• europages
 • >
 • VIRKSOMHEDER - LEVERANDØRER - UDBYDERE
 • >
 • stål fjeder

Resultater for

Fabrikant Producent - Stål fjeder

Fabrikant/producent
 1. SCHNORR GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Vi fremstiller tallerkenfjedre, låseskiver, spændeskiver, bølgefjedre og stansedele af fjederstål. SCHNORR® produkter er førstevalg overalt, hvor metal gennem kraft og form skal opfylde krævende funktioner i forbindelse med bevægelse, affjedring og sikring. Som pioner inden for tallerkenfjederanvendelser grundlagde Adolf Schnorr den indehaverledede familievirksomhed i 1908. I dag er SCHNORR® vokset til en internationalt førende problemløser på området tallerkenfjedre og skruesikring, med globalt forgrenede salgsafdelinger. Ud over de mange års erfaring med stansning og drejning anvender virksomheden også finskæringsteknologi og har knowhow inden for fremstilling af værktøjskritiske tallerkenfjedre samt endnu en produktgruppe – bølgefjederen som tegningsdel.

 2. WESTFÄLISCHE DRAHTINDUSTRIE GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Virksomheden WESTFÄLISCHE DRAHTINDUSTRIE GMBH, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Stål branchen. Den opererer også inden for Aluminiumtråd og kabler, Byggestål, Værktøjsstål, Blankstål, tråd til fjedre, tråd til snore, automatisk stål, stålledninger, og aluminiumstråd brancherne. Den er baseret i Hamm, Tyskland.

 3. DRAHTWERKE WAGENER GMBH & CO KG

  Tyskland

  Producerer fjederstål- og ståltråd i alle gængse diametre, overflader og emballeringer. Fabrikation efter aktuelle nationale og internationale standarder og individuelle specifikationer.

 4. MERTYAY SPRING INDUSTRY

  Tyrkiet

  Virksomheden MERTYAY SPRING INDUSTRY, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Fjedre branchen. Den opererer også inden for Præcisionsfjedre, Trådfjedre, Præcisionsfjedre, producent af fjedre, Trådfjedre, og stål fjeder brancherne. Den er baseret i Istanbul, Tyrkiet.

 5. GNS NEDERLAND

  Holland

  Virksomheden GNS NEDERLAND, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Stål og metaller branchen. Den opererer også inden for stål fjeder brancherne. Den er baseret i Eindhoven, Holland.

Office Building Outline icon
En side til din virksomhed
Kan du se dette? Også dine potentielle kunder Tilmeld dig nu for at blive synlig på europages.
 1. RAMM SRL

  Italien

  Virksomheden RAMM SRL, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Fjedre branchen. Den opererer også inden for SMÅ METALDELE, producent af fjedre, udskæring, SMÅ METALDELE, og stål fjeder brancherne. Den er baseret i Lecco, Italien.

 2. RINGSTED MASKINFABRIK

  Danmark

  Ringsted Maskinfabrik kan håndtere dreje og fræsning af emner i messing i alle legeringer, aluminium, kobber, jern/stål, titanium samt plast og POM. Emner vi håndtere er op til Ø300 mm og længde 780 mm ved drejning, fræse kan vi håndtere emner op til 1000x2500 mm. Vi håndterer pladearbejde på længder op til 3 meter, produktion af beslag og svejseopgaver. Vi tilbyder også laserskæring og overfladebehandling af alle emner. Vi har mange års erfaring og godt sammenarbejde med underleverandør, og kan tilbyde en god løsning der passer til jeres projekt. Vi håndterer hele processen, hvilket betyder at i kun skal forholde jer til en underleverandør. Vi kan tilbyde en god løsning der passer til jeres projekt, vi kan håndtere hele processen, hvilket betyder at i kun skal forholde jer til en underleverandør. - CNC-drejning - CNC-fræsning - Manuel dreje og fræse - Pladebearbejdning - laserskæring - Bukning - Svejsning - Montage og montering - Produktion af fjeder, bøjler og beslag - Overfladebehandling