• europages
 • >
 • VIRKSOMHEDER - LEVERANDØRER - UDBYDERE
 • >
 • foder og halm

Resultater for

Foder og halm - Import eksport

 1. SARL TASCHET

  Frankrig

  Verified by europages badge

  Virksomheden SARL TASCHET, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Foder og halm branchen. Den opererer også inden for lucerne, og Hø brancherne. Den er baseret i Roiffé, Frankrig.

 2. FORRAJES Y PAJA LOS VENTEROS S.L.

  Spanien

  Verified by europages badge

  Virksomheden FORRAJES Y PAJA LOS VENTEROS S.L., er en Distributør, der opererer inden for Foder og halm branchen. Den opererer også inden for halm af bedste kvalitet, presset halm, halm af hvede, hø af hvede, halm af havre, lucerne, og kvægfoder brancherne. Den er baseret i La Campana-Sevilla, Spanien.

 3. TRONAGERGAARD STRAW

  Danmark

  Verified by europages badge

  Virksomheden TRONAGERGAARD STRAW, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Landbrug - import-eksport branchen. Den opererer også inden for Foder og halm, dyrefoder, træbark, svingel, sugerør, bark til jorddækning, halm og hø, udstyr til dyrefoder, og værktøj til landbrug brancherne. Den er baseret i Slagelse, Danmark.

 4. ST. HIPPOLYT MUEHLE EBERT GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Virksomheden ST. HIPPOLYT MUEHLE EBERT GMBH, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Foder og halm branchen. Den er baseret i Dielheim, Tyskland.

 5. UNIVERT FOIN

  Frankrig

  Verified by europages badge

  Virksomheden UNIVERT FOIN, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Foder og halm branchen. Den opererer også inden for halm, lucerne, foder, halm og hø, og Hø brancherne. Den er baseret i Bouzonville, Frankrig.

Office Building Outline icon
En side til din virksomhed
Kan du se dette? Også dine potentielle kunder Tilmeld dig nu for at blive synlig på europages.
 1. EARL DE LA ROMANE

  Frankrig

  Verified by europages badge

  Virksomheden EARL DE LA ROMANE, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Foder og halm branchen. Den opererer også inden for Kvæg og fjerkræ - foder, Hø, Foderkomponenter til katte, foder, foderblandinger, Kvæg og fjerkræ - foder, og kvægfoder brancherne. Den er baseret i Blet, Frankrig.

 2. KUHN

  Frankrig

  KUHN koncernen tilbyder et bredt sortiment af landbrugsmaskiner til opfyldelse af alle behov inden for landbrug. Uanset om du er landmand eller entreprenør finder du det udstyr, der passer bedst til dine behov: vogne til 2 til 12 furer, maskiner til bearbejdning af jorden samt et stort udvalg af produkter til såning. Vores såmaskiner kan tilpasses alle typer frø. Modellerne med kombinerede frø kompletterer produktudvalget. Vores gødningsspredere garanterer præcision og er lette at indstille. Vores møgspredere bidrager til en optimal styring af det organiske materiale. Vores mærke er ligeledes anerkendt inden for høhøst med over 33 modeller høstmaskiner, som dækker alle typer høstning af hø. Vores produktserie inden for udstyr til opdræt og vedligeholdelse af landskaber lever op til de højeste krav.

 3. DUREPAIRE

  Frankrig

  Virksomheden DUREPAIRE, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Foder og halm branchen. Den opererer også inden for foder i skovlfulde, og lucerne brancherne. Den er baseret i Verdille, Frankrig.

 4. ERDALLAR AGRICULTURAL MACHINERY

  Tyrkiet

  Virksomheden ERDALLAR AGRICULTURAL MACHINERY, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Anhængere til landbruget branchen. Den opererer også inden for Landbrug - maskiner og udstyr, Foder og halm, Landbrug - maskiner og udstyr, bugsering, foderblandinger, og Foder og halm brancherne. Den er baseret i Balikesir, Tyrkiet.

 5. ALFALFA MONEGROS

  Spanien

  Virksomheden ALFALFA MONEGROS, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Kornprodukter og kornsorter branchen. Den opererer også inden for Foder og halm, og Foder og halm brancherne. Den er baseret i Sariñena-Huesca, Spanien.

 1. PROFARRATGES BALAGUER S.L

  Spanien

  Virksomheden PROFARRATGES BALAGUER S.L, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Foder og halm branchen. Den opererer også inden for kattegrus, og foder i skovlfulde brancherne. Den er baseret i Balaguer, Spanien.

 2. TRANSPORT FOURNIER

  Frankrig

  Virksomheden TRANSPORT FOURNIER, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Foder og halm branchen. Den opererer også inden for vejgodstransport, Hø, og korn og kerner brancherne. Den er baseret i Tourtenay, Frankrig.

 1. COABA

  Spanien

  Virksomheden COABA, er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Foder og halm branchen. Den er baseret i Barrax-Albacete, Spanien.

 2. HAY SOLUTIONS

  Frankrig

  Virksomheden HAY SOLUTIONS, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Landbrug - import-eksport branchen. Den opererer også inden for Foder og halm, og Foder og halm brancherne. Den er baseret i Touchay, Frankrig.

 3. BARENBRUG FRANCE

  Frankrig

  Virksomheden BARENBRUG FRANCE, der opererer inden for Foder og halm branchen. Den opererer også inden for græsplæner, reparation af græsplæner til sportsbaner, og vækstfremmere brancherne. Den er baseret i Marne La Vallée Cedex 3, Frankrig.

 4. ALEJANDRO MONTES MUÑOZ

  Spanien

  Virksomheden ALEJANDRO MONTES MUÑOZ, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Foder og halm branchen. Den er baseret i Villodrigo-Palencia, Spanien.

 5. DIRK DE BAERE

  Belgien

  Virksomheden DIRK DE BAERE, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Foder og halm branchen. Den opererer også inden for pakket majs, Hø, foder i skovlfulde, og gødning brancherne. Den er baseret i Knesselare, Belgien.

 6. STREUFLO PRODUKTIONS- UND VERTRIEBSGMBH

  Østrig

  Virksomheden STREUFLO PRODUKTIONS- UND VERTRIEBSGMBH, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Foder og halm branchen. Den opererer også inden for økologisk foder til dyr, og foder i skovlfulde brancherne. Den er baseret i Zahling, Østrig.

 7. SARL DOMAINE DE FRAY

  Frankrig

  Virksomheden SARL DOMAINE DE FRAY, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Foder og halm branchen. Den opererer også inden for halm, og olivenolie brancherne. Den er baseret i Saint Martin De Crau, Frankrig.

 8. ALBSTREU

  Tyskland

  Virksomheden ALBSTREU, er en Engrossalg, der opererer inden for Foder og halm branchen. Den er baseret i Neufra, Tyskland.

 1. CEREALES UTRERA, S.L.

  Spanien

  Virksomheden CEREALES UTRERA, S.L., er en Engrossalg, der opererer inden for Landbrug - import-eksport branchen. Den opererer også inden for Foder og halm, Halm, og Foder og halm brancherne. Den er baseret i Utrera, Spanien.

 2. SC ELUNOS SRL

  Rumænien

  Virksomheden SC ELUNOS SRL, er en Distributør, der opererer inden for Landbrug - import-eksport branchen. Den opererer også inden for Afgrødeservice, Kunstgødning, Foder og halm, Forblandet foder til kvæg og fjerkræ, Afgrødeservice, Kunstgødning, Foder og halm, og Forblandet foder til kvæg og fjerkræ brancherne. Den er baseret i Gaesti, Rumænien.

 3. AGRA INVEST, A.S.

  Slovakiet

  Virksomheden AGRA INVEST, A.S., er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Foder og halm branchen. Den opererer også inden for Hø, hvede, byg, og halm og hø brancherne. Den er baseret i Banská Bystrica, Slovakiet.

 4. ANGERMUND GMBH & CO KG

  Tyskland

  Virksomheden ANGERMUND GMBH & CO KG, er en Engrossalg, der opererer inden for Foder og halm branchen. Den opererer også inden for Forblandet foder til kvæg og fjerkræ, og Forblandet foder til kvæg og fjerkræ brancherne. Den er baseret i Wuppertal, Tyskland.

 5. PETER LÜCK E.K.

  Tyskland

  Virksomheden PETER LÜCK E.K., er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Foder og halm branchen. Den opererer også inden for Træarbejde - maskiner og udstyr, Korkprodukter, Træprodukter, Billedrammer og indramning, Træarbejde - maskiner og udstyr, Korkprodukter, Træprodukter, og Billedrammer og indramning brancherne. Den er baseret i Mannheim, Tyskland.

 6. WILHELM STRÖH JUN. GMBH & CO. KG

  Tyskland

  Virksomheden WILHELM STRÖH JUN. GMBH & CO. KG, der opererer inden for Dyrefoder branchen. Den opererer også inden for Korn, kvæg og fjerkræ, Foder til kæledyr, Kvæg og fjerkræ - foder, Foder og halm, Korn, kvæg og fjerkræ, Foder til kæledyr, Kvæg og fjerkræ - foder, og Foder og halm brancherne. Den er baseret i Hobbersdorf, Tyskland.

 7. DUMONT DANIEL ET FREDERIC

  Frankrig

  Virksomheden DUMONT DANIEL ET FREDERIC, er en Engrossalg, der opererer inden for Foder og halm branchen. Den opererer også inden for halm, foder, og transport og forsendelse af varer brancherne. Den er baseret i Chauvirey Le Chatel, Frankrig.

 8. RECOPAJA,S.L.

  Spanien

  Virksomheden RECOPAJA,S.L., er en Distributør, der opererer inden for Foder og halm branchen. Den er baseret i Huesca, Spanien.

 9. OVALI YEM SANAYI

  Tyrkiet

  Virksomheden OVALI YEM SANAYI, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Foder og halm branchen. Den opererer også inden for Foder til kæledyr, foderblandinger, foder, dyrefoder og zooteknik, og Foder til kæledyr brancherne. Den er baseret i Erzurum, Tyrkiet.

 10. ALVER HOLZ

  Tyskland

  Virksomheden ALVER HOLZ, er en Engrossalg, der opererer inden for Foder og halm branchen. Den er baseret i Pirmasens, Tyskland.

Anmodning om tilbud

Opret en anmodning og få flere tilbud fra verificerede leverandører.

 • Kun relevante leverandører
 • I overensstemmelse med databeskyttelse
 • 100% gratis