• europages
 • >
 • VIRKSOMHEDER - LEVERANDØRER - UDBYDERE
 • >
 • gelatine til fødevarer

Resultater for

Gelatine til fødevarer - Import eksport

 1. UD CHEMIE GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Virksomheden UD CHEMIE GmbH blev grundlagt af Uwe L.F. Dubberke i 1984. Familievirksomheden som har deres hovedkontor i Wörrstadt i Rheinland-Hesse, har udvidet sig fra at være en kontraktpartner til en international producent af kvalitetsråmaterialer, som omfatter raffineringsproducent til funktionelle, finjusterede og specifikationskompatible flydende og tørre blandinger til farmaceutisk, næringsmiddel, mad og drikkevareindustrien som en reaktion på markedets udfordringer. Ledelsen har siden starten været meget aktiv i den operationelle forretning. Gruppen af ​​virksomheder, der består af hovedkvarteret UD CHEMIE GmbH, det 100 % ejede datterselskab LECKER’S Bio Manufaktur GmbH og partnerselskaberne UD CHEMIE Moskva og UD CHEMIE Tallinn, genererer omkring € 60.000.000 i salg om året med i alt 85 ansatte.

 2. SHOOTING SWEETS

  Belgien

  Verified by europages badge

  Virksomheden SHOOTING SWEETS, er en Multi-Category, der opererer inden for konfekt branchen. Den opererer også inden for Gelatine til fødevarer, slik, Gelatine til fødevarer, små bolsjer, og gelatiner brancherne. Den er baseret i Vilvoorde, Belgien.

 3. GEREDE JELATIN SAN TIC A.Ş.

  Tyrkiet

  Virksomheden GEREDE JELATIN SAN TIC A.Ş., er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Gelatine til fødevarer branchen. Den opererer også inden for husblas, og gelatiner til medicinalbrug brancherne. Den er baseret i Istanbul, Tyrkiet.

 4. KOS. PPHU

  Polen

  Virksomheden KOS. PPHU, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Diætmad og økologiske fødevarer branchen. Den opererer også inden for Gelatine til fødevarer, Økologiske, fødevarer, Færdigretter og gourmetretter, 'gourmet fødevarer, Gelatine til fødevarer, Økologiske, fødevarer, Færdigretter og gourmetretter, og 'gourmet fødevarer brancherne. Den er baseret i DEBICA, Polen.

 5. ODO "LISICHANSKIY GELATIN FACTORY"

  Ukraine

  Virksomheden ODO "LISICHANSKIY GELATIN FACTORY", er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Gelatine til fødevarer branchen. Den er baseret i Lisichansk, Ukraine.

Office Building Outline icon
En side til din virksomhed
Kan du se dette? Også dine potentielle kunder Tilmeld dig nu for at blive synlig på europages.
 1. ROUSSELOT

  Belgien

  Virksomheden ROUSSELOT, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Gelatine til fødevarer branchen. Den opererer også inden for husblas, og gelatiner brancherne. Den er baseret i Gent, Belgien.

 2. GELATINES WEISHARDT

  Frankrig

  Virksomheden GELATINES WEISHARDT, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Gelatine til fødevarer branchen. Den opererer også inden for gelatiner til medicinalbrug, og saltlager brancherne. Den er baseret i Graulhet, Frankrig.

 3. PB GELATINS

  Belgien

  Virksomheden PB GELATINS, der opererer inden for Gelatine til fødevarer branchen. Den opererer også inden for gelatiner, og husblas brancherne. Den er baseret i Brussels, Belgien.

 4. YOGOLD FRANCHISING

  Italien

  Virksomheden YOGOLD FRANCHISING, er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Gelatine til fødevarer branchen. Den er baseret i Campobasso, Italien.

 5. POLYNT UK LTD

  Det Forenede Kongerige

  Virksomheden POLYNT UK LTD, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Gelatine til fødevarer branchen. Den opererer også inden for Kemiske katalysatorer, og Kemiske katalysatorer brancherne. Den er baseret i Leek, Det Forenede Kongerige.

 1. HORNETT BROS & CO LTD

  Det Forenede Kongerige

  Virksomheden HORNETT BROS & CO LTD, der opererer inden for Gelatine til fødevarer branchen. Den opererer også inden for Kemiske katalysatorer, og Kemiske katalysatorer brancherne. Den er baseret i Rainham, Det Forenede Kongerige.

 2. HART MATERIALS LTD

  Det Forenede Kongerige

  Virksomheden HART MATERIALS LTD, der opererer inden for Gelatine til fødevarer branchen. Den opererer også inden for Kemiske katalysatorer, og Kemiske katalysatorer brancherne. Den er baseret i Wolverhampton, Det Forenede Kongerige.

 1. INTERCONTINENTAL CHEMICAL PRODUCTS LTD

  Det Forenede Kongerige

  Virksomheden INTERCONTINENTAL CHEMICAL PRODUCTS LTD, der opererer inden for Gelatine til fødevarer branchen. Den opererer også inden for Kemiske katalysatorer, og Kemiske katalysatorer brancherne. Den er baseret i Newark, Det Forenede Kongerige.

 2. DOBSON

  Det Forenede Kongerige

  Virksomheden DOBSON, der opererer inden for Gelatine til fødevarer branchen. Den opererer også inden for Kemiske katalysatorer, og Kemiske katalysatorer brancherne. Den er baseret i Milnthorpe, Det Forenede Kongerige.

 3. JAMES M BROWN LTD

  Det Forenede Kongerige

  Virksomheden JAMES M BROWN LTD, der opererer inden for Gelatine til fødevarer branchen. Den opererer også inden for Kemiske katalysatorer, og Kemiske katalysatorer brancherne. Den er baseret i Stoke-On-Trent, Det Forenede Kongerige.

 4. LANCASHIRE CHEMICALS

  Det Forenede Kongerige

  Virksomheden LANCASHIRE CHEMICALS, der opererer inden for Gelatine til fødevarer branchen. Den opererer også inden for Kemiske katalysatorer, og Kemiske katalysatorer brancherne. Den er baseret i Glossop, Det Forenede Kongerige.

 5. NORTHERN CANDLES

  Det Forenede Kongerige

  Virksomheden NORTHERN CANDLES, der opererer inden for Gelatine til fødevarer branchen. Den opererer også inden for Kemiske katalysatorer, og Kemiske katalysatorer brancherne. Den er baseret i Newry, Det Forenede Kongerige.

 6. LARRAGARD LTD

  Det Forenede Kongerige

  Virksomheden LARRAGARD LTD, der opererer inden for Gelatine til fødevarer branchen. Den opererer også inden for Kemiske katalysatorer, og Kemiske katalysatorer brancherne. Den er baseret i Heckmondwike, Det Forenede Kongerige.

 7. CEIMIG LTD

  Det Forenede Kongerige

  Virksomheden CEIMIG LTD, der opererer inden for Gelatine til fødevarer branchen. Den opererer også inden for Kemiske katalysatorer, og Kemiske katalysatorer brancherne. Den er baseret i Dundee, Det Forenede Kongerige.

 8. CARDIFF GALVANIZERS LTD

  Det Forenede Kongerige

  Virksomheden CARDIFF GALVANIZERS LTD, der opererer inden for Gelatine til fødevarer branchen. Den opererer også inden for Kemiske katalysatorer, og Kemiske katalysatorer brancherne. Den er baseret i Cardiff, Det Forenede Kongerige.

 1. MCGEAN ROHCO (UK) LTD

  Det Forenede Kongerige

  Virksomheden MCGEAN ROHCO (UK) LTD, der opererer inden for Gelatine til fødevarer branchen. Den opererer også inden for Kemiske katalysatorer, og Kemiske katalysatorer brancherne. Den er baseret i Wolverhampton, Det Forenede Kongerige.

 2. CANDLE MAKERS SUPPLIES

  Det Forenede Kongerige

  Virksomheden CANDLE MAKERS SUPPLIES, der opererer inden for Gelatine til fødevarer branchen. Den opererer også inden for Kemiske katalysatorer, og Kemiske katalysatorer brancherne. Den er baseret i London, Det Forenede Kongerige.

 3. PEM PLANT & CHEMICALS INTERNATIONAL LTD

  Det Forenede Kongerige

  Virksomheden PEM PLANT & CHEMICALS INTERNATIONAL LTD, der opererer inden for Gelatine til fødevarer branchen. Den opererer også inden for Kemiske katalysatorer, og Kemiske katalysatorer brancherne. Den er baseret i Clacton-On-Sea, Det Forenede Kongerige.

 4. EUROPEAN O G D LTD

  Det Forenede Kongerige

  Virksomheden EUROPEAN O G D LTD, der opererer inden for Gelatine til fødevarer branchen. Den opererer også inden for Kemiske katalysatorer, og Kemiske katalysatorer brancherne. Den er baseret i Huddersfield, Det Forenede Kongerige.

 5. RACHEL VOSPER LTD

  Det Forenede Kongerige

  Virksomheden RACHEL VOSPER LTD, der opererer inden for Gelatine til fødevarer branchen. Den opererer også inden for Kemiske katalysatorer, og Kemiske katalysatorer brancherne. Den er baseret i London, Det Forenede Kongerige.

 6. FORTIS TECHNOLOGIES LTD

  Det Forenede Kongerige

  Virksomheden FORTIS TECHNOLOGIES LTD, der opererer inden for Gelatine til fødevarer branchen. Den opererer også inden for Kemiske katalysatorer, og Kemiske katalysatorer brancherne. Den er baseret i Neston, Det Forenede Kongerige.

 7. MEL CHEMICALS

  Det Forenede Kongerige

  Virksomheden MEL CHEMICALS, der opererer inden for Gelatine til fødevarer branchen. Den opererer også inden for Kemiske katalysatorer, og Kemiske katalysatorer brancherne. Den er baseret i Manchester, Det Forenede Kongerige.

 8. AEROSOL SOLUTIONS LTD

  Det Forenede Kongerige

  Virksomheden AEROSOL SOLUTIONS LTD, der opererer inden for Gelatine til fødevarer branchen. Den opererer også inden for Kemiske katalysatorer, og Kemiske katalysatorer brancherne. Den er baseret i Derby, Det Forenede Kongerige.

 9. ROEMEX LTD

  Det Forenede Kongerige

  Virksomheden ROEMEX LTD, der opererer inden for Gelatine til fødevarer branchen. Den opererer også inden for Kemiske katalysatorer, og Kemiske katalysatorer brancherne. Den er baseret i Aberdeen, Det Forenede Kongerige.

 10. RALKEN COLOURS

  Det Forenede Kongerige

  Virksomheden RALKEN COLOURS, der opererer inden for Gelatine til fødevarer branchen. Den opererer også inden for Kemiske katalysatorer, og Kemiske katalysatorer brancherne. Den er baseret i Bradford, Det Forenede Kongerige.

Anmodning om tilbud

Opret en anmodning og få flere tilbud fra verificerede leverandører.

 • Kun relevante leverandører
 • I overensstemmelse med databeskyttelse
 • 100% gratis