• europages
 • >
 • VIRKSOMHEDER - LEVERANDØRER - UDBYDERE
 • >
 • dybfrosne fødevarer

Resultater for

Dybfrosne fødevarer - Import eksport

 1. CHANNEL SEA FOOD

  Frankrig

  Verified by europages badge

  Channel Sea Food, der ligger i Boulogne-sur-Mer, har i mere end 30 år været en af Europas største leverandører af produkter fra havet og etniske fryseprodukter: skaldyr, bløddyr, fisk, blæksprutter, frølår, frugt, grønsager og forarbejdede produkter… Ved ankomsten til Frankrig bliver produkterne opbevaret på et særligt lager, hvilket gør det muligt at spore dem fra produktionsstedet til kunden og samtidigt tilbyde en fleksibel forsendelse.

 2. LA PASTA DI CASA ISOARDI

  Italien

  Verified by europages badge

  Virksomheden LA PASTA DI CASA ISOARDI, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Pasta branchen. Den opererer også inden for dybfrosset pasta, dybfrosset fyldt pasta, dybfrosne fødevarer, og ravioli brancherne. Den er baseret i Caraglio, Italien.

 3. SB-TRADING (BVBA)_M

  Belgien

  Sb-Trading (BVBA) er en handelsvirksomhed baseret i Belgien, grundlagt i 2016 med speciale inden for global salg af fødevarer og non-FMCG-produkter, især drikkevarer, søde sager og slik, mælkepulver, kød og andre produkter. I vores sortiment kan du finde mange velkendte mærker og et stort udvalg af de mest populære produkter, såsom: - Fødevarer: bulk engros af slik, Ferrero, Mars, Nestlé, Ovomaltine, Lotus Biscoff, Hipp, Aptamil, Mentos, Solsikkeolie, mel, kød – Non-fødevarer: Persil, Ariel, Fairy, Pril, Lenor, Nivea, Alpecin – Værktøj: Skrabere, Kemikalier Vi arbejder på at tilbyde fremragende valg inden for sunde produkter til klienter, som er indkøbt fra velkendte mærker, og som er skræddersyede produkter til de specifikke krav fra globale kunder. Virksomheden har skabt omtale på de nationale og internationale markeder. Vi arbejder også sammen med virksomheder baseret i Storbritannien inden for slikmarkedet, visse import- og eksportvirksomheder globalt pga. den højre kvalitet de tilbyder. Takket være vores fremragende direktørers lederskab, er virksomheden vokset og vokset. Vi tilbyder produkter fra velkendte mærker såsom: - Nutella produkter: Nutella / Nutella&Go! - Ferrero Rocher Raffaello / Ferrero-Collection - Tic Tac produkter: Tic-Tac / Tic-Tac-Mixers / Tic-Tac-Gum - Kinder produkter: Kinder-Surprise/Kinder-Chocolate/Kinder-Choco-Bons/Kinder-Bueno. Tøv ikke med at kontakte os for yderligere information.

 4. CORSAR SRL

  Italien

  Vi har været mange år på markedet, vores firma arbejder inden for frosne og dybfrosne produkter. Vores erfaring kombineret med en stadig forskning i nye produkter, betyder at vi kan tilbyde dig en service, der kan opfylde kravene fra dine kunder.

 5. PAREN SRL

  Italien

  Dybfrosne færdigretter. Virksomheden Paren garanterer direkte fabrikation af hele sit sortiment af grøntsager gennem kontrol af hele produktionslinjen lige fra tilsåning til høst.

Office Building Outline icon
En side til din virksomhed
Kan du se dette? Også dine potentielle kunder Tilmeld dig nu for at blive synlig på europages.
 1. H.A.E.C.S. RAMO ALIMENTAR LDA

  Portugal

  Virksomheden H.A.E.C.S. RAMO ALIMENTAR LDA, er en Distributør, der opererer inden for Frosne og dybfrosne varer branchen. Den opererer også inden for fødevarer - import/eksport, dybfrosne fødevarer, distribution fødevaresektor, og kebab brancherne. Den er baseret i Vila Nova De Gaia, Portugal.

 2. A PLUS TRADING GROUP LTD

  Tyrkiet

  Virksomheden A PLUS TRADING GROUP LTD, er en Engrossalg, der opererer inden for Forgyldning og forsølvning - stål og metaller branchen. Den opererer også inden for Landbrug - import-eksport, Ask brænde, traktorer til jordarbejde, dybfrosne fødevarer, og Landbrug - import-eksport brancherne. Den er baseret i Gaziantep, Tyrkiet.

 3. PATRIGEL

  Frankrig

  Virksomheden PATRIGEL, er en Engrossalg, der opererer inden for Frugter, frosne og dybfrosne branchen. Den opererer også inden for Grønsager, frosne og dybfrosne, Grønsager, frosne og dybfrosne, dybfrosne grønsager, og dybfrosne fødevarer brancherne. Den er baseret i Grigny, Frankrig.

 4. HPM GROUP

  Tyrkiet

  Virksomheden HPM GROUP, er en Engrossalg, der opererer inden for Import-eksport - fødevarer og landbrug branchen. Den opererer også inden for dybfrosne fødevarer brancherne. Den er baseret i Atasehir, Tyrkiet.

 5. TOTEM FOOD S.R.L.

  Italien

  Virksomheden TOTEM FOOD S.R.L., er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Fødevarer - import-eksport branchen. Den opererer også inden for mozzarella fior di latte, dybfrosne fødevarer, eksport af fødevareprodukter, og pizza med mozzarella fra bøffel brancherne. Den er baseret i Bernalda, Italien.

 1. DELIXA BV

  Belgien

  Virksomheden DELIXA BV, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Måltider, frosne branchen. Den opererer også inden for frosne kager, dybfrosne fødevarer, fødevarer dypfrosne - produktion, og naturlige ingredienser brancherne. Den er baseret i Anzegem, Belgien.

 2. DENIZ GRUP DIS TICARET GIDA PAZARLAMA LTD STI

  Tyrkiet

  Virksomheden DENIZ GRUP DIS TICARET GIDA PAZARLAMA LTD STI, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Frosne og dybfrosne varer branchen. Den opererer også inden for Grønsager, frosne og dybfrosne, dybfrosne fødevarer, og Grønsager, frosne og dybfrosne brancherne. Den er baseret i Istanbul, Tyrkiet.

 1. TAJ SEEBAL TRADING COMPANY GMBH

  Tyskland

  Virksomheden TAJ SEEBAL TRADING COMPANY GMBH, er en Engrossalg, der opererer inden for Drikkevarer branchen. Den opererer også inden for import af dybfrosne fødevarer, dybfrosne fødevarer, og kokosnødder brancherne. Den er baseret i Sankt Augustin, Tyskland.

 2. IVY & BRÜCK

  Tyskland

  Virksomheden IVY & BRÜCK, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Gastronomiske specialiteter branchen. Den opererer også inden for dybfrosne fødevarer brancherne. Den er baseret i München, Tyskland.

 3. MANUEL EVARISTO, LDA

  Portugal

  Virksomheden MANUEL EVARISTO, LDA, er en Engrossalg, der opererer inden for Fødevarespecialiteter branchen. Den opererer også inden for indpakning af fødevarer, salte konditorvarer, handel med frugt og grønt, og dybfrosne fødevarer brancherne. Den er baseret i Lisboa, Portugal.

 4. LITOFISH LDA

  Portugal

  Virksomheden LITOFISH LDA, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Fisk, frosne og dybfrosne branchen. Den opererer også inden for frossen fisk, eksport af dybfrossen fisk, import af dybfrossen fisk, og dybfrosne fødevarer brancherne. Den er baseret i Figueira Da Foz, Portugal.

 5. POLFOOD LTD

  Bulgarien

  Virksomheden POLFOOD LTD, er en Engrossalg, der opererer inden for Import-eksport - fødevarer og landbrug branchen. Den opererer også inden for frugt på dåse, dybfrosne fødevarer, grønsager på dåse, og oliven brancherne. Den er baseret i Sofia, Bulgarien.

 6. TUANATAT GIDA

  Tyrkiet

  Virksomheden TUANATAT GIDA, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Fødevarer - import-eksport branchen. Den opererer også inden for dybfrosne fødevarer, dybfrosset brød, frosne bagerprodukter, og Luksusfødevarer til eksport brancherne. Den er baseret i Istanbul, Tyrkiet.

 7. MC CAIN FOODS BELGIUM

  Belgien

  Virksomheden MC CAIN FOODS BELGIUM, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Kartofler - flager og tilberedt branchen. Den opererer også inden for dybfrosne fødevarer, og Kartofler til pommes frites brancherne. Den er baseret i Grobbendonk, Belgien.

 8. COLNAT S.R.L.

  Italien

  Virksomheden COLNAT S.R.L., er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Transport - køle- branchen. Den opererer også inden for dybfrosne fødevarer, distribution fødevarer, og køletransport brancherne. Den er baseret i Nuoro, Italien.

 1. LES COCHONNAILLES

  Belgien

  Virksomheden LES COCHONNAILLES, er en Engrossalg, der opererer inden for Charcuterivarer og saltede varer branchen. Den opererer også inden for Kød, konserveret, Plast - emballering, Kød, konserveret, dybfrosne fødevarer, Renseprodukter - til industri og handel, og Plast - emballering brancherne. Den er baseret i Liège, Belgien.

 2. MAGIES SRL

  Italien

  Virksomheden MAGIES SRL, er en Detailsalg, der opererer inden for Frosne og dybfrosne varer branchen. Den opererer også inden for dybfrosne fødevarer, små søde pizzaer, traditionelt bagværk, og frokostpizza brancherne. Den er baseret i Napoli, Italien.

 3. PRIMAFOOD

  Luxembourg

  Virksomheden PRIMAFOOD, er en Engrossalg, der opererer inden for Frosne og dybfrosne varer branchen. Den opererer også inden for Fisk, fjerkræ, dybfrosne fødevarer, Fisk, og fersk kød engros brancherne. Den er baseret i Bascharage, Luxembourg.

 4. PRESTIJ DAGITIM GIDA NAK LTD STI

  Tyrkiet

  Virksomheden PRESTIJ DAGITIM GIDA NAK LTD STI, er en Distributør, der opererer inden for Import-eksport - fødevarer og landbrug branchen. Den opererer også inden for logistik for fødevareprodukter, dybfrosne fødevarer, og eksport af fødevareprodukter brancherne. Den er baseret i Istanbul, Tyrkiet.

 5. FAMILY BAKERY UNLU MAMÜLLERI A.Ş.

  Tyrkiet

  Virksomheden FAMILY BAKERY UNLU MAMÜLLERI A.Ş., er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Fødevarer - import-eksport branchen. Den opererer også inden for dybfrosne fødevarer, og engros salg af bagerprodukter brancherne. Den er baseret i Izmir, Tyrkiet.

 6. ARHO FOODS OY

  Finland

  Virksomheden ARHO FOODS OY, er en Distributør, der opererer inden for 'gourmet fødevarer branchen. Den opererer også inden for Import-eksport - fødevarer og landbrug, dybfrosne fødevarer, import af fødevarer, fødevarer, og Import-eksport - fødevarer og landbrug brancherne. Den er baseret i Helsinki, Finland.

 7. GOLD PAIN

  Frankrig

  Virksomheden GOLD PAIN, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Brød, kager og bagværk branchen. Den opererer også inden for Brød, dybfrosne fødevarer, og Brød brancherne. Den er baseret i Roncq, Frankrig.

 8. BESTMEAT

  Portugal

  Virksomheden BESTMEAT, er en Distributør, der opererer inden for Frosne og dybfrosne varer branchen. Den opererer også inden for Kødprodukter, frosne og dybfrosne, Kød og pålæg, dybfrosne fødevarer, kød, Kødprodukter, frosne og dybfrosne, og Kød og pålæg brancherne. Den er baseret i Viseu, Portugal.

 9. IL SOLE DI SICILIA

  Italien

  Virksomheden IL SOLE DI SICILIA, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Fødevarer - import-eksport branchen. Den opererer også inden for typiske produkter, fødevareprodukter engros, konditori, og dybfrosne fødevarer brancherne. Den er baseret i Gravina Di Catania, Italien.

 10. NORTH STAR FOODS LTD

  Det Forenede Kongerige

  Virksomheden NORTH STAR FOODS LTD, er en Agent/ Repræsentant, der opererer inden for Fødevarer - import-eksport branchen. Den opererer også inden for tilberedninger til dybfrosset mad, dybfrosne grønsager, og dybfrosne fødevarer brancherne. Den er baseret i Market Harborough, Det Forenede Kongerige.

Anmodning om tilbud

Opret en anmodning og få flere tilbud fra verificerede leverandører.

 • Kun relevante leverandører
 • I overensstemmelse med databeskyttelse
 • 100% gratis