• europages
 • >
 • VIRKSOMHEDER - LEVERANDØRER - UDBYDERE
 • >
 • frisk mælk

Resultater for

Frisk mælk - Import eksport

 1. AZIENDA AGRICOLA TINTE ROSSE

  Italien

  Vores produktion er inspireret af den italienske mejeritradition. Virksomheden er specialiseret i produktion af friske oste som Primo sale, Stracchino og Robiola, lagret oste og ricotta. Den fremstiller desuden yoghurt natural og med frugt og pasteuriseret mælk. Vi har aktuelt tilbud på Orazio oste. Vi tilbyder desuden andre yoghurter og oste til lokalmarkedet.

 2. LATTERIA SOCIALE NUOVA

  Italien

  Vi producerer 16 slags Parmiggiano Reggiano (dvs. 6000 om året) med nummer 629. Vi sælger (og eksporterer) Parmiggiano Reggiano uden mellemhandlere. Modsat andre i branchen er mejeriet Latteria Sociale Nuova aldrig blevet inkorporeret i andre virksomheder, og det har endda startet nye partnerskaber, der er parat til at støtte den bedste ost i området omkring Bibbiano.

 3. LES JUMENTS DU VENTOUX

  Frankrig

  Virksomheden LES JUMENTS DU VENTOUX, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Sæber, toilet- branchen. Den opererer også inden for Shampoer, Økologiske kosmetiske produkter, Hygiejne- og toiletprodukter, Shampoer, Økologiske kosmetiske produkter, frisk mælk, og Hygiejne- og toiletprodukter brancherne. Den er baseret i Saint Christol, Frankrig.

 4. LAITNAA

  Frankrig

  Virksomheden LAITNAA, er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Mælk branchen. Den opererer også inden for frisk mælk, frisk mælk, og landbrugscooperativ brancherne. Den er baseret i La Capelle En Thiérache, Frankrig.

 5. BASTIDARRA

  Frankrig

  Virksomheden BASTIDARRA, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for frisk mælk branchen. Den opererer også inden for yoghurt, fabrikation af yoghurt, og mejerier brancherne. Den er baseret i Bardos, Frankrig.

Office Building Outline icon
En side til din virksomhed
Kan du se dette? Også dine potentielle kunder Tilmeld dig nu for at blive synlig på europages.
 1. ROYAL BENGAL GMBH

  Tyskland

  Virksomheden ROYAL BENGAL GMBH, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Import-eksport - fødevarer og landbrug branchen. Den opererer også inden for frisk mælk, olie og fedtprodukter, solsikkeolier, og frisk mælk brancherne. Den er baseret i Freiburg, Tyskland.

 2. STANDARD & PARTNERS LTD

  Australien

  Virksomheden STANDARD & PARTNERS LTD, er en Agent/ Repræsentant, der opererer inden for Landbrug - import-eksport branchen. Den opererer også inden for Kornprodukter og kornsorter, frisk mælk, og Kornprodukter og kornsorter brancherne. Den er baseret i Adelaide, Australien.

 3. DIANO LATTE S.R.L

  Italien

  Virksomheden DIANO LATTE S.R.L, er en Detailsalg, der opererer inden for Mælk branchen. Den opererer også inden for frisk mælk, mælk - uddeling, Komælk, frisk mælk, og beholdere til fødevarer brancherne. Den er baseret i Sassano, Italien.

 4. MILCOBEL

  Belgien

  Virksomheden MILCOBEL, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Mælk branchen. Den opererer også inden for frisk mælk, og landbrugscooperativ brancherne. Den er baseret i Kallo, Belgien.

 5. GALA GAIDOURAS

  Grækenland

  Virksomheden GALA GAIDOURAS, er en Engrossalg, der opererer inden for Mælk branchen. Den opererer også inden for frisk mælk brancherne. Den er baseret i Messinia, Grækenland.

 1. LJUBLJANSKE MLEKARNE D.D.

  Slovenien

  Virksomheden LJUBLJANSKE MLEKARNE D.D., er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Mejeriprodukter branchen. Den opererer også inden for Mælk, frisk mælk, Flødeis og sorbeter, Mælk, frisk mælk, og Flødeis og sorbeter brancherne. Den er baseret i Ljubljana, Slovenien.

 2. DUYGU SÜT

  Tyrkiet

  Virksomheden DUYGU SÜT, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for frisk mælk branchen. Den opererer også inden for gedeoste, Gedemælk, og sødmælk brancherne. Den er baseret i Bursa, Tyrkiet.

 1. GENCTAR MILKING MACHINES AND SYSTEMS MANUFACTURER AND SUPPLIER

  Tyrkiet

  Virksomheden GENCTAR MILKING MACHINES AND SYSTEMS MANUFACTURER AND SUPPLIER, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Malkekvæg branchen. Den opererer også inden for frisk mælk, Mejeriprodukter, Malkemaskineanlæg, frisk mælk, og Mejeriprodukter brancherne. Den er baseret i Konya, Tyrkiet.

 2. SMART SEARCH

  Irland

  Virksomheden SMART SEARCH, er en Engrossalg, der opererer inden for frisk mælk branchen. Den er baseret i Ballybane/galway, Irland.

 3. LUXLAIT

  Luxembourg

  Virksomheden LUXLAIT, er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Mælk branchen. Den opererer også inden for frisk mælk, og råmælk brancherne. Den er baseret i Roost, Luxembourg.

 4. LAZIOLATTE S.R.L.

  Italien

  Virksomheden LAZIOLATTE S.R.L., er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for frisk mælk branchen. Den opererer også inden for Mælk, Kondenseret mælk og pulvermælk, Mælk, og Kondenseret mælk og pulvermælk brancherne. Den er baseret i Alatri, Italien.

 5. C.LA.R. S.R.L.

  Italien

  Virksomheden C.LA.R. S.R.L., er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Mejeriprodukter branchen. Den opererer også inden for Ost, frisk mælk, Ost, og frisk mælk brancherne. Den er baseret i Rieti, Italien.

 6. CENTRO SPERIMENTALE DEL LATTE S.P.A.

  Italien

  Virksomheden CENTRO SPERIMENTALE DEL LATTE S.P.A., er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for frisk mælk branchen. Den opererer også inden for Mælk, Kondenseret mælk og pulvermælk, Mælk, og Kondenseret mælk og pulvermælk brancherne. Den er baseret i Zelo Buon Persico, Italien.

 7. SICURA S.R.L.

  Italien

  Virksomheden SICURA S.R.L., er en Engrossalg, der opererer inden for frisk mælk branchen. Den opererer også inden for Mælk, Kondenseret mælk og pulvermælk, Mælk, og Kondenseret mælk og pulvermælk brancherne. Den er baseret i Cesena, Italien.

 8. LTD PTF COMPANY FRESHMILK

  Kasakhstan

  Virksomheden LTD PTF COMPANY FRESHMILK, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for frisk mælk branchen. Den er baseret i City Pavlodar, Kasakhstan.

 1. CENTRALE DEL LATTE DI BRESCIA S.P.A.

  Italien

  Virksomheden CENTRALE DEL LATTE DI BRESCIA S.P.A., er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for frisk mælk branchen. Den opererer også inden for Mælk, Kondenseret mælk og pulvermælk, Mælk, og Kondenseret mælk og pulvermælk brancherne. Den er baseret i Brescia, Italien.

 2. CENTRO LATTE BONIZZI S.R.L.

  Italien

  Virksomheden CENTRO LATTE BONIZZI S.R.L., er en Underleverandør, der opererer inden for frisk mælk branchen. Den opererer også inden for Mælk, Kondenseret mælk og pulvermælk, Mælk, og Kondenseret mælk og pulvermælk brancherne. Den er baseret i Soncino, Italien.

 3. COMPAGNIA LATTIERO CASEARIA S.R.L.

  Italien

  Virksomheden COMPAGNIA LATTIERO CASEARIA S.R.L., er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for frisk mælk branchen. Den opererer også inden for Mælk, Kondenseret mælk og pulvermælk, Mælk, og Kondenseret mælk og pulvermælk brancherne. Den er baseret i Roccafranca, Italien.

 4. CENTRO LATTE BRESSANONE

  Italien

  Virksomheden CENTRO LATTE BRESSANONE, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for frisk mælk branchen. Den opererer også inden for Mælk, Kondenseret mælk og pulvermælk, Mælk, og Kondenseret mælk og pulvermælk brancherne. Den er baseret i Varna, Italien.

 5. CENTRO LATTE S.R.L.

  Italien

  Virksomheden CENTRO LATTE S.R.L., er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for frisk mælk branchen. Den opererer også inden for Mælk, Kondenseret mælk og pulvermælk, Mælk, og Kondenseret mælk og pulvermælk brancherne. Den er baseret i Lugo, Italien.

 6. GUSTOSAMENTE SRLS

  Italien

  Virksomheden GUSTOSAMENTE SRLS, der opererer inden for frisk mælk branchen. Den opererer også inden for Mælk, Kondenseret mælk og pulvermælk, Mælk, og Kondenseret mælk og pulvermælk brancherne. Den er baseret i Bojano, Italien.

 7. MANUZZI IMPORT - EXPORT S.R.L.

  Italien

  Virksomheden MANUZZI IMPORT - EXPORT S.R.L., er en Engrossalg, der opererer inden for frisk mælk branchen. Den opererer også inden for Mælk, Kondenseret mælk og pulvermælk, Mælk, og Kondenseret mælk og pulvermælk brancherne. Den er baseret i Cesena, Italien.

 8. CASEIFICIO PUGLIESE S.P.A.

  Italien

  Virksomheden CASEIFICIO PUGLIESE S.P.A., er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Mejeriprodukter branchen. Den opererer også inden for Ost, frisk mælk, Ost, og frisk mælk brancherne. Den er baseret i Torino, Italien.

 9. ASSOCIAZIONE INTERPROVINCIALE PASTORI SARDI

  Italien

  Virksomheden ASSOCIAZIONE INTERPROVINCIALE PASTORI SARDI, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for frisk mælk branchen. Den opererer også inden for Mælk, Kondenseret mælk og pulvermælk, Mælk, og Kondenseret mælk og pulvermælk brancherne. Den er baseret i Sanluri, Italien.

 10. CAGLIO VITELLO DI DE LONGHI M. & C. S.A.S.

  Italien

  Virksomheden CAGLIO VITELLO DI DE LONGHI M. & C. S.A.S., der opererer inden for frisk mælk branchen. Den opererer også inden for Mælk, Kondenseret mælk og pulvermælk, Mælk, og Kondenseret mælk og pulvermælk brancherne. Den er baseret i Treviso, Italien.

Anmodning om tilbud

Opret en anmodning og få flere tilbud fra verificerede leverandører.

 • Kun relevante leverandører
 • I overensstemmelse med databeskyttelse
 • 100% gratis