• europages
 • >
 • VIRKSOMHEDER - LEVERANDØRER - UDBYDERE
 • >
 • affaldsspande- skrald

Resultater for

Affaldsspande- skrald - Import eksport

 1. AUWEKO GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  AUWEKO "Citybox" møder man i lufthavne, på banegårde, i indkøbscentre, messeområder, banker, koncernadministrationsbygninger, i butikskæder, i bybilledet eller på stadioner. Både inde og ude. Overalt i verden. I 25 år har AUWEKO udviklet materiale-samlesystemer, som på den ene side er kendetegnet ved godt design, funktionalitet og robust materiale. På den anden side skal disse systemer indeholde integrerede informationsflader, som kommuner eller operatører af offentlige anlæg eller bygninger kan anvende til oplysning, eller som kan anvendes som reklamearealer, hvis anvendelse sikrer, at investeringen i systemerne tjener sig selv ind på kort tid. AUWEKO tilbyder et bredt spektrum af produkter med alt fra systemer til materialesortering og til rygerterminaler. Lige fra hængeboksen og til det stationære standmodul. Fra systemer med patenteret, certificeret brandsikkerhed og til beskyttelse mod hærværk.

 2. ALDA POLAND SP. Z O.O.

  Polen

  Verified by europages badge

  Virksomheden ALDA POLAND SP. Z O.O., er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Affaldsspande, skrald branchen. Den opererer også inden for kurve til skraldespande, og affaldscontainere brancherne. Den er baseret i Zabkowice Slaskie, Polen.

 3. BERTHOLD ABFALLSAMMLER GMBH

  Østrig

  Verified by europages badge

  Virksomheden BERTHOLD ABFALLSAMMLER GMBH, er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Affaldsspande, skrald branchen. Den er baseret i Stronsdorf, Østrig.

 4. ABFALLHAI DEUTSCHLAND GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Virksomheden ABFALLHAI DEUTSCHLAND GMBH, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Affaldsspande, skrald branchen. Den opererer også inden for Askebægre, affaldsspande i rustfrit stål, bortskaffelse af affald, affaldsdunke, og Askebægre brancherne. Den er baseret i Hamburg, Tyskland.

 5. PAUL WOLFF GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Virksomheden PAUL WOLFF GMBH, er en Engrossalg, der opererer inden for Affaldsspande, skrald branchen. Den er baseret i Mönchengladbach, Tyskland.

Office Building Outline icon
En side til din virksomhed
Kan du se dette? Også dine potentielle kunder Tilmeld dig nu for at blive synlig på europages.
 1. ZWINGO - EINE MARKE DER HELIT INNOVATIVE BÜROPRODUKTE GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Virksomheden ZWINGO - EINE MARKE DER HELIT INNOVATIVE BÜROPRODUKTE GMBH, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Affaldsspande, skrald branchen. Den er baseret i Kierspe, Tyskland.

 2. BINBIN

  Holland

  Verified by europages badge

  Virksomheden BINBIN, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Affaldsspande, skrald branchen. Den opererer også inden for affaldsspande i rustfrit stål, rådgivning inden for behandling af affald, Affaldsbeholder, og skradespande til byplanlægning brancherne. Den er baseret i 's-Gravenland, Holland.

 3. A & C DUSTBINS & WASTE BINS WEBER GMBH & CO.KG

  Tyskland

  A & C Waste Container Weber GmbH & Co KG er en af de førende producenter af affaldsspande med hjul, containere i plast til farligt gods, husholdningsgenbrugsspande, affaldsspande, og affaldsspande til klinisk-medicinsk affald, fremstillet af HDPE, og produceret i Haan, Tyskland. Weber er en ISO 9001, ISO 14001 og ISO 50001 certificeret virksomhed, og specialiseret i produktion og salg af mobile kommercielle affaldsspande med 2 og 4 hjul, genbrugscontainere og affaldsspande med hjul fra 10 til 1100 liter. Quality made in Germany.

 4. NEO BAGNO ACCESSORIES

  Tyrkiet

  Det nye udseende af dit badeværelse, Neo Bagno, er en producent af badeværelsestilbehør fra Tyrkiet. Vi fremstiller badeværelsestilbehør som er nemt at bruge, æstetisk og hygiejnisk for vores kunder. Hos neo Bagno har vi et omfattende sortiment af produktudvalg som: •Led-spejle, •Hoteludstyr, •Badesystemer, •Brusere til stranden, •Kombisystemer til offentlige områder, •Tandbørsteholdere, toiletpapirholdere, •Møbler til badeværelser på hoteller •Badeværelsesudstyr, •Sæbeautomater, •Tilbehør til handicapbadeværelser og meget mere som kan ses på vores hjemmeside! Vi fremstiller vores produkter i vores egen gruppe af virksomheder. Vi har stor opmærksomhed på R&D-undersøgelser, så vi kontinuerligt kan fremstille innovative produkter til morgendagen under vores produktion. Alle de produkter vi fremstiller er fremstillet af 100 % messingmaterialer. Vi bruger vores egne faciliteter, både under belægnings- og monteringsfaserne. På denne måde kan vi sænke vores omkostninger og øge vores kvalitet. Derudover har vi stor tillid til vores produkter, og tilbyder dig en garanti på 10 år. Vi beviser hvor effektive vores produkter er, deres kvalitet og at vi kan fremstille dem med certifikater og dokumenter som er påkrævet for denne branche. For at vores kunder kan købe produkter til bedre priser, modtager vi tilbud fra virksomheder som vi har arbejdet sammen med i lang tid i forbindelse med transport, og vi leverer en 24/7 100 % support under transporten! Tøv ikke med at kontakte os for flere oplysninger!

 5. BINOLOGY LLC

  Rusland

  Binology LLC er en udvikler og producent af smart city løsninger, som giver en prisreducering på op til 70 % inden for affaldshåndtering. Vores populære modeller er de følgende: SmartCity Bin 120 - automatiseret solcelledrevet IoT Smart Bin med indbygget presse, påfyldningsniveau målesystem, vejrstations, smart energibesparelse og brandforebyggende algoritmer, i et galvaniseret stålhus som er stødsikkert; SmartCity Separation Station 2 og 3 - adskillelsesstationer til affald på et grundlag af biologiske smart containere, til genbrugsindsamling; SmartCity Indoor TV - indendørs løsning med fuld HD sideskærme og højttalere; SmartCity WSens - ultrasonisk niveausensor til affald der passer til enhver 0, 08 - 24 m3 affaldscontainere og bunkere. De leveres med et stødsikkert hus og indbygget temperatursensor; Intellektuelt cloud-software og mobilappen "SmartCity Management" for en effektiv personalestyring, dynamisk rutefunktion, sporing af affaldstype, avanceret kontrol- og rapporteringsværktøjer inden for affaldsstyring og affaldsindsamling.

 1. AMSTERDAM AT HOME

  Holland

  Amsterdam at Home is the data driven real estate broker of Amsterdam

 2. TANER KURUMSAL TEMIZLIK EKIPMANLARI

  Tyrkiet

  Virksomheden TANER KURUMSAL TEMIZLIK EKIPMANLARI, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Affaldsspande, skrald branchen. Den opererer også inden for Rengøring, industriel, Rengørings- og vedligeholdelsesprodukter, husholdnings-, affaldsspande, Rengøring, industriel, og Rengørings- og vedligeholdelsesprodukter, husholdnings- brancherne. Den er baseret i Istanbul, Tyrkiet.

 1. BUSINESS SOLUTIONS SRL

  Italien

  Virksomheden BUSINESS SOLUTIONS SRL, er en Detailsalg, der opererer inden for Miljørengøringstjenester branchen. Den opererer også inden for Affaldsspande, skrald, certificerng af sikkerheds- og miljøkvalitet, Forurening - tjenester for miljøet, Affaldsspande, skrald, og isolerede containere brancherne. Den er baseret i Piacenza, Italien.

 2. SOTKON PORTUGAL - SISTEMAS DE RESÍDUOS, S.A

  Portugal

  Virksomheden SOTKON PORTUGAL - SISTEMAS DE RESÍDUOS, S.A, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Opbevaring og indsamling af affald - udstyr branchen. Den opererer også inden for Affaldsspande, skrald, Affaldsspande, skrald, containere, og miljøcontainere brancherne. Den er baseret i Entrocamento, Portugal.

 3. PROCOMAT B.V.

  Holland

  Virksomheden PROCOMAT B.V., er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Affaldsspande, skrald branchen. Den er baseret i Best, Holland.

 4. EFOR METAL

  Tyrkiet

  Virksomheden EFOR METAL, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Badeværelsestilbehør branchen. Den opererer også inden for Affaldsspande, skrald, og Affaldsspande, skrald brancherne. Den er baseret i Istanbul, Tyrkiet.

 5. RECYTRANS

  Spanien

  Virksomheden RECYTRANS, er en Distributør, der opererer inden for Behandling og genbrug af affald branchen. Den opererer også inden for Plast - genindvinding og genbrug, Papir - indsamling og genbrug, Affaldsspande, skrald, Forvaltning af industriaffald, Plast - genindvinding og genbrug, Papir - indsamling og genbrug, Affaldsspande, skrald, og Forvaltning af industriaffald brancherne. Den er baseret i Moncada, Spanien.

 6. DBM INTERNATIONAL S.R.L.

  Italien

  Virksomheden DBM INTERNATIONAL S.R.L., er en Distributør, der opererer inden for Affaldsspande, skrald branchen. Den opererer også inden for Programmering og software, affaldsspande til differentieret indsamling, differentieret indsamling, biologisk nedbrydelige poser, og Programmering og software brancherne. Den er baseret i Lamezia Terme, Italien.

 7. GAFUROV SERVIS EOOD

  Bulgarien

  Virksomheden GAFUROV SERVIS EOOD, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Opbevaring og indsamling af affald - udstyr branchen. Den opererer også inden for Hjul og rullehjul til industritrolleyer, Affaldsspande, skrald, beholdere til indsamling af affald, Hjul og rullehjul til industritrolleyer, og Affaldsspande, skrald brancherne. Den er baseret i Svishtov, Bulgarien.

 8. RAZAKPLAST

  Iran

  Virksomheden RAZAKPLAST, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Affaldsspande, skrald branchen. Den er baseret i Tehran, Iran.

 1. STONETEC INDUSTRIES GMBH

  Tyskland

  Virksomheden STONETEC INDUSTRIES GMBH, er en Agent/ Repræsentant, der opererer inden for Affaldsspande, skrald branchen. Den er baseret i Untergruppenbach, Tyskland.

 2. CEMEPRE

  Belgien

  Virksomheden CEMEPRE, er en Multi-Category, der opererer inden for Vandrensning og genbrug - maskiner og installationer branchen. Den opererer også inden for Affaldsspande, skrald, Containere, Containere - produktion, Affaldsspande, skrald, leje af containere, og Containere brancherne. Den er baseret i Manage, Belgien.

 3. ABEN STEEL CO., LTD

  Tyrkiet

  Virksomheden ABEN STEEL CO., LTD, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Affaldsspande, skrald branchen. Den er baseret i Istanbul, Tyrkiet.

 4. WAERDAL-DIENSTLEISTUNGSSERVICE

  Tyskland

  Virksomheden WAERDAL-DIENSTLEISTUNGSSERVICE, er en Distributør, der opererer inden for Affaldsspande, skrald branchen. Den er baseret i Bodenwerder, Tyskland.

 5. ZEYREK KONTEYNER İTHALAT İHRACAT PAZ. SAN. TIC. LTD. ŞTI.

  Tyrkiet

  Virksomheden ZEYREK KONTEYNER İTHALAT İHRACAT PAZ. SAN. TIC. LTD. ŞTI., er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Affaldsspande, skrald branchen. Den er baseret i Istanbul, Tyrkiet.

 6. TRADIG HOUSE COMMUNAL TECHNIQUE

  Ukraine

  Virksomheden TRADIG HOUSE COMMUNAL TECHNIQUE, er en Distributør, der opererer inden for Affaldsspande, skrald branchen. Den er baseret i Kremenchug, Ukraine.

 7. ELNO CONTAINER UND DIENSTLEISTUNGS GMBH

  Tyskland

  Virksomheden ELNO CONTAINER UND DIENSTLEISTUNGS GMBH, er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Affaldsspande, skrald branchen. Den er baseret i Berlin, Tyskland.

 8. WYBONE LIMITED

  Det Forenede Kongerige

  Virksomheden WYBONE LIMITED, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Affaldsspande, skrald branchen. Den opererer også inden for Fryseslibning brancherne. Den er baseret i Barnsley, Det Forenede Kongerige.

 9. NOKSI METAL

  Tyrkiet

  Virksomheden NOKSI METAL, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Badeværelsestilbehør branchen. Den opererer også inden for Affaldsspande, skrald, papirholdere, Affaldsspande, skrald, og badetilbehør til handicappede brancherne. Den er baseret i Istanbul, Tyrkiet.

 10. MAXIFLOW

  Tyrkiet

  Virksomheden MAXIFLOW, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Materialer til byggesektoren branchen. Den opererer også inden for Affaldsspande, skrald, Badeværelsestilbehør, badetilbehør til handicappede, Affaldsspande, skrald, og Badeværelsestilbehør brancherne. Den er baseret i Istanbul, Tyrkiet.

Anmodning om tilbud

Opret en anmodning og få flere tilbud fra verificerede leverandører.

 • Kun relevante leverandører
 • I overensstemmelse med databeskyttelse
 • 100% gratis