• europages
 • >
 • VIRKSOMHEDER - LEVERANDØRER - UDBYDERE
 • >
 • gas og biologiske brændstoffer - til energi

Resultater for

Gas og biologiske brændstoffer - til energi - Import eksport

 1. DREWNEX POLAND

  Polen

  Verified by europages badge

  Leder du efter grossistmængder af brænde? Drewnex vil levere en konstant forsyning af brænde til dit lager, grossist eller butik. Vi er en af de største PRODUCENTER AF BRÆNDE I POLEN. I to årtier har vi leveret til kunder nationalt og internationalt, fra mere end 10 lande som TYSKLAND, ØSTRIG, HOLLAND, BELGIEN, FRANKRIG, ITALIEN. Vi bruger den højeste kvalitet af brænde, som er indkøbt fra de statslige skove i Polen, og som er certificeret i henhold til FSC. I vores årlige grossistsalg tilbyder vi brænde fra de mest populære arter: EG, BIRK, BØG, ASK, AVNBØG samt koglebærende FYRRETRÆ og GRANTRÆ. Brænde fra Drewnex er perfekt til brændeovne, kedler og kaminer hvad enten de er moderne, økologiske eller traditionelle. Vi behandler 150.000 m3 brænde om året, og kapaciteten af vores tørrekammer er 2.000 m3. Vores hold bestående af mere end fem hundrede kvalificerede medarbejdere, arbejder med at sikre den højeste kvalitet af vores produkter. Vi har en moderne og innovativ produktionslinje udstyret med 10 Hakki Pilke savmaskiner, som giver os mulighed for at behandle stort set enhver ordre. Afhængigt af kundernes ønsker, vil træet blive opdelt i tre eller flere stykker, med en gennemsnitlig længde på omkring 30 cm. Vi har stor fokus på emballage og transport af vores produkter. I forbindelse med dette, har vi udviklet vores bokspalleformel.

 2. LIA MOOS

  Holland

  Verified by europages badge

  LIA MOOS er specialiseret i eksport og import af træprodukter som Epal-paller, Europaller, biologisk brændstofrelaterede produkter som træpiller, Einplus-piller, træstammer, grantræsstammer, savet træ, konfektureprodukter, skønhedsprodukter, hvede, sukker, spiseolier, udtrækning af olie fra mad, oliefrø, bælgfrugter, linser, krydderier, emballagematerialer, spiselige nødder og alle former for landbrugsråvarer og andre former for råvarer. Vi driver vores forretning i Europa, Mellemøsten, Asien, Afrika og Nordamerika.

 3. C-DEG ENVIRONMENTAL ENGINEERING GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Virksomheden C-DEG ENVIRONMENTAL ENGINEERING GMBH, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Gas og biologiske brændstoffer - til energi branchen. Den er baseret i Kiel, Tyskland.

 4. A. ARNEGGER GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Virksomheden A. ARNEGGER GMBH, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Gas og biologiske brændstoffer - til energi branchen. Den er baseret i Leutkirch, Tyskland.

 5. INDUSTRIE-KÄLTE-LUFTTECHNIK SCHIMONEK GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Virksomheden INDUSTRIE-KÄLTE-LUFTTECHNIK SCHIMONEK GMBH, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Gas og biologiske brændstoffer - til energi branchen. Den er baseret i Tornesch, Tyskland.

Office Building Outline icon
En side til din virksomhed
Kan du se dette? Også dine potentielle kunder Tilmeld dig nu for at blive synlig på europages.
 1. SELECTA BIOENERGIE GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Virksomheden SELECTA BIOENERGIE GMBH, er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Gas og biologiske brændstoffer - til energi branchen. Den opererer også inden for Gasfiltre, Vandrensningsanlæg til boliger, luftfiltre, aktivt kul, Komponenter til biogasanlæg, og Gasfiltre brancherne. Den er baseret i Krayenberggemeinde, Tyskland.

 2. SILCARBON AKTIVKOHLE GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Virksomheden SILCARBON AKTIVKOHLE GMBH, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Gas og biologiske brændstoffer - til energi branchen. Den er baseret i Kirchhundem, Tyskland.

 3. ABWASSER KÖNIG INGENIEURBÜRO FÜR BETRIEBLICHES ABWASSER DIPL.-ING. VERFAHRENSTECHNIK ERWIN KÖNIG

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Virksomheden ABWASSER KÖNIG INGENIEURBÜRO FÜR BETRIEBLICHES ABWASSER DIPL.-ING. VERFAHRENSTECHNIK ERWIN KÖNIG, er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Gas og biologiske brændstoffer - til energi branchen. Den er baseret i Merkendorf, Tyskland.

 4. BIG SOLAR S.A.

  Grækenland

  BIG SOLAR S.A. blev grundlagt i 2009 og opererer inden for vedvarende energikilder og energibesparende løsninger. Det er den største distributør af PV-systemer og udstyr i Grækenland med faciliteter i Athen og Thessaloniki. Produktporteføljen omfatter: Udstyr til pv-systemer luft- og jordvarmepumper, centrale køle- og varmesystemer, kedler til gas og biomasse, kombinerede varme og kraftvarmere, solvarme- eller hybrid-pv-systemer, energilagringssystemer samt led-lysudstyr til alle formål. BIG SOLAR er en af de største "one-stop-shop" inden for pv-systemer, kølevarmesystemer og energibesparende systemer. Virksomheden samarbejder med pålidelige producenter og opretholder tilstrækkeligt lager til øjeblikkelig levering. Den har specialiseret sig i design, forskning, konstruktion og styring af PV-stationer, forskning og opførelse af energibesparende projekter, byggeri og styring af biomasse og biogasenheder

 5. EWERS ENERGI

  Danmark

  Træpiller 6 mm og træpiller 8 mmBillige kvalitets træpiller lige til døren. Ewers træpiller og HC/Ewers Plus træpiller er fremstillet af 100% savsmuld, spåner og flis fra afbarkede træstammer. Der er ikke tilsat bindemiddel.Det er træets naturlige bindemiddel, Lignin, der - når det udsættes for høje tryk ved presningen - fungerer som ”lim” og der fremkommer en stabil træpille med stor brændværdi. Det er ligeledes Lignin der giver pillerne den blanke og glatte overflade.Træpiller fra Ewersenergi kan variere en smule i farve, men er altid lyse og fine. Alle Ewers træpiller og HC/Ewers Plus træpiller er fremstillet af bæredygtige råvarer, og er restprodukter fra savværksindustrien! Varerne er PEFC eller FSC Certificeret (og overholder i øvrigt EU-tømmerforordningen), fra nøje udvalgte fabrikker, der kan dokumentere dette.Vi gennemgår en løbende kontrol af vores træpiller, da vi lægger meget vægt på at vores træpiller er miljøvenlige og uden urenheder, så du opnår en miljøvenlig afbrænding.Træpiller fra Ewers er bæredygtigt produceret. Du skal vælge Ewers træpiller så du kan få en problemfri drift af dit pille- eller stokerfyr.Hos Brødr. Ewers / Ewersenergi kan du få dine træpiller leveret eller afhentet som træpiller løse, træpiller i big bag eller træpiller i sække- både træpiller 6 mm og træpiller 8 mm- sækkene er typisk på 15/16 kg, men 6 mm træpiller fås også i 10 kg sække, praktisk til pilleovn.Har du god plads, så har Ewersenergi i perioder tilbud på hele træk træpiller - c

 1. GLOBECORE

  Forenede Stater

  Virksomheden GLOBECORE, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Industriovne branchen. Den opererer også inden for Gas og biologiske brændstoffer - til energi, ekstraktionsindustri, produkter til behandling af brugsvand, og Gas og biologiske brændstoffer - til energi brancherne. Den er baseret i Poltava, Forenede Stater.

 2. WOLFMAIER HAUSTECHNIK GMBH

  Tyskland

  Virksomheden WOLFMAIER HAUSTECHNIK GMBH, er en Engrossalg, der opererer inden for Gas og biologiske brændstoffer - til energi branchen. Den er baseret i Laupheim, Tyskland.

 1. ATM JACEK SZYMKOWIAK

  Polen

  Virksomheden ATM JACEK SZYMKOWIAK, er en Multi-Category, der opererer inden for Gas og biologiske brændstoffer - til energi branchen. Den opererer også inden for Gasarmaturer, servicer i forbindelse med termoteknik, Gasarmaturer, og termiske installationer brancherne. Den er baseret i Paczkowo, Polen.

 2. ANTONIO PÉREZ SANTOS S.L.U

  Spanien

  Virksomheden ANTONIO PÉREZ SANTOS S.L.U, er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Gas og biologiske brændstoffer - til energi branchen. Den er baseret i Mocejón, Spanien.

 3. AGENEX EXTREMADURA ENERGY AGENCY

  Spanien

  Virksomheden AGENEX EXTREMADURA ENERGY AGENCY, er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Energi - vedvarende branchen. Den opererer også inden for Gas og biologiske brændstoffer - til energi, rådgivning i solenergi, optimering af energiforbrugende systemer, Gas og biologiske brændstoffer - til energi, og biomasse brancherne. Den er baseret i Badajoz, Spanien.

 4. MY COMPANY POLAND SP. Z O.O.

  Polen

  Virksomheden MY COMPANY POLAND SP. Z O.O., er en Engrossalg, der opererer inden for Gas og biologiske brændstoffer - til energi branchen. Den opererer også inden for åbent søndag formiddag brancherne. Den er baseret i Warszawa, Polen.

 5. CORVERS BIOFUEL BENELUX

  Belgien

  Virksomheden CORVERS BIOFUEL BENELUX, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Gas og biologiske brændstoffer - til energi branchen. Den opererer også inden for trækul, knastet træ og træblokke, bioenergi, og brændstofopfyldning brancherne. Den er baseret i Genk, Belgien.

 6. JANSENS

  Belgien

  Virksomheden JANSENS, er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Energi og råmaterialer - industrien branchen. Den opererer også inden for Gas og biologiske brændstoffer - til energi, varmeanlæg, ventilationssystemer, eftersyn af maskiner til kobbersmedearbejde, og Gas og biologiske brændstoffer - til energi brancherne. Den er baseret i Lille, Belgien.

 7. EKOSTANDART

  Ukraine

  Virksomheden EKOSTANDART, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Gas og biologiske brændstoffer - til energi branchen. Den opererer også inden for Visable supports the Ukrainian companies, og Visable supports the Ukrainian companies brancherne. Den er baseret i Kiev, Ukraine.

 8. CHONGQING MOLA-ENERGY TECHNOLOGY LTD.

  Kina

  Virksomheden CHONGQING MOLA-ENERGY TECHNOLOGY LTD., er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Gas og biologiske brændstoffer - til energi branchen. Den opererer også inden for rådgivning inden for biogasenergi, fjernelse af forurening af grunde og miljø, og energibesparelse brancherne. Den er baseret i Chongqing, Kina.

 1. IZOL WOODS US

  Ukraine

  Virksomheden IZOL WOODS US, er en Engrossalg, der opererer inden for Gas og biologiske brændstoffer - til energi branchen. Den opererer også inden for Visable supports the Ukrainian companies, trægranulater, brænde i poser, Tørvebriketter i bulk, opvarmning med piller, og Visable supports the Ukrainian companies brancherne. Den er baseret i Rivne, Ukraine.

 2. GARTON TRACTOR INC

  Forenede Stater

  Virksomheden GARTON TRACTOR INC, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Gas og biologiske brændstoffer - til energi branchen. Den opererer også inden for kemiske analyser, fødevarer brancherne. Den er baseret i Ca, Forenede Stater.

 3. FUJIAN DESEN MACHINERY CO.,LTD

  Kina

  Virksomheden FUJIAN DESEN MACHINERY CO.,LTD, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Gas og biologiske brændstoffer - til energi branchen. Den er baseret i 13950396860, Kina.

 4. GRUMBAR ENERGY SRL

  Rumænien

  Virksomheden GRUMBAR ENERGY SRL, er en Engrossalg, der opererer inden for Gas og biologiske brændstoffer - til energi branchen. Den opererer også inden for trægranulater, biobrændsel, og Træ, opvarmning, kul, briketter brancherne. Den er baseret i Copaceni, Rumænien.

 5. GOLDEN WOOD LLC

  Ukraine

  Virksomheden GOLDEN WOOD LLC, er en Distributør, der opererer inden for Gas og biologiske brændstoffer - til energi branchen. Den opererer også inden for Brænde, Visable supports the Ukrainian companies, Brænde, og Visable supports the Ukrainian companies brancherne. Den er baseret i Donetsk, Ukraine.

 6. ENERGY BY

  Belarus

  Virksomheden ENERGY BY, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Gas og biologiske brændstoffer - til energi branchen. Den opererer også inden for Tørvebriketter i bulk brancherne. Den er baseret i Molodecno, Belarus.

 7. ECO PRIME GROUP LTD

  Ukraine

  Virksomheden ECO PRIME GROUP LTD, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Gas og biologiske brændstoffer - til energi branchen. Den opererer også inden for Visable supports the Ukrainian companies, og Visable supports the Ukrainian companies brancherne. Den er baseret i Glukhov, Ukraine.

 8. DUBAI

  Ukraine

  Virksomheden DUBAI, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Gas og biologiske brændstoffer - til energi branchen. Den opererer også inden for Visable supports the Ukrainian companies, trægranulater, Biobrændsel, Tørvebriketter i bulk, og Visable supports the Ukrainian companies brancherne. Den er baseret i Rovno, Ukraine.

 9. ALCODIS

  Belgien

  Virksomheden ALCODIS, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Import-eksport - fødevarer og landbrug branchen. Den opererer også inden for Gas og biologiske brændstoffer - til energi, Gas og biologiske brændstoffer - til energi, og Trading af olie brancherne. Den er baseret i Bruxelles, Belgien.

 10. BIONEERS

  Ægypten

  Virksomheden BIONEERS, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Gas og biologiske brændstoffer - til energi branchen. Den opererer også inden for biodiesel, og biobrændsel brancherne. Den er baseret i Damietta, Ægypten.

Anmodning om tilbud

Opret en anmodning og få flere tilbud fra verificerede leverandører.

 • Kun relevante leverandører
 • I overensstemmelse med databeskyttelse
 • 100% gratis