• europages
 • >
 • VIRKSOMHEDER - LEVERANDØRER - UDBYDERE
 • >
 • frisk kylling

Resultater for

Frisk kylling - Import eksport

 1. MIR HAN BAU GMBH.

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Mir Han Bau GmbH specialiserer sig i grossistsalg på global plan af anerkendte og værdifulde fødevarer, generelle handelsprodukter og livsstilsprodukter til flere lande. Det stigende behov efter fødevarer fra Vesten og andre produkter i næsten alle europæiske lande, har sikret, at vores virksomhed nu er en af de hurtigtvoksende aktører på det globale marked for forsyningskæder af råvarer. Vores succes skyldes vores enestående kundesupport, hurtig og pålidelig forsyningskæde og omfattende viden om det globale råvaremarked. Med mange års erfaring inden for indkøb og distribution af mærkeprodukter verden over, har vi udviklet en omfattende forståelse af branchen. Derudover har vores strategiske partnerskab med de udvidende og voksende markeder i Asien yderligere styrket vores position. Hos Mir Han Bau GmbH er vi stolte over at levere mærkeprodukter af høj kvalitet, og samtidig imødese behovene fra global handel. Vi er forpligtet til at bevare vores enestående kundeservice, sikre hurtige og pålidelige leveringer og drage fordel af mulighederne på de altid voksende markeder på jagt efter fødevarer og produkter fra Vesten.

 2. ÁRIK 21 - AGRO KFT

  Ungarn

  Verified by europages badge

  Velkommen til ÁRIK 21 - AGRO KFT, en privat handelsvirksomhed med hovedkvarter i Rotterdam i Holland. Vores forpligtelse ligger i at levere en unik forretningsløsning til kunder verden over. Vi specialiserer os i at tilbyde mærkeprodukter til rimelige grossistpriser, og leverer til virksomheder af alle størrelser. Som en understøttelse af dette, garanterer vores problemfri logistik rettidige leveringer. Som en førende handelsvirksomhed er vi enestående som grossist og distributør, og tilbyder et omfattende udvalg af produkter. Vores portefølje omfatter drikkevarer såsom sodavand og energidrikke, øl med og uden alkohol, mejeriprodukter, inklusive babymælk og lækkerier som chokolade, konfekt og unik te og kaffe. Vores vedvarende partnerskaber med anerkendte producenter som Nestle, Heinz, Mars, Red Bull, Coca Cola, Tchibo og Ferrero, giver os mulighed for at levere enestående produkter globalt. Vores dedikation til excellence driver os til at udforske nichekategorier og unikke brands. Vi har opnået pålidelige forhold med leverandører, hvilket garanterer en hurtig levering inden for 48 timer. Vigtigt for ÁRIK 21 - AGRO KFT er værdien bag tillid og langvarige forhold. Vores erfarne team kombinerer handelserfaring med en visionær tilgang, hvilket garanterer effektive transaktioner. Vores mål er at skabe samarbejder som går længere end den første ordre, hvilket understøtter fælles vækst.

 3. GK KUSHPIT-AGRO

  Ukraine

  Verified by europages badge

  KUSHPIT-AGRO er en organisation af landmænd fra Ukraine (FE "Kushpita BO", FE "Kushpit", LLC "AGRO-LAN"), hvis primære aktivitet er kultivering af korn, tekniske afgrøder og oliekerner. Vi opbevarer og sælger til landets fødevaresektor, takket være kultivering af afgrøder, udviklingen af erfarne arbejdere og de seneste teknologier. GC KUSHPIT-AGRO er en familievirksomhed som har været til stede i næsten 30 år. Landområdet er på omkring 5.000 hektar. De primære afgrøder som der avles er: forårshvede, vinterhvede, solsikke, majs, sojabønner, boghvede. Gårdene har deres egen maskin- og traktorflåde. I 2020 lancerede de deres egen rensekompleks til korn, som involverede en tørrer. Der er en elevatorkapacitet på 40 tusind ton. Derudover har vi vores eget laboratorium og transport – kornlastbiler. Du kan finde yderligere oplysninger om os på vores hjemmeside: www.kushpit-agro.com. Vi sælger vores produkter i både Ukraine og udlandet. Vi kan arbejde med DAP- og CIF-betingelser. Vi leverer produkter med vores egne kornbiler, og vi kan også levere med containertransport og via tog.

 4. BRAZIL FROZEN FOOD EXPORTERS

  Brasilien

  Verified by europages badge

  Velkommen til Brazil Frozen Food Exporters, en førende international producent og distributør af frossen kylling, svinekød og oksekød. Du kan finde os i Europa, Mellemøsten, Asien, Nord- og Sydamerika og Afrika. Placeret centralt i Asien, og med ekspertise inden for forsyningskædeløsninger, leverer vi til mere end 600 globale virksomheder og institutioner. Takket være vores mangeårige erfaring kan vi tilpasse løsningerne efter specifikke kundebehov. Vores procesorienterede tilgang skiller os ud fra mængden, og vi leverer kontinuerligt forbedrede resultater takket være specialiserede tjenester. Vi samarbejder med verdensførende indirekte materialeproducenter og kan dermed levere produkter til en lavere pris som førende leverandør. Vores netværk af fremstillingsfaciliteter og distributionssystemer, garanterer effektive løsninger for vores kunder verden over. Vores kerneværdiger omfatter hårdt arbejde, ærlighed, gennemsigtighed, pålidelighed og integritet. Vi prioriterer kundetilfredshed, leverandørforbindelser, overskud til aktionærer og vores medarbejderes velvære.

 5. COQ DES PRES

  Belgien

  Verified by europages badge

  Virksomheden COQ DES PRES, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for ØKOLOGISK LANDBRUG branchen. Den opererer også inden for Frisk kylling, Kød og fjerkræ, Fjærkræ, kaniner og vildt - opdræt, Æg, kyllingepaté, økologiske kyllinger, tartelet, kyllingelår, og Rillette brancherne. Den er baseret i Fernelmont, Belgien.

Office Building Outline icon
En side til din virksomhed
Kan du se dette? Også dine potentielle kunder Tilmeld dig nu for at blive synlig på europages.
 1. DPAQ LDA

  Portugal

  Virksomheden DPAQ LDA, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Fødevareforarbejdning branchen. Den opererer også inden for Frisk kylling, organisk gødning, drikkevarer engros, og Frisk kylling brancherne. Den er baseret i Baleizao, Portugal.

 2. BINGHAM APPLIANCES

  Det Forenede Kongerige

  Virksomheden BINGHAM APPLIANCES, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Frisk kylling branchen. Den opererer også inden for musikinstrumenter, harper og strengeinstrumenter med bue, og fjerkræplukker brancherne. Den er baseret i Waltham Abbey, Det Forenede Kongerige.

 3. ZOURAS POULTRY

  Grækenland

  Virksomheden ZOURAS POULTRY, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Æg branchen. Den opererer også inden for Frisk kylling, udrugede æg, friske æg, pasteuriserede, og Frisk kylling brancherne. Den er baseret i Alexandroupoli, Grækenland.

 4. JBS USA

  Forenede Stater

  Virksomheden JBS USA, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Frisk kylling branchen. Den opererer også inden for frosset svinekød, og frosset oksekød brancherne. Den er baseret i Denver, Forenede Stater.

 5. ANZCO FOODS EUROPE

  Belgien

  Virksomheden ANZCO FOODS EUROPE, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Får - slagtekød branchen. Den opererer også inden for Kød og fjerkræ, Frisk kylling, Kød og fjerkræ, og Frisk kylling brancherne. Den er baseret i Oudenaarde, Belgien.

 1. AN CONSULTING

  Tyrkiet

  Virksomheden AN CONSULTING, er en Agent/ Repræsentant, der opererer inden for Frisk kylling branchen. Den opererer også inden for gødning, trægranulater, og udstyr til luftfartsindustrien brancherne. Den er baseret i Istanbul, Tyrkiet.

 2. KMC FOOD GROUP

  Det Forenede Kongerige

  Virksomheden KMC FOOD GROUP, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Frisk kylling branchen. Den opererer også inden for kød fra fjerkræ, fårekød, og hvidt kyllingekød brancherne. Den er baseret i Bilston, Det Forenede Kongerige.

 1. BPPARTNERS LTD -AMVROSIADIS AVEE

  Grækenland

  Virksomheden BPPARTNERS LTD -AMVROSIADIS AVEE, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Frisk kylling branchen. Den er baseret i Katerini, Grækenland.

 2. MERDA SP. Z O.O.

  Polen

  Virksomheden MERDA SP. Z O.O., der opererer inden for Frisk kylling branchen. Den opererer også inden for Kød og fjerkræ, Kød og fjerkræ, kyllinger til gastronomi, kyllingekød, og kød engros brancherne. Den er baseret i Keblowo, Polen.

 3. PAMPAFOODS

  Brasilien

  Virksomheden PAMPAFOODS, er en Engrossalg, der opererer inden for Kødprodukter, frosne og dybfrosne branchen. Den opererer også inden for Oksekød, Frisk kylling, Svinekød, Frosen slageriaffald, Oksekød, Frisk kylling, og Svinekød brancherne. Den er baseret i Porto Alegre, Brasilien.

 4. GRUPPO SICULA CARNI SRL

  Italien

  Virksomheden GRUPPO SICULA CARNI SRL, er en Engrossalg, der opererer inden for Frisk kylling branchen. Den opererer også inden for fersk kød engros, lager dybfrosne produkter, fersk kød fra fjerkræ, og fødevareprodukter engros brancherne. Den er baseret i Bronte, Italien.

 5. COUNTRY FRESH PULLETS LTD

  Det Forenede Kongerige

  Virksomheden COUNTRY FRESH PULLETS LTD, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Frisk kylling branchen. Den er baseret i Shropshire, Det Forenede Kongerige.

 6. LIEBEN GEVOGELTE & WILD

  Belgien

  Virksomheden LIEBEN GEVOGELTE & WILD, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Frisk kylling branchen. Den opererer også inden for Fjærkræ, kaniner og vildt - opdræt, smørmejerier, æg, og Fjærkræ, kaniner og vildt - opdræt brancherne. Den er baseret i Genk, Belgien.

 7. VANOBEL

  Belgien

  Virksomheden VANOBEL, er en Engrossalg, der opererer inden for Frisk kylling branchen. Den opererer også inden for hvidt kyllingekød, kyllingelår, kyllingevinger, og kyllingekød brancherne. Den er baseret i Sint-Eloois-Vijve, Belgien.

 8. HOTIMPEX

  Canada

  Virksomheden HOTIMPEX, er en Multi-Category, der opererer inden for Frisk kylling branchen. Den opererer også inden for frosset svinekød, oksekød, høner, og frosset kød af fjerkræ brancherne. Den er baseret i Laval, Canada.

 1. POLLI AZZOLINA

  Italien

  Virksomheden POLLI AZZOLINA, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Frisk kylling branchen. Den er baseret i Mineo, Italien.

 2. LA POLLERÍA DE MIGUEL

  Spanien

  Virksomheden LA POLLERÍA DE MIGUEL, er en Distributør, der opererer inden for Frisk kylling branchen. Den opererer også inden for økologiske kyllinger, og artikler til fitness brancherne. Den er baseret i Madrid, Spanien.

 3. NIFICO

  Polen

  Virksomheden NIFICO, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Kød og fjerkræ branchen. Den opererer også inden for Frisk kylling, Kød, konserveret, fjerkræ, Frisk kylling, og Kød, konserveret brancherne. Den er baseret i Goczalkowice Zdroj, Polen.

 4. PHU SUŁKOWSKI

  Polen

  Virksomheden PHU SUŁKOWSKI, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Frisk kylling branchen. Den opererer også inden for fjerkræ brancherne. Den er baseret i Kargowa, Polen.

 5. ACIASSYSTEM

  Brasilien

  Virksomheden ACIASSYSTEM, er en Engrossalg, der opererer inden for Frisk kylling branchen. Den opererer også inden for Oksekød, og Oksekød brancherne. Den er baseret i São Paulo, Brasilien.

 6. EREN GMBH ( FROZEN FOODS EXPORTER )

  Tyskland

  Virksomheden EREN GMBH ( FROZEN FOODS EXPORTER ), er en Engrossalg, der opererer inden for Frisk kylling branchen. Den opererer også inden for Fødevareforarbejdning, solsikkeolier, træ, sukker, og Fødevareforarbejdning brancherne. Den er baseret i Berlin, Tyskland.

 7. VIKI D.O.O.

  Kroatien

  Virksomheden VIKI D.O.O., er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Frisk kylling branchen. Den opererer også inden for hønekød brancherne. Den er baseret i Cakovec, Kroatien.

 8. BISCA

  Tyskland

  Virksomheden BISCA, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Fisk branchen. Den opererer også inden for Svinekød, Frisk kylling, Fødevarer for dyr og fjerkræ, solsikkeolier, Svinekød, Frisk kylling, og Fødevarer for dyr og fjerkræ brancherne. Den er baseret i Stege, Tyskland.

 9. UAB M-TRADE GROUP

  Litauen

  Virksomheden UAB M-TRADE GROUP, er en Engrossalg, der opererer inden for Frisk kylling branchen. Den opererer også inden for kyllingekød, frosne grønsager, oksekød, og fersk svinekød brancherne. Den er baseret i Vilnius, Litauen.

 10. ELLISSE FOODS SOLUTIONS

  Det Forenede Kongerige

  Virksomheden ELLISSE FOODS SOLUTIONS, er en Engrossalg, der opererer inden for Frisk kylling branchen. Den opererer også inden for dybfrosset kød engros, fersk kød engros, og Import eksport af kød brancherne. Den er baseret i Stoke On Trent, Det Forenede Kongerige.

Anmodning om tilbud

Opret en anmodning og få flere tilbud fra verificerede leverandører.

 • Kun relevante leverandører
 • I overensstemmelse med databeskyttelse
 • 100% gratis