• europages
 • >
 • VIRKSOMHEDER - LEVERANDØRER - UDBYDERE
 • >
 • spiralfjedre

Resultater for

Spiralfjedre - Import eksport

 1. TEVEMA

  Holland

  Verified by europages badge

  TEVEMA blev oprettet i 1936 og har utvivlsomt slået sig fast som en absolut autoritet inden for tekniske fjedre, hvad end det drejer sig om standardprodukter eller kundetilpassede løsninger. Vi tilbyder en bred og alsidig vifte af produkter over hele verden og kan derved imødekomme behovene fra en lang række industrier. Udvalget fra TEVEMA er ikke blot komplet, men også fleksibelt, med en unik kombination af standardfjedre samt muligheden for at fremstille særlige kundetilpassede fjedre for at tilfredsstille ethvert individuelt krav fra kunden. Denne smidighed i produktionen og kundetilpasning gør TEVEMA til en uomgængelig partner i projekter, som nødvendiggør specifikke og skræddersyede løsninger inden for tekniske fjedre. Virksomheden, der er fast forankret i traditioner og erfaring, men som stadig er meget lydhør over for kravene fra nutidens kunder, står for kvalitet og pålidelighed på markedet for tekniske fjedre. Derfor er valget åbenlyst: For alle behov inden for tekniske fjedre, TEVEMA er en pålidelig partner. Alsidigheden og soliditeten ved produkterne fra TEVEMA er i dag lige ved hånden. Skynd dig at udforske potentialet ved fjedre fra TEVEMA, og påskøn den høje kvalitet og den knowhow, der har kendetegnet virksomheden siden 1936.

 2. LESJÖFORS INDUSTRIAL SPRINGS & PRESSINGS GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Lesjöfors-gruppen er en global producent af tekniske fjedre og en af verdens største. Produktprogrammet inden for fjederteknik omfatter tråd- og båndfjedre, stansede og bukkede emner samt gastrykfjedre. Vores erfaring som fjederfabrik går tilbage til 1852. I dag sørger mere end 1800 engagerede medarbejdere for, at alt forløber gnidningsfrit og professionelt lige fra fjederberegning til forsendelse. Takket være vores mange års erfaring inden for fjedre, stanseteknik og bukketenik viser vi vores kunder skræddersyede løsninger, som takket være vores fleksible produktionskapaciteter hurtigt kan leveres. Når det gælder globalisering, er vi repræsenteret internationalt. I dag har vi produktions- eller salgsafdelinger i Sverige, Finland, Norge, Danmark, Tyskland, Holland, Storbritannien, Slovakiet, Letland, Rusland, Kina, Thailand, Singapore, Mexico og USA.

 3. MONNINGER FEDERN GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  I mere end 75 år har Monninger været DEN bedste kompetence indenfor fjedre i stål og rustfrit stål. Her har erfaring, kundeforhold og kvalitet altid dannet grundlag for succes. I 1994 blev vi for første gang ISO 9001 certificeret. I 2012 gik vi ind i en ny æra, idet vi blev certificeret i henhold til ISO TS 16949, hvilket har kendetegnet vores virksomhed. Vores virksomhed er for længe siden blevet til et anerkendt mærke, som er velkendt blandt vores kunder og i fagkredse. Vores gode omdømme skyldes vores konstante principper - som stammer fra vores grundlæggelse i 1945, og indtil i dag: Præcision. Dynamik. Ingeniør opfindsomhed. Anvendelse af dynamik. Vi har brugt mere tid på at udvikle disse kernekompetencer, at forberede virksomheden til fremtiden på en strategisk måde, og dermed skabe en synlig position på markedet. I tæt samarbejde med marketingsbureauet solldesign, har Monninger skabt en markedskendskab med en klar identitet og tilstedeværelse.

 4. ZIMMERMANN TECHNISCHE FEDERN GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  ZIMMERMANN Technische Federn er en kompetent udviklings- og serieleverandør af affjedringer og moduler til komplekse anvendelser. I grænseområdet mellem tre lande, nærmere betegnet i Leutersdorf, har ZIMMERMANN Technische Federn GmbH sit hovedsæde. I over 100 år har Zimmermanns samlet erfaringer med udvikling og fremstilling af komplekse fjedersystemer. I årenes løb er der etableret et stærkt tillidsforhold mellem kunder, medarbejdere og ledelse. Sortimentet spænder fra tryk-, træk- og torsionsfjedre over tråd- og stansebukkedele, avancerede tallerken- eller spiralfjedre til alsidige moduler. Går ikke findes ikke! ZIMMERMANN Technische Federn GmbH stiller meget høje krav til sig selv og kvaliteten af vores fjedersystemer. Via en fremragende uddannelse og videreuddannelse af medarbejderne har ZIMMERMANN opbygget et omfattende knowhow inden for sit fagområde.

 5. DIETZ GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Fjederproduktion kræver højeste præcision for at leve op til krav til komplekse strukturer og tilhørende funktioner. På grund af stigende kvalitetskrav videreudvikler vi hele tiden arbejdsmaterialer og produkter. Deres funktionsdygtighed sikres ved hjælp af permanente kvalitetskontroller. Kontrolresultaterne stiller vi naturligvis gerne til rådighed. Ved fremstilling af fjedre og bøjelige tråddele garanterer vi, at vores produkter overholder det, vi lover. Vores mål er højeste forsyningssikkerhed og så lidt besvær som muligt for vores kunder. Dette forfølger vi med vores databasebaserede lagersystem, som både omfatter lageret for råstoffer og lageret for færdige dele. Takket være vores smidige strukturer og processer er vi i stand til at reagere yderst fleksibelt på dine logistiske krav.

Office Building Outline icon
En side til din virksomhed
Kan du se dette? Også dine potentielle kunder Tilmeld dig nu for at blive synlig på europages.
 1. RÖHRS, DR. WERNER

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Siden 1919 har vi været kendt i hele verden som specialist inden for tekniske fjedre til krævende opgaver. Vores produktportefølje indeholder fjedre i enhver form og type. Til vores produktionsprogram hører især trykfjedre i rund- og fladtråd, tallerkenfjedre, skruetallerkenfjedre, flertrådsfjedre og mange andre fjedre. Produkter: blad-, flad- og formfjedre, dæmpningsfjedre, trykfjedre, fladtrådsfjedre, flertrådsfjedre, nivelleringssko, skruefjedre, tallerkenfjedre, torsionsfjedre, wirbulatorer og mere.

 2. PIERON GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Siden 1925 har PIERON – en familievirksomhed i 4. generation – produceret tekniske fjedre til næsten alle industrielle områder. Spidskompetencen ligger inden for bil-, elektronik- og sportsbranchen. På hovedsædet i Bocholt beskæftiger virksomheden mere end 270 medarbejdere på et driftsareal på ca. 20.000 m², hvor der konstant arbejdes med nye løsninger til ring-, tryk- og drejefjedre samt stanse-, bukke- og trådbukkedele. Specialdele og komponenter afrunder vores produktsortiment. De mest moderne produktionsprocesser sikrer, at produktionen opfylder de strengeste krav.

 3. LÖHR GMBH & CO PRÄZISIONSFEDERN KG

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Vi er en mellemstor producent af tekniske fjedre fra Schwabach nær Nürnberg, og præsenterer os i dag med ca. 50 ansatte, som en traditionel og kompetent producent af tekniske fjedre og bøjede dele af stål, rustfrit stål og ikke-jernholdige metaller, fra specielle problemløsninger til storskala produktion. Innovation er hvad du finder hos Löhr GmbH & Co. Præcisionsfjedre KG sikret med vores omfattende viden. Viden er baggrunden for ​​erfaring, og forventning til den seneste udvikling. Vi har alle brug for innovative løsninger. Så brug vores erfaring, vores viden, vores kvalitet og vores leveringssikkerhed.

 4. ADRIATICA MOLLE SRL

  Italien

  Verified by europages badge

  Virksomheden Adriatica Molle er grundlagt i 1977 som et familieforetagende. På lidt mindre end et årti har virksomheden gjort sig stærkt gældende på det italienske marked inden for sektoren til produktion af fjedre og bearbejdning af metaltråd. Virksomhedens engagement i forskning og projektering og dens teknologisk avancerede anlæg har gjort det muligt for Adriatica Molle at imødekomme behovet i de mest forskellige varesektorer hurtigt og effektivt og levere passende, konstruktive løsninger.

 5. GUTEKUNST FEDERN

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Gutekunst Federn er en af de førende fjederproducenter i Europa. Ud over at have 12603 forskellige komponentstørrelser inden for trykfjedre, trækfjedre, spiralfjedre og trådbøjedele på lager udvikler og producerer Gutekunst Federn også store og små mængder efter kundeønske. Gutekunst Federn betragter ikke kun sig selv som producent af førsteklasses metalfjedre, men også som partner og serviceudbyder for sine kunder. Fjederkatalog, fjederberegning og CAD-data-generator på www.federnshop.com.

 1. EVERES-SPRING LTD

  Bulgarien

  Verified by europages badge

  Virksomheden EVERES-SPRING LTD, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Fjedre branchen. Den opererer også inden for Spiralfjedre, Spiralfjedre, trykfjedre, torsionsfjedre, keglefjedre, producent af fjedre, og fjedre til industri brancherne. Den er baseret i Oreshak, Bulgarien.

 2. BREUER & CO.HANDELS GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Virksomheden BREUER & CO.HANDELS GMBH, er en Engrossalg, der opererer inden for Spiralfjedre branchen. Den er baseret i Köln, Tyskland.

 1. LE RESSORT INDUSTRIEL

  Frankrig

  Verified by europages badge

  Virksomheden LE RESSORT INDUSTRIEL, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Fjedre branchen. Den opererer også inden for Spiralfjedre, Bladfjedre, trykfjedre, trækfjedre, torsionsfjedre, skruefjedre, fjedre i rustfrit stål, fladfjedre, og Spiralfjedre brancherne. Den er baseret i Geispolsheim, Frankrig.

 2. ACHENBACH FEDERN INH. JÖRG SURETH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Virksomheden ACHENBACH FEDERN INH. JÖRG SURETH, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Spiralfjedre branchen. Den er baseret i Bad Berleburg, Tyskland.

 3. ASSOCIATED NORM+DREH GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Virksomheden ASSOCIATED NORM+DREH GMBH, er en Distributør, der opererer inden for Spiralfjedre branchen. Den opererer også inden for Skruer, Skruer og møtrikker, specialfremstillede, Rundjern, gevindskårne, Skruer, Skruer og møtrikker, specialfremstillede, møtrikker, Rundjern, gevindskårne, CNC-drejedele, og Drejedele med flere spindler brancherne. Den er baseret i Velbert, Tyskland.

 4. OESCH GMBH

  Schweiz

  Verified by europages badge

  Virksomheden OESCH GMBH, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Hængsler branchen. Den opererer også inden for Spænder, Skruefjedre, Spiralfjedre, trykfjedre, Fjedre til tekniske formål, Spænder, bøjler, Skruefjedre, og Spiralfjedre brancherne. Den er baseret i Magden, Schweiz.

 5. DE SPIRAAL

  Holland

  Verified by europages badge

  Virksomheden DE SPIRAAL, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Fjedre branchen. Den opererer også inden for Spiralfjedre, Bladfjedre, Spiralfjedre, Bladfjedre, Bladfjedre til bilsektoren, og fjedre til køretøjer brancherne. Den er baseret i Haaksbergen, Holland.

 6. ROTOR CLIP / TRUWAVE GERMANY GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Virksomheden ROTOR CLIP / TRUWAVE GERMANY GMBH, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Spiralfjedre branchen. Den opererer også inden for Stål og metaller - formgivning og spåntagning, elastikringe, Trådbøjedele, vingemøtrikker, og Stål og metaller - formgivning og spåntagning brancherne. Den er baseret i Idstein, Tyskland.

 7. FEDERNFABRIK SUBTIL GMBH - (SUBTIL GROUP)

  Tyskland

  Med mere end 360 ansatte fordelt på tre lokationer, producerer Subtil Group alle slags tekniske fjedre såsom trykfjedre, trækfjedre, torsionsfjedre, låse-/fjederhylser, formede tråddele samt stemplede og bøjede dele af højeste kvalitet. Sammen med vores højtydende partnere inden for efterbehandlingstjenester som f.eks. overfladebehandling, tilbyder vi vores kunder en bred vifte af produkter inden for disse områder fra en enkelt kilde: Trykfjedre fra 0, 10 mm til maks. 12 mm tråddiameter. Træk-/torsionsfjedre fra 0, 20 mm til maks. 12 mm tråddiameter. Trådformdele i wire fra 0, 20 mm til maks. 12 mm tråddiameter i rund- og profilwire. Bånd-/stansedele i bånd fra 0, 20 til 3 mm materialetykkelse, og op til en materialebredde på 100 mm

 8. OY LESJÖFORS AB

  Finland

  LESJÖFORS har lang erfaring med at fremstille fjedre og prioriterer konstant den teknologiske udvikling på området. Vores vigtigste konkurrencemæssige fordele er vores brede produktsortiment, høje kvalitet og høje serviceniveau. Vores fjedersortiment har en unik bredde, og fjedrene er kendt for deres holdbarhed, tilpasningsevne og variationsevne. Vores fjedre anvendes i næsten enhver branche, det kan være elproduktion, papir- og papirmasseindustrien, men også offshore, automation og infrastruktur. Vores fjederoperationer er fokuseret på fremstilling, oplagring og distribution. Vi lagerfører og distribuerer alle former for fjedre i overensstemmelse med vores kunders behov. Lesjöfors lagerfører over 10.000 standardvarer til direkte levering.

 1. PRESSIRESSORT

  Frankrig

  Undersøgelse, design, fremstilling og salg af alle typer fjedre til industrien, rumfart, nuklearsektoren, den mekaniske branche, transport, fjedre til skibsreparation, petrokemi, fødevaresektoren og medicin. PRESSIRESSORT er også leverandør til hydroelektriske dæmninger. Vi tilbyder fjederproduktion efter mål og computerstøttet design. Kalibrering af fjedre. Fabrikation af nåle, betastifter, ringe, spiralfjedre, metalfjedre, trådfjedre og formede plader. Materiale: stål, rustfrit stål, inconel, phosphorbronze, kobber, beryllium og andre. Udvikling af højteknologiske løsninger med fjedre til beregning af prototyper eller dele til små og store serier. Vores indkøbere, teknikere og rådgivende ingeniører har specifik viden inden for produktdesign og fantasifulde nye løsninger. : Fra enkeltdele til store serier i tråd på 0, 2 til 50 mm.

 2. KESSEN RESSORTS

  Belgien

  Ressorts Kessen er en virksomhed specialiseret i design og fabrikation af industrifjedre, samling af dele og samlede tråde. Trykfjedre, trækfjedre, torsionsfjedre, fjedre med klinge og spiralfjedre, alle slags fjedre uden tråd. Koldfremstilling men også varmfremstilling af diametre fra 0, 1 mm til 60 mm. Vores hovedaktivitetssektorer er jern- og stålindustrien, elektronik, flysektoren, fødevaresektoren osv.

 3. ELAKO S.A.

  Grækenland

  ELAKO har siden 1999 fremstillet kvalitetsfjedre i alle dimensioner ved hjælp af forskellige materialer med forskellige finishes. Krogene fås flade, runde, firkantede og i næsten enhver form. Torsionsfjedre som kan have et indviklet design i alle dimensioner og med enkelt eller dobbelt spiral. De kan vælge fra en bred vifte af færdige fjedre, trykfjedre, spiralfjedre, torsionsfjedre, flade fjedre, præcisionsfjedre til forskellige formål og i forskellige mål. Vi sender fjedrene til hele verden.

 4. HUTTER & SCHRANTZ STAHLFEDERN GMBH

  Østrig

  Hutter & Schrantz Stahlfedern udvikler og fremstiller kvalitetsfjedre samt trådbøjedele til industri og erhverv. Topfirmaer fra forskellige brancher stoler på markedsføreren og har derfor succes. Vores produkter: Bilfjedre, bøjefjedre, blad-, flad- og formfjedre, tråddele til tekniske formål, trykfjedre, fjedre til tekniske formål, keglefjedre, bøjningsspiralfjedre, skruefjedre, specialfjedre, torsionsfjedre, trækfjedre, spiralfjedre, stansebøjedele osv.

 5. MSO MASCHINENSCHUTZ OWL GBR

  Tyskland

  Virksomheden MSO MASCHINENSCHUTZ OWL GBR, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Spiralfjedre branchen. Den er baseret i Augustdorf, Tyskland.

 6. S-M-S SCHREINER MACHINE SERVICE

  Tyskland

  Virksomheden S-M-S SCHREINER MACHINE SERVICE, er en Agent/ Repræsentant, der opererer inden for Spiralfjedre branchen. Den opererer også inden for engangsmasker brancherne. Den er baseret i Kevelaer, Tyskland.

 7. GEBHARDT FREIZEIT-TECHNIK GMBH & CO. KG

  Tyskland

  Virksomheden GEBHARDT FREIZEIT-TECHNIK GMBH & CO. KG, er en Engrossalg, der opererer inden for Fjedre branchen. Den opererer også inden for Spiralfjedre, Spiralfjedre, Fjedre til tekniske formål, Gummitov, Spiralfjedre, og Spiralfjedre brancherne. Den er baseret i Stuttgart, Tyskland.

 8. RUDOLF KURFESS GMBH

  Tyskland

  Virksomheden RUDOLF KURFESS GMBH, er en Engrossalg, der opererer inden for Spiralfjedre branchen. Den er baseret i Waldstetten, Tyskland.

 9. GEON PRODUKTIONS AG

  Schweiz

  Virksomheden GEON PRODUKTIONS AG, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Spiralfjedre branchen. Den er baseret i Schmerikon, Schweiz.

 10. RAPIC

  Frankrig

  Virksomheden RAPIC, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Spiralfjedre branchen. Den opererer også inden for Bladfjedre, Formgivning - stål og metaller, Bladfjedre, Formgivning - stål og metaller, varmebehandling, og svejseværksted brancherne. Den er baseret i Eyzerac, Frankrig.

Anmodning om tilbud

Opret en anmodning og få flere tilbud fra verificerede leverandører.

 • Kun relevante leverandører
 • I overensstemmelse med databeskyttelse
 • 100% gratis