• Europages
 • >
 • VIRKSOMHEDER - LEVERANDØRER - UDBYDERE
 • >
 • forme- støbe-

Resultater for

Forme- støbe- - Import eksport

 1. LKR D.O.O.

  Slovenien

  Verified by Europages badge
 2. SURSKY CASTING AND MECHANICAL PLANT, LLC

  Rusland

  Vores virksomhed specialiserer sig i fremstilling af modeludstyr til støberier. Modeludstyr er et sæt af enheder der er designet til at forme konturer og interne hulrum ved støbning i en form. Udviklingen af mønstre begyndte i 2018. I denne periode har vi haft kunder fra forskellige brancher: luftfartsteknik, jernbanemaskiner, skibsbyggeri, energiventilteknik, malmindustri. Vi anvender førsteklasses fugtbestandigt krydsfinér og modelplast i forskellige densitet til produktion. Mønster- og kerneudstyret er fremstillet i henhold til tredimensionelle modeller, som er udviklet med specialiseret software, Solid works. En betydelig begivenhed for vores virksomhed, var underskrivelsen af en langvarig kontrakt der inkluderer levering af modeludstyr til Mongoliet i 2019. Kunden er Erdenet, som er et af de største virksomheder inden for minedrift og berigelse af kobber og molybdæn i Asien. Vores organisation er baseret på personer med en omfattende viden i branchen.

 3. W. OLSEN & SØN A/S

  Danmark

  Hos W. Olsen & Søn A/S har vi mange års erfaring med specialopgaver inden for formværktøj. W. Olsen & Søn A/S har et dygtigt hold af højt kvalificerede specialister inden for udvikling og konstruktion af formværktøjer. Vi hjælper altid vores kunder med, at finde den bedste løsning til deres ideer, og derfor er en tæt og direkte kommunikation essentiel for os, så vi kan opnå det bedste resultat. Med et bearbejdningsområde på: CNC fræser. 3 akse: 2100 x 140mm. 5 akse: 850 x 700mm. Vandskærer: 4000 x 2000mm. W. Olsen & Søn A/S fremstiller også fromværktøjer til: jernindustrien metalindustrien Maskinindustrien Emballageindustrien Plastindustrien purforme glasforme vakuumforme blæseforme gummiforme prototyper EPS og EPP Maskinliste: CNC Johnford ——————— 3 akset vertikal CNC Johnford ——————— 3 akset vertikal CNC Hermle B300U ————- 5 akset CNC Hermle C40U ————— 5 akset CNC Okuma MB66 VA ———- 3 akset CNC Okuma ———————- 3 akset CNC Okuma ———————- 3 akset CNC Flexmill ———————- 3 akset Drejebænk Tos SN 40 C Vandskærer Glasblæsning Blæsning med sand og stålkugler

 4. CHILCHES MATERIALS

  Spanien

  Chilches Materials er en del af gruppen Groupe Torrecid, førende på verdensplan inden for produkter og service til industri for keramik, glas, ildfaste produkter og støberi. Vi er specialiseret i produktion keramiske opaliseringsmidler af høj kvalitet og vi garanterer vores kunder fremragende service og konkurrencedygtige fordele. Vores hovedsaktivitet består i behandling af zirconium Premium sand for at kunne tilbyde forskellige finhedsgrader.

 5. MODELISTAS CODINA

  Spanien

  Alle typer træforme til støberi.

Office Building Outline icon
En side til din virksomhed
Kan du se dette? Også dine potentielle kunder Tilmeld dig nu for at blive synlig på Europages.
 1. KON-FORM WERKZEUGE GMBH

  Tyskland

 2. ADCRIST PROD SRL

  Rumænien

 3. A.J.MOLDES, LDA.

  Portugal

 4. HOT IRON TUB

  Ukraine

 5. LEGGERI ATTREZZERIA MECCANICA

  Italien

 1. FONDERIE MARTEL

  Frankrig

 2. DEPLANCHE FABRICATION

  Frankrig

 3. 3 DTECH - PRODUÇAO, OPTIMIZAÇAO E REENGENHARIA, LDA.

  Portugal

 4. MODELAGE USIMOULE

  Frankrig

 5. INDUSTRIAS MICAL

  Spanien

 6. FOCUS ON MOLDS SRL

  Italien

 7. CHARVET - GROUPE RGF

  Frankrig

 8. COENE MATRIJZENBOUW

  Belgien

 9. PREC-ODLEW SP. Z O.O.

  Polen

 10. LAJOINIE FONDERIE

  Frankrig

 1. KUTES METAL

  Tyrkiet

 2. DRUGUET SAS

  Frankrig

 3. LLC DNEPROPROMLIT (LLC DPL)

  Ukraine

 4. MODELAGE MECANIQUE DU DAUPHINE

  Frankrig

 5. ETABLISSEMENTS MEON FILS SA

  Frankrig

 6. ANIBAL H. ABRANTES - INDUSTRIAS DE MOLDES E PLASTICOS, S.A.

  Portugal

 7. PTP INDUSTRY

  Frankrig

 8. ARTS FONDERIE & DEVELOPPEMENT

  Frankrig

 9. ARDEMIR FOUNDRY CORPORATION

  Tyrkiet

 10. FORMINOV

  Frankrig