• europages
 • >
 • VIRKSOMHEDER - LEVERANDØRER - UDBYDERE
 • >
 • gevindskæring - stål og metaller

Resultater for

Gevindskæring - stål og metaller - Import eksport

 1. MOH D.O.O

  Slovenien

  Verified by europages badge

  MOH DOO er en europæisk et værksted inden for CNC-teknik, der er specialiseret i nøjagtig behandling af højkvalitetskomponenter og prototyper til bil-, landbrugs- og hydraulikindustrien. Derudover fremstiller vi skræddersyede dele til luftfarts-&forsvars-, bilbelysnings- og motorsportindustrien. Som MOH DOO, tilbyder vi CNC-fræsningstjenester i de mest moderne, 5-aksede og 3-aksede højpræcise CNC-spåntagningscentre. 3-akset– op til 800 x 2200 mm, 5-akset– op til 920 mm. Vi kan tilbyde en bred vifte af materiale- og overfladefinish. Vi er specialiseret i stålblokke, konstruktionsdele i aluminium og huse. Vi realiserer CNC-drejninger på moderne kegler med to spindler, op til fi 350 og fi 82, med Y-akse og motordrevet værktøj. Med vores seneste produktionsteknologier og en uendelig forsyning af værktøj og ressourcer har vi fordelen af at være mere effektive, når vi yder tjenester for vores kunder. Vi står ved hvert projekt og hver fremstillet del. Med vores ekspertviden tilbyder vi pålidelig og hurtig support som standard. Vi vil være din første, pålidelige partner til alle dine ønsker og krav inden for CNC-spåntagning. Tøv ikke med at kontakte os for flere oplysninger!

 2. ALPM

  Frankrig

  Verified by europages badge

  Virksomheden ALPM, er en Underleverandør, der opererer inden for Gevindskæring - stål og metaller branchen. Den opererer også inden for laserudskæring af rustfrit stål, formningscentre til laserskæring, centre til laserskæring, og falsning af metal brancherne. Den er baseret i Macon, Frankrig.

 3. FERTIGUNGS- UND INDUSTRIETECHNOLOGIE

  Østrig

  Verified by europages badge

  Virksomheden FERTIGUNGS- UND INDUSTRIETECHNOLOGIE, er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Gevindskæring - stål og metaller branchen. Den er baseret i Hadersfeld / Wien, Østrig.

 4. MARTIN JOSEPH SA

  Frankrig

  Verified by europages badge

  Virksomheden MARTIN JOSEPH SA, er en Underleverandør, der opererer inden for Drejning - stål og metaller branchen. Den opererer også inden for Maskinteknik - specialarbejde, Stål og metaller - bearbejdning, Rivning og drejning af gummi og plast, Maskinteknik - specialarbejde, Stål og metaller - bearbejdning, Rivning og drejning af gummi og plast, mekanisk præcisionsværksted, præcisionsgevindskæring, og digitalt styret drejearbejde brancherne. Den er baseret i Vougy, Frankrig.

 5. GBM SRL LAVORAZIONI ALLUMINIO E LEGHE

  Italien

  Verified by europages badge

  Virksomheden GBM SRL LAVORAZIONI ALLUMINIO E LEGHE, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Drejning - stål og metaller branchen. Den opererer også inden for Valsning - stål og metaller, Boring - stål og metaller, Skrueskæring - stål og metaller, Gevindskæring - stål og metaller, SMÅ METALDELE, Stål og metaller - bearbejdning, Finmekanik, Aluminium og aluminiumslegeringer, og mekanisk præcisionsbearbejdning brancherne. Den er baseret i Pisogne, Italien.

Office Building Outline icon
En side til din virksomhed
Kan du se dette? Også dine potentielle kunder Tilmeld dig nu for at blive synlig på europages.
 1. KOVINARSTVO IVANETIČ D.O.O.

  Slovenien

  Verified by europages badge

  Virksomheden KOVINARSTVO IVANETIČ D.O.O., er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Drejning - stål og metaller branchen. Den opererer også inden for Rivning og drejning af gummi og plast, CNC-fræsearbejde, cnc prototyper, CNC-drejedele, CNC Drejning, 5-akse fræsning, drejning, Præcisionsdrejning, og fræsning brancherne. Den er baseret i Semic, Slovenien.

 2. EKAIM

  Frankrig

  Verified by europages badge

  Virksomheden EKAIM, er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Stål og metaller - bearbejdning branchen. Den opererer også inden for industriteknik, bearbejdning af stål, bearbejdning messing, behandling af metal, maskiningeniørarbejde, Gevindskæring i stål og metaller, skrueskæring af alle metaller, præcisionsgevindskæring, og Små drejede emner brancherne. Den er baseret i Saint-Pierre-En-Faucigny, Frankrig.

 3. MUSTAD AG

  Belgien

  Verified by europages badge

  Virksomheden MUSTAD AG, er en Underleverandør, der opererer inden for Stål og metaller - bearbejdning branchen. Den opererer også inden for skrueskæring af alle metaller, SNC-fræsebearbejdning, præcisionsgevindskæring, Gevindskæring i stål og metaller, Drejede emner i små dimensioner, 3D-fræsning, 5-akse fræsning, CNC 5-akset fræsearbejde, og præcisionsfræsning brancherne. Den er baseret i Eupen, Belgien.

 4. GILGEN GLEITSCHLEIFEN

  Schweiz

  Verified by europages badge

  Virksomheden GILGEN GLEITSCHLEIFEN, er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Gevindskæring - stål og metaller branchen. Den er baseret i Thörishaus, Schweiz.

 5. FONTE GRISE DISTRIBUTION

  Frankrig

  Virksomheden FONTE GRISE DISTRIBUTION (FGD) har siden sin oprettelse i 2001 udviklet et netværk af støbere over hele Polen. Med flere års erfaring kan FGD tilbyde sine kunder en lang række muligheder inden for støbning og smeltning. Ledelsen hos FGD målretter kundernes tilfredshed og blev belønnet med cerificeringen ISO 9001: 2008 i 2013 for «Design, Køb og Salg af støbejernsemner». Virksomheden tilbyder flere services: - Diverse smelteprocesser for flest mulige nuancer. - Diverse støbeprocesser for flest mulige former. - Integrerede maskinværksteder for at begrænse håndteringen af emnerne fra støbning til den endelige montage. - Maleværksteder for at beskytte emnerne mod rust og forbedre disses æstetik. - Tegnestuer for at udvikle nye emner og koncepter. - Tilpasset logistik for at højne reaktiviteten samt en optimeret forvaltning af lagrene. Kontakt os endelig for yderligere oplysninger!

 1. WILHELM MEIER SPINDELN U. DREHTEILE GMBH + CO. KG

  Tyskland

  Firmaet er en mellemstor industrivirksomhed, der producerer efter store stænger efter kundernes tegninger, seriefremstillinger, drejede og fræsede emner; især trapezskruer og møtrikker med trapezgevind. Producenter er partner i adskillige virksomheder, der blandt andet opererer inden for mekanisk konstruktion, fremdriftsteknik og fremstilling af rotorer i Tyskland og Europa. Produktionsteknikker: - Valsning, hvirvling, drejning og skæring og tilpasning af GEVIND; - drejning: på fleraksede CNC-maskiner og konventionel; - Fræsning: på firaksede CNC-centre og konventionel; - forarbejdning på flerspindelmaskiner: 6 spindler efter tur og automatik; - overflader: brunering, polering, finishing. forarbejdningszone: - store spindler op til 130 mm i diameter og 6.000 mm i længden - serieforbundne spindler op til 36 mm i diameter og 3.300 mm i længden - komplekse emnerdrejede og fræsede emner op til 65 mm over stangen - forabejdning af mandriner op til 400 mm - overfladebehandling med slibning, polering, finishing, kromering osv. ”Tysk kvalitet”siden 1952.

 2. ZINNER GMBH PRÄZISIONSWERKZEUGE

  Tyskland

  I mere end 40 år har vores højt kvalificerede medarbejdere realiseret vores kunders ønsker hurtigt, problemfrit og til en fornuftig pris. Vores produkter er: Afstikkerværktøj, boreværktøj, CBN-værktøj, diamantværktøj, drejeværktøj, drejeværktøj med polykrystallinsk diamant- (PKD-) og CBN-skær, indstiksværktøj, hårdmetalværktøj, fræseværktøj, hårdmetal-vendeskærsplatter, spåntagningsværktøj, specialværktøj, hårdmetal-spåntagningsværktøj, fuldhærdede metalbor med mere.

 1. KUZU, S.L.

  Spanien

  Virksomheden KUZU, S.L., er en Underleverandør, der opererer inden for Stål og metaller - bearbejdning branchen. Den opererer også inden for Metaller - bearbejdning, Gevindskæring i stål og metaller, præcisionsbearbejdning, og præcisionsgevindskæring brancherne. Den er baseret i Beriáin, Spanien.

 2. MW-DREHTEILE

  Tyskland

  Virksomheden MW-DREHTEILE, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Gevindskæring - stål og metaller branchen. Den er baseret i Geisingen, Tyskland.

 3. TALLSA

  Spanien

  Virksomheden TALLSA, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Stål og metaller - bearbejdning branchen. Den opererer også inden for Gevindskæring i stål og metaller brancherne. Den er baseret i Granollers-Barcelona, Spanien.

 4. COMAT SRL

  Tyskland

  Virksomheden COMAT SRL, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Gevindskæring - stål og metaller branchen. Den er baseret i Westerheim, Tyskland.

 5. IMA 1 SL

  Spanien

  Virksomheden IMA 1 SL, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Stål og metaller - bearbejdning branchen. Den opererer også inden for Presning - stål og metaller, bearbejdning af dele, Gevindskæring i stål og metaller, arbejdning af rustfrit stål, og Presning - stål og metaller brancherne. Den er baseret i Burgos, Spanien.

 6. ALTAY PLASTIK - KLIMALIK - AIR DEFLECTOR

  Tyrkiet

  Virksomheden ALTAY PLASTIK - KLIMALIK - AIR DEFLECTOR, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Plastprodukter til medicinalvareindustrien branchen. Den opererer også inden for Gevindskæring i stål og metaller, luftkonditioneringsapparater til loft, og udstyr til aircondition brancherne. Den er baseret i Istanbul, Tyrkiet.

 7. MOBOTEC MANUEL GÖTZ

  Tyskland

  Virksomheden MOBOTEC MANUEL GÖTZ, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Gevindskæring - stål og metaller branchen. Den er baseret i Mühlhausen, Tyskland.

 8. FLURY DÉCOLLETAGE AG

  Schweiz

  Virksomheden FLURY DÉCOLLETAGE AG, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Gevindskæring - stål og metaller branchen. Den er baseret i Luterbach, Schweiz.

 1. F&O MASCHINENBAU GMBH

  Tyskland

  Virksomheden F&O MASCHINENBAU GMBH, er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Gevindskæring - stål og metaller branchen. Den er baseret i Dernbach, Tyskland.

 2. TEK METAL

  Tyrkiet

  Virksomheden TEK METAL, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Gevindskæring - stål og metaller branchen. Den er baseret i Istanbul, Tyrkiet.

 3. ELLEMS AG

  Schweiz

  Virksomheden ELLEMS AG, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Gevindskæring - stål og metaller branchen. Den er baseret i Hünenberg, Schweiz.

 4. ALGI INDUSTRIE

  Frankrig

  Virksomheden ALGI INDUSTRIE, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Stål og metaller - bearbejdning branchen. Den opererer også inden for Drejning - stål og metaller, Skrueskæring - stål og metaller, Drejning - stål og metaller, Gevindskæring i stål og metaller, gevindskæring, og Skrueskæring - stål og metaller brancherne. Den er baseret i Marignier, Frankrig.

 5. EASYTURN SAS

  Frankrig

  Virksomheden EASYTURN SAS, er en Underleverandør, der opererer inden for Drejning - stål og metaller branchen. Den opererer også inden for Gevindskæring i stål og metaller, skrueskæring af alle metaller, og præcisionsgevindskæring brancherne. Den er baseret i Scionzier, Frankrig.

 6. EDELWEISS DECOLLETAGE

  Frankrig

  Virksomheden EDELWEISS DECOLLETAGE, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Stål og metaller - bearbejdning branchen. Den opererer også inden for skrueskæring af alle metaller, Gevindskæring i stål og metaller, Metaller - bearbejdning, og forarbejdningscentre brancherne. Den er baseret i Magland, Frankrig.

 7. DECOLETAJE 9002

  Spanien

  Virksomheden DECOLETAJE 9002, der opererer inden for SMÅ METALDELE branchen. Den opererer også inden for Metallurgi - maskiner og installationer, metallurgi, mekaniske bearbejdninger, Metallurgi - maskiner og installationer, og Gevindskæring i stål og metaller brancherne. Den er baseret i Sant Andreu De La Barca-Barcelona, Spanien.

 8. PEZET (SAS)

  Frankrig

  Virksomheden PEZET (SAS), er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Stål og metaller - bearbejdning branchen. Den opererer også inden for præcisionsgevindskæring, Gevindskæring i stål og metaller, og fræsning brancherne. Den er baseret i Sallanches, Frankrig.

 9. DECOLLETAGE INDUSTRIEL JEAN MOREL ET FILS

  Frankrig

  Virksomheden DECOLLETAGE INDUSTRIEL JEAN MOREL ET FILS, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Stål og metaller - bearbejdning branchen. Den opererer også inden for Drejning - stål og metaller, Drejning - stål og metaller, præcisionsgevindskæring, Gevindskæring i stål og metaller, og skrueskæring af alle metaller brancherne. Den er baseret i Champagnole, Frankrig.

 10. SARL JCM DECOLLETAGE

  Frankrig

  Virksomheden SARL JCM DECOLLETAGE, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Stål og metaller - bearbejdning branchen. Den opererer også inden for Forarbejdning af metal, Gevindskæring i stål og metaller, skrueskæring af alle metaller, og præcisionsgevindskæring brancherne. Den er baseret i Sallanches, Frankrig.

Anmodning om tilbud

Opret en anmodning og få flere tilbud fra verificerede leverandører.

 • Kun relevante leverandører
 • I overensstemmelse med databeskyttelse
 • 100% gratis
Filtre

Resultater for

Gevindskæring - stål og metaller - Import eksport

Antal resultater

30.726 Virksomheder