• europages
 • >
 • VIRKSOMHEDER - LEVERANDØRER - UDBYDERE
 • >
 • te

Resultater for

Te - Import eksport

 1. ALPI INVESTMENT OOD

  Bulgarien

  Verified by europages badge

  Siden 2009 har Alpi Investment været engageret i produktion og handel med førsteklasses naturprodukter. Naturprodukter er grundlaget for vores virksomheds filosofi. Vi arbejder udelukkende med de bedste naturlige ingredienser, og stoler på producenter af råmaterialer, hvis kvalitet har bevist sig at være fremragende i løbet af årene. Vi håber at kunne bidrage til udviklingen af regioner hvor landbruget er essentielt, og opmuntre dem til at producere flere og bedre produkter. Vi kontrollerer vores egne produktionsfaciliteter og ejer flere registrerede mærker, blandt andet Alpi Nature og Idda Herbal. Vores produktion og lager er certificeret med EU organic (BG-BIO-22). Hele produktionsprocessen kontrolleres strengt i overensstemmelse med de højeste kvalitetsstandarder. Siden vores grundlæggelse har vi opbygget en omfattende erfaring inden for udvalg, indkøb, kvalitetskontrol, emballering, B2B og B2C distribution af vores omfattende produkttilbud. Vi tilbyder en fuld privat mærkningsservice. Tøv ikke med at kontakte os for yderligere oplysninger!

 2. SYNCHRO PAWEŁ KOTECKI

  Polen

  Verified by europages badge

  SYNCHRO Organic Food Poland specialiserer sig inden for nødder, tørret frugt, krydderier og urter, og vi har med stor succes etableret os selv som en troværdig partner på det polske marked i mere end 25 år. Vores omfattende erfaring ligger inden for indkøb af de bedste nødder, tørret frugt, krydderier og urter fra hele verden. Vores alsidige sortiment inkluderer eksotisk tørret frugt, nødder og kerner skræddersyet til oliepresning, såsom sesam, toårig natlys, chia og græskarkerner. Nødder: hasselnødder, mandler, pistacienødder, cashewnødder, macadamianødder og blandinger. Vi er din eksklusive kilde for et unikt udvalg af rosiner, mango, dadler, tørrede blommer, abrikoser og sukkertørret slik. Et udvalg af krydderier som: merian, peber, allspice, muskatnød og mere. Udforsk særlige krydderier såsom tej patta, Madagascar aframon, karryblade og zaatar. Øg din kulinariske oplevelse med vores alsidige krydderiblandinger. Te og botaniske vidundere: vores te og urter fra Indien omfatter sort, grøn og hvid te. Fordyb dig selv i den fortryllende essens af Brahmi, Amla, Ashwagandha og mere. Vi omfavner vores hjemland Polen: gryn, hirsegryn, natlyskerner, hørfrø, græskarkerner, italienske (græske) nødder og tørrede gulerødder, persille, hørfrø, grønne bønner og andre bønner. Med certificeret excellence og dedikation til kvalitet, leverer vi enestående biologiske tilbud som er skræddersyet til at tilfredsstille dine behov.

 3. PRZEDSIĘBIORSTWO WIELOBRANŻOWE GAMA WALDEMAR NITKA

  Polen

  Verified by europages badge

  Przedsiębiorstwo Wielobranżowe "Gama" Waldemar Nitka er en international virksomhed hvis kerneaktivitet er grossistsalg af mærkevarer inden for hurtigt leverende forbrugsvarer (FMCGs). Siden virksomheden blev grundlagt i 2008 har vi konstant haft en konstant vækst, og har opbygget en omfattende klient- og leverandørbase. Vores kunder er førende engrosvirksomheder og detailkæder i Europa, Asien og Nordamerika. Vi tilbyder flere tjenester, inklusive: Transport: Vi har udviklet gode forhold med førende transportvirksomheder, hvormed vi kan tilbyde levering til en god pris. Mærkeløsninger: Vi kan designe, fremstille og påklæbe mærkater med tekst på dit sprog for en lav ekstrapris. Mærkaterne kan variere i farve og størrelse afhængigt af produktet, samt længden af den påkrævede tekst. Lager: Vi har moderne og rummelige lagre med fleksible åbningstider. Med lagerfaciliteter i Litauen, Polen, Letland og Holland kan Przedsiębiorstwo Wielobranżowe "Gama" Waldemar Nitka garantere en optimal kvalitet af vores lagertjenester. Toldservice: Vi kan hjælpe med at håndtere toldprocedurer i forskellige lande, forberede tolddokumenter. Forstørrelse af paller: Ved forespørgsel kan vi også tilbyde større paller. Vi er klar til at hjælpe med alle handelsrelaterede anliggender, og tilpasser vores tjenester i forhold til vores kunder. Spørg os!

 4. TANLA FOOD INDUSTRY AND TRADE LTD.

  Tyrkiet

  Verified by europages badge

  Etableret i 2020 i Mersin i Tyrkiet, Tanla GIDA SAN. Ve TIC. LTD. STI. er teproducent af en af de mest efterspurgte te, Energy tea, og vi foretrækker at kalde os selv for den nye generation af sunde teproducenter. Vi fremstiller vores te for at hjælpe med at forbedre immunsystemet hos dem der tilbringer deres dage udenfor, og give vores unge generation en smagfuld og nem adgang til vores fantastiske te. Vores urtete kuber kan indtages forskellige steder, såsom arbejdspladsen, skole, hjem og hvor du kan finde varmt vand! Der er ingen kunstige ingredienser såsom kunstige sødestoffer eller tilsætningsstoffer. Vores tekuber er fremstillet af planter der omhyggeligt er udvalgt fra naturen og naturlige sukkerroer. Vi er velvidende om de skadelige partikler der medfølger i teposer, hvor plastposer skaber nanopartikler som kombineres med plastdrikkevarer. Disse skadelige partikler lagres i kroppen, og skader dermed din krop. Så vi har skabt vores tekuber for at forhindre disse skadelige partikler, og dermed give dig en bedre måde at indtage din yndlingste på, uden at skade din krop. Vi har et stort udvalg af te: energite, hybente, mynte og citronte, melissate, lindente og mere! Tøv ikke med at kontakte os for yderligere oplysninger!

 5. CHAMPEMY

  Frankrig

  Verified by europages badge

  CHAMPEMY, der ligger i Frankrig, er en virksomhed i internationalt format, der sælger mad- og delikatessevarer og kvalitetsprodukter til professionelle. Vi har en lagerkapacitet på 2000 m2 samt 500 m2 med kølerum, hvilket garanterer regelmæssige leveringer. CHAMPEMY, der ligger i Franche-Comté og sælger vilde svampe, har slået sig sammen med EKOLFOOD, der er skabt af en kendt køkkenchef og har hovedkontor i Tyrkiet, distributør af mærker såsom ANDROS, ELLE&VIRE og PHILADELPHIA til store hoteller og restauranter, der har tillid til os, heriblandt RITZ, CARLTON, HILTON. Førende på det tyrkiske marked, men også distributør til butikskæder: MIGROS, METRO og CARREFOUR. Monsieur BILEN ejer 8 selskaber, heraf det BRC-certificerede firma Anatolia, og tilbyder friske, tørrede svampe, svampe i pulverform, 100% vilde og naturlige samt 20 forskellige krydderier, olivenolie med trøfler, frossen, friske eller tørret frugt, marmelader, frysetørret frugt, ren og frossen frugtjuice (orange, surkirsebær, citron, granatæble), 60 slags urtete, tørret hvidløg, safran, vanilje fra Madagascar… Produkternes kvalitet kontrolleres af 3 agronomer med en sporbarhed, der er garanteret af fødevarestandarden ISO 22000-FSSC 22000-BRC. Virksomheden er desuden godkendt af ISO 9001. Vores produkter er friske, tørrede, frosne og pakkede og kan være mærket. Indpakningen kan ændres.

Office Building Outline icon
En side til din virksomhed
Kan du se dette? Også dine potentielle kunder Tilmeld dig nu for at blive synlig på europages.
 1. AKTÜRK GROUP

  Tyrkiet

  Verified by europages badge

  AKTÜRK GROUP startede deres aktiviteter inden for fødevarebranchen tilbage i 1970 i Midyat, Mardin, og har fortsat deres mange års eventyr inden for engrossalg- og detailsalgaktiviteter ved at flytte til Gaziantep i 1992 pga. den strategiske position. Ved at eksportere deres produkter til omkring 40 lande, med en stabil vækst siden deres grundlæggelse, bliver Aktürk Group ved med at udvikle sig takket være energien fra deres unge team, og den kan fremstille svarende til globale krav på deres faciliteter som dækker et områder på 50.000 m2 i Gaziantep. AKTÜRK GROUP har opnået stor kundetilfredshed på alle markeder hvor de findes. Virksomheden tilbyder mærker til mobiltelefoner, tabletter, computere og smart watches inden for den elektroniske sektor; te, instant kaffe, ris og hot peber inden for fødevarebranchen; babyservietter, patientbleer, maxi pad og vådservietter inden for sundhedssektoren. Aktürk Group arbejder på at være førende inden for udvikling og innovationer i branchen, takket være effektive, førsteklasses og miljøvenlige driftssystemer, hvormed deres produktionsfaciliteter har den højeste kapacitet og teknologi for branchen. Tøv ikke med at kontakte os for at få yderligere information!

 2. H. SCHOPPE & SCHULTZ GMBH & CO. KG

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Vi er en af de største europæiske producenter af instantdrikke og understøtter vores partnere med vores ekspertviden inden for områderne Vending, HoReCa, LEH og industri, ved udvidelse af deres mærkeportefølje og udvikling af nye markeder. Vi ledsager hver kunde helt individuelt og tilbyder enhver ønsket Supply Chain-løsning, fra den forudgående planlægning til udlevering af det specificerede ønskeprodukt. Vores kernekompetence ligger i udvikling og produktion af kakao, chokoladedrikke, topping, pulverkaffefløde og enhver type pulverdrikke til anvendelser som f.eks. automater og kapsler eller manuel tilberedning. Som fleksibel mellemstor virksomhed arbejder vi omsætningsstærkt, pålideligt og professionelt. Naturligvis følger vi alle vigtige europæiske standarder som f.eks. ISO, IFS og BRC, vi mestrer krævende kundeaudits og tilbyder økologiske, Fair Trade- eller UTZ-produkter, for at vores kunder skal have succes.

 3. MICHAEL GUTSCHKE ROHSTOFFHANDEL E.K.

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Hjertelig velkomme i råstoffernes verden! Virksomheden Michael Gutschke Rohstoffhandel er specialiseret i direkte import og salg af førsteklasses naturråstoffer og halvfabrikata fra de enkelte oprindelseslande. Vi rådgiver vores kunder personligt og pålideligt. I overensstemmelse med min særlige produkt- og markedsviden samt mangeårige erfaring tilbyder vi et bredt sortiment af naturlige råstoffer til anvendelser inden for aroma-, kosmetik-, tobak-, slik- og levnedsmiddelindustrien eller til tekniske anvendelser. Vi leverer råstoffer til aromatisering, binding, indtykning, separering, stabilisering, farvning eller forsegling. Produkterne lagres og kontrolleres i Hamburg. Gennem det tætte samarbejde over flere år har vi opbygget et særdeles godt forhold til vores partnere over hele verden og et fremragende netværk. Takket være vores lille administrationsapparat kan vi handle hurtigt og fleksibelt.

 4. BUXTRADE GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Buxtrade GmbH blev i sommeren 2014 grundlagt af to unge mænd, som ud over deres daglige arbejde også ville opbygge en sidebeskæftigelse. I foråret 2017 flyttede vi til vores nye lokaler, hvor vi har ca. 1.500 m2 til vores rådighed. Uanset om det gælder bedre resultater inden for en sportsgren eller dit generelle velvære eller helbred, så sælger Buxtrade GmbH en bred portefølje af førsteklasses produkter af meget høj kvalitet. Takket være vores sydlige placering foran Hamborgs porte er transportvejene fra Hamborgs havn til vores firma ultrakorte. I vores brede produktsortiment inden for områderne sukkererstatning | superfoods | fødevaretilsætningsstoffer | kosttilskud | krydderier | aromaer og nødder kan vi tilbyde produkter til ethvert behov, lige fra den private husholdning og til fødevareforarbejdning, fra 100 g og op til grossistmængder på paller.

 5. ALLERFEINSTES TEESORTIMENT - GRÄFENHOF TEE GMBH - GROSSHANDEL

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Vi, firmaet Gräfenhof Tee, er en ung, motiveret og meget innovativ virksomhed, der skiller sig ud fra andre producenter. Vi er beliggende syd for Elben, direkte i hansabyen Buxtehude, og vi producerer kompromisløse enestående tekollektioner til opstarter, tebutikker, delikatessebutikker og andre salgssteder i hele Europa. Vores vision er, at give teen sit billede tilbage, af den naturlige drink. Vores te indeholder kun naturlige ingredienser. I vores tefabrik behandles alle blandinger omhyggeligt manuelt, og før levering kontrolleres de en ekstra gang. Det er kun på den måde, at vi kan garantere vores kunder den bedste tekvalitet. Det er kun de allerbedste ingredienser der kan garantere den fulde nydelse af din te. Vi satser på førsteklasses ingredienser, der omhyggeligt er forarbejder, og ikke er tilsat kandiseret sukker. Det samme gælder for vores aroma.

 1. VR TRADING INC

  Portugal

  Verified by europages badge

  VR Trading er en international leverandør og eksportør af enestående drikkevarer og fødevarer. Med en passion for unikke smage og en forpligtelse til kvalitet, tilbyder vi et alsidigt udvalg af produkter som vil imponere de mest kræsne personer. Vores produktsortiment omfatter et bredt udvalg af drikkevarer, inklusive sodavand, champagne, øl og cider, te og kaffe osv. Inden for fødevarer leverer vi et udvalg af lækre muligheder såsom slik, chokolade, tyggegummi, småkager, halal-produkter og mere. Hvad der adskiller os fra andre, er vores enestående dedikation til kvalitetssikring. Vi overholde strenge standarder i forbindelse med vores indkøbs-, produktions- og emballageprocesser, hvilket garanterer, at vores produkter imødeser og overstiger de internationale kvalitets- og sikkerhedsbestemmelser. Ved at anerkende de globale krav for enestående fødevarer og drikkevarer, har vi placeret os selv som en pålidelig partner i eksportbranchen. Vores omfattende netværk giver os mulighed for at nå ud på markeder over hele verden, og vores omfattende markedsforskning holder os opdateret om kommende trends. Vi arbejder på altid at være vidende om kundernes præferencer, så vi kan tilbyde de bedste produkter.

 2. PASCAL HAMOUR

  Frankrig

  Verified by europages badge

  Pascal HAMOUR har siden 1996 udvalgt økologisk te af den absolut højeste kvalitet over hele verden for at give kunden den bedste te-oplevelse. Vores produkter henvender sig udelukkende til luksushoteller og gastronomiske restauranter. Pascal HAMOUR har i mange år været en reference inden for økologisk te og infusioner. Vi tilbyder et komplet udvalg af økologisk te og infustioner: - sort te, - grøn te, - unik te, - infusioner, - særlige infusioner, - infusioner til børn, - rooibos fra Sydafrika. Ingredienserne i vores te og infusioner kommer udelukkende fra økologisk landbrug godkendt med ECOCERT. Produkterne udvælges med omhu for at skabe de reneste eliksirer. Kvaliteten af produkterne er et resultat af de mest enestående opskrifter fra Pascal HAMOUR.

 1. FISCHER FERMENTGETRÄNKE GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Fischer Fermentgetränke GmbH - "Fischer Fermentgetränke GmbH" blev grundlagt i 2013. Vores familietradition at fermentere urter- og teblandinger findes dog siden 1898. Vi anses derfor for at være en af de ældste kombucha-fabrikker i verden. Det gør vores produkter enestående på markedet. Gennem vores tradition bestræber vi os på at bruge ingredienser af den bedste kvalitet fra økologisk kontrolleret landbrug (Ecocert certificering DE-ÖKO-005). Med vores årtier lange erfaring og den samlede viden fra fire generationer udvikler jævnligt nye produkter: til os og vores forretningspartnere. Vores kombucha-produktion har i den forbindelse ikke ændret sig siden 1898. Familien Fischers grundlæggende overbevisning består i at bruge ingredienser af høj kvalitet i en naturlig produktions- og aftapningsproces. I vores traditionelle håndværksmæssige produktion af kombucha-svampen fermenteres vores urter og terecepturer mod vores egne kulturer. Sukkeret, der er nødvendigt til dette, forbruges i denne forbindelse helt (<0, 5 g/L). Vi giver desuden helt bevidst afkald på pasteurisering, varmebehandling og filtrering. Således forbliver vores egne kulturer også aktive efter aftapningen og udvikler selv kulsyren på flasken på en naturlig måde.

 2. HK TRADING GMBH

  Østrig

  Verified by europages badge

  Med mere end ti års erfaring i levering af kvalitetsprodukter til et kæmpestort marked i Europa og Storbritannien har vi siden 2006, hvor vi startede, og i 2010, da mærket blev konsolideret, kun haft et mål for øje: At være den største udbyder af sunde nødder, drikkevarer, bælgfrugter, krydderier og meget mere, som er i overensstemmelse med internationale standarder. For os er det ikke kun salg. Opbygningen og opretholdelsen af gode forhold til vores kunder er en vigtig del af vores eksistens. Vi går ind for at forbedre strukturen for frugttransport fra kilden til køberen. Det gør vi med forbedrede løsninger til marketing, forsyning og risikostyring. I forbindelse med kvaliteten går vi ikke på kompromis, men gennem brugen af enestående, dynamiske strategier gør vi alle tilfredse. Vores universelle marketingfunktion omfatter forsendelse, levering og betalingsmåderne, mens vi samtidig plejer en god relation til tjenesteyderne i leveringkæden for frugt. Vi tilbyder komplekse tjenesteydelser i forbindelse med eksport af olie, ris, nødder og sukker fra Thailand, og også en række af tjenesteydelser inden for logistik: - Fragt fra skibe til transport af kimolie, mel, korn; - Autotransport af olie, ris, nødder, sukker til Europa, Asien; - Containertransporter af olie, ris, nødder, sukker; - Transport af kimolier med Flexitanke

 3. TWENTY FOUR TEASHOP KFT.

  Ungarn

  Verified by europages badge

  Tartarisk boghvede (soba cha) er en meget populær drik i det østlige Asien, Rusland og Ukraine. Det er endnu ikke velkendt i Europa, men du kan finde det på Amazon og i visse asiatiske butikker, men der er ingen internationale mærker, så vores mål er at blive det første globale anerkendte mærke af tartarisk boghvede te. Tartarisk boghvede te har mange sundhedsfordele kombineret med en unik ristet smag og aroma. Det er fremstillet af vilde boghvedekerner fra bjergene, og kommer til os som granulater, som derefter ristes med en særlig moderne teknologi. Den er fuld af vitaminer, magnesium, zink og antioxidanter. Den er uden koffein, gluten, sukker og sødemidler. Den har en afgiftende og mild appetitnedsættende effekt, det stimulerer stofskiftet, forbedrer hukommelsen over længere tid og styrker immunsystemet. Vi har 50 indenlandske forhandlere i Ungarn, hvoraf den største er Kifli, som er en af de bedste indkøbsbutikker i Ungarn. Vi har også nogle få internationale distributionspartnere i EU og UK, og vi sælger på Amazon og nogle få andre platforme! I vores hjemland fremstiller vi vores te på vores emballagefabrik som er certificeret med den højeste standard (IFS). Vi har på nuværende tidspunkt 5 smagsvarianter i 2 størrelser: 100 g og XXL (0, 5 kg) pakker: Naturlig, kokos, banan, jordbær og ingefær/æble. Hver af disse af særdeles populære med deres egen fanbase, hvor jordbær og naturlig er bedstsælgerne. De flest af vores te har en holdbarhedsdato på 1, 5-2 år.

 4. VERT-TIGES

  Frankrig

  Verified by europages badge

  Virksomheden VERT-TIGES, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Te branchen. Den opererer også inden for Urteteer, og Urteteer brancherne. Den er baseret i Epreville, Frankrig.

 5. MYSTERYTEA®

  Frankrig

  Verified by europages badge

  Virksomheden MYSTERYTEA®, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Te branchen. Den opererer også inden for Urteteer, grøn te, hvid te, Urteteer, og urtete og kamillete brancherne. Den er baseret i Camphin En Carembault, Frankrig.

 6. ABTSWINDER NATURHEILMITTEL GMBH & CO. KG

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Virksomheden ABTSWINDER NATURHEILMITTEL GMBH & CO. KG, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Te branchen. Den er baseret i Abtswind, Tyskland.

 7. FRESKOO GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Virksomheden FRESKOO GMBH, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Te branchen. Den er baseret i Allstedt, Tyskland.

 8. HEALIX CBD OG (CBD NATURALS & CLONES)

  Østrig

  Verified by europages badge

  Virksomheden HEALIX CBD OG (CBD NATURALS & CLONES), er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Te branchen. Den er baseret i Spittal An Der Drau, Østrig.

 1. BRUTSCHER SÜDAPHARM HANDELSGESELLSCHAFT MBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Virksomheden BRUTSCHER SÜDAPHARM HANDELSGESELLSCHAFT MBH, er en Engrossalg, der opererer inden for Te branchen. Den er baseret i Hohenfels, Tyskland.

 2. TRANSNATIONAL MEDICINE

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Virksomheden TRANSNATIONAL MEDICINE, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Te branchen. Den opererer også inden for økologiske olier, og hamp brancherne. Den er baseret i Mannheim, Tyskland.

 3. H. C. BUHLE WARENHANDELS GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Virksomheden H. C. BUHLE WARENHANDELS GMBH, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Te branchen. Den opererer også inden for Krydderier og ekstrakter, Krydderier og ekstrakter, aromatiseret te, økologisk te, grøn te, og teinfri te brancherne. Den er baseret i Hamburg, Tyskland.

 4. GFS LLC / YOGODA

  Ukraine

  Verified by europages badge

  Virksomheden GFS LLC / YOGODA, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Alkoholfri drikkevarer branchen. Den opererer også inden for Drikkevarer - koncentrater og pulver, Te, Honning, Krydderier, Tropiske frugter, te, Saft og nektar af frugter og grøntsager, Drikkevarer - koncentrater og pulver, og drikkevarer og juice af eksotiske frugter brancherne. Den er baseret i Zaporizhzhia, Ukraine.

 5. HERMANN EHLERS OBSTVERSAND, INHABER RALF EHLERS E.K

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Virksomheden HERMANN EHLERS OBSTVERSAND, INHABER RALF EHLERS E.K, er en Engrossalg, der opererer inden for Te branchen. Den er baseret i Hollern-Twielenfleth, Tyskland.

 6. AMTEC TRADING GMBH

  Østrig

  Verified by europages badge

  Virksomheden AMTEC TRADING GMBH, er en Detailsalg, der opererer inden for Te branchen. Den opererer også inden for Mineraler, kurkuma, Mineraler, Olie til fødevaresektoren, kollagen, og ayurveda brancherne. Den er baseret i Wolfsberg, Østrig.

 7. SAMOVA GMBH & CO. KG

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Virksomheden SAMOVA GMBH & CO. KG, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Te branchen. Den opererer også inden for Urteteer, gaveartikler, Urteteer, grøn te, Tepose, og økologisk te brancherne. Den er baseret i Hamburg, Tyskland.

 8. TEA'MAGINE

  Frankrig

  Verified by europages badge

  Virksomheden TEA'MAGINE, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Te branchen. Den opererer også inden for Håndværk, Urteteer, planteudtræk, urtete og kamillete, Håndværk, og Urteteer brancherne. Den er baseret i Toulouse, Frankrig.

 9. GALCA

  Ukraine

  Verified by europages badge

  Virksomheden GALCA, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Kaffe, te branchen. Den opererer også inden for kaffe, kaffebønner, rå kafffebønner, Kaffeblanding i bønner, kaffeblandinger, kaffeblandinger til restauranter, kaffeblandinger til barer, Kaffe til restaurant, og kaffeproduktion brancherne. Den er baseret i Lviv, Ukraine.

 10. CIDS FRANCE

  Frankrig

  CIDS FRANCE tilbyder et bredt udvalg af CBD-produkter til en kundekreds af professionnelle (grossister, forhandlere...), der ønsker at sælge de seneste tendenser på markedet. Vores produkter har et højt indhold af cannabinoider: CBD blomster, pollen og cannabisolier CBD, olier CBD, hamp og fuld spektrum MCT, E-væsker, fuld spektrum CBD…Alle vores produkter ledsages af nyere analyser angående indhold af cannabinoider fra planter og vegetabilske produkter. Vi har et stort udvalg af CBD produkter, der er 100% naturlige, til professionelle. Vi leverer i Frankrig, men også i resten af verden. Vores CBD olier fremstilles på basis af vegetabilsk olie, oftest olivenolie eller hampolie, for at give kunden, ud over effekterne af CBD, de mest gavnlige virkninger på organismen. Alle vores CBD blomster er uden sulfater, pesticider eller svampedræbende midler. De er fuldstændig naturlige og økologiske. Vores CBD olier, såvel som vores E-væsker og CBD blomster, er uden THC og indeholder kun CBD af høj kvalitet fra hampfrø. Vi forpligter os til at lytte samt at yde en professionel service og en høj reaktivitet.

Anmodning om tilbud

Opret en anmodning og få flere tilbud fra verificerede leverandører.

 • Kun relevante leverandører
 • I overensstemmelse med databeskyttelse
 • 100% gratis
Filtre

Resultater for

Te - Import eksport

Antal resultater

4.020 Virksomheder