• Europages
 • >
 • VIRKSOMHEDER - LEVERANDØRER - UDBYDERE
 • >
 • gastronomiske specialiteter

Resultater for

Gastronomiske specialiteter - Import eksport

 1. SEVAROME

  Frankrig

  Verified by Europages badge

  Virksomheden Sevarome skaber og fremstiller søde smagsstoffer (vanilje, kaffe, citron, jordbær, krydderier, frugt, blomster, specialiteter), salte smagsstoffer (hjælpemidler), nøddeblandinger (pistacie, hasselnødder, smagsblandinger), andre ingredienser (vaniljestænger, farvestoffer, stabilisatorer, tilsætningsstoffer…). Fødevaresmagsstoffer til fremstilling af fødevarer i høj kvalitet. Vi samarbejder med kendte kokke og tilbyder de bedste løsninger, så du kan skabe succes. Vores drivkraft er vores lidenskab for smag, resultatet og kundens tilfredshed. SEVAROME: fransk design og fremstilling af fødevaresmagsstoffer til is, fødevaresmagsstoffer til sorbetis, fødevaresmagsstoffer til chokolade, fødevaresmagsstoffer til diætetiske produkter, fødevaresmagsstoffer til te, fødevaresmagsstoffer til kaffe, fødevaresmagsstoffer til urtete, smagsstoffer og naturlige smagsstoffer, farvestoffer til fødevarer.

  Hjemmeside Open In New icon
 2. CLEMENT FAUGIER

  Frankrig

  Verified by Europages badge

  Clément Faugier i Privas i Ardèche: Fremstilling og salg af kastanjeprodukter siden 1882: Sirupsglaserede kastanjer og kastanjecreme fra Ardèche. Fremstilling og salg af Marpom's, en blanding af kastanjecreme og æblekompot. Et udvalg af økologiske produkter. Clément Faugier tilbyder nu også frugtkompot og frosne grønsager, frossen kastanjepuré i enkeltportioner på 8 eller 15.

  Hjemmeside Open In New icon
 3. ILANGA NATURE

  Belgien

  Verified by Europages badge

  ILANGA NATURE er producent af krydderier, ren honning fra bikuber, olivenolie og frugt. Vores produkter er kvalitetssikrede og sporbare. ILANGA NATURE finder sine unikke smage på Madagascar, Mauritius og Sardinien og sælger førsteklasses produkter over hele verden. Vi har et omfattende udvalg af naturlige produkter. Vi kan tilfredsstille dine behov for naturlige og ægte produkter med en lokal og autentisk smag! Arbejder du i restaurationsbranchen? Ejer du en detailhandel? Deler du vores værdier og visioner? Foretrækker du naturlige produkter? Så er du det rigtige sted. De professionelle, der søger det bedste kvalitets- og prisforhold er tilfredse. ILANGA NATURE tilbyder honning, krydderier, salt, sukker, syltetøj og olivenolie i forskellige formater. Vi lytter til dine behov og tilpasser produkterne derefter. Tøv ikke med at kontakte os for yderligere oplysninger!

  Hjemmeside Open In New icon
 4. PERONI HONEY

  Rusland

  Verified by Europages badge

  Peroni – er en russisk familievirksomhed, som fremstiller enestående innovative produkter. Peronis primære produkt er honningesouffle. Det er en nyhed inden for naturlige desserter. 100 % naturlig - kun honning og bær, nødder og frugter, æltet i henhold til den specielle teknik med skånsom koldblanding. Uden konserveringsstoffer, farvestoffer, sukker, genmodificerede materialer, smagsstoffer og andre unaturlige ingredienser - kun honning og tørrede frugter, bær, nødder. Det er ikke kun honning i sin naturlige form, men udsøgt honning med en usædvanlig dessertlignende smagstone, der påskønnes af gourmeter og yndere af haute cuisine. Den enestående konsistens og den brede smagspaletter betyder, at du er solgt fra første mundfuld. Mere end 20 smagsnuancer og mange gavepakker - der er noget for enhver smag! Peroni - til alle med god smag!

  Hjemmeside Open In New icon
 5. CAUDALIE

  Frankrig

  Verified by Europages badge
Office Building Outline icon
En side til din virksomhed
Kan du se dette? Også dine potentielle kunder Tilmeld dig nu for at blive synlig på Europages.
 1. LA CORRÉZIENNE

  Frankrig

  Verified by Europages badge
 2. SELEZIONE ALIMENTARE ITALIA - TERUGGI S.A.S. DI TERUGGI GIACOMO E C.

  Italien

  Verified by Europages badge
 3. FOOD-WORKSHOP INGENIEURBÜRO FÜR PRODUKTENTWICKLUNG DIPL.-ING. HANS-CHRISTIAN EDER

  Tyskland

  Verified by Europages badge
 4. AURICA NATURHEILMITTEL UND NATURWAREN GMBH

  Tyskland

  Verified by Europages badge
 5. VALINS GMBH

  Tyskland

  Verified by Europages badge
 1. FERME DE GREZELADE

  Frankrig

  Grezelade-gården, der ligger i en af regionerne, garanterer et stort køkken, Quercy-Périgord. Familievirksomheden har specialiseret sig i produktion af foie gras i konserves. Virksomheden fremstiller konserves af hjemmelavede friske produkter. Den tilbyder foie gras (foie gras i stykker, ande foie gras og foie gras i halvkonserves), andebryst, confit og færdigretter. Firmaet forhandler også forretter såsom andepostej og patéer lavet af foie gras, men også specialiteter som andeconfit med appelsin og ragout fra Lanzague. Grezelade-gården har også en bred vifte af kasser med regionale produkter. Produkterne sælges i vores egne butikker, delikatesseforretninger og restauranter. Et mødelokale og et restaurationslokale er under opførelse og vil være færdigt i 2016.

 2. RIGAFLEX AG

  Schweiz

  For næsten 70 år siden grundlage dr. Ritter enkeltmandsfirmaet F.G. Ritter AG i Basel, som i årtiernes løb har udviklet sig til en sand succeshistorie. Siden udvidelsen i 2002 inden for områderne gastronomivarer og diskpræsentation med firmaet Rigaflex AG er antallet af medarbejdere fordoblet, og varetilgængeligheden er øget med næsten 100 %. Vores vigtigste principper, som bidrager til vores fortsatte succes, er: – Kunderne er vores vigtigste aktiv – Vi er pålidelige og prøver at opfylde alle kundeønsker – Vores produkter lever op til en høj kvalitetsstandard – Vi har et eksklusivt sortiment med et optimalt forhold mellem pris og ydelse – Vi står inde for en høj varetilgængelighed og hurtig forsendelse – Vi søger ikke efter problemer, men finder løsninger. Såvel tilberednings- som varmholdelseskulturen i køkkenet og inden for catering/buffet er inde i en rivende udvikling.

 3. CÔTÉ-GOÛT

  Frankrig

  Takket være sine 15 års erfaring inden for restaurationsbranchen er Côté-Goût i stand til at assistere jer i udviklingen af nye retter. Firmaet leder konstant efter nye kreationer og blandinger, som inviterer forbrugerne ud på nye smagsoplevelser. Takket være vores industrielle kompetencer og vores verdensomspændende netværk af producenter er vi i stand til at svare på alle forespørgsler lige fra små til meget store serier. I en meget vanskelig økonomisk situation, hvor knowhow bliver sjælden, hvor priserne på råvarer og arbejdskraften samtidig stiger, haster det med at forny restaurationsbranchen. Derfor arbejder Côté-Goût på at udvikle en løsning, som giver restaurationskæder, distributører og indkøbscentraler mulighed for at iværksætte rentable løsninger uden at gå på kompromis med knowhow og kvalitet.

 4. LOMANTO CATERING

  Danmark

  Lomanto Catering er både en B2B og B2C virksomhed. Det er et catering firma, der leverer mad til både virksomheder og private på hele Sjælland. Som virksomhed kan man lave en frokost ordning med Lomanto Catering, hvor der så bringes lækker frokost hver dag. Du kan sammensætte menuen præcis som du ønsker, da Lomanto er et meget fleksibelt firma. Alle menuerne kan findes på hjemmesiden, men ønsker udover dette kan sagtens lade sig gøre. Det er også muligt at leje et fest- eller selskabslokale igennem Lomanto Catering. Det eneste du skal gøre for bestilling af enten mad eller lokaler er, at ringe ind på telefon eller sende en mail eller udfylde kontaktformularen inde på hjemmesiden - alle kontaktoplysninger findes på hjemmesiden. Marco Lomanto er kokken og ejeren bag dette lækre cateringfirma. Han har en sjov og lang historie bag sig. Han er nemlig født og opvokset på Sicilien, hvor han tog sin kokkeuddannelse, samt arbejdede på flere restauranter der. I år 2000 flyttede han til Danmark og i 2009 blev han selvstændig med Lomanto Catering.

 5. BYDAHL LIVING

  Danmark

  Mangler du inspirerende input til din boligindretning? Hos den danske webshop ByDahl Living sætter vi fokus på boligindretning og gastronomi. I vores webshop finder du alt hvad du skal bruge for at indrette et stilfuldt, hyggeligt hjem. Desuden har vi også et stort sortiment af specialiteter til kulinariske eventyr. ByDahl Living sælger blandt andet plakater, puder og krydderier. Mangler du en gave til en du har kær, er vi også eksperter i gaveidéer, bl.a. dåbsgaver og venindegaver. ByDahl Living har mange velkendte mærker, som fx Novoform, Nicholas Vahé og Home Junkie. Vores æstetik er præget af nordiske designtrends, og vi lægger stor vægt på bæredygtige og økologiske produkter. Hos os går design og kvalitet hånd i hånd, men skulle du alligevel opleve problemer, kan du bytte kvit og frit i en hel måned. Hvis du bestiller inden kl. 12: 00 bliver din pakke afsendt samme dag. Køber du for over 299 kr. er der desuden fri fragt. Vil du vide mere kan du altid tage kontakt til ByDahl Living ved at sende en mail eller ringe til 71 78 09 60. Vi glæder os til at give dig en god oplevelse i vores webshop. Husk desuden at følge os på Instagram for inspiration.

 6. LUNAGAARD GOURMET & LIVSSTIL

  Danmark

  I de seneste år har den gamle købmandsgaard ikke mindst været vores hjem men også domicil for Lunagaard´s aktiviteter i både ind og udland. Huset har været igennem en renovering, og står nu med en flot facade, hyggelig atmosfære og lidt af en stemning fra dengang der stadigvæk var købmandsgaard. Ikke kun som showroom til vores udvalgte forhandlere men også butik til vores dejlige gæster og kunder til både shopping, smagning og hyggelige aktiviteter. Bare duften af friskmalet kaffe, har indbudt mange af vores gæster til at komme igen og igen... Vi kan i dag tilbyde en dejlig butik for private og engros med gourmet og livsstil. Brugskunst og gaveidéer for enhver smag, egen import af lækre håndplukkede og håndlavede delikatesser, specialiteter, chokolade, vin og ikke mindst, altid nyristet kaffe. Vi tilbyder egne importer og produktioner samt udvalgte håndplukkede mærkevarer fra indland og udland.

 7. MAISON ROUX

  Frankrig

  Maison Roux skaber og fremstiller på traditionel vis de berømte makroner fra Provence. De laves på en gammel opskrift og blev serveret for greverne af Provence i middelalderen. Vi anvender naturlige provencalske ingredienser, hvilket resulterer i hele 25 smagskombinationer, og det er nøglen til Provence-makronernes succes. Fabrikation af naturlige og glutenfri macarons, der fremstilles med sunde ingredienser. Vores macarons er hjemmelavede.

 8. CASA WESTFALIA

  Spanien

  Vi har siden 1972 forhandlet tyske produkter i Frankrig, Holland, Belgien, Italien og Storbritannien. Vores fødevarer er både moderne og praktiske. Kvalitetsgodkendt med ISO 9001. Fødevarer: import-eksport, udvalgte fødevarer, luksusfødevarer, fødevarer, gastronomiske produkter, delikatesser, drikkevarer, vine, likører osv.

 9. LA BOTTEGA TOSCANA JENS HOFACKER E.K.

  Tyskland

 10. O MÀ! GOURMANDISES

  Frankrig

 1. CARLINO SRL

  Italien

 2. D.T.S. DOLCIARIA SRL

  Italien

 3. CAVE & BUFFET

  Frankrig

 4. IVY & BRÜCK

  Tyskland

 5. TRUFAS TRUFAS DIMITRI

  Bulgarien

 6. PARTNER SRL - ITALSANDWICH

  Italien

 7. D'ALONZO TARTUFI SRLS

  Italien

 8. MELBA GASTRONOMIE

  Frankrig

 9. SHOT ICE

  Tyskland

 10. TARTUFI BIANCONI

  Italien