• europages
 • >
 • VIRKSOMHEDER - LEVERANDØRER - UDBYDERE
 • >
 • frysetørret kød

Resultater for

Frysetørret kød - Import eksport

 1. HEALTHY LIFE OÜ (NUTRIEST)

  Estland

  Verified by europages badge

  Virksomheden HEALTHY LIFE OÜ (NUTRIEST), er en Multi-Category, der opererer inden for Fødevaretilskud branchen. Den opererer også inden for Frysetørret kød, Frysetørret kød, orgler, øko kosttilskud, øko-oksekød, og østers brancherne. Den er baseret i Tartu, Estland.

 2. J. BUCKLAND FOOD SUPPLIES

  Det Forenede Kongerige

  Virksomheden J. BUCKLAND FOOD SUPPLIES, er en Engrossalg, der opererer inden for Dyrefoder branchen. Den opererer også inden for fødevarer, Indmad af fjerkræ, flæsk, og frysetørret kød brancherne. Den er baseret i Essex, Det Forenede Kongerige.

 3. SULTANAHMET GRUP ET IMALAT PAZ SAN TIC LTD STI

  Tyrkiet

  Virksomheden SULTANAHMET GRUP ET IMALAT PAZ SAN TIC LTD STI, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Kødprodukter, frosne og dybfrosne branchen. Den opererer også inden for kalvekød, frysetørret kød, kødmel, og hønekød brancherne. Den er baseret i Istanbul, Tyrkiet.

 4. GREISINGER GMBH

  Østrig

  Virksomheden GREISINGER GMBH, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Kød og fjerkræ branchen. Den opererer også inden for Kød, på dåse, Frysetørret kød, Tørret kød, Kød, på dåse, Frysetørret kød, og Tørret kød brancherne. Den er baseret i Münzbach, Østrig.

 5. MESNA INDUSTRIJA BRACA PIVAC D.O.O.

  Kroatien

  Virksomheden MESNA INDUSTRIJA BRACA PIVAC D.O.O., er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Frysetørret kød branchen. Den opererer også inden for Tørret kød, Charcuterivarer og saltede varer, Tørret kød, og Charcuterivarer og saltede varer brancherne. Den er baseret i Vrgorac, Kroatien.

Office Building Outline icon
En side til din virksomhed
Kan du se dette? Også dine potentielle kunder Tilmeld dig nu for at blive synlig på europages.
 1. GAVRILOVIC D.O.O.

  Kroatien

  Virksomheden GAVRILOVIC D.O.O., er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Charcuterivarer og saltede varer branchen. Den opererer også inden for Frysetørret kød, Kød, konserveret, Frysetørret kød, og Kød, konserveret brancherne. Den er baseret i Petrinja, Kroatien.

 2. ICELAND FREEZE DRY

  Island

  Virksomheden ICELAND FREEZE DRY, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Grønsager, frosne og dybfrosne branchen. Den opererer også inden for Frysetørret fisk, Frysetørret kød, Frysetørrede grønsager, Frysetørret fisk, Frysetørret kød, og Frysetørrede grønsager brancherne. Den er baseret i Þorlákshöfn, Island.

 3. BONIMEX

  Belgien

  Virksomheden BONIMEX, der opererer inden for Kød og fjerkræ branchen. Den opererer også inden for Frysetørret kød, Frysetørret kød, og bortskaffelse af bilskrog brancherne. Den er baseret i Laarne, Belgien.

 4. FRIEDRICH POLL GESELLSCHAFT M.B.H.

  Østrig

  Virksomheden FRIEDRICH POLL GESELLSCHAFT M.B.H., er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Frysetørret kød branchen. Den opererer også inden for Kød, på dåse, Svinekød på dåse, Kød, på dåse, og Svinekød på dåse brancherne. Den er baseret i Vorchdorf, Østrig.

 5. G. & W. MOORE & CO., LIMITED

  Det Forenede Kongerige

  Virksomheden G. & W. MOORE & CO., LIMITED, er en Engrossalg, der opererer inden for Kød, konserveret branchen. Den opererer også inden for Frysetørret kød, og Frysetørret kød brancherne. Den er baseret i Ballynahinch, Det Forenede Kongerige.

 1. MEAT WORLD GMBH

  Tyskland

  Virksomheden MEAT WORLD GMBH, er en Engrossalg, der opererer inden for Frysetørret kød branchen. Den opererer også inden for fersk kød engros, og kød brancherne. Den er baseret i Hanau, Tyskland.

 2. CABROL LA SALVETAT

  Frankrig

  Virksomheden CABROL LA SALVETAT, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Kød, konserveret branchen. Den opererer også inden for Frysetørret kød, og Frysetørret kød brancherne. Den er baseret i La Salvetat Sur Agout, Frankrig.

 1. ASHAR IMPEX

  Indien

  Virksomheden ASHAR IMPEX, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Frysetørret kød branchen. Den er baseret i New Delhi, Indien.

 2. LAMBRIANIDES BROS PUBLIC LIMITED

  Kypern

  Virksomheden LAMBRIANIDES BROS PUBLIC LIMITED, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Kødprodukter, frosne og dybfrosne branchen. Den opererer også inden for Frysetørret kød, Charcuterivarer og saltede varer, Frysetørret kød, og Charcuterivarer og saltede varer brancherne. Den er baseret i Larnaca, Kypern.

 3. ALIMENTOS CAROLINA Y CÍA. LTDA

  Chile

  Virksomheden ALIMENTOS CAROLINA Y CÍA. LTDA, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Fødevareindustrien - maskiner og udstyr branchen. Den opererer også inden for frysetørret kød brancherne. Den er baseret i Santiago, Chile.

 4. VIP LIF COMPANY

  Tyrkiet

  Virksomheden VIP LIF COMPANY, er en Engrossalg, der opererer inden for Frysetørret kød branchen. Den er baseret i Osmaniye/merkez, Tyrkiet.

 5. MEKOM JSC

  Bulgarien

  Virksomheden MEKOM JSC, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Kød, konserveret branchen. Den opererer også inden for Frysetørret kød, og Frysetørret kød brancherne. Den er baseret i Silistra, Bulgarien.

 6. WOODHEAD BROTHERS FARMS LTD

  Det Forenede Kongerige

 7. WILHELM LÖW GESELLSCHAFT M.B.H.

  Østrig

 8. KÜLMTARNE OÜ

  Estland

 1. EWALD HOPPERGER FLEISCH

  Østrig

 2. HEPURKER, BULENT

  Det Forenede Kongerige

 3. CHAPUIS SALAISONS DE MORTEAU

  Frankrig

 4. REZEKNES GALAS KOMBINATS

  Latvia

 5. RIZZOLI EMANUELLI SPA

  Italien

  Virksomheden RIZZOLI EMANUELLI SPA, der opererer inden for Kød, konserveret branchen. Den opererer også inden for Frysetørret frugt, Krydderier og ekstrakter, Frysetørret frugt, og Krydderier og ekstrakter brancherne. Den er baseret i Parma (pr), Italien.

 6. PRINCESS

  Ukraine

  Virksomheden PRINCESS, er en Engrossalg, der opererer inden for Svinekød branchen. Den opererer også inden for Frysetørret frugt, frugt og grøntsager, kød engros, fisk engros, og Frysetørret frugt brancherne. Den er baseret i Bucha District, Mykulychi Village, Ukraine.

 7. BRODOKOMERC NOVA D.O.O.

  Kroatien

  Virksomheden BRODOKOMERC NOVA D.O.O., er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Butikker branchen. Den opererer også inden for Tørret kød, Frysetørret fisk, Tørret kød, og Frysetørret fisk brancherne. Den er baseret i Rijeka, Kroatien.

 8. ICAB SPA

  Italien

 9. NUOVA CONSERVE SPA

  Italien

 10. FELICE CONSERVE SRL

  Italien