• europages
 • >
 • VIRKSOMHEDER - LEVERANDØRER - UDBYDERE
 • >
 • gastronomiske specialiteter

Resultater for

Gastronomiske specialiteter - Import eksport

 1. SEVAROME

  Frankrig

  Verified by europages badge

  Virksomheden Sevarome skaber og fremstiller søde smagsstoffer (vanilje, kaffe, citron, jordbær, krydderier, frugt, blomster, specialiteter), salte smagsstoffer (hjælpemidler), nøddeblandinger (pistacie, hasselnødder, smagsblandinger), andre ingredienser (vaniljestænger, farvestoffer, stabilisatorer, tilsætningsstoffer…). Fødevaresmagsstoffer til fremstilling af fødevarer i høj kvalitet. Vi samarbejder med kendte kokke og tilbyder de bedste løsninger, så du kan skabe succes. Vores drivkraft er vores lidenskab for smag, resultatet og kundens tilfredshed. SEVAROME: fransk design og fremstilling af fødevaresmagsstoffer til is, fødevaresmagsstoffer til sorbetis, fødevaresmagsstoffer til chokolade, fødevaresmagsstoffer til diætetiske produkter, fødevaresmagsstoffer til te, fødevaresmagsstoffer til kaffe, fødevaresmagsstoffer til urtete, smagsstoffer og naturlige smagsstoffer, farvestoffer til fødevarer.

 2. GRISTIREN LIMITED

  Grækenland

  Verified by europages badge

  Gristiren Ltd er en førende græsk producent af lækre og sunde oste-analoger og veganske osteprodukter. Vores mål er at levere de bedste løsninger til detail og catering, ved at tilbyde et omfattende udvalg af produkter som imødekommer vores kunders alsidige behov. Vores oste-analoger og veganske osteprodukter er fremstillet af de bedste plantebaserede ingredienser, såsom soja, nødder og korn, og kommer uden brug af mejeriprodukter, laktose og andre animalske produkter. Vi er forpligtet til at levere produkter som ikke kun smager fantastisk, men som også er sunde og miljøvenlige. Vores produkter er tilgængelige i et udvalg af emballagestørrelser, inklusive blokke, skiver og revet, så de passer til forskellige anvendelser. Hvad enten du har brug for vores produkter til din restaurant, café eller detailsalg, så har vi den rigtige emballagestørrelse til dig. Hos Gristiren Ltd er vi stolte over vores teknologiske produktionsfaciliteter, hvilket anvender den seneste teknologi og udstyr for at sikre de højeste kvalitetsstandarder for vores produkter. Vi har strenge kvalitetskontrolprocedurer på plads, som sikrer at ethvert produkt der efterlader vores facilitet overholder de strengeste standarder inden for smag, tekstur og kvalitet. Hvad enten du er inden for detail eller catering, så har vi det rigtige produkt og emballagestørrelse til at imødese dine behov. Vælg for de mest velsmagende, førsteklasses og miljøvenlige oste-analoger og veganske osteprodukter.

 3. CLEMENT FAUGIER

  Frankrig

  Verified by europages badge

  Clément Faugier i Privas i Ardèche: Fremstilling og salg af kastanjeprodukter siden 1882: Sirupsglaserede kastanjer og kastanjecreme fra Ardèche. Fremstilling og salg af Marpom's, en blanding af kastanjecreme og æblekompot. Et udvalg af økologiske produkter. Clément Faugier tilbyder nu også frugtkompot og frosne grønsager, frossen kastanjepuré i enkeltportioner på 8 eller 15.

 4. LE COUSTELOUS

  Frankrig

  Verified by europages badge

  Le Coustelous er stolt over at præsentere sine gastronomiske produkter fra Sydvestfrankrig, med hovedvægt på den berømte cassoulet fra Castelnaudary. Vi har særlig fokus på kvaliteten af vores råvarer og samarbejder med lokale producenter for at tilbyde kunden det bedste. Vi eksporterer vores produkter i Europa, USA og Frankrig, til delikatesseforretninger, vinhandlere og specialbutikker med diverse fødevarespecialiteter. Frankrig er kendt for sin gastronomi, og det sydvestlige Frankrig er særlig anerkendt for en lang række velsmagende og alsidige madretter. Vores familie har siden 1993 tilberedt lækre retter for vores kunder. Vores prioritet er at fremme frisklavede og hjemmelavede madvarer fra vores egn. Foie gras, blodpølse, andrebryst... Men især vores berømte cassoulet, tilberedt efter familietraditioner med hvide bønner fra Castelnaudary og kød fra lokale producenter. Vi står til rådighed for enhver yderligere oplysning om vores produkter. Hos "Le Coustelous", står familien i centrum af produktionen, og vi er stolte af at kunne dele vores lidenskab for sydvestfransk gastronomi med jer. Kontakt os endelig for flere oplysninger!

 5. MAISON BOTEH

  Frankrig

  Verified by europages badge

  MAISON BOTEH er en familiedrevet virksomhed, opretet af mor og søn, med speciale i persiske/iranske delikatesseprodukter. Vores produkter er hjemmelavede og forener det kreative og det lidenskabelige ved det iranske køkken. Vi tilbyder desuden andre services: Produktudvikling for andre mærker & Sourcing af fransk fremstillede produkter. Yderligere detaljer herunder: Vi har forskellige aktiviteter: 1/ Salg af produkter MAISON BOTEH: •Et unikt produkt: L’Or Noir, creme af sort citron fra Iran, •Syltetøj med persiske smage (se produkter). - Tilgængelige i følgende formater: Detail eller hotel og restauration: Fra 100g til 500g / Hoteller: 28g, 42g, - Mulighed for økologisk - IFS-godkendt • Krydderier (safran, sumak etc…), nødder ((pistacie, vilde mandler etc…) tørret frugt (tørrede jordbær, tørrede mango fra Iran - Mulighed for økologisk. 2/ Levering af produkter for andre mærker: - Vi udvikler opskrifter for kunden - Vi laver etiketten sammen med kunden, hvis denne ikke har en grafisker/designer - Vi ledsager kunden i udarbejdelsen af varespecifikationen. 3/ Sourcing af gastronomiske produkter «Made in France»: - Vi hjælper kunden med at finde fransk fremstillede produkter via et netværk af partnere. Olie, krydderier, syltetøj etc… Med MAISON BOTEH bliver alting muligt. Vi tilbyder skræddersyede services for bedst muligt at imødekomme kundens forventninger og behov.

Office Building Outline icon
En side til din virksomhed
Kan du se dette? Også dine potentielle kunder Tilmeld dig nu for at blive synlig på europages.
 1. LE GRAND BLUFF

  Frankrig

  Verified by europages badge

  Virksomheden LE GRAND BLUFF, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Foie gras branchen. Den opererer også inden for Gastronomiske specialiteter, trøfler, hotel restaurant, Gastronomiske specialiteter, og fødevarer af høj kvalitet brancherne. Den er baseret i Astaffort, Frankrig.

 2. BRASSERIE DE VAUCELLES

  Frankrig

  Verified by europages badge

  Virksomheden BRASSERIE DE VAUCELLES, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Øl branchen. Den opererer også inden for Drikkevarer, Drikkevarer - import-eksport, Gastronomiske specialiteter, håndværksfremstillet øl, mørke øl, øl i tønder, alkoholholdige drikkevarer, Drikkevarer, og Drikkevarer - import-eksport brancherne. Den er baseret i Les Rues-Des-Vignes, Frankrig.

 3. DEGUSTONFOIN

  Frankrig

  Verified by europages badge

  Virksomheden DEGUSTONFOIN, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Gastronomiske specialiteter branchen. Den opererer også inden for Fødevarer - specialiteter, dyrefoder, køkkener, og fine krydderiprodukter brancherne. Den er baseret i Saint-Fraimbault, Frankrig.

 4. LA CORRÉZIENNE

  Frankrig

  Verified by europages badge

  Virksomheden LA CORRÉZIENNE, er en Multi-Category, der opererer inden for Håndværk branchen. Den opererer også inden for Gastronomiske specialiteter, Spil og legetøj, dekorationsobjekt, smykker, Gastronomiske specialiteter, æbler, champignonger, krydderurter, og kager brancherne. Den er baseret i Brive La Gaillarde, Frankrig.

 5. LE NOUNOURS FRANCAIS

  Frankrig

  Verified by europages badge

  Virksomheden LE NOUNOURS FRANCAIS, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for konfekt branchen. Den opererer også inden for Gastronomiske specialiteter, Gastronomiske specialiteter, altæa, og fine krydderiprodukter brancherne. Den er baseret i Vouneuil-Sous-Biard, Frankrig.

 1. SELEZIONE ALIMENTARE ITALIA - TERUGGI S.A.S. DI TERUGGI GIACOMO & C.

  Italien

  Verified by europages badge

  Virksomheden SELEZIONE ALIMENTARE ITALIA - TERUGGI S.A.S. DI TERUGGI GIACOMO & C., er en Agent/ Repræsentant, der opererer inden for Gastronomiske specialiteter branchen. Den opererer også inden for Mejeriprodukter, bøffelmozzarella, økologiske madvarer, Mejeriprodukter, og oste brancherne. Den er baseret i Grignasco, Italien.

 2. FOOD-WORKSHOP INGENIEURBÜRO FÜR PRODUKTENTWICKLUNG DIPL.-ING. HANS-CHRISTIAN EDER

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Virksomheden FOOD-WORKSHOP INGENIEURBÜRO FÜR PRODUKTENTWICKLUNG DIPL.-ING. HANS-CHRISTIAN EDER, er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Gastronomiske specialiteter branchen. Den er baseret i Mühldorf, Tyskland.

 1. TORTILLERIAS BENELUX

  Belgien

  Verified by europages badge

  Virksomheden TORTILLERIAS BENELUX, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Gastronomiske specialiteter branchen. Den opererer også inden for piadines, piadina med olie, forkogt piadina, naturprodukt, og salg af naturprodukter brancherne. Den er baseret i Hoeilaart, Belgien.

 2. LA MAISON DE L'AIL NOIR

  Frankrig

  Verified by europages badge

  Virksomheden LA MAISON DE L'AIL NOIR, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Fødevareforarbejdning branchen. Den opererer også inden for Kiks og snacks, saltede, Gastronomiske specialiteter, Kiks og snacks, saltede, cajounødder, fødevarer, Gastronomiske specialiteter, og fødevarer - import/eksport brancherne. Den er baseret i Sendets, Frankrig.

 3. BBQ BOAT

  Frankrig

  Verified by europages badge

  Virksomheden BBQ BOAT, er en Multi-Category, der opererer inden for Sport og fritid branchen. Den opererer også inden for Lystfartøjer, Gastronomiske specialiteter, Havegrill og tilbehør, havegrill, Fartøjer, lyst-, skibe, Lystfartøjer, udlejning befordringsmidler til brug i vandet, og planlægning af virksomhedsarrangementer brancherne. Den er baseret i Nantes, Frankrig.

 4. BRASSERIE CÉDILLE

  Frankrig

  Verified by europages badge

  Virksomheden BRASSERIE CÉDILLE, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Øl branchen. Den opererer også inden for Gastronomiske specialiteter, Spiritus, Gastronomiske specialiteter, Spiritus, håndværksfremstillet øl, og drikkevarer engros brancherne. Den er baseret i Flines-Lès-Mortagne, Frankrig.

 5. AURICA NATURHEILMITTEL UND NATURWAREN GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Virksomheden AURICA NATURHEILMITTEL UND NATURWAREN GMBH, er en Engrossalg, der opererer inden for Gastronomiske specialiteter branchen. Den er baseret i Dillingen, Tyskland.

 6. JOKO GASTRONOMIE

  Frankrig

  Verified by europages badge

  Virksomheden JOKO GASTRONOMIE, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Gastronomiske specialiteter branchen. Den opererer også inden for Kød og pålæg, Håndværk, gastronomiprodukt, gourmetprodukter, svinekød, viktualievarer, oksekødspålæg, charcuteri af vildt, og svinekødspålæg brancherne. Den er baseret i Lyon, Frankrig.

 7. RIGAFLEX AG

  Schweiz

  For næsten 70 år siden grundlage dr. Ritter enkeltmandsfirmaet F.G. Ritter AG i Basel, som i årtiernes løb har udviklet sig til en sand succeshistorie. Siden udvidelsen i 2002 inden for områderne gastronomivarer og diskpræsentation med firmaet Rigaflex AG er antallet af medarbejdere fordoblet, og varetilgængeligheden er øget med næsten 100 %. Vores vigtigste principper, som bidrager til vores fortsatte succes, er: – Kunderne er vores vigtigste aktiv – Vi er pålidelige og prøver at opfylde alle kundeønsker – Vores produkter lever op til en høj kvalitetsstandard – Vi har et eksklusivt sortiment med et optimalt forhold mellem pris og ydelse – Vi står inde for en høj varetilgængelighed og hurtig forsendelse – Vi søger ikke efter problemer, men finder løsninger. Såvel tilberednings- som varmholdelseskulturen i køkkenet og inden for catering/buffet er inde i en rivende udvikling.

 8. FERME DE GREZELADE

  Frankrig

  Grezelade-gården, der ligger i en af regionerne, garanterer et stort køkken, Quercy-Périgord. Familievirksomheden har specialiseret sig i produktion af foie gras i konserves. Virksomheden fremstiller konserves af hjemmelavede friske produkter. Den tilbyder foie gras (foie gras i stykker, ande foie gras og foie gras i halvkonserves), andebryst, confit og færdigretter. Firmaet forhandler også forretter såsom andepostej og patéer lavet af foie gras, men også specialiteter som andeconfit med appelsin og ragout fra Lanzague. Grezelade-gården har også en bred vifte af kasser med regionale produkter. Produkterne sælges i vores egne butikker, delikatesseforretninger og restauranter. Et mødelokale og et restaurationslokale er under opførelse og vil være færdigt i 2016.

 1. ILANGA NATURE

  Belgien

  ILANGA NATURE er producent af krydderier, ren honning fra bikuber, olivenolie og frugt. Vores produkter er kvalitetssikrede og sporbare. ILANGA NATURE finder sine unikke smage på Madagascar, Mauritius og Sardinien og sælger førsteklasses produkter over hele verden. Vi har et omfattende udvalg af naturlige produkter. Vi kan tilfredsstille dine behov for naturlige og ægte produkter med en lokal og autentisk smag! Arbejder du i restaurationsbranchen? Ejer du en detailhandel? Deler du vores værdier og visioner? Foretrækker du naturlige produkter? Så er du det rigtige sted. De professionelle, der søger det bedste kvalitets- og prisforhold er tilfredse. ILANGA NATURE tilbyder honning, krydderier, salt, sukker, syltetøj og olivenolie i forskellige formater. Vi lytter til dine behov og tilpasser produkterne derefter. Tøv ikke med at kontakte os for flere oplysninger! Vores produktkatalog er til rådighed via Whatsapp på nummeret 0456/56 19 97, kontakt os endelig.

 2. BYDAHL LIVING

  Danmark

  Mangler du inspirerende input til din boligindretning? Hos den danske webshop ByDahl Living sætter vi fokus på boligindretning og gastronomi. I vores webshop finder du alt hvad du skal bruge for at indrette et stilfuldt, hyggeligt hjem. Desuden har vi også et stort sortiment af specialiteter til kulinariske eventyr. ByDahl Living sælger blandt andet plakater, puder og krydderier. Mangler du en gave til en du har kær, er vi også eksperter i gaveidéer, bl.a. dåbsgaver og venindegaver. ByDahl Living har mange velkendte mærker, som fx Novoform, Nicholas Vahé og Home Junkie. Vores æstetik er præget af nordiske designtrends, og vi lægger stor vægt på bæredygtige og økologiske produkter. Hos os går design og kvalitet hånd i hånd, men skulle du alligevel opleve problemer, kan du bytte kvit og frit i en hel måned. Hvis du bestiller inden kl. 12: 00 bliver din pakke afsendt samme dag. Køber du for over 299 kr. er der desuden fri fragt. Vil du vide mere kan du altid tage kontakt til ByDahl Living ved at sende en mail eller ringe til 71 78 09 60. Vi glæder os til at give dig en god oplevelse i vores webshop. Husk desuden at følge os på Instagram for inspiration.

 3. LOMANTO CATERING

  Danmark

  Lomanto Catering er både en B2B og B2C virksomhed. Det er et catering firma, der leverer mad til både virksomheder og private på hele Sjælland. Som virksomhed kan man lave en frokost ordning med Lomanto Catering, hvor der så bringes lækker frokost hver dag. Du kan sammensætte menuen præcis som du ønsker, da Lomanto er et meget fleksibelt firma. Alle menuerne kan findes på hjemmesiden, men ønsker udover dette kan sagtens lade sig gøre. Det er også muligt at leje et fest- eller selskabslokale igennem Lomanto Catering. Det eneste du skal gøre for bestilling af enten mad eller lokaler er, at ringe ind på telefon eller sende en mail eller udfylde kontaktformularen inde på hjemmesiden - alle kontaktoplysninger findes på hjemmesiden. Marco Lomanto er kokken og ejeren bag dette lækre cateringfirma. Han har en sjov og lang historie bag sig. Han er nemlig født og opvokset på Sicilien, hvor han tog sin kokkeuddannelse, samt arbejdede på flere restauranter der. I år 2000 flyttede han til Danmark og i 2009 blev han selvstændig med Lomanto Catering.

 4. LUNAGAARD GOURMET & LIVSSTIL

  Danmark

  I de seneste år har den gamle købmandsgaard ikke mindst været vores hjem men også domicil for Lunagaard´s aktiviteter i både ind og udland. Huset har været igennem en renovering, og står nu med en flot facade, hyggelig atmosfære og lidt af en stemning fra dengang der stadigvæk var købmandsgaard. Ikke kun som showroom til vores udvalgte forhandlere men også butik til vores dejlige gæster og kunder til både shopping, smagning og hyggelige aktiviteter. Bare duften af friskmalet kaffe, har indbudt mange af vores gæster til at komme igen og igen... Vi kan i dag tilbyde en dejlig butik for private og engros med gourmet og livsstil. Brugskunst og gaveidéer for enhver smag, egen import af lækre håndplukkede og håndlavede delikatesser, specialiteter, chokolade, vin og ikke mindst, altid nyristet kaffe. Vi tilbyder egne importer og produktioner samt udvalgte håndplukkede mærkevarer fra indland og udland.

 5. MAISON ROUX

  Frankrig

  Maison Roux skaber og fremstiller på traditionel vis de berømte makroner fra Provence. De laves på en gammel opskrift og blev serveret for greverne af Provence i middelalderen. Vi anvender naturlige provencalske ingredienser, hvilket resulterer i hele 25 smagskombinationer, og det er nøglen til Provence-makronernes succes. Fabrikation af naturlige og glutenfri macarons, der fremstilles med sunde ingredienser. Vores macarons er hjemmelavede.

 6. CASA WESTFALIA

  Spanien

  Vi har siden 1972 forhandlet tyske produkter i Frankrig, Holland, Belgien, Italien og Storbritannien. Vores fødevarer er både moderne og praktiske. Kvalitetsgodkendt med ISO 9001. Fødevarer: import-eksport, udvalgte fødevarer, luksusfødevarer, fødevarer, gastronomiske produkter, delikatesser, drikkevarer, vine, likører osv.

 7. O MÀ! GOURMANDISES

  Frankrig

  Virksomheden O MÀ! GOURMANDISES, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Gastronomiske specialiteter branchen. Den opererer også inden for Fødevarer - specialiteter, balsamisk creme, gourmetprodukter, og fine krydderiprodukter brancherne. Den er baseret i Biguglia, Frankrig.

 8. LA BOTTEGA TOSCANA JENS HOFACKER E.K.

  Tyskland

  Virksomheden LA BOTTEGA TOSCANA JENS HOFACKER E.K., er en Engrossalg, der opererer inden for Udstyr til catering branchen. Den opererer også inden for Gastronomiske specialiteter, pizzaovn, Gastronomiske specialiteter, og pizzaovn brancherne. Den er baseret i Linsengericht, Tyskland.

 9. CAUDALIE

  Frankrig

  Virksomheden CAUDALIE, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Gastronomiske specialiteter branchen. Den opererer også inden for Fødevarespecialiteter, friske champignoner, produkter fra havet, Fødevarespecialiteter, og Sorte trøfler brancherne. Den er baseret i Bidart, Frankrig.

 10. ONSHII - THAI FOOD FOR YOU

  Tyskland

  Virksomheden ONSHII - THAI FOOD FOR YOU, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Måltider, frosne branchen. Den opererer også inden for Gastronomiske specialiteter, producent af fødevarer, pulversuppe til institutionskøkkener, Gastronomiske specialiteter, og engrossalg af dybfrosne fødevarer brancherne. Den er baseret i Hamburg, Tyskland.

Anmodning om tilbud

Opret en anmodning og få flere tilbud fra verificerede leverandører.

 • Kun relevante leverandører
 • I overensstemmelse med databeskyttelse
 • 100% gratis