• europages
 • >
 • VIRKSOMHEDER - LEVERANDØRER - UDBYDERE
 • >
 • frysetørret fisk

Resultater for

Frysetørret fisk - Import eksport

 1. GROUP SAGUN

  Tyrkiet

  Virksomheden GROUP SAGUN, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Fisk branchen. Den opererer også inden for Frysetørret fisk, tun, marinerede ansjosfileter, dybfrossen fisk, og Frysetørret fisk brancherne. Den er baseret i Istanbul, Tyrkiet.

 2. LUGRADE - BACALHAU DE COIMBRA, SA

  Portugal

  Virksomheden LUGRADE - BACALHAU DE COIMBRA, SA, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Frysetørret fisk branchen. Den opererer også inden for torsk brancherne. Den er baseret i Coimbra, Portugal.

 3. ÖYKÜM SU ÜRÜNLERI A.Ş

  Tyrkiet

  Virksomheden ÖYKÜM SU ÜRÜNLERI A.Ş, er en Distributør, der opererer inden for Frysetørret fisk branchen. Den opererer også inden for ørred, kontormateriel, og aborrer brancherne. Den er baseret i Izmir, Tyrkiet.

 4. ATLANTIC BOOM FOOD

  Forenede Stater

  Virksomheden ATLANTIC BOOM FOOD, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Frysetørret fisk branchen. Den opererer også inden for cajounødder, og jordnøddemel brancherne. Den er baseret i New York, Forenede Stater.

 5. ICELAND FREEZE DRY

  Island

  Virksomheden ICELAND FREEZE DRY, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Grønsager, tørrede branchen. Den opererer også inden for Frysetørret fisk, Frysetørrede grønsager, Frysetørret fisk, Frysetørrede grønsager, og frysetørrede fødevarer brancherne. Den er baseret i Þorlákshöfn, Island.

Office Building Outline icon
En side til din virksomhed
Kan du se dette? Også dine potentielle kunder Tilmeld dig nu for at blive synlig på europages.
 1. AMZIL SEAFOOD SARL

  Marokko

  Virksomheden AMZIL SEAFOOD SARL, er en Engrossalg, der opererer inden for Frysetørret fisk branchen. Den er baseret i Agadir, Marokko.

 2. ZHOUSHAN PENGLAI AQUATIC PRODUCT

  Kina

  Virksomheden ZHOUSHAN PENGLAI AQUATIC PRODUCT, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Frysetørret fisk branchen. Den er baseret i Zhoushan Zhejiang, Kina.

 3. YAYÇET SU ÜRÜNLERI LTD ŞTI.

  Tyrkiet

  Virksomheden YAYÇET SU ÜRÜNLERI LTD ŞTI., er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Frysetørret fisk branchen. Den opererer også inden for import-eksport af heste brancherne. Den er baseret i Konya, Tyrkiet.

 4. SETRACO NV

  Belgien

  Virksomheden SETRACO NV, er en Engrossalg, der opererer inden for Frysetørret fisk branchen. Den opererer også inden for frosne produkter fra havet, og dybfrossen fisk brancherne. Den er baseret i Gistel, Belgien.

 5. INTERAGROPROD

  Ukraine

  Virksomheden INTERAGROPROD, er en Engrossalg, der opererer inden for Frysetørret fisk branchen. Den er baseret i Kyiv, Ukraine.

 1. RONGCHENG RENHUA AQUATIC CO., LTD.

  Kina

  Virksomheden RONGCHENG RENHUA AQUATIC CO., LTD., er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Frysetørret fisk branchen. Den er baseret i rongcheng, Kina.

 2. FISCHEN LADEN RONDILLA

  Spanien

  Virksomheden FISCHEN LADEN RONDILLA, er en Detailsalg, der opererer inden for Frysetørret fisk branchen. Den opererer også inden for fiskehandlere brancherne. Den er baseret i Valladolid, Spanien.

 1. CETUSSAC -PERU

  Peru

  Virksomheden CETUSSAC -PERU, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Frysetørret fisk branchen. Den opererer også inden for dybfrosne skaldyr, og kæmpekammuslinger brancherne. Den er baseret i Paita, Peru.

 2. BRODOKOMERC NOVA D.O.O.

  Kroatien

  Virksomheden BRODOKOMERC NOVA D.O.O., er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Butikker branchen. Den opererer også inden for Tørret kød, Frysetørret fisk, Tørret kød, og Frysetørret fisk brancherne. Den er baseret i Rijeka, Kroatien.

 3. OCEANS AND SEAS LTD

  Bulgarien

  Virksomheden OCEANS AND SEAS LTD, er en Detailsalg, der opererer inden for Frysetørret fisk branchen. Den er baseret i Sofia, Bulgarien.

 4. KIMBEX, S.R.O.

  Tjekkiet

  Virksomheden KIMBEX, S.R.O., er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Frysetørret fisk branchen. Den opererer også inden for Fisk, frosne og dybfrosne, og Fisk, frosne og dybfrosne brancherne. Den er baseret i Ostrava, Tjekkiet.

 5. EIRANOVA FISHERIES LTD

  Irland

  Virksomheden EIRANOVA FISHERIES LTD, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Frysetørret fisk branchen. Den opererer også inden for Fisk, skaldyr og snegle, konserverede, Røget og saltet fisk, Fisk, skaldyr og snegle, konserverede, og Røget og saltet fisk brancherne. Den er baseret i Bantry, Irland.

 6. TAIZHOU HUATONG AQUATIC CO., LTD

  Kina

  Virksomheden TAIZHOU HUATONG AQUATIC CO., LTD, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Frysetørret fisk branchen. Den er baseret i Taizhou, Kina.

 7. SIRENA COLDSTORES A/S

  Danmark

  Virksomheden SIRENA COLDSTORES A/S, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Fisk, skaldyr og snegle, konserverede branchen. Den opererer også inden for Frysetørret fisk, og Frysetørret fisk brancherne. Den er baseret i Esbjerg, Danmark.

 8. FOODS TRADING SRL

  Italien

  Virksomheden FOODS TRADING SRL, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Fisk, skaldyr og snegle, konserverede branchen. Den opererer også inden for Frysetørret fisk, og Frysetørret fisk brancherne. Den er baseret i Fontanellato (PR), Italien.

 1. TANDIS PERSIAN GOLF

  Iran

  Virksomheden TANDIS PERSIAN GOLF, er en Engrossalg, der opererer inden for Frysetørret fisk branchen. Den opererer også inden for store rejer, og tun brancherne. Den er baseret i Bushehr, Iran.

 2. TECHNO KILL

  Pakistan

  Virksomheden TECHNO KILL, er en Engrossalg, der opererer inden for Frysetørret fisk branchen. Den er baseret i Karachi, Pakistan.

 3. HAFNARFELL HF

  Island

  Virksomheden HAFNARFELL HF, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Fisk, skaldyr og snegle, konserverede branchen. Den opererer også inden for Frysetørret fisk, og Frysetørret fisk brancherne. Den er baseret i Hafnarfirði, Island.

 4. LOFOTKOMPANIET AS

  Norge

  Virksomheden LOFOTKOMPANIET AS, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Røget og saltet fisk branchen. Den opererer også inden for Fisk, skaldyr og snegle, konserverede, Frysetørret fisk, Fisk, skaldyr og snegle, konserverede, og Frysetørret fisk brancherne. Den er baseret i Kristiansund N, Norge.

 5. LOWESTOFT COLD STORE LTD

  Det Forenede Kongerige

  Virksomheden LOWESTOFT COLD STORE LTD, der opererer inden for Fisk, skaldyr og snegle, konserverede branchen. Den opererer også inden for Frysetørret fisk, og Frysetørret fisk brancherne. Den er baseret i Lowestoft, Det Forenede Kongerige.

 6. VICIUNAI BALTIC O U

  Estland

  Virksomheden VICIUNAI BALTIC O U, der opererer inden for Frosne og dybfrosne varer branchen. Den opererer også inden for Frysetørret fisk, Fisk, frosne og dybfrosne, Frysetørret fisk, og Fisk, frosne og dybfrosne brancherne. Den er baseret i Tallinn, Estland.

 7. HANLON PROPERTIES LTD

  Irland

  Virksomheden HANLON PROPERTIES LTD, er en Engrossalg, der opererer inden for Fisk, skaldyr og snegle, konserverede branchen. Den opererer også inden for Frysetørret fisk, og Frysetørret fisk brancherne. Den er baseret i Dublin, Irland.

 8. SANYO CORPORATION

  Japan

  Virksomheden SANYO CORPORATION, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Frysetørret fisk branchen. Den er baseret i Fukukoa, Japan.

 9. ANGE AQUA MARINE INTERNATIONAL

  Sri Lanka

  Virksomheden ANGE AQUA MARINE INTERNATIONAL, er en Engrossalg, der opererer inden for Frysetørret fisk branchen. Den er baseret i ANGODA, Sri Lanka.

 10. DELFI A/S

  Danmark

Anmodning om tilbud

Opret en anmodning og få flere tilbud fra verificerede leverandører.

 • Kun relevante leverandører
 • I overensstemmelse med databeskyttelse
 • 100% gratis