• europages
 • >
 • VIRKSOMHEDER - LEVERANDØRER - UDBYDERE
 • >
 • forme- støbe-

Resultater for

Forme- støbe- - Import eksport

 1. FONTE GRISE DISTRIBUTION

  Frankrig

  Verified by europages badge

  Virksomheden FONTE GRISE DISTRIBUTION (FGD) har siden sin oprettelse i 2001 udviklet et netværk af støbere over hele Polen. Med flere års erfaring kan FGD tilbyde sine kunder en lang række muligheder inden for støbning og smeltning. Ledelsen hos FGD målretter kundernes tilfredshed og blev belønnet med cerificeringen ISO 9001: 2008 i 2013 for «Design, Køb og Salg af støbejernsemner». Virksomheden tilbyder flere services: - Diverse smelteprocesser for flest mulige nuancer. - Diverse støbeprocesser for flest mulige former. - Integrerede maskinværksteder for at begrænse håndteringen af emnerne fra støbning til den endelige montage. - Maleværksteder for at beskytte emnerne mod rust og forbedre disses æstetik. - Tegnestuer for at udvikle nye emner og koncepter. - Tilpasset logistik for at højne reaktiviteten samt en optimeret forvaltning af lagrene. Kontakt os endelig for yderligere oplysninger!

  Alle produkter for "forme- støbe-"

 2. PIEPER-K3M

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Virksomheden PIEPER-K3M, er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Forme, støbe- branchen. Den er baseret i Breidenbach, Tyskland.

 3. W. OLSEN & SØN A/S

  Danmark

  Hos W. Olsen & Søn A/S har vi mange års erfaring med specialopgaver inden for formværktøj. W. Olsen & Søn A/S har et dygtigt hold af højt kvalificerede specialister inden for udvikling og konstruktion af formværktøjer. Vi hjælper altid vores kunder med, at finde den bedste løsning til deres ideer, og derfor er en tæt og direkte kommunikation essentiel for os, så vi kan opnå det bedste resultat. Med et bearbejdningsområde på: CNC fræser. 3 akse: 2100 x 140mm. 5 akse: 850 x 700mm. Vandskærer: 4000 x 2000mm. W. Olsen & Søn A/S fremstiller også fromværktøjer til: jernindustrien metalindustrien Maskinindustrien Emballageindustrien Plastindustrien purforme glasforme vakuumforme blæseforme gummiforme prototyper EPS og EPP Maskinliste: CNC Johnford ——————— 3 akset vertikal CNC Johnford ——————— 3 akset vertikal CNC Hermle B300U ————- 5 akset CNC Hermle C40U ————— 5 akset CNC Okuma MB66 VA ———- 3 akset CNC Okuma ———————- 3 akset CNC Okuma ———————- 3 akset CNC Flexmill ———————- 3 akset Drejebænk Tos SN 40 C Vandskærer Glasblæsning Blæsning med sand og stålkugler

 4. CHILCHES MATERIALS

  Spanien

  Chilches Materials er en del af gruppen Groupe Torrecid, førende på verdensplan inden for produkter og service til industri for keramik, glas, ildfaste produkter og støberi. Vi er specialiseret i produktion keramiske opaliseringsmidler af høj kvalitet og vi garanterer vores kunder fremragende service og konkurrencedygtige fordele. Vores hovedsaktivitet består i behandling af zirconium Premium sand for at kunne tilbyde forskellige finhedsgrader.

 5. MODELISTAS CODINA

  Spanien

  Alle typer træforme til støberi.

Office Building Outline icon
En side til din virksomhed
Kan du se dette? Også dine potentielle kunder Tilmeld dig nu for at blive synlig på europages.
 1. KON-FORM WERKZEUGE GMBH

  Tyskland

  Virksomheden KON-FORM WERKZEUGE GMBH, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Forme, støbe- branchen. Den er baseret i Hatzfeld, Tyskland.

 2. ADCRIST PROD SRL

  Rumænien

  Virksomheden ADCRIST PROD SRL, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Forme, støbe- branchen. Den opererer også inden for støberi, støbeforme, Støberi for aluminiumslegeringer, og prototyper og 3D tryk brancherne. Den er baseret i Oradea, Rumænien.

 3. A.J.MOLDES, LDA.

  Portugal

  Virksomheden A.J.MOLDES, LDA., er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Forme, plast- og gummiindustrien branchen. Den opererer også inden for Forme, støbe-, sprøjtestøbningsforme, konstruktion og design af forme, Forme, støbe-, og plastforme brancherne. Den er baseret i Marinha Grande, Portugal.

 4. HOT IRON TUB

  Ukraine

  Virksomheden HOT IRON TUB, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Forme, støbe- branchen. Den opererer også inden for Visable supports the Ukrainian companies, og Visable supports the Ukrainian companies brancherne. Den er baseret i Lutsk, Ukraine.

 5. DEPLANCHE FABRICATION

  Frankrig

  Virksomheden DEPLANCHE FABRICATION, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Forme og modeller branchen. Den opererer også inden for Forme, støbe-, Forme, støbe-, deformering og strømning, og metrologi brancherne. Den er baseret i Treffort, Frankrig.

 1. LAJOINIE FONDERIE

  Frankrig

  Virksomheden LAJOINIE FONDERIE, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Forme, støbe- branchen. Den opererer også inden for præcisionsstøbning, design af forme til støbning, og varmebehandling af metal brancherne. Den er baseret i Saint-firmin-des-pres, Frankrig.

 2. KANTEMIR

  Frankrig

  Virksomheden KANTEMIR, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Forme, støbe- branchen. Den opererer også inden for Forme, plast- og gummiindustrien, Forme, plast- og gummiindustrien, udvikling og fremstilling af forme, Finmekanik, og udstyr til finmekanik brancherne. Den er baseret i Auray, Frankrig.

 1. TALLERES TAMEGRA S.L.

  Spanien

  Virksomheden TALLERES TAMEGRA S.L., er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Forme, støbe- branchen. Den er baseret i Meicende, Spanien.

 2. INDUSTRIAS MICAL

  Spanien

  Virksomheden INDUSTRIAS MICAL, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Stansemaskiner, plast branchen. Den opererer også inden for Forme, støbe-, Forme og modeller, støbte dele i zamak, Forme, støbe-, og Forme og modeller brancherne. Den er baseret i Albacete, Spanien.

 3. LLC DNEPROPROMLIT (LLC DPL)

  Ukraine

  Virksomheden LLC DNEPROPROMLIT (LLC DPL), er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Forme, støbe- branchen. Den opererer også inden for Støbejernselementer, Støbning af specialstål og ædelstål, Rør- og slangefittings - jernholdigt metal, Stål og metaller - bearbejdning, Visable supports the Ukrainian companies, Støbejernselementer, Støbning af specialstål og ædelstål, Rør- og slangefittings - jernholdigt metal, og Stål og metaller - bearbejdning brancherne. Den er baseret i Dnipropetrovsk, Ukraine.

 4. FOCUS ON MOLDS SRL

  Italien

  Virksomheden FOCUS ON MOLDS SRL, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Forme, støbe- branchen. Den er baseret i Cologne, Italien.

 5. CORMOL - CORTANTES E MOLDES, LDA.

  Portugal

  Virksomheden CORMOL - CORTANTES E MOLDES, LDA., er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Forme og modeller branchen. Den opererer også inden for Forme, støbe-, Værktøjsmaskiner - spåntagning, Forme, støbe-, og Værktøjsmaskiner - spåntagning brancherne. Den er baseret i Águeda, Portugal.

 6. ANIBAL H. ABRANTES - INDUSTRIAS DE MOLDES E PLASTICOS, S.A.

  Portugal

  Virksomheden ANIBAL H. ABRANTES - INDUSTRIAS DE MOLDES E PLASTICOS, S.A., er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Forme, støbe- branchen. Den opererer også inden for Forme, plast- og gummiindustrien, og Forme, plast- og gummiindustrien brancherne. Den er baseret i Picassinos, Portugal.

 7. MOLDACAMPO - MOLDES PARA INJECÇÃO DE PLÁSTICOS

  Portugal

  Virksomheden MOLDACAMPO - MOLDES PARA INJECÇÃO DE PLÁSTICOS, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Forme, støbe- branchen. Den opererer også inden for produktion af egne forme, og udvikling og fremstilling af forme brancherne. Den er baseret i Maia, Portugal.

 8. 3 DTECH - PRODUÇAO, OPTIMIZAÇAO E REENGENHARIA, LDA.

  Portugal

  Virksomheden 3 DTECH - PRODUÇAO, OPTIMIZAÇAO E REENGENHARIA, LDA., er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Forme og modeller branchen. Den opererer også inden for Forme, støbe-, og Forme, støbe- brancherne. Den er baseret i Embra, Portugal.

 1. MODELAGE MECANIQUE DU DAUPHINE

  Frankrig

  Virksomheden MODELAGE MECANIQUE DU DAUPHINE, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Forme og modeller branchen. Den opererer også inden for Forme, støbe-, Forme, støbe-, og værktøjsdesign brancherne. Den er baseret i Echirolles, Frankrig.

 2. KUTES METAL

  Tyrkiet

  Virksomheden KUTES METAL, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Forme, støbe- branchen. Den opererer også inden for smeltning af gråt støbejern, fabrikation i underentreprise, og duktilt støbejern brancherne. Den er baseret i Istanbul, Tyrkiet.

 3. ARDEMIR FOUNDRY CORPORATION

  Tyrkiet

  Virksomheden ARDEMIR FOUNDRY CORPORATION, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Forme, støbe- branchen. Den er baseret i Konya, Tyrkiet.

 4. MODELAGE USIMOULE

  Frankrig

  Virksomheden MODELAGE USIMOULE, er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Forme, støbe- branchen. Den opererer også inden for prototyper brancherne. Den er baseret i Saint-Michel, Frankrig.

 5. FORMINOV

  Frankrig

  Virksomheden FORMINOV, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Forme og modeller branchen. Den opererer også inden for Forme, støbe-, Forme, støbe-, termoformning, og prototyper brancherne. Den er baseret i Crissey, Frankrig.

 6. JULIEN SA

  Frankrig

  Virksomheden JULIEN SA, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Forme og modeller branchen. Den opererer også inden for Forme, støbe-, Industrikonsulenter, Forme, støbe-, støberi, prototyper, og Industrikonsulenter brancherne. Den er baseret i Le-Creusot, Frankrig.

 7. DRUGUET SAS

  Frankrig

  Virksomheden DRUGUET SAS, er en Underleverandør, der opererer inden for Forme, støbe- branchen. Den opererer også inden for hurtig fremstilling af prototyper, og støberi brancherne. Den er baseret i Grieges, Frankrig.

 8. ARTS FONDERIE & DEVELOPPEMENT

  Frankrig

  Virksomheden ARTS FONDERIE & DEVELOPPEMENT, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Støberier - kobber, bronze og messing branchen. Den opererer også inden for Forme, støbe-, Støberier, aluminium, Forme, støbe-, støberi, støbning, og Støberier, aluminium brancherne. Den er baseret i Arrien En Bethmale, Frankrig.

 9. COENE MATRIJZENBOUW

  Belgien

  Virksomheden COENE MATRIJZENBOUW, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Valsning - stål og metaller branchen. Den opererer også inden for Forme, støbe-, Bukning - stål og metaller, Forme, støbe-, Bukning - stål og metaller, fremstilling af forme til metaller, og forme til udskæring af metal brancherne. Den er baseret i Lotenhulle, Belgien.

 10. ETABLISSEMENTS MEON FILS SA

  Frankrig

  Virksomheden ETABLISSEMENTS MEON FILS SA, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Forme og modeller branchen. Den opererer også inden for Forme, støbe-, Forme, støbe-, støberi, prægning, og konstruktion af materiel brancherne. Den er baseret i Saint-Étienne, Frankrig.

Anmodning om tilbud

Opret en anmodning og få flere tilbud fra verificerede leverandører.

 • Kun relevante leverandører
 • I overensstemmelse med databeskyttelse
 • 100% gratis