• europages
  • >
  • VIRKSOMHEDER - LEVERANDØRER - UDBYDERE
  • >
  • charcuteri

Resultater for

Charcuteri

FrankrigToulouse og Midipyrenænerne
  1. CÔTE2BOEUF

    Frankrig

    Verified by europages badge

    COTE2BOEUF, fabrikant af hjemmelavet saltet kød i Averyron, giver emblemet over fransk gastronomi sin popularitet tilbage: Pølsen! En traditionel fabrikation med kun 3 ingredienser: Kød fra kvmgopdrættere i Aveyron, salt fra Guérande, Kampot-peber IGP. Uden konserveringsmidler, farvestoffer og nitrit! Udelukkende 3 ingredienser som i gamle dage. Coppa, lonzo, tørret skinkeinderlår, tørret oksekød fra Aubrac, chorizo, guanciale, tørret pølse, spegepølse, dette er en del af vores charcuteri-udvalg uden nitrit fra vores fabrik i Laissac i Aveyron. COTE2BOEUF står også bag propduktet Popines: Fint udskåret chacuteri på glas, der er 100% genbrugt og genanvendeligt. La Popine er under vakuum og kan opbevares i 3 måneder ved stuetemperatur. Tilgængelig i tre formater (Popine, Marmite, Chaudron), ledsager den din raclette om vinteren og dine charcuteri-anretninger i sommerhalvåret.

  2. SACOR

    Frankrig

    Virksomheden SACOR, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Charcuterivarer og saltede varer branchen. Den opererer også inden for charcuteri engros, eksport af skinke, letkrydret pølse, og pølse brancherne. Den er baseret i Villefranche De Rouergue, Frankrig.

  3. SA SEIGNEURIE & FILS

    Frankrig

    Virksomheden SA SEIGNEURIE & FILS, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Charcuterivarer og saltede varer branchen. Den opererer også inden for Patéer, charcuteri engros, Patéer, og ferske slagteriprodukter brancherne. Den er baseret i Fonsorbes, Frankrig.

  4. ANDRE CAZAUX CHARCUTIER

    Frankrig

    Virksomheden ANDRE CAZAUX CHARCUTIER, er en Distributør, der opererer inden for Charcuterivarer og saltede varer branchen. Den opererer også inden for viktualievarer, oksekødspålæg, svinekødspålæg, og charcuteri engros brancherne. Den er baseret i Saint-Lizier, Frankrig.