• europages
  • >
  • VIRKSOMHEDER - LEVERANDØRER - UDBYDERE
  • >
  • saltet kød

Resultater for

Saltet kød - Fabrikant Producent - Frankrig

FrankrigFabrikant/producent
  1. CÔTE2BOEUF

    Frankrig

    Verified by europages badge

    COTE2BOEUF, fabrikant af hjemmelavet saltet kød i Averyron, giver emblemet over fransk gastronomi sin popularitet tilbage: Pølsen! En traditionel fabrikation med kun 3 ingredienser: Kød fra kvmgopdrættere i Aveyron, salt fra Guérande, Kampot-peber IGP. Uden konserveringsmidler, farvestoffer og nitrit! Udelukkende 3 ingredienser som i gamle dage. Coppa, lonzo, tørret skinkeinderlår, tørret oksekød fra Aubrac, chorizo, guanciale, tørret pølse, spegepølse, dette er en del af vores charcuteri-udvalg uden nitrit fra vores fabrik i Laissac i Aveyron. COTE2BOEUF står også bag propduktet Popines: Fint udskåret chacuteri på glas, der er 100% genbrugt og genanvendeligt. La Popine er under vakuum og kan opbevares i 3 måneder ved stuetemperatur. Tilgængelig i tre formater (Popine, Marmite, Chaudron), ledsager den din raclette om vinteren og dine charcuteri-anretninger i sommerhalvåret.

  2. TISSAGES NICOLLET ET FILS

    Frankrig

    Verified by europages badge

    Specialist i design og fremstilling af stof, lærred og teknisk stof og tekstiler til fødevarer til mejerier, osterier, charcuterier, saltet kød, industri- og håndværksbagerier. Vi behersker internt alle faser af produktionen af vores stof og tekniske stoffer til fødevareindustrien, fra råvaren til det færdige produkt. Alle vores tekstiler, stof og lærred til fødevarer bliver fremstilles i vore egne værksteder.

Filtre

Resultater for

Saltet kød - Fabrikant Producent - Frankrig

Antal resultater

2 Virksomheder

Virksomhedstype