• europages
  • >
  • VIRKSOMHEDER - LEVERANDØRER - UDBYDERE
  • >
  • peber

Resultater for

Peber

FrankrigToulouse og MidipyrenænerneFabrikant/producent
  1. SA CONSERVERIE DU SUD

    Frankrig

    Verified by europages badge

    Med over 100 års erfaring og en unik knowhow er Conserverie du Sud den største fabrikant af paté med svinekød og den eneste, der sælges i både ind- og udland. Conserverie du Sud satser på det lokale og får svinekød fra en velrenommeret leverandør, som er kendt for sit kød med kvalitetsmærket Label Rouge. Nøglerne til vores succes er: en afbalanceret smagsoplevelse og en lækker konsistens! Med en kunnen, som er nedarvet fra generation til generation, bliver produkterne fremstillet ud fra opskrifter, der følger den reneste tradition. Virksomheden er stolt af at kunne tilbyde naturlige produkter til forbrugerne. Conserverie du Sud opnåede godkendelsen IFS version 8 i 2021. IFS FOOD er en international reference, der sætter en standard for overensstemmelsen af produkter og procedurer i forhold til sikkerhed og fødevarekvalitet. Conserverie du Sud tilbyder flere produktserier: -Label Rouge: Med frilandsgrise, der giver velsmagede kød med en enestående konsistens. - ABio er garanti for en landbrugsmæssig produktionsmetode, der respekterer økosystemer og naturlige cyklusser. -VPF sikrer, at grisene fødes, opdrættes, slagtes og bearbejdes i Frankrig. -IGP Porc Sud-Ouest garanterer, at grisene fødes, opdrættes, slagtes og bearbejdes i Sydvestfrankrig.

  2. CÔTE2BOEUF

    Frankrig

    Verified by europages badge

    COTE2BOEUF, fabrikant af hjemmelavet saltet kød i Averyron, giver emblemet over fransk gastronomi sin popularitet tilbage: Pølsen! En traditionel fabrikation med kun 3 ingredienser: Kød fra kvmgopdrættere i Aveyron, salt fra Guérande, Kampot-peber IGP. Uden konserveringsmidler, farvestoffer og nitrit! Udelukkende 3 ingredienser som i gamle dage. Coppa, lonzo, tørret skinkeinderlår, tørret oksekød fra Aubrac, chorizo, guanciale, tørret pølse, spegepølse, dette er en del af vores charcuteri-udvalg uden nitrit fra vores fabrik i Laissac i Aveyron. COTE2BOEUF står også bag propduktet Popines: Fint udskåret chacuteri på glas, der er 100% genbrugt og genanvendeligt. La Popine er under vakuum og kan opbevares i 3 måneder ved stuetemperatur. Tilgængelig i tre formater (Popine, Marmite, Chaudron), ledsager den din raclette om vinteren og dine charcuteri-anretninger i sommerhalvåret.