• europages
 • >
 • VIRKSOMHEDER - LEVERANDØRER - UDBYDERE
 • >
 • gelatine til fødevarer

Resultater for

Gelatine til fødevarer - Import eksport

 1. UD CHEMIE GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Virksomheden UD CHEMIE GmbH blev grundlagt af Uwe L.F. Dubberke i 1984. Familievirksomheden som har deres hovedkontor i Wörrstadt i Rheinland-Hesse, har udvidet sig fra at være en kontraktpartner til en international producent af kvalitetsråmaterialer, som omfatter raffineringsproducent til funktionelle, finjusterede og specifikationskompatible flydende og tørre blandinger til farmaceutisk, næringsmiddel, mad og drikkevareindustrien som en reaktion på markedets udfordringer. Ledelsen har siden starten været meget aktiv i den operationelle forretning. Gruppen af ​​virksomheder, der består af hovedkvarteret UD CHEMIE GmbH, det 100 % ejede datterselskab LECKER’S Bio Manufaktur GmbH og partnerselskaberne UD CHEMIE Moskva og UD CHEMIE Tallinn, genererer omkring € 60.000.000 i salg om året med i alt 85 ansatte.

 2. SHOOTING SWEETS

  Belgien

  Verified by europages badge

  Virksomheden SHOOTING SWEETS, er en Multi-Category, der opererer inden for konfekt branchen. Den opererer også inden for Gelatine til fødevarer, slik, Gelatine til fødevarer, små bolsjer, og gelatiner brancherne. Den er baseret i Vilvoorde, Belgien.

 3. GEREDE JELATIN SAN TIC A.Ş.

  Tyrkiet

  Virksomheden GEREDE JELATIN SAN TIC A.Ş., er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Gelatine til fødevarer branchen. Den opererer også inden for husblas, og gelatiner til medicinalbrug brancherne. Den er baseret i Istanbul, Tyrkiet.

 4. KOS. PPHU

  Polen

  Virksomheden KOS. PPHU, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Diætmad og økologiske fødevarer branchen. Den opererer også inden for Gelatine til fødevarer, Økologiske, fødevarer, Færdigretter og gourmetretter, 'gourmet fødevarer, Gelatine til fødevarer, Økologiske, fødevarer, Færdigretter og gourmetretter, og 'gourmet fødevarer brancherne. Den er baseret i DEBICA, Polen.

 5. ODO "LISICHANSKIY GELATIN FACTORY"

  Ukraine

  Virksomheden ODO "LISICHANSKIY GELATIN FACTORY", er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Gelatine til fødevarer branchen. Den er baseret i Lisichansk, Ukraine.

Office Building Outline icon
En side til din virksomhed
Kan du se dette? Også dine potentielle kunder Tilmeld dig nu for at blive synlig på europages.
 1. GELATINES WEISHARDT

  Frankrig

  Virksomheden GELATINES WEISHARDT, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Gelatine til fødevarer branchen. Den opererer også inden for gelatiner til medicinalbrug, og saltlager brancherne. Den er baseret i Graulhet, Frankrig.

 2. GELCO S.A.S

  Colombien

  Virksomheden GELCO S.A.S, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Gelatine til fødevarer branchen. Den er baseret i Barranquilla, Colombien.

 3. EVERSOURCE GELATIN

  Kina

  Virksomheden EVERSOURCE GELATIN, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Træarbejde - maskiner og udstyr branchen. Den opererer også inden for Gelatine til fødevarer, og Gelatine til fødevarer brancherne. Den er baseret i Weihai, Kina.

 4. PB GELATINS

  Belgien

  Virksomheden PB GELATINS, der opererer inden for Gelatine til fødevarer branchen. Den opererer også inden for gelatiner, og husblas brancherne. Den er baseret i Brussels, Belgien.

 5. ROUSSELOT (CHINA)

  Kina

  Virksomheden ROUSSELOT (CHINA), der opererer inden for Gelatine til fødevarer branchen. Den opererer også inden for husblas, og gelatiner til medicinalbrug brancherne. Den er baseret i Shanghai, Kina.

 1. ROUSSELOT

  Belgien

  Virksomheden ROUSSELOT, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Gelatine til fødevarer branchen. Den opererer også inden for husblas, og gelatiner brancherne. Den er baseret i Gent, Belgien.

 2. MMSC

  Cameroon

  Virksomheden MMSC, er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Gelatine til fødevarer branchen. Den opererer også inden for dyrefoder brancherne. Den er baseret i Douala, Cameroon.

 1. HAODONG BIOLOGICAL TECHNOLOGY CO., LTD.

  Forenede Stater

  Virksomheden HAODONG BIOLOGICAL TECHNOLOGY CO., LTD., er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Gelatine til fødevarer branchen. Den opererer også inden for husblas brancherne. Den er baseret i Hengshui, Forenede Stater.

 2. YOGOLD FRANCHISING

  Italien

  Virksomheden YOGOLD FRANCHISING, er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Gelatine til fødevarer branchen. Den er baseret i Campobasso, Italien.

 3. POLYNT UK LTD

  Det Forenede Kongerige

  Virksomheden POLYNT UK LTD, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Gelatine til fødevarer branchen. Den opererer også inden for Kemiske katalysatorer, og Kemiske katalysatorer brancherne. Den er baseret i Leek, Det Forenede Kongerige.

 4. YIJIA TRADE CO.,LTD.

  Kina

  Virksomheden YIJIA TRADE CO.,LTD., er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Gelatine til fødevarer branchen. Den er baseret i Luohe, Kina.

 5. GPC CLEAR SOLUTIONS LTD

  Det Forenede Kongerige

  Virksomheden GPC CLEAR SOLUTIONS LTD, der opererer inden for Gelatine til fødevarer branchen. Den opererer også inden for Kemiske katalysatorer, og Kemiske katalysatorer brancherne. Den er baseret i Chatham, Det Forenede Kongerige.

 6. RACHEL VOSPER LTD

  Det Forenede Kongerige

  Virksomheden RACHEL VOSPER LTD, der opererer inden for Gelatine til fødevarer branchen. Den opererer også inden for Kemiske katalysatorer, og Kemiske katalysatorer brancherne. Den er baseret i London, Det Forenede Kongerige.

 7. THOR SPECIALITIES (UK) LTD

  Det Forenede Kongerige

  Virksomheden THOR SPECIALITIES (UK) LTD, der opererer inden for Gelatine til fødevarer branchen. Den opererer også inden for Kemiske katalysatorer, og Kemiske katalysatorer brancherne. Den er baseret i Northwich, Det Forenede Kongerige.

 8. CAT INTERNATIONAL LTD

  Det Forenede Kongerige

  Virksomheden CAT INTERNATIONAL LTD, der opererer inden for Gelatine til fødevarer branchen. Den opererer også inden for Kemiske katalysatorer, og Kemiske katalysatorer brancherne. Den er baseret i Warwick, Det Forenede Kongerige.

 1. E C CHEMICAL PRODUCTIONS LTD

  Det Forenede Kongerige

  Virksomheden E C CHEMICAL PRODUCTIONS LTD, der opererer inden for Gelatine til fødevarer branchen. Den opererer også inden for Kemiske katalysatorer, og Kemiske katalysatorer brancherne. Den er baseret i Blackpool, Det Forenede Kongerige.

 2. DANE COLOR (UK) LTD

  Det Forenede Kongerige

  Virksomheden DANE COLOR (UK) LTD, der opererer inden for Gelatine til fødevarer branchen. Den opererer også inden for Kemiske katalysatorer, og Kemiske katalysatorer brancherne. Den er baseret i Stalybridge, Det Forenede Kongerige.

 3. GHARDA CHEMICALS

  Det Forenede Kongerige

  Virksomheden GHARDA CHEMICALS, der opererer inden for Gelatine til fødevarer branchen. Den opererer også inden for Kemiske katalysatorer, og Kemiske katalysatorer brancherne. Den er baseret i Croydon, Det Forenede Kongerige.

 4. SYNTHITE LTD

  Det Forenede Kongerige

  Virksomheden SYNTHITE LTD, der opererer inden for Gelatine til fødevarer branchen. Den opererer også inden for Kemiske katalysatorer, og Kemiske katalysatorer brancherne. Den er baseret i Mold, Det Forenede Kongerige.

 5. DIVERSEY LTD

  Det Forenede Kongerige

  Virksomheden DIVERSEY LTD, der opererer inden for Gelatine til fødevarer branchen. Den opererer også inden for Kemiske katalysatorer, og Kemiske katalysatorer brancherne. Den er baseret i Alfreton, Det Forenede Kongerige.

 6. CARDIFF GALVANIZERS LTD

  Det Forenede Kongerige

  Virksomheden CARDIFF GALVANIZERS LTD, der opererer inden for Gelatine til fødevarer branchen. Den opererer også inden for Kemiske katalysatorer, og Kemiske katalysatorer brancherne. Den er baseret i Cardiff, Det Forenede Kongerige.

 7. CANDLE MAKERS SUPPLIES

  Det Forenede Kongerige

  Virksomheden CANDLE MAKERS SUPPLIES, der opererer inden for Gelatine til fødevarer branchen. Den opererer også inden for Kemiske katalysatorer, og Kemiske katalysatorer brancherne. Den er baseret i London, Det Forenede Kongerige.

 8. HADLEIGH ENTERPRISES LTD

  Det Forenede Kongerige

  Virksomheden HADLEIGH ENTERPRISES LTD, er en Engrossalg, der opererer inden for Gelatine til fødevarer branchen. Den opererer også inden for Kemiske katalysatorer, og Kemiske katalysatorer brancherne. Den er baseret i Wickford, Det Forenede Kongerige.

 9. B & M LONGWORTH (EDGWORTH) LTD

  Det Forenede Kongerige

  Virksomheden B & M LONGWORTH (EDGWORTH) LTD, der opererer inden for Gelatine til fødevarer branchen. Den opererer også inden for Kemiske katalysatorer, og Kemiske katalysatorer brancherne. Den er baseret i Blackburn, Det Forenede Kongerige.

 10. CHARLES FARRIS LTD

  Det Forenede Kongerige

  Virksomheden CHARLES FARRIS LTD, der opererer inden for Gelatine til fødevarer branchen. Den opererer også inden for Kemiske katalysatorer, og Kemiske katalysatorer brancherne. Den er baseret i Warminster, Det Forenede Kongerige.

Anmodning om tilbud

Opret en anmodning og få flere tilbud fra verificerede leverandører.

 • Kun relevante leverandører
 • I overensstemmelse med databeskyttelse
 • 100% gratis