• europages
  • >
  • VIRKSOMHEDER - LEVERANDØRER - UDBYDERE
  • >
  • aromatiseret mælk

Resultater for

Aromatiseret mælk - Import eksport

  1. REGILAIT

    Frankrig

    Verified by europages badge

    Régilait, der har eksisteret i lidt over 60 år, er førende inden for pulvermælk og er en af de største virksomheder på markedet for koncentreret mælk og spædbørnsmælk. Régilait er til stede i mere end 60 lande. Régilait markedsfører desuden drikkevarer og smørepålæg. Régilait er et datterselskab til de to førende mejeriselskaber i Frankrig (Laïta og Sodiaal), som indsamler mælk fra over 14.000 passionerede producenter i Frankrig.

  2. DANA EUROPE OU

    Estland

    Verified by europages badge

    Virksomheden DANA EUROPE OU, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Babymad branchen. Den opererer også inden for Pulvermad til spædbørn, mælk til nyfødte, pasteuriseret mælk (uht), Sødet mælkekoncentrat, inddampet mælk, aromatiseret mælk, Gedemælk, flydende yoghurt, og pulvermælk brancherne. Den er baseret i Tallinn, Estland.

  3. FARMOOS EQUIPMENT INDUSTRY

    Tyrkiet

    Virksomheden FARMOOS EQUIPMENT INDUSTRY, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Kvægopdræt - maskiner og udstyr branchen. Den opererer også inden for apparater og udstyr til skønhedsinstitutter, mælkekøer, aromatiseret mælk, og Komælk brancherne. Den er baseret i Konya, Tyrkiet.

  4. SETHNESS ROQUETTE

    Frankrig

    Verified by europages badge

    Virksomheden Sethness Roquette har siden 1880 været specialisereti fremstilling af karamel til forskellige anvendelser (flydende, pasta, pulver eller stykker) til fødevareindustrien og andre. Sethness Roquette har 4 produktionsafdelinger i verden og har derfor kunnet slå sig fast som førende på markedet for fremstilling af karamel. KARAMELFARVESTOFFER: Karamelfarvestoffer er de mest anvendte farvestoffer i fødevareindustrien. Anerkendt for deres kvalitet, karamelfarvestoffer i forskellige opløsninger kan anvendes overalt for at standardisere farven. BURNT SUGARS: Burnt sugars, flydende eller i pulverform, er karameliseret sukker, der tilføjer karamelsmag og/eller karamelfarve til fødevarer. AROMATISERET KARAMEL: Aromatiseret karamel fremstilles ved varmekontrol af fødevaresukker. I flydende eller fast form tilføjer den en mere eller mindre kraftig karamelsmag alt efter behov. Alt afhængig af tilberedningen, finder man karamel med honningsmag, traditionel eller stærk smag. KARAMELPRODUKTER: Dette omfatter en lang række karameltyper, såsom mælkekaramel, saltkaramel, vegansk katamel, karamel med lavt sukkerindhold… Disse karameltyper fås i pastaform eller som stykker og giver en unik tekstur og smag til produkterne. Der anvendes diverse ingredienser (honning, mælk, fløde, chokolade, smør, vegetabilske fedtstoffer…).