• europages
  • >
  • VIRKSOMHEDER - LEVERANDØRER - UDBYDERE
  • >
  • gastronomiske specialiteter

Resultater for

Gastronomiske specialiteter - Import eksport

  1. SEVAROME

    Frankrig

    Virksomheden Sevarome skaber og fremstiller søde smagsstoffer (vanilje, kaffe, citron, jordbær, krydderier, frugt, blomster, specialiteter), salte smagsstoffer (hjælpemidler), nøddeblandinger (pistacie, hasselnødder, smagsblandinger), andre ingredienser (vaniljestænger, farvestoffer, stabilisatorer, tilsætningsstoffer…). Fødevaresmagsstoffer til fremstilling af fødevarer i høj kvalitet. Vi samarbejder med kendte kokke og tilbyder de bedste løsninger, så du kan skabe succes. Vores drivkraft er vores lidenskab for smag, resultatet og kundens tilfredshed. SEVAROME: fransk design og fremstilling af fødevaresmagsstoffer til is, fødevaresmagsstoffer til sorbetis, fødevaresmagsstoffer til chokolade, fødevaresmagsstoffer til diætetiske produkter, fødevaresmagsstoffer til te, fødevaresmagsstoffer til kaffe, fødevaresmagsstoffer til urtete, smagsstoffer og naturlige smagsstoffer, farvestoffer til fødevarer.

  2. CLEMENT FAUGIER

    Frankrig

    Clément Faugier i Privas i Ardèche: Fremstilling og salg af kastanjeprodukter siden 1882: Sirupsglaserede kastanjer og kastanjecreme fra Ardèche. Fremstilling og salg af Marpom's, en blanding af kastanjecreme og æblekompot. Et udvalg af økologiske produkter. Clément Faugier tilbyder nu også frugtkompot og frosne grønsager, frossen kastanjepuré i enkeltportioner på 8 eller 15.

  3. ILANGA NATURE

    Belgien

    ILANGA NATURE er producent af krydderier, ren honning fra bikuber, olivenolie og frugt. Vores produkter er kvalitetssikrede og sporbare. ILANGA NATURE finder sine unikke smage på Madagascar, Mauritius og Sardinien og sælger førsteklasses produkter over hele verden. Vi har et omfattende udvalg af naturlige produkter. Vi kan tilfredsstille dine behov for naturlige og ægte produkter med en lokal og autentisk smag! Arbejder du i restaurationsbranchen? Ejer du en detailhandel? Deler du vores værdier og visioner? Foretrækker du naturlige produkter? Så er du det rigtige sted. De professionelle, der søger det bedste kvalitets- og prisforhold er tilfredse. ILANGA NATURE tilbyder honning, krydderier, salt, sukker, syltetøj og olivenolie i forskellige formater. Vi lytter til dine behov og tilpasser produkterne derefter. Tøv ikke med at kontakte os for yderligere oplysninger!

  4. CAUDALIE

    Frankrig

  5. LA CORRÉZIENNE

    Frankrig

Office Building Outline icon
En side til din virksomhed
Kan du se dette? Også dine potentielle kunder Tilmeld dig nu for at blive synlig på europages.
  1. SELEZIONE ALIMENTARE ITALIA - TERUGGI S.A.S. DI TERUGGI GIACOMO E C.

    Italien

  2. FOOD-WORKSHOP INGENIEURBÜRO FÜR PRODUKTENTWICKLUNG DIPL.-ING. HANS-CHRISTIAN EDER

    Tyskland

  3. AURICA NATURHEILMITTEL UND NATURWAREN GMBH

    Tyskland

  4. VALINS GMBH

    Tyskland

  5. RIGAFLEX AG

    Schweiz

    For næsten 70 år siden grundlage dr. Ritter enkeltmandsfirmaet F.G. Ritter AG i Basel, som i årtiernes løb har udviklet sig til en sand succeshistorie. Siden udvidelsen i 2002 inden for områderne gastronomivarer og diskpræsentation med firmaet Rigaflex AG er antallet af medarbejdere fordoblet, og varetilgængeligheden er øget med næsten 100 %. Vores vigtigste principper, som bidrager til vores fortsatte succes, er: – Kunderne er vores vigtigste aktiv – Vi er pålidelige og prøver at opfylde alle kundeønsker – Vores produkter lever op til en høj kvalitetsstandard – Vi har et eksklusivt sortiment med et optimalt forhold mellem pris og ydelse – Vi står inde for en høj varetilgængelighed og hurtig forsendelse – Vi søger ikke efter problemer, men finder løsninger. Såvel tilberednings- som varmholdelseskulturen i køkkenet og inden for catering/buffet er inde i en rivende udvikling.

  1. FERME DE GREZELADE

    Frankrig

    Grezelade-gården, der ligger i en af regionerne, garanterer et stort køkken, Quercy-Périgord. Familievirksomheden har specialiseret sig i produktion af foie gras i konserves. Virksomheden fremstiller konserves af hjemmelavede friske produkter. Den tilbyder foie gras (foie gras i stykker, ande foie gras og foie gras i halvkonserves), andebryst, confit og færdigretter. Firmaet forhandler også forretter såsom andepostej og patéer lavet af foie gras, men også specialiteter som andeconfit med appelsin og ragout fra Lanzague. Grezelade-gården har også en bred vifte af kasser med regionale produkter. Produkterne sælges i vores egne butikker, delikatesseforretninger og restauranter. Et mødelokale og et restaurationslokale er under opførelse og vil være færdigt i 2016.

  2. CÔTÉ-GOÛT

    Frankrig

    Takket være sine 15 års erfaring inden for restaurationsbranchen er Côté-Goût i stand til at assistere jer i udviklingen af nye retter. Firmaet leder konstant efter nye kreationer og blandinger, som inviterer forbrugerne ud på nye smagsoplevelser. Takket være vores industrielle kompetencer og vores verdensomspændende netværk af producenter er vi i stand til at svare på alle forespørgsler lige fra små til meget store serier. I en meget vanskelig økonomisk situation, hvor knowhow bliver sjælden, hvor priserne på råvarer og arbejdskraften samtidig stiger, haster det med at forny restaurationsbranchen. Derfor arbejder Côté-Goût på at udvikle en løsning, som giver restaurationskæder, distributører og indkøbscentraler mulighed for at iværksætte rentable løsninger uden at gå på kompromis med knowhow og kvalitet.

  1. LOMANTO CATERING

    Danmark

    Lomanto Catering er både en B2B og B2C virksomhed. Det er et catering firma, der leverer mad til både virksomheder og private på hele Sjælland. Som virksomhed kan man lave en frokost ordning med Lomanto Catering, hvor der så bringes lækker frokost hver dag. Du kan sammensætte menuen præcis som du ønsker, da Lomanto er et meget fleksibelt firma. Alle menuerne kan findes på hjemmesiden, men ønsker udover dette kan sagtens lade sig gøre. Det er også muligt at leje et fest- eller selskabslokale igennem Lomanto Catering. Det eneste du skal gøre for bestilling af enten mad eller lokaler er, at ringe ind på telefon eller sende en mail eller udfylde kontaktformularen inde på hjemmesiden - alle kontaktoplysninger findes på hjemmesiden. Marco Lomanto er kokken og ejeren bag dette lækre cateringfirma. Han har en sjov og lang historie bag sig. Han er nemlig født og opvokset på Sicilien, hvor han tog sin kokkeuddannelse, samt arbejdede på flere restauranter der. I år 2000 flyttede han til Danmark og i 2009 blev han selvstændig med Lomanto Catering.

  2. MAISON ROUX

    Frankrig

    Maison Roux skaber og fremstiller på traditionel vis de berømte makroner fra Provence. De laves på en gammel opskrift og blev serveret for greverne af Provence i middelalderen. Vi anvender naturlige provencalske ingredienser, hvilket resulterer i hele 25 smagskombinationer, og det er nøglen til Provence-makronernes succes. Fabrikation af naturlige og glutenfri macarons, der fremstilles med sunde ingredienser. Vores macarons er hjemmelavede.

  3. CASA WESTFALIA

    Spanien

    Vi har siden 1972 forhandlet tyske produkter i Frankrig, Holland, Belgien, Italien og Storbritannien. Vores fødevarer er både moderne og praktiske. Kvalitetsgodkendt med ISO 9001. Fødevarer: import-eksport, udvalgte fødevarer, luksusfødevarer, fødevarer, gastronomiske produkter, delikatesser, drikkevarer, vine, likører osv.

  4. LA BOTTEGA TOSCANA JENS HOFACKER E.K.

    Tyskland

  5. O MÀ! GOURMANDISES

    Frankrig

  6. ONSHII - THAI FOOD FOR YOU

    Tyskland

  7. CARLINO SRL

    Italien

  8. D.T.S. DOLCIARIA SRL

    Italien

  1. IVY & BRÜCK

    Tyskland

  2. TRUFAS TRUFAS DIMITRI

    Bulgarien

  3. PARTNER SRL - ITALSANDWICH

    Italien

  4. TARTUFI BIANCONI

    Italien

  5. D'ALONZO TARTUFI SRLS

    Italien

  6. EASYVEG

    Italien

  7. MELBA GASTRONOMIE

    Frankrig

  8. SHOT ICE

    Tyskland

  9. RICOCREM COZZO S.R.L.

    Italien

  10. SGS GASTRO INTERNATIONAL GMBH

    Tyskland