• europages
 • >
 • VIRKSOMHEDER - LEVERANDØRER - UDBYDERE
 • >
 • te

Resultater for

Te - Import eksport

 1. ALPI INVESTMENT OOD

  Bulgarien

  Siden 2009 har Alpi Investment været engageret i produktion og handel med førsteklasses naturprodukter. Naturprodukter er grundlaget for vores virksomheds filosofi. Vi arbejder udelukkende med de bedste naturlige ingredienser, og stoler på producenter af råmaterialer, hvis kvalitet har bevist sig at være fremragende i løbet af årene. Vi håber at kunne bidrage til udviklingen af regioner hvor landbruget er essentielt, og opmuntre dem til at producere flere og bedre produkter. Vi kontrollerer vores egne produktionsfaciliteter og ejer flere registrerede mærker, blandt andet Alpi Nature og Idda Herbal. Vores produktion og lager er certificeret med EU organic (BG-BIO-22). Hele produktionsprocessen kontrolleres strengt i overensstemmelse med de højeste kvalitetsstandarder. Siden vores grundlæggelse har vi opbygget en omfattende erfaring inden for udvalg, indkøb, kvalitetskontrol, emballering, B2B og B2C distribution af vores omfattende produkttilbud. Vi tilbyder en fuld privat mærkningsservice. Tøv ikke med at kontakte os for yderligere oplysninger!

 2. PRZEDSIĘBIORSTWO WIELOBRANŻOWE GAMA WALDEMAR NITKA

  Polen

  Przedsiębiorstwo Wielobranżowe "Gama" Waldemar Nitka er en international virksomhed hvis kerneaktivitet er grossistsalg af mærkevarer inden for hurtigt leverende forbrugsvarer (FMCGs). Siden virksomheden blev grundlagt i 2008 har vi konstant haft en konstant vækst, og har opbygget en omfattende klient- og leverandørbase. Vores kunder er førende engrosvirksomheder og detailkæder i Europa, Asien og Nordamerika. Vi tilbyder flere tjenester, inklusive: Transport: Vi har udviklet gode forhold med førende transportvirksomheder, hvormed vi kan tilbyde levering til en god pris. Mærkeløsninger: Vi kan designe, fremstille og påklæbe mærkater med tekst på dit sprog for en lav ekstrapris. Mærkaterne kan variere i farve og størrelse afhængigt af produktet, samt længden af den påkrævede tekst. Lager: Vi har moderne og rummelige lagre med fleksible åbningstider. Med lagerfaciliteter i Litauen, Polen, Letland og Holland kan Przedsiębiorstwo Wielobranżowe "Gama" Waldemar Nitka garantere en optimal kvalitet af vores lagertjenester. Toldservice: Vi kan hjælpe med at håndtere toldprocedurer i forskellige lande, forberede tolddokumenter. Forstørrelse af paller: Ved forespørgsel kan vi også tilbyde større paller. Vi er klar til at hjælpe med alle handelsrelaterede anliggender, og tilpasser vores tjenester i forhold til vores kunder. Spørg os!

 3. TANLA FOOD INDUSTRY AND TRADE LTD.

  Tyrkiet

  Etableret i 2020 i Mersin i Tyrkiet, Tanla GIDA SAN. Ve TIC. LTD. STI. er teproducent af en af de mest efterspurgte te, Energy tea, og vi foretrækker at kalde os selv for den nye generation af sunde teproducenter. Vi fremstiller vores te for at hjælpe med at forbedre immunsystemet hos dem der tilbringer deres dage udenfor, og give vores unge generation en smagfuld og nem adgang til vores fantastiske te. Vores urtete kuber kan indtages forskellige steder, såsom arbejdspladsen, skole, hjem og hvor du kan finde varmt vand! Der er ingen kunstige ingredienser såsom kunstige sødestoffer eller tilsætningsstoffer. Vores tekuber er fremstillet af planter der omhyggeligt er udvalgt fra naturen og naturlige sukkerroer. Vi er velvidende om de skadelige partikler der medfølger i teposer, hvor plastposer skaber nanopartikler som kombineres med plastdrikkevarer. Disse skadelige partikler lagres i kroppen, og skader dermed din krop. Så vi har skabt vores tekuber for at forhindre disse skadelige partikler, og dermed give dig en bedre måde at indtage din yndlingste på, uden at skade din krop. Vi har et stort udvalg af te: energite, hybente, mynte og citronte, melissate, lindente og mere! Tøv ikke med at kontakte os for yderligere oplysninger!

 4. CHAMPEMY

  Frankrig

  CHAMPEMY, der ligger i Frankrig, er en virksomhed i internationalt format, der sælger mad- og delikatessevarer og kvalitetsprodukter til professionelle. Vi har en lagerkapacitet på 2000 m2 samt 500 m2 med kølerum, hvilket garanterer regelmæssige leveringer. CHAMPEMY, der ligger i Franche-Comté og sælger vilde svampe, har slået sig sammen med EKOLFOOD, der er skabt af en kendt køkkenchef og har hovedkontor i Tyrkiet, distributør af mærker såsom ANDROS, ELLE&VIRE og PHILADELPHIA til store hoteller og restauranter, der har tillid til os, heriblandt RITZ, CARLTON, HILTON. Førende på det tyrkiske marked, men også distributør til butikskæder: MIGROS, METRO og CARREFOUR. Monsieur BILEN ejer 8 selskaber, heraf det BRC-certificerede firma Anatolia, og tilbyder friske, tørrede svampe, svampe i pulverform, 100% vilde og naturlige samt 20 forskellige krydderier, olivenolie med trøfler, frossen, friske eller tørret frugt, marmelader, frysetørret frugt, ren og frossen frugtjuice (orange, surkirsebær, citron, granatæble), 60 slags urtete, tørret hvidløg, safran, vanilje fra Madagascar… Produkternes kvalitet kontrolleres af 3 agronomer med en sporbarhed, der er garanteret af fødevarestandarden ISO 22000-FSSC 22000-BRC. Virksomheden er desuden godkendt af ISO 9001. Vores produkter er friske, tørrede, frosne og pakkede og kan være mærket. Indpakningen kan ændres.

 5. AKTÜRK GROUP

  Tyrkiet

  AKTÜRK GROUP startede deres aktiviteter inden for fødevarebranchen tilbage i 1970 i Midyat, Mardin, og har fortsat deres mange års eventyr inden for engrossalg- og detailsalgaktiviteter ved at flytte til Gaziantep i 1992 pga. den strategiske position. Ved at eksportere deres produkter til omkring 40 lande, med en stabil vækst siden deres grundlæggelse, bliver Aktürk Group ved med at udvikle sig takket være energien fra deres unge team, og den kan fremstille svarende til globale krav på deres faciliteter som dækker et områder på 50.000 m2 i Gaziantep. AKTÜRK GROUP har opnået stor kundetilfredshed på alle markeder hvor de findes. Virksomheden tilbyder mærker til mobiltelefoner, tabletter, computere og smart watches inden for den elektroniske sektor; te, instant kaffe, ris og hot peber inden for fødevarebranchen; babyservietter, patientbleer, maxi pad og vådservietter inden for sundhedssektoren. Aktürk Group arbejder på at være førende inden for udvikling og innovationer i branchen, takket være effektive, førsteklasses og miljøvenlige driftssystemer, hvormed deres produktionsfaciliteter har den højeste kapacitet og teknologi for branchen. Tøv ikke med at kontakte os for at få yderligere information!

Office Building Outline icon
En side til din virksomhed
Kan du se dette? Også dine potentielle kunder Tilmeld dig nu for at blive synlig på europages.
 1. ALLERFEINSTES TEESORTIMENT - GRÄFENHOF TEE GMBH - GROSSHANDEL

  Tyskland

  Vi, firmaet Gräfenhof Tee, er en ung, motiveret og meget innovativ virksomhed, der skiller sig ud fra andre producenter. Vi er beliggende syd for Elben, direkte i hansabyen Buxtehude, og vi producerer kompromisløse enestående tekollektioner til opstarter, tebutikker, delikatessebutikker og andre salgssteder i hele Europa. Vores vision er, at give teen sit billede tilbage, af den naturlige drink. Vores te indeholder kun naturlige ingredienser. I vores tefabrik behandles alle blandinger omhyggeligt manuelt, og før levering kontrolleres de en ekstra gang. Det er kun på den måde, at vi kan garantere vores kunder den bedste tekvalitet. Det er kun de allerbedste ingredienser der kan garantere den fulde nydelse af din te. Vi satser på førsteklasses ingredienser, der omhyggeligt er forarbejder, og ikke er tilsat kandiseret sukker. Det samme gælder for vores aroma.

 2. MICHAEL GUTSCHKE ROHSTOFFHANDEL E.K.

  Tyskland

  Hjertelig velkomme i råstoffernes verden! Virksomheden Michael Gutschke Rohstoffhandel er specialiseret i direkte import og salg af førsteklasses naturråstoffer og halvfabrikata fra de enkelte oprindelseslande. Vi rådgiver vores kunder personligt og pålideligt. I overensstemmelse med min særlige produkt- og markedsviden samt mangeårige erfaring tilbyder vi et bredt sortiment af naturlige råstoffer til anvendelser inden for aroma-, kosmetik-, tobak-, slik- og levnedsmiddelindustrien eller til tekniske anvendelser. Vi leverer råstoffer til aromatisering, binding, indtykning, separering, stabilisering, farvning eller forsegling. Produkterne lagres og kontrolleres i Hamburg. Gennem det tætte samarbejde over flere år har vi opbygget et særdeles godt forhold til vores partnere over hele verden og et fremragende netværk. Takket være vores lille administrationsapparat kan vi handle hurtigt og fleksibelt.

 3. BUXTRADE GMBH

  Tyskland

  Buxtrade GmbH blev i sommeren 2014 grundlagt af to unge mænd, som ud over deres daglige arbejde også ville opbygge en sidebeskæftigelse. I foråret 2017 flyttede vi til vores nye lokaler, hvor vi har ca. 1.500 m2 til vores rådighed. Uanset om det gælder bedre resultater inden for en sportsgren eller dit generelle velvære eller helbred, så sælger Buxtrade GmbH en bred portefølje af førsteklasses produkter af meget høj kvalitet. Takket være vores sydlige placering foran Hamborgs porte er transportvejene fra Hamborgs havn til vores firma ultrakorte. I vores brede produktsortiment inden for områderne sukkererstatning | superfoods | fødevaretilsætningsstoffer | kosttilskud | krydderier | aromaer og nødder kan vi tilbyde produkter til ethvert behov, lige fra den private husholdning og til fødevareforarbejdning, fra 100 g og op til grossistmængder på paller.

 4. KHLA SAS L'ÉPICERIE DU MÉKONG

  Frankrig

  KHLA er en fransk-cambodjansk familievirksomhed med speciale i økologiske luksus-krydderier fra Asien. Vi tilbyder et udvalg af peber og havsalt fra Kampot, peber fra Sichuan, salt fra Himalaya, aromatisk ris fra Cambodja samt en række andre unikke produkter fra Mekong-deltaet. Vi har udviklet et nært samarbejde med alle vores producenter, hvilket giver vores økologiske krydderier, te og ris en unik karakter: Muskatnød, kryddernelliker, stjerneanis, ingefær, kanel fra Ceylon, sort karry etc. Vores enestående produkter er et resultat af bøndernes tålmodige og grundige arbejde, en gavmild natur og klima og et fransk knowhow. EN MILJØANSVARLIG VIRKSOMHED - Vores økologiske krydderier fra Asien og vores te, der forhandles under mærket Thé d’Asie, kommer fra et økologisk langbrug, hvilket sikrer en miljøvenlig produktion uden brug af gødning og pesticider. - Vores førende produkt, peber fra Kampot, omtaltes ofte som «det bedste peber i verden». En sjælden udmærkelse for et krydderi, dette peber er BGB-mærket, hvilket garanterer en sporbarhed, en kvalitet og økologiske produktion. - Vi forpligter os til at anvende strenge etiske fair trade-kriterier. Vores te smages til med vores krydderier efter vores egne opskrifter eller fås uden tilsat smag. Sort, grøn og hvid te eller oolong. Se vores katalog over eksotiske krydderier, te og ris fra Mekong eller kontakt os!

 5. TWENTY FOUR TEASHOP KFT.

  Ungarn

  Tartarisk boghvede (soba cha) er en meget populær drik i det østlige Asien, Rusland og Ukraine. Det er endnu ikke velkendt i Europa, men du kan finde det på Amazon og i visse asiatiske butikker, men der er ingen internationale mærker, så vores mål er at blive det første globale anerkendte mærke af tartarisk boghvede te. Tartarisk boghvede te har mange sundhedsfordele kombineret med en unik ristet smag og aroma. Det er fremstillet af vilde boghvedekerner fra bjergene, og kommer til os som granulater, som derefter ristes med en særlig moderne teknologi. Den er fuld af vitaminer, magnesium, zink og antioxidanter. Den er uden koffein, gluten, sukker og sødemidler. Den har en afgiftende og mild appetitnedsættende effekt, det stimulerer stofskiftet, forbedrer hukommelsen over længere tid og styrker immunsystemet. Vi har 50 indenlandske forhandlere i Ungarn, hvoraf den største er Kifli, som er en af de bedste indkøbsbutikker i Ungarn. Vi har også nogle få internationale distributionspartnere i EU og UK, og vi sælger på Amazon og nogle få andre platforme! I vores hjemland fremstiller vi vores te på vores emballagefabrik som er certificeret med den højeste standard (IFS). Vi har på nuværende tidspunkt 5 smagsvarianter i 2 størrelser: 100 g og XXL (0, 5 kg) pakker: Naturlig, kokos, banan, jordbær og ingefær/æble. Hver af disse af særdeles populære med deres egen fanbase, hvor jordbær og naturlig er bedstsælgerne. De flest af vores te har en holdbarhedsdato på 1, 5-2 år.

 1. H. SCHOPPE & SCHULTZ GMBH & CO. KG

  Tyskland

  Vi er en af de største europæiske producenter af instantdrikke og understøtter vores partnere med vores ekspertviden inden for områderne Vending, HoReCa, LEH og industri, ved udvidelse af deres mærkeportefølje og udvikling af nye markeder. Vi ledsager hver kunde helt individuelt og tilbyder enhver ønsket Supply Chain-løsning, fra den forudgående planlægning til udlevering af det specificerede ønskeprodukt. Vores kernekompetence ligger i udvikling og produktion af kakao, chokoladedrikke, topping, pulverkaffefløde og enhver type pulverdrikke til anvendelser som f.eks. automater og kapsler eller manuel tilberedning. Som fleksibel mellemstor virksomhed arbejder vi omsætningsstærkt, pålideligt og professionelt. Naturligvis følger vi alle vigtige europæiske standarder som f.eks. ISO, IFS og BRC, vi mestrer krævende kundeaudits og tilbyder økologiske, Fair Trade- eller UTZ-produkter, for at vores kunder skal have succes.

 2. KLOTH & KÖHNKEN TEEHANDEL GMBH

  Tyskland

  Interessen for te og et venskabeligt og fair samarbejde med forretningspartnere gennem mange år fik de to ejere, Mathias Kloth og Axel Köhnken, til at etablere denne virksomhed i 1992. Firmaets filosofi er stadig baseret på disse kerneværdier, som vi arbejder efter, og som sandsynligvis er årsagen til virksomhedens store succes i dag. Mathias Kloth begyndte sin karriere i Hamborg i 1969 og kom til Bremen i 1982. Axel Köhnken begyndte i te-branchen i 1981. Vi tilbyder: Konkurrencedygtige priser på grund af vores store handelsvolumen, specialtilpassede te-løsninger (traditionel + aromatiseret) for kunder og markeder, partnerskabsbaseret rådgivning med høj og mangeårig faglig kompetence inden for te, alle vigtige sorter, bladgrader og kvaliteter forefindes på vores omfattende lager i Bremen, kontraktbaseret levering året rundt, levering på bestilling "just in time".

 1. MYSTERYTEA®

  Frankrig

 2. FRESKOO GMBH

  Tyskland

 3. ABTSWINDER NATURHEILMITTEL GMBH & CO. KG

  Tyskland

 4. HEALIX CBD OG (CBD NATURALS & CLONES)

  Østrig

 5. BRUTSCHER SÜDAPHARM HANDELSGESELLSCHAFT MBH

  Tyskland

 6. MATCHA MAGIC BY GREENCO GMBH

  Tyskland

 7. TRANSNATIONAL MEDICINE

  Tyskland

 8. H. C. BUHLE WARENHANDELS GMBH

  Tyskland

 1. AMTEC TRADING GMBH

  Østrig

 2. TEA'MAGINE

  Frankrig

 3. HERMANN EHLERS OBSTVERSAND, INHABER RALF EHLERS E.K

  Tyskland

 4. SAMOVA GMBH & CO. KG

  Tyskland

 5. GREEN SELECTION AKTIENGESELLSCHAFT

  Frankrig

 6. CIDS FRANCE

  Frankrig

  CIDS FRANCE tilbyder et bredt udvalg af CBD-produkter til en kundekreds af professionnelle (grossister, forhandlere...), der ønsker at sælge de seneste tendenser på markedet. Vores produkter har et højt indhold af cannabinoider: CBD blomster, pollen og cannabisolier CBD, olier CBD, hamp og fuld spektrum MCT, E-væsker, fuld spektrum CBD…Alle vores produkter ledsages af nyere analyser angående indhold af cannabinoider fra planter og vegetabilske produkter. Vi har et stort udvalg af CBD produkter, der er 100% naturlige, til professionelle. Vi leverer i Frankrig, men også i resten af verden. Vores CBD olier fremstilles på basis af vegetabilsk olie, oftest olivenolie eller hampolie, for at give kunden, ud over effekterne af CBD, de mest gavnlige virkninger på organismen. Alle vores CBD blomster er uden sulfater, pesticider eller svampedræbende midler. De er fuldstændig naturlige og økologiske. Vores CBD olier, såvel som vores E-væsker og CBD blomster, er uden THC og indeholder kun CBD af høj kvalitet fra hampfrø. Vi forpligter os til at lytte samt at yde en professionel service og en høj reaktivitet.

 7. AMALFEA LIMITED

  Det Forenede Kongerige

  Vi er forpligtet til at skabe en unik te, og leverer kun de bedste blandinger til vores kunder i mere end 25 lande. Vi er forpligtet til kun at fremstille 100 % naturlige og økologiske produkter. Virksomheden indkøber disse aromaer og urter fra forskellige lande verden over, og er en af de få teeksportører på Sri Lanka, der har en kold lagring specifikt for urter. Ved hjælp af vores tespecialiser leder vi kontinuerligt efter de bedste teurter over hele verden. På fremstillingssiden driver virksomheden en produktionsfabrik på 90.000 kvadratfod med en moderne infrastruktur, maskiner til indpakning af te, og højtuddannet personale. Årligt fremstiller fabrikken 3.500 tons te i den værditilføjede form under strenge fødevaresikkerhedsstyringssystemer og retningslinjer. Fabrikken er ISO 22002/FSSC 22000 og HACCP certificeret og overholder GFSI. Med en produktionsmængde på 2, 75 millioner teposer pr. dag, er Hyleys Tea på nuværende tidspunkt den 4. største eksportør af teposer fra Sri Lanka.

 8. BIO FOR HEALTH SWITZERLAND

  Schweiz

  I tusinder af år er planter og urter, der er naturligt dyrkede og rige på næringsstoffer og medicinske egenskaber, blevet brugt i gamle kulturer til at forebygge og behandle forskellige sygdomme, og dermed hjælpe mennesker til at leve et sundt og aktivt liv. Bio For Health er en virksomhed grundlagt i Tyskland for økologiske produkter, der har til formål at bringe næringsrige gamle urter og planter til den moderne befolkning. Gennem samarbejdet med landmænd i Indien og Sri Lanka, samt vores egen produktion, kan vi garantere vores kvalitetsstandarder og sigte mod at bringe gennemsigtighed og en høj grad af forudsigelighed ind i alle processer. Det er beviset på vores integritet og ansvarlighed for den holistiske kvalitetssikring af alle vores produkter. Vi er stolte af at passe på både vores kunder og vores leverandører, nemlig de økologiske landmænd

 9. LINKING WELLNESS

  Frankrig

  Linking Wellness er en gruppe leverandører og eksperter i kosmetik, der i over 20 år har arbejdet inden for skønhed, velvære og helbred. Vi tilbyder en vifte af skønhedsprodukter, fast kosmetik, naturlig og økologisk te og urtete, frugter og fransk kunsthåndværk. Alle vores produkter er fremstillet af planter, grønsager, frugt og naturlige olier. Vi befinder os i hjertet af Suisse Normande og samarbejder med producenter i Bretagne og Normandiet, så vi via korte kæder kan sikre den bedste oplagring og transport. Vores plejende cremer, brusebadspræparater samt te og urtete fremstilles med naturlige og økologiske ingredienser for et godt helbred både udvendigt og indvendigt. Vi udvælger med omhu franske mærker såsom Marilou, Centifolia, Earth Sense og Linking Wellness for at give kunden en række helbreds- og skønhedseliksirer. Blandt vores udvalg finder man naturlige plejende cremer med forstærket virkning. De unikke cremer indeholder blandt andet kaktusfigen, aloe vera og vegetabilske olier. Te har en rituel karakter over hele verden. Af den grund har vi udviklet et stort udvalg af grøn te, sort og hvid te og har skabt blandinger, der ophøjer den gavnlige virkning, aromaer og dufte. Besøg vores online butik og se vores udvalg af te, der kan nydes på alle tidspunkter af dagen.

 10. ORODORIENTHE SRLS

  Italien

  Orodorienthe importerer te, kaffe, krydderier og tilbehør fra hele verden. Alle typer te, aromatiseret kaffe, koffeinfri kaffe, og den nye ikke-kaffe. Vi har 180 forskellige krydderier og krydderiblandinger klar, 11 typer karry til kød, fisk og frugt, salt, peber, chili og peberfrugter af alle slags. Vores ydelser henvender sig til madbutikker, naturlægemiddelbutikker, delikatesseforretninger, butikker med ikke-medicinske produkter, slagterforretninger, restauranter, barer og hoteller. Kontakt os gerne med alle forespørgsler!

Filtre

Resultater for

Te - Import eksport

Antal resultater

3.967 virksomheder