• europages
 • >
 • VIRKSOMHEDER - LEVERANDØRER - UDBYDERE
 • >
 • foder og halm

Resultater for

Foder og halm - Import eksport

 1. FODER BIO-TECH

  Polen

  Vi er europæiske producenter af olier, foder, kager og mel fra sojabønner og hørfrø. Foder Bio-Tech udfører desuden produktionsprocesser og renseservices for op til 99, 99% af alle oliefrø. Vores fodertilsætningsstoffer er garanteret og godkendt af GMP og EU-BIO certifikater. Dette betyder, at for vores øko-produkter bruger vi kun godkendte frø, der hovedsageligt dyrkes på økologiske gårde i Polen og andre steder i Europa. Almindelige og økologiske kager, olier, foder og ikke-genmodificeret mel er en fremragende protein- og energikilde i dyrefoder. Vi har siden 1998 samarbejdet med foderproducenter og handelsvirksomheder over hele verden. Vores produktion er fuldstændig naturlig og uden brug af kemikalier. Under ekstruderingsprocessen varmes frøene for derefter at blive fyldt på presser. Vi har stået for kvalitet og sikkerhed af vores produkter i årevis. Takket være en fælles indsats fra alle medarbejdere vokser familievirksomheden støt. Tøv ikke med at kontakte os for yderligere oplysninger!

 2. DUREPAIRE

  Frankrig

  Virksomheden DUREPAIRE, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Foder og halm branchen. Den opererer også inden for foder i skovlfulde, og lucerne brancherne. Den er baseret i Verdille, Frankrig.

 3. SARL TASCHET

  Frankrig

  Virksomheden SARL TASCHET, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Foder og halm branchen. Den opererer også inden for lucerne brancherne. Den er baseret i Roiffé, Frankrig.

 4. FORRAJES Y PAJA LOS VENTEROS S.L.

  Spanien

  Virksomheden FORRAJES Y PAJA LOS VENTEROS S.L., er en Distributør, der opererer inden for Foder og halm branchen. Den opererer også inden for halm af bedste kvalitet, presset halm, halm af hvede, hø af hvede, halm af havre, lucerne, og kvægfoder brancherne. Den er baseret i La Campana-Sevilla, Spanien.

 5. TRONAGERGAARD STRAW

  Danmark

  Virksomheden TRONAGERGAARD STRAW, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Landbrug - import-eksport branchen. Den opererer også inden for Foder og halm, dyrefoder, træbark, svingel, sugerør, bark til jorddækning, halm og hø, udstyr til dyrefoder, og værktøj til landbrug brancherne. Den er baseret i Slagelse, Danmark.

Office Building Outline icon
En side til din virksomhed
Kan du se dette? Også dine potentielle kunder Tilmeld dig nu for at blive synlig på europages.
 1. ST. HIPPOLYT MUEHLE EBERT GMBH

  Tyskland

  Virksomheden ST. HIPPOLYT MUEHLE EBERT GMBH, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Foder og halm branchen. Den er baseret i Dielheim, Tyskland.

 2. EARL DE LA ROMANE

  Frankrig

  Virksomheden EARL DE LA ROMANE, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Foder og halm branchen. Den opererer også inden for Hø brancherne. Den er baseret i Blet, Frankrig.

 3. KUHN

  Frankrig

  KUHN koncernen tilbyder et bredt sortiment af landbrugsmaskiner til opfyldelse af alle behov inden for landbrug. Uanset om du er landmand eller entreprenør finder du det udstyr, der passer bedst til dine behov: vogne til 2 til 12 furer, maskiner til bearbejdning af jorden samt et stort udvalg af produkter til såning. Vores såmaskiner kan tilpasses alle typer frø. Modellerne med kombinerede frø kompletterer produktudvalget. Vores gødningsspredere garanterer præcision og er lette at indstille. Vores møgspredere bidrager til en optimal styring af det organiske materiale. Vores mærke er ligeledes anerkendt inden for høhøst med over 33 modeller høstmaskiner, som dækker alle typer høstning af hø. Vores produktserie inden for udstyr til opdræt og vedligeholdelse af landskaber lever op til de højeste krav.

 4. ERDALLAR AGRICULTURAL MACHINERY

  Tyrkiet

 5. ALFALFA MONEGROS

  Spanien

 1. BARENBRUG FRANCE

  Frankrig

 2. TRANSPORT FOURNIER

  Frankrig

 1. COABA

  Spanien

 2. PROFARRATGES BALAGUER S.L

  Spanien

 3. AGRA INVEST, A.S.

  Slovakiet

 4. ALBSTREU

  Tyskland

 5. STREUFLO PRODUKTIONS- UND VERTRIEBSGMBH

  Østrig

 6. ALEJANDRO MONTES MUÑOZ

  Spanien

 7. CEREALES UTRERA, S.L.

  Spanien

 8. SC ELUNOS SRL

  Rumænien

 1. DUMONT DANIEL ET FREDERIC

  Frankrig

 2. ALVER HOLZ

  Tyskland

 3. RECOPAJA,S.L.

  Spanien

 4. COLHICANA

  Brasilien

 5. WILHELM STRÖH JUN. GMBH & CO. KG

  Tyskland

 6. CHUCHI TRANSPORTES S.L.

  Spanien

 7. OVALI YEM SANAYI

  Tyrkiet

 8. FORRAJES CIPEREZ,S.L.

  Spanien

 9. LOS VENTEROS S.C

  Spanien

 10. EUROPAJA DIAZ SL

  Spanien

Anmodning om tilbud

Opret en anmodning og få flere tilbud fra verificerede leverandører.

 • Kun relevante leverandører
 • I overensstemmelse med databeskyttelse
 • 100% gratis