• Europages
 • >
 • VIRKSOMHEDER - LEVERANDØRER - UDBYDERE
 • >
 • gevindskæring - stål og metaller

Resultater for

Gevindskæring - stål og metaller - Import eksport

 1. MOH D.O.O

  Slovenien

  Verified by Europages badge

  MOH DOO er en europæisk et værksted inden for CNC-teknik, der er specialiseret i nøjagtig behandling af højkvalitetskomponenter og prototyper til bil-, landbrugs- og hydraulikindustrien. Derudover fremstiller vi skræddersyede dele til luftfarts-&forsvars-, bilbelysnings- og motorsportindustrien. Som MOH DOO, tilbyder vi CNC-fræsningstjenester i de mest moderne, 5-aksede og 3-aksede højpræcise CNC-spåntagningscentre. 3-akset– op til 800 x 2200 mm, 5-akset– op til 920 mm. Vi kan tilbyde en bred vifte af materiale- og overfladefinish. Vi er specialiseret i stålblokke, konstruktionsdele i aluminium og huse. Vi realiserer CNC-drejninger på moderne kegler med to spindler, op til fi 350 og fi 82, med Y-akse og motordrevet værktøj. Med vores seneste produktionsteknologier og en uendelig forsyning af værktøj og ressourcer har vi fordelen af at være mere effektive, når vi yder tjenester for vores kunder. Vi står ved hvert projekt og hver fremstillet del. Med vores ekspertviden tilbyder vi pålidelig og hurtig support som standard. Vi vil være din første, pålidelige partner til alle dine ønsker og krav inden for CNC-spåntagning. Tøv ikke med at kontakte os for flere oplysninger!

  Hjemmeside Open In New icon
 2. WILHELM MEIER SPINDELN U. DREHTEILE GMBH + CO. KG

  Tyskland

  Verified by Europages badge

  Firmaet er en mellemstor industrivirksomhed, der producerer efter store stænger efter kundernes tegninger, seriefremstillinger, drejede og fræsede emner; især trapezskruer og møtrikker med trapezgevind. Producenter er partner i adskillige virksomheder, der blandt andet opererer inden for mekanisk konstruktion, fremdriftsteknik og fremstilling af rotorer i Tyskland og Europa. Produktionsteknikker: - Valsning, hvirvling, drejning og skæring og tilpasning af GEVIND; - drejning: på fleraksede CNC-maskiner og konventionel; - Fræsning: på firaksede CNC-centre og konventionel; - forarbejdning på flerspindelmaskiner: 6 spindler efter tur og automatik; - overflader: brunering, polering, finishing. forarbejdningszone: - store spindler op til 130 mm i diameter og 6.000 mm i længden - serieforbundne spindler op til 36 mm i diameter og 3.300 mm i længden - komplekse emnerdrejede og fræsede emner op til 65 mm over stangen - forabejdning af mandriner op til 400 mm - overfladebehandling med slibning, polering, finishing, kromering osv. ”Tysk kvalitet”siden 1952.

  Hjemmeside Open In New icon
 3. ALPM

  Frankrig

  Verified by Europages badge
 4. FERTIGUNGS- UND INDUSTRIETECHNOLOGIE

  Østrig

  Verified by Europages badge
 5. TALLSA

  Spanien

  Verified by Europages badge
Office Building Outline icon
En side til din virksomhed
Kan du se dette? Også dine potentielle kunder Tilmeld dig nu for at blive synlig på Europages.
 1. GILGEN GLEITSCHLEIFEN

  Schweiz

  Verified by Europages badge
 2. ZINNER GMBH PRÄZISIONSWERKZEUGE

  Tyskland

  I mere end 40 år har vores højt kvalificerede medarbejdere realiseret vores kunders ønsker hurtigt, problemfrit og til en fornuftig pris. Vores produkter er: Afstikkerværktøj, boreværktøj, CBN-værktøj, diamantværktøj, drejeværktøj, drejeværktøj med polykrystallinsk diamant- (PKD-) og CBN-skær, indstiksværktøj, hårdmetalværktøj, fræseværktøj, hårdmetal-vendeskærsplatter, spåntagningsværktøj, specialværktøj, hårdmetal-spåntagningsværktøj, fuldhærdede metalbor med mere.

 3. KUZU, S.L.

  Spanien

 4. MW-DREHTEILE

  Tyskland

 5. IMA 1 SL

  Spanien

 1. COMAT SRL

  Tyskland

 2. MOBOTEC MANUEL GÖTZ

  Tyskland

 3. FLURY DÉCOLLETAGE AG

  Schweiz

 4. F&O MASCHINENBAU GMBH

  Tyskland

 5. ELLEMS AG

  Schweiz

 6. RAVINET DECOLLETAGE

  Frankrig

 7. DUPRIEZ - MÉCANIQUE DE PRÉCISION

  Frankrig

 8. THEVENET GEORGES

  Frankrig

 9. DECOLLETAGE DES GRANDS CLOS

  Frankrig

 10. INTER MECA

  Frankrig

 1. DECOLETAJE 9002

  Spanien

 2. RODACCIAI - EURODA ACIERS CHASSE

  Frankrig

 3. MECAPLUS

  Frankrig

 4. HYROMECA

  Frankrig

 5. LASER 49

  Frankrig

 6. SAUVAITRE - USINAGE DE PRECISION

  Frankrig

 7. ALGI INDUSTRIE

  Frankrig

 8. DECOLLETAGE INDUSTRIEL JEAN MOREL ET FILS

  Frankrig

 9. HANS BAYER

  Tyskland

 10. FARGO METAL

  Tyrkiet

Filtre

Resultater for

Gevindskæring - stål og metaller - Import eksport

Antal resultater

32.867 virksomheder