• europages
 • >
 • VIRKSOMHEDER - LEVERANDØRER - UDBYDERE
 • >
 • forsikring

Resultater for

Forsikring - Import eksport

 1. OPEN FINANCE

  Frankrig

  Virksomheden OPEN FINANCE, oprettet i 2017, tilbyder følgende services: forbrugerlån, tilbagekøb af lån, porteføljeforvaltning, kreditforsikring, projektfinansiering, investering, rådgivning BtoB, finansiel rådgivning, inkasso, forsikringer... Vores kreditløsninger dækker alle behov: forbrug, billån og boliglån, behov for midler til en investering eller likviditet etc. Det eneste krav er din tilbagebetalingskapacitet, så sætter vi lånet derefter. Du ved bedre end os, hvorfor du har brug for penge, og vi har 100 % tillid. Størrelsen af vores lån til private og virksomheder udregnes i forhold til behov og det foreslåede projekt, og vi dækker endda akutte behov for likviditet. Vi tilbyder pålidelige, hurtige og konkrete løsninger til ethvert finansielt behov. Kontakt os endelig for yderligere oplysninger!

 2. S.A.F. ASSICURAZIONI

  Italien

 3. STUDIO CONSULENZA AUTOMOBILISTICA IVAN S.R.L.

  Italien

 4. RENTEN-KOMPETENZCENTER

  Tyskland

 5. DANSK BOLIGFORSIKRING

  Danmark

  Dansk Boligforsikring er den bedste samarbejdspartner, når hus skal sælges eller købes. Forsikringsselskabet hjælper både med sælgeransvarsforsikring og ejerskifteforsikring, så du kan føle dig tryg og sikker i bolighandlen. En ejerskifteforsikring fra Dansk Boligforsikring sikrer mod skjulte skader og fejlinstallationer, som ikke fremgår i boligens tilstandsrapport. Med 20 års erfaring, tilbyder Dansk Boligforsikring de mest dækkende og billigste sælgeransvarsforsikringer og ejerskifteforsikringer. Huskøb er en stor beslutning, måske en af de største investeringer vi foretager os - både for personer, der leder efter sin første bolig, og ældre, der starter et nyt kapitel i livet. Med en ejerskifteforsikring fra Dansk Boligforsikring fås den laveste selvrisiko på markedet og garanterer sikkerhed i min. 5 år. Det efterlader flere penge til at sætte drømmeboligen i stand. Glem ikke en ejerskifteforsikring når du køber hus - uden den, kan blive en omkostningsfuld affære for dig og din familie. Dansk Boligforsikring er danskernes foretrukne partner i forsikring af ejendomme og står altid klar til at hjælpe. Besøg Dansk Boligforsikring enten på hjemmesiden eller ring til dem på tlf. 59 49 88 44. Dansk Boligforsikring blev stiftet i 2002 og er lige siden gået efter at blive danskernes foretrukne valg af boligforsikringer. Med over 20 års erfaring kan Dansk Boligforsikrings specialister tilbyde kompetent rådgivning på hele rejsen fra bolighandlens start til slut.

  Alle produkter for "forsikring"

Office Building Outline icon
En side til din virksomhed
Kan du se dette? Også dine potentielle kunder Tilmeld dig nu for at blive synlig på europages.
 1. G.M. ASSICURAZIONI S.R.L.

  Italien

  G.M. Assicurazioni srl er et primært forsikringsagentur, som er til stede på territoriet med hovedkontor i Brescia og sekundære kontorer (underagenturer) i forskellige provinser, der er specialiseret i definitionen og styringen af overenskomster med organisationer, virksomheder og affinity grupper. G.M. Assicurazioni srl har også højt professionaliserede konsulenter til private og virksomheders forretningsområder. Vi ønsker at tilbyde kunderne forsikrings- og pensionsrådgivning, der hjælper brugerne med at blive bevidste om deres behov gennem strukturerede analyser, udført ved hjælp af de mest moderne detektionsværktøjer. Forsikringsagenterne er Mirella Gelmi tilmeldt registeret RUI med nummer A000056797 og Carlo Mecca tilmeldt registeret RUI med nummer A000059379

 2. GENERAL INSURANCE PARTNERSHIP, LLC

  Rusland

  General Insurance Partnership, LLC er et højt kvalificeret team med erfaring med de store internationale forsikringsselskaber. Vores eksperter er klar til over for kunderne at demonstrere deres viden og praktiske erfaring inden for forskellige typer forsikringer. Vi sammensætter forsikringer til vores kunder, der er baseret på information om potentiel risiko og svarer til de bedste forsikringsprodukter på markedet. Kombinationen af disse grundlæggende faktorer giver den bedste forsikringsdækning, nedsætter kundernes risici og gør dem trygge i forhold til fremtiden.

 3. PENSAM

  Danmark

  PenSam er et pensionsselskab, der leverer arbejdsmarkedspension til FOA’s faggrupper. Det gælder lønmodtagere, der udfører kerneopgaver i det danske velfærdssamfund, primært i kommuner, men også i regioner og i private virksomheder.Pension for FOA-faggrupperneLige siden 1986 har PenSam arbejdet for at sikre FOA-faggrupperne de bedst mulige løsninger ved pensionering, alvorlig sygdom eller død. Et stærkt fokus på en effektiv pensionsadministration skal være med til at sikre, at en stadig større del af kundernes pensionsbidrag går til deres pensionsydelser.Ansvarlig forvaltningI PenSam er der ligeledes fokus på en omkostningseffektiv forvaltning af vores investeringer, og vi har en klar holdning til, hvad vi investerer i. Kunderne har direkte medindflydelse igennem vores medlemsdemokrati.Pensionsforretningen er i vækst. Vi har mere end 400.000 kunder, og investeringsaktiverne vokser ligeledes.PenSam Bank er til dig, der er medlem af FOA og din familie eller til dig, der allerede har din pension eller forsikring i PenSam. Vi er her også for dig, der bare gerne vil skifte til en nærværende bank.PenSam Bank er en bank kun for private kunder. De fleste af vores kunder er medlemmer af FOA Fagforening.Andre af vores kunder har allerede pension eller forsikring i PenSam. Eller de har valgt os, simpelthen fordi de ønskede at skifte til en nærværende bank med ordentlige priser.Når du er kunde i PenSam Bank, taler du og din kunderådgiver sammen på telefonen. Vi er en internetbank og har

 4. 3FORSIKRINGSTILBUD.DK

  Danmark

  Vi finder 3 særdeles gode forsikringstilbud på bilforsikring, trailerforsikring, knallertforsikring eller bilejerskifteforsikring. Bundsolide effektive eksperter kan indhente 3 forsikringstilbud i dit nabolag. Der kan spares penge på en pålidelig og potentiel forsikringsmægler i dit nabolag. På 3forsikringstilbud.dk kan du enkelt sammenligne firmaer online og få cirka 31% i frisk rabat. Engagerede forsikringsselskaber kan besvare alle mulige spørgsmål. Udpeg et af forsikringsmæglerbuddene og få rundt regnet 31% i personlig rabat på din forsikringsmægleropgave. Spar både besværet og penge (ca 31 pct) på 3 profitable favorable forsikrings tilbud. Det er let at anvende herværende forsikringsmæglerservice og forsikringsselskaberne arbejder med alle former for forsikringsopgaver alle vegne tæt på dig. Med vores effektive online forsikringstjeneste vil vi tilbyde, at lokalisere to-tre gode forsikringsmægler tilbud fra billige billige forsikringsselskaber i dit område. Vi arbejder kun sammen med kvalitetssikrede forsikringsfirmaer, og derfor kan vi garantere for professionelt forsikringsarbejde fra A til Z. kan vi skaffe 3 tilbud på din forsikringopgave. Hjemme kan du helt fredeligt bedømme alle de leverede tilbud og efterfølgende beslutte dig for et af dem. Få forsikringassistance uanset hvor du er bosiddende. Modtag grundig assistance til løsning af de udsatte forsikringsopgaver til yderst fede priser. Få en specialist, der har tid til at klare dine forsikringsproblemer.

 5. GRATISFORSIKRINGSTILBUD.DK

  Danmark

  Hver måned udpeger 3forsikringstilbud.dk bunker af overraskende tilbud til det danske folk. Send forsikringsmandskemaet på kort tid, så opsporer vi hurtigt 3 passende forsikringstilbud (tryk på knappen herover). En overordentlig nem og kanon superlet dansk ejet portal fra 3forsikringstilbud.dk med fortrinlig prisafslag, der kommer jer til gavn. På max 1-3 hverdage bliver du kontaktet af de 3 udvalgte forsikringsselskaber med hver deres fordelagtige supertilbud. Spekulerer du på at få klaret en bådforsikring opgave? På 3forsikringstilbud.dk finder du nemt 3 overkommelige tilbud. Du kan med det samme få kontakt med gode forsikringsfirmaer via 3forsikringstilbud.dk, der er en velegnet forsikringsmandservice. Det nævnes også som en udfordring for velfærdssamfundet, at en øget individualisering i sig selv kan formindske borgernes villighed til at bidrage til velfærdssamfundets finansiering. Samtidig ses en øget tilbøjelighed til at gøre brug af retten til serviceydelser og overførsler. Endelig kan der peges på globaliseringen, der højner kravet til høj produktive arbejdspladser, hvilket kan sætte skattesystemet under yderligere pres.

 1. ANTALYA INTERNATIONAL

  Tyrkiet

 2. WEELLYPRO

  Frankrig

 1. DEBEKA-SERVICEBÜRO MAYEN

  Tyskland

 2. ALAN BOSWELL INSURANCE BROKERS

  Det Forenede Kongerige

 3. CENTRE D'EXPERTISE AUTOMOBILE GOT ET CARCENAC

  Frankrig

 4. KRAFT & KANIK OHG

  Tyskland

 5. BERUFSHAFTPFLICHT4U

  Tyskland

 6. COMPLETE COVER GROUP

  Det Forenede Kongerige

 7. PROFES. UBEZPIECZENIA. M. SZOCIK

  Polen

 8. AMAZON INSURANCE

  Belgien

 1. CASER EXCLUSIEVE VERZEKERINGSAGENT

  Spanien

 2. CRELAN

  Belgien

 3. SUD EPERVIER

  Belgien

 4. FINANZCHECKS VSU GMBH

  Tyskland

 5. PROPERTY FACILITIES GROUP LTD

  Det Forenede Kongerige

 6. BANQUE RAIFFEISEN

  Luxembourg

 7. INTER PARTNER ASSISTANCE

  Belgien

 8. GUIDO PADUANO BROKER

  Italien

 9. RAMBAUD LABROSSE

  Frankrig

 10. CEMECA

  Frankrig

Filtre

Resultater for

Forsikring - Import eksport

Antal resultater

10.801 virksomheder