• europages
 • >
 • VIRKSOMHEDER - LEVERANDØRER - UDBYDERE
 • >
 • stål fjeder

Resultater for

Fabrikant Producent - Stål fjeder

Fabrikant/producent
 1. BERFA GROUP

  Tyrkiet

  Berfa Group er specialiseret inden for fabrikation og levering af husholdningsmøbler, kontormøbler, madraskomponenter, sengelinned, husholdningstekstiler samt stålkabler og fjedre. Berfa Group eksporterer til mere end 70 lande. I mange område af verden har Berfa Group utallige referencekunder, produkter og projektprodukter. Berfa Group ser alle deres kunder som forretningspartnere, og fremviser en høj præstation for at opnå fuld tilfredsstillelse. Berfa Group deltager i bygning af hoteller, interiør design samt dekoration og møbellering, inklusive hotelsenge, madrasser og tekstiler. Vi renoverer også eksisterende hoteller. Derudover forsyner vi kontorer, restauranter, villaer, barer, skoler og hospitaler med specifik projektudstyr. Berfa Group’s mission er at levere produkter og service af den bedste kvalitet, til konkurrencedygtige priser. Berfa Group vil omhyggeligt designe hele din leve- og arbejdsplads i henhold til dine krav, for at sikre, at vi overholder dine forventninger.

 2. MARIO SCHAAF GMBH & CO. KG

  Tyskland

  I næsten alle brancher skal visse komponenter holdes, fastspændes, trækkes eller holdes i balance i industriproduktionen. Det er her at man anvender fjedre. Som specialist inden for metalbearbejdning tilbyder vi alle slags tekniske fjedre. Produktgruppen af ​​flade, blad- og formede fjedre er mest populær. Men også bøjede tråddele og standardprodukter som skivefjedre, kompressions-, træk- og torsionsfjedre er en del af vores sortiment. Vores særlige styrke er utvivlsomt at kunne reagere individuelt og fleksibelt på kundens respektive kravsprofil. Uanset om det er manuelle prøver eller prototyper, store, mellemstore eller små batchstørrelser, komplicerede skræddersyede produkter eller komplekse samlinger - alt er muligt, fremstillet i stål, fjederstål, rustfrit stål og ikke-jernholdigt metal.

 3. SCHNORR GMBH

  Tyskland

  Vi fremstiller tallerkenfjedre, låseskiver, spændeskiver, bølgefjedre og stansedele af fjederstål. SCHNORR® produkter er førstevalg overalt, hvor metal gennem kraft og form skal opfylde krævende funktioner i forbindelse med bevægelse, affjedring og sikring. Som pioner inden for tallerkenfjederanvendelser grundlagde Adolf Schnorr den indehaverledede familievirksomhed i 1908. I dag er SCHNORR® vokset til en internationalt førende problemløser på området tallerkenfjedre og skruesikring, med globalt forgrenede salgsafdelinger. Ud over de mange års erfaring med stansning og drejning anvender virksomheden også finskæringsteknologi og har knowhow inden for fremstilling af værktøjskritiske tallerkenfjedre samt endnu en produktgruppe – bølgefjederen som tegningsdel.

 4. MOLLIFICIO PADANO SRL

  Italien

 5. MOLLIFICIO GARDESANO SPA

  Italien

Office Building Outline icon
En side til din virksomhed
Kan du se dette? Også dine potentielle kunder Tilmeld dig nu for at blive synlig på europages.
 1. DRAHTWERKE WAGENER GMBH & CO KG

  Tyskland

  Producerer fjederstål- og ståltråd i alle gængse diametre, overflader og emballeringer. Fabrikation efter aktuelle nationale og internationale standarder og individuelle specifikationer.

 2. MERTYAY SPRING INDUSTRY

  Tyrkiet

 3. GNS NEDERLAND

  Holland

 4. RINGSTED MASKINFABRIK

  Danmark

  Ringsted Maskinfabrik kan håndtere dreje og fræsning af emner i messing i alle legeringer, aluminium, kobber, jern/stål, titanium samt plast og POM. Emner vi håndtere er op til Ø300 mm og længde 780 mm ved drejning, fræse kan vi håndtere emner op til 1000x2500 mm. Vi håndterer pladearbejde på længder op til 3 meter, produktion af beslag og svejseopgaver. Vi tilbyder også laserskæring og overfladebehandling af alle emner. Vi har mange års erfaring og godt sammenarbejde med underleverandør, og kan tilbyde en god løsning der passer til jeres projekt. Vi håndterer hele processen, hvilket betyder at i kun skal forholde jer til en underleverandør. Vi kan tilbyde en god løsning der passer til jeres projekt, vi kan håndtere hele processen, hvilket betyder at i kun skal forholde jer til en underleverandør. - CNC-drejning - CNC-fræsning - Manuel dreje og fræse - Pladebearbejdning - laserskæring - Bukning - Svejsning - Montage og montering - Produktion af fjeder, bøjler og beslag - Overfladebehandling