• europages
 • >
 • VIRKSOMHEDER - LEVERANDØRER - UDBYDERE
 • >
 • foder til fiskebrug

Resultater for

Foder til fiskebrug - Import eksport

 1. NUTRIFISH

  Tunisien

  Verified by europages badge

  Virksomheden NUTRIFISH, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Akvakultur og fiskeavl branchen. Den opererer også inden for Foder til fiskebrug, Dyrefoder, Foder til fiskebrug, Dyrefoder, og laks i dambrug brancherne. Den er baseret i Monastir, Tunisien.

 2. ERWIN HENNECKEN GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Virksomheden ERWIN HENNECKEN GMBH, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Foder til fiskebrug branchen. Den er baseret i Stolberg, Tyskland.

 3. ECOFUT, INH. ALEX BRAUN

  Tyskland

  Virksomheden ECOFUT, INH. ALEX BRAUN, er en Engrossalg, der opererer inden for Foder til fiskebrug branchen. Den opererer også inden for hampolie brancherne. Den er baseret i Goldenstedt, Tyskland.

 4. NATKOM

  Tyrkiet

  Virksomheden NATKOM, er en Engrossalg, der opererer inden for Foder til fiskebrug branchen. Den opererer også inden for eksport af dybfrossen fisk, søpindsvin, tæppemuslinger, og mel af solsikkefrø brancherne. Den er baseret i Izmir, Tyrkiet.

 5. BOSNET GROUP DOO

  Bosnien og Herzegovinen

  Virksomheden BOSNET GROUP DOO, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Foder til kæledyr branchen. Den opererer også inden for Foder til fiskebrug, Kattefoder, Foder til fiskebrug, og Kattefoder brancherne. Den er baseret i Sarajevo, Bosnien og Herzegovinen.

Office Building Outline icon
En side til din virksomhed
Kan du se dette? Også dine potentielle kunder Tilmeld dig nu for at blive synlig på europages.
 1. AQUARIUM TONNDORF

  Tyskland

  Virksomheden AQUARIUM TONNDORF, er en Engrossalg, der opererer inden for Ferskvandsfisk branchen. Den opererer også inden for Foder til fiskebrug, Akvarier, terrarier og tilbehør, Foder til fiskebrug, og Akvarier, terrarier og tilbehør brancherne. Den er baseret i Hamburg, Tyskland.

 2. ARTEMIA KORAL GMBH

  Tyskland

  Virksomheden ARTEMIA KORAL GMBH, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Foder til fiskebrug branchen. Den er baseret i Nürnberg, Tyskland.

 3. FUTURE FISHERIES LTD

  Det Forenede Kongerige

  Virksomheden FUTURE FISHERIES LTD, er en Distributør, der opererer inden for Foder til fiskebrug branchen. Den er baseret i Chichester, Det Forenede Kongerige.

 4. ATLANTIS FEED

  Portugal

  Virksomheden ATLANTIS FEED, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Foder til fiskebrug branchen. Den opererer også inden for opdræt af havbrasener i indre farvande brancherne. Den er baseret i Porto, Portugal.

 5. BR HANDEL

  Tyskland

  Virksomheden BR HANDEL, er en Engrossalg, der opererer inden for Foder til fiskebrug branchen. Den er baseret i Goldenstedt, Tyskland.

 1. METNET DIŞ TICARET

  Tyrkiet

  Virksomheden METNET DIŞ TICARET, er en Engrossalg, der opererer inden for Foder til fiskebrug branchen. Den opererer også inden for Biologisk aktive fodertilsætningsstoffer, og udstyr til byggesektoren brancherne. Den er baseret i Izmir, Tyrkiet.

 2. NARCISO DIAS E FILHOS LDA

  Portugal

  Virksomheden NARCISO DIAS E FILHOS LDA, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Foder til fiskebrug branchen. Den opererer også inden for fiskeolie brancherne. Den er baseret i Peniche, Portugal.

 1. LEADER-TRADE

  Schweiz

  Virksomheden LEADER-TRADE, er en Agent/ Repræsentant, der opererer inden for Konserves branchen. Den opererer også inden for Foder til fiskebrug, Foder til fiskebrug, dybfrossen fisk, og fødevareindustri brancherne. Den er baseret i Genève, Schweiz.

 2. KENJI KOI

  Tyskland

  Virksomheden KENJI KOI, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Foder til fiskebrug branchen. Den er baseret i Emmerich, Tyskland.

 3. AQUA BIO

  Belgien

  Virksomheden AQUA BIO, der opererer inden for Foder til fiskebrug branchen. Den opererer også inden for Fiskefoder, og foder til fiskeopdræt brancherne. Den er baseret i Turnhout, Belgien.

 4. VALOBIO

  Reunion

  Virksomheden VALOBIO, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Akvakultur og fiskeavl branchen. Den opererer også inden for Foder til fiskebrug, dyrefoder, fødevarer, Foder til fiskebrug, og Råstoffer brancherne. Den er baseret i Le Port, Reunion.

 5. AQUATIC SCIENCE

  Belgien

  Virksomheden AQUATIC SCIENCE, er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Fisk branchen. Den opererer også inden for Foder til fiskebrug, Fisk - maskiner og redskaber til behandling, Foder til fiskebrug, og Fisk - maskiner og redskaber til behandling brancherne. Den er baseret i Herstal, Belgien.

 6. ARFIDEL

  Belgien

  Virksomheden ARFIDEL, er en Engrossalg, der opererer inden for Foder til fiskebrug branchen. Den er baseret i Soye, Belgien.

 7. KOIFRIEND HEIMTIERBEDARF GMBH

  Tyskland

  Virksomheden KOIFRIEND HEIMTIERBEDARF GMBH, er en Engrossalg, der opererer inden for Foder til fiskebrug branchen. Den er baseret i Alt Sührkow, Tyskland.

 8. LÝSI HF

  Island

  Virksomheden LÝSI HF, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Dyrefoder branchen. Den opererer også inden for Olier og fedtstoffer til fødevarer, Foder til fiskebrug, Olier og fedtstoffer til fødevarer, og Foder til fiskebrug brancherne. Den er baseret i Reykjavík, Island.

 1. BIOMAR GROUP A/S

  Danmark

  Virksomheden BIOMAR GROUP A/S, er en Engrossalg, der opererer inden for Foder til fiskebrug branchen. Den opererer også inden for Kattefoder, Hundefoder, Kattefoder, og Hundefoder brancherne. Den er baseret i Aarhus C, Danmark.

 2. DAJANA PET, S.R.O.

  Tjekkiet

  Virksomheden DAJANA PET, S.R.O., er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Dyrefoder branchen. Den opererer også inden for Foder til fiskebrug, og Foder til fiskebrug brancherne. Den er baseret i Bohunovice, Tjekkiet.

 3. POLARFEED SALES AS

  Norge

  Virksomheden POLARFEED SALES AS, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Dyrefoder branchen. Den opererer også inden for Foder til fiskebrug, og Foder til fiskebrug brancherne. Den er baseret i Leknes, Norge.

 4. P.A.L BULGARIA

  Bulgarien

  Virksomheden P.A.L BULGARIA, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Dyrefoder branchen. Den opererer også inden for Foder til fiskebrug, og Foder til fiskebrug brancherne. Den er baseret i Sofija, Bulgarien.

 5. CERMAQ ASA

  Norge

  Virksomheden CERMAQ ASA, er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Dyrefoder branchen. Den opererer også inden for Foder til fiskebrug, og Foder til fiskebrug brancherne. Den er baseret i Oslo, Norge.

 6. TROMSØ FISKEINDUSTRI AS

  Norge

  Virksomheden TROMSØ FISKEINDUSTRI AS, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Dyrefoder branchen. Den opererer også inden for Foder til fiskebrug, og Foder til fiskebrug brancherne. Den er baseret i Tromsø, Norge.

 7. ASTRA AQUARIA GMBH

  Tyskland

  Virksomheden ASTRA AQUARIA GMBH, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Dyrefoder branchen. Den opererer også inden for Foder til fiskebrug, og Foder til fiskebrug brancherne. Den er baseret i Bissendorf, Tyskland.

 8. A.COELHO & CASTRO, LDA

  Portugal

  Virksomheden A.COELHO & CASTRO, LDA, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Dyrefoder branchen. Den opererer også inden for Foder til fiskebrug, og Foder til fiskebrug brancherne. Den er baseret i Povoa De Varzim, Portugal.

 9. SPINNE WALZENMÜHLE INH. KLARA RENSINGHOFF, E. KFR.

  Tyskland

  Virksomheden SPINNE WALZENMÜHLE INH. KLARA RENSINGHOFF, E. KFR., er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Dyrefoder branchen. Den opererer også inden for Foder til fiskebrug, og Foder til fiskebrug brancherne. Den er baseret i Oelde, Tyskland.

 10. COPPENS INTERNATIONAL B.V.

  Holland

  Virksomheden COPPENS INTERNATIONAL B.V., er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Dyrefoder branchen. Den opererer også inden for Foder til fiskebrug, og Foder til fiskebrug brancherne. Den er baseret i Helmond, Holland.

Anmodning om tilbud

Opret en anmodning og få flere tilbud fra verificerede leverandører.

 • Kun relevante leverandører
 • I overensstemmelse med databeskyttelse
 • 100% gratis