• Europages
 • >
 • VIRKSOMHEDER - LEVERANDØRER - UDBYDERE
 • >
 • frugtkonserves og syltetøjer

Resultater for

Frugtkonserves og syltetøjer - Import eksport

 1. CLEMENT FAUGIER

  Frankrig

  Verified by Europages badge

  Clément Faugier i Privas i Ardèche: Fremstilling og salg af kastanjeprodukter siden 1882: Sirupsglaserede kastanjer og kastanjecreme fra Ardèche. Fremstilling og salg af Marpom's, en blanding af kastanjecreme og æblekompot. Et udvalg af økologiske produkter. Clément Faugier tilbyder nu også frugtkompot og frosne grønsager, frossen kastanjepuré i enkeltportioner på 8 eller 15.

  Hjemmeside Open In New icon
 2. PERONI HONEY

  Rusland

  Verified by Europages badge

  Peroni – er en russisk familievirksomhed, som fremstiller enestående innovative produkter. Peronis primære produkt er honningesouffle. Det er en nyhed inden for naturlige desserter. 100 % naturlig - kun honning og bær, nødder og frugter, æltet i henhold til den specielle teknik med skånsom koldblanding. Uden konserveringsstoffer, farvestoffer, sukker, genmodificerede materialer, smagsstoffer og andre unaturlige ingredienser - kun honning og tørrede frugter, bær, nødder. Det er ikke kun honning i sin naturlige form, men udsøgt honning med en usædvanlig dessertlignende smagstone, der påskønnes af gourmeter og yndere af haute cuisine. Den enestående konsistens og den brede smagspaletter betyder, at du er solgt fra første mundfuld. Mere end 20 smagsnuancer og mange gavepakker - der er noget for enhver smag! Peroni - til alle med god smag!

  Hjemmeside Open In New icon
 3. BIOSOLNATURA SRL

  Italien

  Biosol Natura er en virksomhed med speciale i produktion og konservering af økologiske marmelader og syltetøj. Vores råmaterialer udvælges alt efter årstiden. Vi tilføjer ikke konserveringsmidler eller fortykningsmidler og bruger udelukkende naturlig pektin fra frugterne. Vores økologiske produkter er godkendt med mærket IT BIO 006 for landbrugsvarer EU/IKKE EU som kontrolleret producent D09Q.

 4. CONSERVAS RAJOPE

  Spanien

  Vi er et familieejet selskab beskæftiget med dehydrering, forarbejdning og markedsføring af frugt og grøntsager, rosiner, ører fiskeri og rød peber. Derudover fremstiller vi dåsegrøntsager som asparges, dåse, ferskner i sukkerlage og piquillo peberfrugter. Vi tilfører nye smagsoplevelser til vores traditionelle produkter som chorizokød med chili ​, kød med chili, frugtkompot og reine claude marineret i cognac.

 5. VIDECA

  Spanien

  Virksomheden VIDECA har siden 1965 været specialiseret i produktion og salg af et bredt udvalg af frugt på dåse. Den udmærker sig ved sit store og eksklusive produktudvalg samt produkternes kvalitet: Mispel, figner, babypærer, druer uden skind og kerner, Moscatel-druer samt melon- og pærekugler. Citrusfrugt. Røde bær. ananas.

Office Building Outline icon
En side til din virksomhed
Kan du se dette? Også dine potentielle kunder Tilmeld dig nu for at blive synlig på Europages.
 1. INDIVIDUAL ENTREPRENEUR MASLOV DENIS VIKTOROVICH

  Rusland

  Iværksætteren (IE) Maslova S.V. fremstillet frugtsyltetøj og marmelade, slik, sauce, saltet karamel og specialslik "Shishka v shubke" under mærket "S okhotki". Produktudvalget er omfattende. Udvalget af marmelade inkluderer fyrretræskogle marmelade, tranebør i fyrretræsirup, hindbær med ingefær osv. Producenten fremstiller udelukkende naturlige fødevarer uden konserveringsmidler, smagsforstærkere, farvestoffer eller GMO. Alle virksomhedens produkter er håndlavede.

 2. HANDS ON EARTH LDA.

  Portugal

 3. ANTALYA RECELLERI

  Tyrkiet

 4. SAFRUNAT SL

  Spanien

 5. COMME UN ZEST DE GOURMANDISE

  Frankrig

 1. SABORES DE ANABEL GASTRONOMIA Y CATERING, S.L.

  Spanien

 2. ALIMENTOS CARNICOS DE EXTREMADURA ALICEX

  Spanien

 3. BIOLOKLOCK

  Frankrig

 4. DOUCEUR PLAISIR ET GOURMANDISES

  Frankrig

 5. BIONERICA LLC

  Ukraine

 6. FRUITIER DES CEVENNES

  Frankrig

 7. LES DOUCEURS DE CATHY

  Frankrig

 8. IP BORODIN ALEXANDR ALEXANDROVICH

  Rusland

 9. GILAN GABALA KONSERV ZAVODU LLC

  Azerbaidjan

 10. SUN & FRUITS

  Spanien

 1. UNISTAR TREJD

  Nordmakedonien

 2. SC CAMARA LUI TOMITA SRL

  Rumænien

 3. LES CONFITURES DU CLOCHER

  Frankrig

 4. C.O.P.Y.R.

  Frankrig

 5. REINES DE TOURAINE

  Frankrig

 6. ORGANIKADAN

  Tyrkiet

 7. FRESHCUT S.L.

  Spanien

 8. PRISCA - JOSE.CADIMA@CASADAPRISCA.COM

  Portugal

 9. LES COMTES DE PROVENCE

  Frankrig

 10. DOGTAT GIDA URETIM SAN. TIC. A.S

  Tyrkiet