• europages
 • >
 • VIRKSOMHEDER - LEVERANDØRER - UDBYDERE
 • >
 • frugtkonserves og syltetøjer

Resultater for

Frugtkonserves og syltetøjer - Import eksport

 1. CLEMENT FAUGIER

  Frankrig

  Verified by europages badge

  Clément Faugier i Privas i Ardèche: Fremstilling og salg af kastanjeprodukter siden 1882: Sirupsglaserede kastanjer og kastanjecreme fra Ardèche. Fremstilling og salg af Marpom's, en blanding af kastanjecreme og æblekompot. Et udvalg af økologiske produkter. Clément Faugier tilbyder nu også frugtkompot og frosne grønsager, frossen kastanjepuré i enkeltportioner på 8 eller 15.

 2. FLEVOTRADE WORLDWIDE FOOD TRADER

  Holland

  Verified by europages badge

  FlevoTrade Worldwide Food Trader er eksperten i løg. Vores hovedaktivitet er dyrkning af løg med vores egen sorterings- og pakkecentral. Løgene sorteres med en kapacitet på 75 ton i timen. Højteknologisk udstyr og knowhow sikrer, at løg fra FlevoTrade er anerkendt på verdensplan for deres kvalitet. FlevoTrade tilbyder en bred vifte af 'hyldeklare' produkter under eget mærke. Takket være erfaring inden for import/eksport bliver vores produkter grundigt sorteret og eksporteret til over 70 lande i verden. Vi befinder os i Flevoland, Holland, og tilbyder intern kvalitetsservice samt en omfattende lagerkapacitet. Via vores globale netværk styrer vi logistikken fra A til Z og garanterer dermed en smag af kvalitet.

 3. LA FRANCOMTOISE DE CONFITURERIE - CONFITURES ARTISANALES

  Frankrig

  Verified by europages badge

  Virksomheden LA FRANCOMTOISE DE CONFITURERIE - CONFITURES ARTISANALES, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Frugtkonserves og syltetøjer branchen. Den opererer også inden for syltetøj, og frugtsyltetøj brancherne. Den er baseret i Marnay, Frankrig.

 4. MAISON NIALÉ

  Frankrig

  Verified by europages badge

  Virksomheden MAISON NIALÉ, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Frugtkonserves og syltetøjer branchen. Den opererer også inden for drikkevarer, urtete og kamillete, safter, og syltetøj brancherne. Den er baseret i Gennevilliers, Frankrig.

 5. COMME UN ZEST DE GOURMANDISE

  Frankrig

  Verified by europages badge

  Virksomheden COMME UN ZEST DE GOURMANDISE, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Frugtkonserves og syltetøjer branchen. Den opererer også inden for Catering-service, Forretningsgaver, konserverede fødevarer, cateringservice, Catering-service, og Forretningsgaver brancherne. Den er baseret i Lyon, Frankrig.

Office Building Outline icon
En side til din virksomhed
Kan du se dette? Også dine potentielle kunder Tilmeld dig nu for at blive synlig på europages.
 1. BIOSOLNATURA SRL

  Italien

  Biosol Natura er en virksomhed med speciale i produktion og konservering af økologiske marmelader og syltetøj. Vores råmaterialer udvælges alt efter årstiden. Vi tilføjer ikke konserveringsmidler eller fortykningsmidler og bruger udelukkende naturlig pektin fra frugterne. Vores økologiske produkter er godkendt med mærket IT BIO 006 for landbrugsvarer EU/IKKE EU som kontrolleret producent D09Q.

 2. CONSERVAS RAJOPE

  Spanien

  Vi er et familieejet selskab beskæftiget med dehydrering, forarbejdning og markedsføring af frugt og grøntsager, rosiner, ører fiskeri og rød peber. Derudover fremstiller vi dåsegrøntsager som asparges, dåse, ferskner i sukkerlage og piquillo peberfrugter. Vi tilfører nye smagsoplevelser til vores traditionelle produkter som chorizokød med chili ​, kød med chili, frugtkompot og reine claude marineret i cognac.

 3. VIDECA

  Spanien

  Virksomheden VIDECA har siden 1965 været specialiseret i produktion og salg af et bredt udvalg af frugt på dåse. Den udmærker sig ved sit store og eksklusive produktudvalg samt produkternes kvalitet: Mispel, figner, babypærer, druer uden skind og kerner, Moscatel-druer samt melon- og pærekugler. Citrusfrugt. Røde bær. ananas.

 4. ANTALYA RECELLERI

  Tyrkiet

  Virksomheden ANTALYA RECELLERI, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Frugtkonserves og syltetøjer branchen. Den er baseret i Antalya, Tyrkiet.

 5. SAFRUNAT SL

  Spanien

  Virksomheden SAFRUNAT SL, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Frugtkonserves og syltetøjer branchen. Den er baseret i Campllong, Spanien.

 1. HANDS ON EARTH LDA.

  Portugal

  Virksomheden HANDS ON EARTH LDA., er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Økologiske, fødevarer branchen. Den opererer også inden for Fødevarer - import-eksport, Krydderier og ekstrakter, Frugtkonserves og syltetøjer, Fødevarer - import-eksport, urtete og kamillete, Krydderier og ekstrakter, og Frugtkonserves og syltetøjer brancherne. Den er baseret i São Pedro De Oliveira, Portugal.

 2. ALIMENTOS CARNICOS DE EXTREMADURA ALICEX

  Spanien

  Virksomheden ALIMENTOS CARNICOS DE EXTREMADURA ALICEX, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Olivenolie branchen. Den opererer også inden for Frugtkonserves og syltetøjer, kaffe i doser, Frugtkonserves og syltetøjer, aftapningsmaskiner enkeltdoser, og tomatkoncentrat brancherne. Den er baseret i Jerez De Los Caballeros-Badajoz, Spanien.

 1. SABORES DE ANABEL GASTRONOMIA Y CATERING, S.L.

  Spanien

  Virksomheden SABORES DE ANABEL GASTRONOMIA Y CATERING, S.L., er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Frugtkonserves og syltetøjer branchen. Den opererer også inden for syltetøjer, og ekstra jomfruolie brancherne. Den er baseret i Catarroja, Spanien.

 2. BIOLOKLOCK

  Frankrig

  Virksomheden BIOLOKLOCK, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Tørrede frugter branchen. Den opererer også inden for Frugtkonserves og syltetøjer, økologiske marmelader, syltetøjer, økologiske, Frugtkonserves og syltetøjer, og frugtpasta til pålæg brancherne. Den er baseret i Montpezat D'agenais, Frankrig.

 3. AZ. AGR. SI.GI. S.A.S.

  Italien

  Virksomheden AZ. AGR. SI.GI. S.A.S., er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Frugtkonserves og syltetøjer branchen. Den opererer også inden for økologiske marmelader, håndværksmæssig udførelse, syltetøj, og dessertvin brancherne. Den er baseret i Macerata, Italien.

 4. MINGABIO GMBH & CO. KG

  Tyskland

  Virksomheden MINGABIO GMBH & CO. KG, er en Distributør, der opererer inden for Grøntsager, rodfrugter og knolde branchen. Den opererer også inden for Frugter, Frugt og grønt - import-eksport, Frugtkonserves og syltetøjer, Fødevarer - import-eksport, Frugter, Frugt og grønt - import-eksport, Frugtkonserves og syltetøjer, og Fødevarer - import-eksport brancherne. Den er baseret i München, Tyskland.

 5. DOUCEUR PLAISIR ET GOURMANDISES

  Frankrig

  Virksomheden DOUCEUR PLAISIR ET GOURMANDISES, er en Distributør, der opererer inden for 'gourmet fødevarer branchen. Den opererer også inden for Frugtkonserves og syltetøjer, Kaffe, te, Frugtkonserves og syltetøjer, fine krydderiprodukter, Kaffe, te, og Gaveæsker chokolade brancherne. Den er baseret i Saint Georges Sur Loire, Frankrig.

 6. SUN & FRUITS

  Spanien

  Virksomheden SUN & FRUITS, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Frugtkonserves og syltetøjer branchen. Den opererer også inden for håndværksmæssig produktion, og økologisk frugt brancherne. Den er baseret i Sant Hipòlit De Voltregà, Spanien.

 7. UNISTAR TREJD

  Nordmakedonien

  Virksomheden UNISTAR TREJD, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Frugtkonserves og syltetøjer branchen. Den opererer også inden for frugtkonserves, grønsagspasta til pålæg, og konserverede fødevarer brancherne. Den er baseret i Veles, Nordmakedonien.

 8. GILAN GABALA KONSERV ZAVODU LLC

  Azerbaidjan

  Virksomheden GILAN GABALA KONSERV ZAVODU LLC, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Frugtjuice branchen. Den opererer også inden for Frugtkonserves og syltetøjer, fremstilling af friskpresset frugtjuice af høj kvalitet, kølig drink med granatæble ekstrakt, og Frugtkonserves og syltetøjer brancherne. Den er baseret i Baku, Azerbaidjan.

 1. CESARIN SPA

  Italien

  Virksomheden CESARIN SPA, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Frugtkonserves og syltetøjer branchen. Den opererer også inden for kandiseret frugt, syltetøj, og sultede frugter brancherne. Den er baseret i Montecchia di Crosara, Italien.

 2. REINES DE TOURAINE

  Frankrig

  Virksomheden REINES DE TOURAINE, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Frugtkonserves og syltetøjer branchen. Den er baseret i Rivarennes, Frankrig.

 3. MAGNA APIS S.L

  Spanien

  Virksomheden MAGNA APIS S.L, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Frugtkonserves og syltetøjer branchen. Den er baseret i Los Corrales De Buelna, Spanien.

 4. LES CONFITURES DU CLOCHER

  Frankrig

  Virksomheden LES CONFITURES DU CLOCHER, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Frugtkonserves og syltetøjer branchen. Den er baseret i Ars En Re, Frankrig.

 5. C.O.P.Y.R.

  Frankrig

  Virksomheden C.O.P.Y.R., er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Frugtkonserves og syltetøjer branchen. Den opererer også inden for Krydderurter, frugtsovs, og kandiseret frugt brancherne. Den er baseret i Lorp Sentaraille, Frankrig.

 6. FRESHCUT S.L.

  Spanien

  Virksomheden FRESHCUT S.L., er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Frugtkonserves og syltetøjer branchen. Den er baseret i Vigo, Spanien.

 7. ROUCADIL

  Frankrig

  Virksomheden ROUCADIL, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Frugtkonserves og syltetøjer branchen. Den opererer også inden for Tørrede frugter, og Tørrede frugter brancherne. Den er baseret i Montayral, Frankrig.

 8. AZERPOLTRADE SP. Z O. O.

  Polen

  Virksomheden AZERPOLTRADE SP. Z O. O., er en Distributør, der opererer inden for Kaffe, te branchen. Den opererer også inden for Frugtjuice, Frugtkonserves og syltetøjer, te, tomatkoncentrat, Frugtjuice, og Frugtkonserves og syltetøjer brancherne. Den er baseret i Warszawa, Polen.

 9. BRUNIA

  Italien

  Virksomheden BRUNIA, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Frugtkonserves og syltetøjer branchen. Den er baseret i Paternò, Italien.

 10. KELANI VALLEY CANNERIES LIMITED

  Sri Lanka

  Virksomheden KELANI VALLEY CANNERIES LIMITED, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Frugtkonserves og syltetøjer branchen. Den opererer også inden for juice med tropiske frugter brancherne. Den er baseret i Colombo, Sri Lanka.

Anmodning om tilbud

Opret en anmodning og få flere tilbud fra verificerede leverandører.

 • Kun relevante leverandører
 • I overensstemmelse med databeskyttelse
 • 100% gratis