• europages
  • >
  • VIRKSOMHEDER - LEVERANDØRER - UDBYDERE
  • >
  • kød

Resultater for

Kød

FrankrigToulouse og MidipyrenænerneFabrikant/producent
  1. CÔTE2BOEUF

    Frankrig

    Verified by europages badge

    COTE2BOEUF, fabrikant af hjemmelavet saltet kød i Averyron, giver emblemet over fransk gastronomi sin popularitet tilbage: Pølsen! En traditionel fabrikation med kun 3 ingredienser: Kød fra kvmgopdrættere i Aveyron, salt fra Guérande, Kampot-peber IGP. Uden konserveringsmidler, farvestoffer og nitrit! Udelukkende 3 ingredienser som i gamle dage. Coppa, lonzo, tørret skinkeinderlår, tørret oksekød fra Aubrac, chorizo, guanciale, tørret pølse, spegepølse, dette er en del af vores charcuteri-udvalg uden nitrit fra vores fabrik i Laissac i Aveyron. COTE2BOEUF står også bag propduktet Popines: Fint udskåret chacuteri på glas, der er 100% genbrugt og genanvendeligt. La Popine er under vakuum og kan opbevares i 3 måneder ved stuetemperatur. Tilgængelig i tre formater (Popine, Marmite, Chaudron), ledsager den din raclette om vinteren og dine charcuteri-anretninger i sommerhalvåret.

  2. SA CONSERVERIE DU SUD

    Frankrig

    Verified by europages badge

    Med over 100 års erfaring og en unik knowhow er Conserverie du Sud den største fabrikant af paté med svinekød og den eneste, der sælges i både ind- og udland. Conserverie du Sud satser på det lokale og får svinekød fra en velrenommeret leverandør, som er kendt for sit kød med kvalitetsmærket Label Rouge. Nøglerne til vores succes er: en afbalanceret smagsoplevelse og en lækker konsistens! Med en kunnen, som er nedarvet fra generation til generation, bliver produkterne fremstillet ud fra opskrifter, der følger den reneste tradition. Virksomheden er stolt af at kunne tilbyde naturlige produkter til forbrugerne. Conserverie du Sud opnåede godkendelsen IFS version 8 i 2021. IFS FOOD er en international reference, der sætter en standard for overensstemmelsen af produkter og procedurer i forhold til sikkerhed og fødevarekvalitet. Conserverie du Sud tilbyder flere produktserier: -Label Rouge: Med frilandsgrise, der giver velsmagede kød med en enestående konsistens. - ABio er garanti for en landbrugsmæssig produktionsmetode, der respekterer økosystemer og naturlige cyklusser. -VPF sikrer, at grisene fødes, opdrættes, slagtes og bearbejdes i Frankrig. -IGP Porc Sud-Ouest garanterer, at grisene fødes, opdrættes, slagtes og bearbejdes i Sydvestfrankrig.

  3. LA DROSERA GOURMANDE

    Frankrig

    Virksomheden LA DROSERA GOURMANDE, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Kød, konserveret branchen. Den opererer også inden for Foie gras, Forretningsgaver, medaljer, Foie gras, Forretningsgaver, og regionale produkter brancherne. Den er baseret i Laguiole, Frankrig.

  4. MAISON CONQUET

    Frankrig

    Virksomheden MAISON CONQUET, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Kød, konserveret branchen. Den opererer også inden for slagtervarer, oksekød, kalvekød, og svinekød brancherne. Den er baseret i Laguiole, Frankrig.

  5. MAISON GARCIA

    Frankrig

    Virksomheden MAISON GARCIA, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Kød, konserveret branchen. Den opererer også inden for Svinekød på dåse, Svinekød på dåse, og viktualievarer brancherne. Den er baseret i Villeneuve Les Bouloc, Frankrig.

Office Building Outline icon
En side til din virksomhed
Kan du se dette? Også dine potentielle kunder Tilmeld dig nu for at blive synlig på europages.
  1. SAS LE REVELOIS

    Frankrig

    Virksomheden SAS LE REVELOIS, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Kød, konserveret branchen. Den opererer også inden for Kød, på dåse, Kød, på dåse, Konserves, og Hel ande-foie gras brancherne. Den er baseret i Revel, Frankrig.

  2. BOUSQUET A. SARL

    Frankrig

    Virksomheden BOUSQUET A. SARL, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Kød, slagteri og delikatesseforretninger - maskiner og udstyr branchen. Den opererer også inden for Opskæring af kød, Opskæring af kød, kød engros, og maskiner til skæring og tilskæring af kød brancherne. Den er baseret i Luc La Primaube, Frankrig.

  3. RAMOND & FILS

    Frankrig

    Virksomheden RAMOND & FILS, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Kød, konserveret branchen. Den opererer også inden for Kød og fjerkræ, Foie gras, Kød og fjerkræ, leverandør af færdigretter, vine, og Foie gras brancherne. Den er baseret i Caylus, Frankrig.

  4. GAILHOU ET DURDOS ENTREPRISE ARTISANALE

    Frankrig

    Virksomheden GAILHOU ET DURDOS ENTREPRISE ARTISANALE, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Patéer branchen. Den opererer også inden for Kød, konserveret, Foie gras, Kød, konserveret, Foie gras, Hel ande-foie gras, og leverandør af færdigretter brancherne. Den er baseret i Tournay, Frankrig.

  5. THOCAVEN

    Frankrig

    Virksomheden THOCAVEN, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Kød, konserveret branchen. Den er baseret i Vigan (Le), Frankrig.

  1. ETABLISSEMENTS CANCE

    Frankrig

    Virksomheden ETABLISSEMENTS CANCE, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Charcuterivarer og saltede varer branchen. Den opererer også inden for Kød, på dåse, Svinekød på dåse, Kød, på dåse, og Svinekød på dåse brancherne. Den er baseret i Villeneuve, Frankrig.

  2. LES PRODUCTEURS DU LAURAGAIS

    Frankrig

    Virksomheden LES PRODUCTEURS DU LAURAGAIS, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Kød, slagteri og delikatesseforretninger - maskiner og udstyr branchen. Den opererer også inden for Kognings- og røgningsudstyr til delikatesseforretninger, og Kognings- og røgningsudstyr til delikatesseforretninger brancherne. Den er baseret i Revel, Frankrig.

  1. CONSERVERIE ARTISANALE LARROQUE SA

    Frankrig

    Virksomheden CONSERVERIE ARTISANALE LARROQUE SA, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Kød og fjerkræ branchen. Den opererer også inden for Frisk and, og Frisk and brancherne. Den er baseret i Montauban, Frankrig.

  2. SARL QUERCY VILLAGE

    Frankrig

    Virksomheden SARL QUERCY VILLAGE, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Kød, konserveret branchen. Den opererer også inden for Foie gras, og Foie gras brancherne. Den er baseret i Catus, Frankrig.

  3. REGIE AUTONOME ABATTOIR SAINT CERE

    Frankrig

    Virksomheden REGIE AUTONOME ABATTOIR SAINT CERE, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Kød og fjerkræ branchen. Den opererer også inden for Slagteriaffald, og Slagteriaffald brancherne. Den er baseret i Saint-Céré, Frankrig.

  4. SOC GOURSAT ET MARTINEZ

    Frankrig

    Virksomheden SOC GOURSAT ET MARTINEZ, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Kød, konserveret branchen. Den opererer også inden for Kød og fjerkræ, og Kød og fjerkræ brancherne. Den er baseret i Creysse, Frankrig.

  5. STE PORC MONTAGNE

    Frankrig

    Virksomheden STE PORC MONTAGNE, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Kød og fjerkræ branchen. Den er baseret i Ste Radegonde, Frankrig.

  6. SAS JEAN CUGINI

    Frankrig

    Virksomheden SAS JEAN CUGINI, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Kød, konserveret branchen. Den er baseret i Eauze, Frankrig.

  7. CLOUET DANIEL

    Frankrig

    Virksomheden CLOUET DANIEL, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Kød, konserveret branchen. Den er baseret i Livernon, Frankrig.

  8. SAVEURS BIO

    Frankrig

  1. FOIES GRAS GERARD TETE

    Frankrig

  2. SAS SALAS DVC

    Frankrig

  3. CHAZAL

    Frankrig

  4. REGIE EXPLOITATION ABATTAGES SALVAGNACOIS

    Frankrig

  5. CHARCUTERIE APPAMEENNE DE TRADITION SARL

    Frankrig

  6. CONSERVERIE DE SIARROUY

    Frankrig

  7. PIERRE VALETTE SALAISONS

    Frankrig

  8. A. FONTES ET FILS

    Frankrig

  9. GIMET-DAVIN FOIE GRAS

    Frankrig

  10. MAISON GARBAY VOLAILLES

    Frankrig

Anmodning om tilbud

Opret en anmodning og få flere tilbud fra verificerede leverandører.

  • Kun relevante leverandører
  • I overensstemmelse med databeskyttelse
  • 100% gratis