, Import-eksport - træ-, Godshåndtering - maskiner og udstyr, træpaller, producent af træpaller, træpaller efter mål, træpaller til emballage, lager til paller, og standard paller brancherne. Den er baseret i Décines-Charpieu, Frankrig.

 8. ECCS MANUTENTION

  Frankrig

  ECCS er eneforhandler i Frankrig af mærkerne ZMC og VITTORIOFOSSATI. Vi repræsenterer desuden fabrikanten af lejer og rullelejer af mærket KML. ZMC fabrikerer standard og specialfremstillede kæder til godshåndtering. De fremstiller alle typer kæder til forskellige sektorer som f.eks. fødevarer, automobil, jern, behandling af vand og affald, konstruktion af specialmaskiner, papirvarer, træ…Vittoriofossati fremstiller transmissionssystemer især tilpasset akkumuleringskæder. Udover disse produkter tilbyder ECCS emner til handel eller bearbejdning som f.eks. lejer (i rustfrit stål, harpiks eller støbejern), smedede kæder, tanddrev, aksler med lejer, metalpaller efter tegning (transportbånd til affald, metalplader) og alle typer emner til jeres transportbånd.

 1. ING. SIEGMUND HENNING ANLAGENTECHNIK GMBH-SHA GMBH

  Tyskland

  Ing. Siegmund Henning Anlagentechnik GmbH – SHA GmbH blev grundlagt i 1996. SHA GmbH har lige fra begyndelsen været en pålidelig og kompetent leverandør af transportteknologi, blandeteknologi, silotilbehør, afluftningsteknologi og lukningsenheder i bulkvarebranchen. Vi leverer til en bred vifte af industrier, fra den kemiske industri og fødevareindustrien til byggematerialesektoren og farmaceutiske produkter. På vores lokationer med mere end 3.000 m² produktionsplads i Warlow og Ludwigslust, producerer vi transportsnegle til en lang række anvendelser, som er individuelt tilpasset vores kunders behov og tilbydes i en lang række design og finish. Eksplosionsbeskyttet, ATEX-certificeret, slidbeskyttet. Vi kan implementere dine specifikationer og størrelser, pålideligt og kvalitativt. Med et kompetent team er vi i stand til at reagere hurtigt, kompetent og pålideligt på forespørgsler, og efterfølgende udvikle passende løsninger.

 2. HABRIAL MANUTENTION ET LEVAGE

  Frankrig

  HABRIAL har siden 1954 været specialiseret i udstyr til godshåndtering, løftning og opbevaring. Fabrikation og handel med ergonomisk udstyr til arbejdspladser, stablere, beklædning og indretning af erhvervskøretøjer, ergonomiske trucks, udstyr og sikkerhedsudstyr til kajanlæg, vippearme med sugekop, udstyr til opbevaring (palleopbevaring), løfteborde, pallevogne, vogne, anhængere, specialudstyr til møbler. Fabrikant løftesækkevogn som kan klappes sammen i aluminium, sækkevogne i stålrør, sammenfoldelige sækkevogne i stål. Hydrauliske vogne til tønder, tøndevendere i jern og plast, fabrikant af sækkevogne til tønder... Leddelt læssebroer, læssebroer i aluminium... Fabrikant af pallereoler. Udstyr til stabling af paller. Manuelle løfteborde, manuelle løfteborde i rustfrit stål, elektriske løfteborde, hydrauliske borde i rustfrit stål. terrængående pallevogne

 3. SAPELEM

  Frankrig

  SAPELEM har i mere end 50 år tilbudt løsninger til manuel og automatiseret godshåndtering i industrien. SAPELEM er kendt for innovation og kvalitetsprodukter, firmaet er certificeret ISO 9001 i Frankrig og internationalt. SAPELEM tilbyder intelligente løsninger til forbedring af arbejdsvilkårene og optimering af produktionsmiljøet.

 4. ROS ROLLENTECHNIK GMBH

  Tyskland

  Producent af valseteknologi, såsom bæreruller, plast bæreruller, stål bæreruller, bæreruller i rustfrit stål, motoriserede ruller, all-round ruller, forlængerelementer og tilbehør til transportbånd

 5. BRESCHARD

  Frankrig

  Virksomheden BRESCHARD, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Godshåndtering - maskiner og udstyr branchen. Den opererer også inden for Kedelarbejde, og Kedelarbejde brancherne. Den er baseret i Libercourt, Frankrig.

 6. MANUSUR SFAM SARL

  Frankrig

  Virksomheden MANUSUR SFAM SARL, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Stablere branchen. Den opererer også inden for Godshåndtering - maskiner og udstyr, Gaffeltruck, godshåndtering, og Godshåndtering - maskiner og udstyr brancherne. Den er baseret i La Ferté-Macé, Frankrig.

 7. EASY-TEC SARL

  Frankrig

  Virksomheden EASY-TEC SARL, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Godshåndtering - maskiner og udstyr branchen. Den er baseret i Mont Sous Vaudrey, Frankrig.

 8. KIT-BAG

  Frankrig

  Virksomheden KIT-BAG, er en Multi-Category, der opererer inden for Opmagasinering og oplagring branchen. Den opererer også inden for Godshåndtering - maskiner og udstyr, Bulkposer, Godshåndtering - maskiner og udstyr, trådkurve, og opbevaringsløsninger brancherne. Den er baseret i Cernay-Les-Reims, Frankrig.

 9. EXPRESSO FRANCE SAS

  Frankrig

  Virksomheden EXPRESSO FRANCE SAS, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Godshåndtering - maskiner og udstyr branchen. Den er baseret i Wasselonne, Frankrig.

 10. TOPPY S.R.L

  Italien

  Virksomheden TOPPY S.R.L, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Godshåndtering - maskiner og udstyr branchen. Den er baseret i Valsamoggia, Italien.

Anmodning om tilbud

Opret en anmodning og få flere tilbud fra verificerede leverandører.

 • Kun relevante leverandører
 • I overensstemmelse med databeskyttelse
 • 100% gratis
Filtre

Resultater for

Godshåndtering - maskiner og udstyr - Import eksport

Antal resultater

40.866 Virksomheder