• europages
 • >
 • VIRKSOMHEDER - LEVERANDØRER - UDBYDERE
 • >
 • forme- støbe-

Resultater for

Forme- støbe- - Import eksport

 1. LKR D.O.O.

  Slovenien

 2. PIEPER-K3M

  Tyskland

 3. SURSKY CASTING AND MECHANICAL PLANT, LLC

  Rusland

  Vores virksomhed specialiserer sig i fremstilling af modeludstyr til støberier. Modeludstyr er et sæt af enheder der er designet til at forme konturer og interne hulrum ved støbning i en form. Udviklingen af mønstre begyndte i 2018. I denne periode har vi haft kunder fra forskellige brancher: luftfartsteknik, jernbanemaskiner, skibsbyggeri, energiventilteknik, malmindustri. Vi anvender førsteklasses fugtbestandigt krydsfinér og modelplast i forskellige densitet til produktion. Mønster- og kerneudstyret er fremstillet i henhold til tredimensionelle modeller, som er udviklet med specialiseret software, Solid works. En betydelig begivenhed for vores virksomhed, var underskrivelsen af en langvarig kontrakt der inkluderer levering af modeludstyr til Mongoliet i 2019. Kunden er Erdenet, som er et af de største virksomheder inden for minedrift og berigelse af kobber og molybdæn i Asien. Vores organisation er baseret på personer med en omfattende viden i branchen.

 4. W. OLSEN & SØN A/S

  Danmark

  Hos W. Olsen & Søn A/S har vi mange års erfaring med specialopgaver inden for formværktøj. W. Olsen & Søn A/S har et dygtigt hold af højt kvalificerede specialister inden for udvikling og konstruktion af formværktøjer. Vi hjælper altid vores kunder med, at finde den bedste løsning til deres ideer, og derfor er en tæt og direkte kommunikation essentiel for os, så vi kan opnå det bedste resultat. Med et bearbejdningsområde på: CNC fræser. 3 akse: 2100 x 140mm. 5 akse: 850 x 700mm. Vandskærer: 4000 x 2000mm. W. Olsen & Søn A/S fremstiller også fromværktøjer til: jernindustrien metalindustrien Maskinindustrien Emballageindustrien Plastindustrien purforme glasforme vakuumforme blæseforme gummiforme prototyper EPS og EPP Maskinliste: CNC Johnford ——————— 3 akset vertikal CNC Johnford ——————— 3 akset vertikal CNC Hermle B300U ————- 5 akset CNC Hermle C40U ————— 5 akset CNC Okuma MB66 VA ———- 3 akset CNC Okuma ———————- 3 akset CNC Okuma ———————- 3 akset CNC Flexmill ———————- 3 akset Drejebænk Tos SN 40 C Vandskærer Glasblæsning Blæsning med sand og stålkugler

 5. CHILCHES MATERIALS

  Spanien

  Chilches Materials er en del af gruppen Groupe Torrecid, førende på verdensplan inden for produkter og service til industri for keramik, glas, ildfaste produkter og støberi. Vi er specialiseret i produktion keramiske opaliseringsmidler af høj kvalitet og vi garanterer vores kunder fremragende service og konkurrencedygtige fordele. Vores hovedsaktivitet består i behandling af zirconium Premium sand for at kunne tilbyde forskellige finhedsgrader.

Office Building Outline icon
En side til din virksomhed
Kan du se dette? Også dine potentielle kunder Tilmeld dig nu for at blive synlig på europages.
 1. KON-FORM WERKZEUGE GMBH

  Tyskland

 2. A.J.MOLDES, LDA.

  Portugal

 3. HOT IRON TUB

  Ukraine

 4. ADCRIST PROD SRL

  Rumænien

 5. KUTES METAL

  Tyrkiet

 1. 3 DTECH - PRODUÇAO, OPTIMIZAÇAO E REENGENHARIA, LDA.

  Portugal

 2. PTP INDUSTRY

  Frankrig

 1. LEGGERI ATTREZZERIA MECCANICA

  Italien

 2. DRUGUET SAS

  Frankrig

 3. TALLERES TAMEGRA S.L.

  Spanien

 4. COENE MATRIJZENBOUW

  Belgien

 5. INDUSTRIAS MICAL

  Spanien

 6. MOLDACAMPO - MOLDES PARA INJECÇÃO DE PLÁSTICOS

  Portugal

 7. FOCUS ON MOLDS SRL

  Italien

 8. ARTS FONDERIE & DEVELOPPEMENT

  Frankrig

 1. LLC DNEPROPROMLIT (LLC DPL)

  Ukraine

 2. CORMOL - CORTANTES E MOLDES, LDA.

  Portugal

 3. CHARVET - GROUPE RGF

  Frankrig

 4. FONDERIE MARTEL

  Frankrig

 5. CONRAD FORMENBAU UND DRUCKGUSS GMBH

  Tyskland

 6. MODELLERIA MODINI

  Italien

 7. SC UPRUC TPA SRL

  Rumænien

 8. MILLABER LTD

  Det Forenede Kongerige

 9. MOLTREDI SA

  Spanien

 10. MANGUITOS ARROSI S.L.

  Spanien