• europages
 • >
 • VIRKSOMHEDER - LEVERANDØRER - UDBYDERE
 • >
 • metalgravure - værktøjsmaskiner

Resultater for

Fabrikant Producent - Metalgravure - værktøjsmaskiner

Fabrikant/producent
 1. TECHNOMARK

  Frankrig

  Verified by europages badge

  TECHNOMARK er den franske ekspert i sporbarhed takket være laserteknologi og nåleprægning. Technomark har været ekspert i nåleprægning siden 2000 og har revolutioneret markedet med sit innovative flagskib, der er designet til at imødekomme ethvert behov, nemlig serien Multi4 (et produkt med 4 anvendelsesområder). Siden denne succes har Technomark fortsat innoveret og bidraget med vigtige løsninger på markedet for nåleprægning. I 2013 startede Technomark på området for laserteknologi og sælger nu skræddersyede løsninger. Og i 2016 lancerede vi det første produkt i laserfiber-serien Graphix. Takket været sine anerkendte innovationer har Technomark modtaget certificeringer og priser og indtager i dag positionen som en uundgåelig aktør på markedet for permanent mærkning. Vi tilbyder komplette løsninger inden for sporbarhed, markning og korrektur. Virksomheden, der har dannet et konsortium med sine afdelinger i Kina og USA, udvikler produkter af FrenchFab-kvalitet og kan opfylde kundekrav verden over gennem sine internationale samarbejdspartnere og et permanent netværk af lokal assistance. Vi garanterer kvaliteten, uanset type af mærkning (alfanumeriske sekvenser, specialtegn, logoer, tidsstempler og diverse stregkoder af typen datamatrix og QR koder). Derfor kan vores løsninger tilfredsstille alle dine behov for sporbarhed uanset industriel anvendelse. Kontakt os gerne for yderligere oplysninger!

 2. CNC-STEP GMBH & CO. KG

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Tysk producent af CNC-fræsemaskiner, CNC-graveringsmaskiner, CNC-plasmaskærebrændere, vandstråleskæreanlæg samt markeringssystemer, doseringsanlæg, skæreplottere og CAD/CAM-software. Vores maskiner, der er produceret i Tyskland, kan anvendes næsten overalt. 2D-fræsning, 3D-fræsning, gravering, dosering, limning, 3D-scanning, overskæring, svejsning, plasmaskæring, vandstråleskæring, erodering og ultralydssvejsning er blot nogle af de vigtigste anvendelsesmuligheder.

 3. HIRT METALL-UND KUNSTSTOFFTECHNIK

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Virksomheden HIRT METALL-UND KUNSTSTOFFTECHNIK, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Stål og metaller - formgivning og spåntagning branchen. Den opererer også inden for Drejning - stål og metaller, Valsning - stål og metaller, Metalgravure - værktøjsmaskiner, Stansedele, Mekaniske donkrafte, stempelfjedre, Drejning - stål og metaller, Valsning - stål og metaller, og Forsænkere og bor brancherne. Den er baseret i Triberg, Tyskland.

 4. MECANUMERIC

  Frankrig

  MECANUMERIC SA er specialiseret i design og fremstilling af maskiner og udstyr til udskæring, CNC graverings- og termoformningsmaskiner under mærkerne MECANUMERIC, MECAMATIC, NORMAPROFIL og DIGITAL CONTROL (DCB) og er moderselskab i koncernen. MECANUMERIC tilbyder et komplet udvalg af cnc-styrede skære- og fræsemaskiner, laserskæremaskiner, maskiner til vandstråleskæring, maskiner til ultralydsskæring, maskiner til skæring med knive, graveringsmaskiner og andet. Vi tilbyder skræddersyede løsninger og en lokal, komplet og reaktiv eftersalgsservice. MECANUMERIC er en af de eneste virksomheder i verden, der mestrer alle de nødvendige processer og teknologier i forbindelse med design, fremstilling, installation og vedligeholdelse af disse maskiner. Takket være produkternes kvalitet har vi opnået tillid hos de professionelle, heriblandt tandlæger, industrier og uddannelsesinstitutioner.

 5. CRETEC GMBH

  Tyskland

  Virksomheden CRETEC GMBH, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Metalgravure - værktøjsmaskiner branchen. Den er baseret i Villingendorf, Tyskland.

Office Building Outline icon
En side til din virksomhed
Kan du se dette? Også dine potentielle kunder Tilmeld dig nu for at blive synlig på europages.
 1. BVG -BERNARD VANDROS GOM

  Frankrig

  Virksomheden BVG -BERNARD VANDROS GOM, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Gravering, industriel - stål og metaller branchen. Den opererer også inden for Metalgravure - værktøjsmaskiner, industriel gravering, Metalgravure - værktøjsmaskiner, og former brancherne. Den er baseret i Gergy, Frankrig.

 2. MOVIMATIC INCISIONI

  Italien

  Virksomheden MOVIMATIC INCISIONI, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Metalgravure - værktøjsmaskiner branchen. Den opererer også inden for industriel gravering på skilte, metalplader, og sportsplader brancherne. Den er baseret i Bisceglie, Italien.

 3. ESPA SRL

  Italien

  Virksomheden ESPA SRL, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Metalgravure - værktøjsmaskiner branchen. Den er baseret i Romano D'ezzelino, Italien.

 4. AUTOMATOR INTERNATIONAL SRL

  Italien

  Virksomheden AUTOMATOR INTERNATIONAL SRL, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Metalgravure - værktøjsmaskiner branchen. Den opererer også inden for lasermærkning, stempler, laser mærkningssystemer, og maskiner til mærkning med små prikker brancherne. Den er baseret i Corsico, Italien.

 5. FALCONTEC LTD

  Det Forenede Kongerige

  Virksomheden FALCONTEC LTD, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Metalgravure - værktøjsmaskiner branchen. Den opererer også inden for graverede cylindre til spartling brancherne. Den er baseret i Halesowen, Det Forenede Kongerige.

 1. AAE ADVANCED AUTOMATED EQUIPMENT

  Holland

  Virksomheden AAE ADVANCED AUTOMATED EQUIPMENT, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Industripladearbejde branchen. Den opererer også inden for Metalgravure - værktøjsmaskiner, maskinteknik, elektriske roterende maskiner, fræsere, og Metalgravure - værktøjsmaskiner brancherne. Den er baseret i Helmond, Holland.

 2. MOLD-TECH PORTUGAL - STANDEX

  Portugal

  Virksomheden MOLD-TECH PORTUGAL - STANDEX, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Værktøjsmaskiner - metalbearbejdning branchen. Den opererer også inden for Metalgravure - værktøjsmaskiner, Forme og modeller, Gravering, industriel - stål og metaller, Metalgravure - værktøjsmaskiner, Forme og modeller, og Gravering, industriel - stål og metaller brancherne. Den er baseret i Moreira Da Maia, Portugal.

 1. BRANDT & COMP.GMBH

  Tyskland

  Virksomheden BRANDT & COMP.GMBH, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Stål og metaller - overfladebehandling og -belægning branchen. Den opererer også inden for Skilte, signalpaneler og -tavler, Husholdningsartikler, metal, Værktøjsmaskiner - metalbearbejdning, Metalgravure - værktøjsmaskiner, Skilte, signalpaneler og -tavler, Husholdningsartikler, metal, Værktøjsmaskiner - metalbearbejdning, og Metalgravure - værktøjsmaskiner brancherne. Den er baseret i Leipzig, Tyskland.

 2. SCHLEICHER GRAVIERTECHNIK

  Tyskland

  Virksomheden SCHLEICHER GRAVIERTECHNIK, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Metalgravure - værktøjsmaskiner branchen. Den er baseret i Neu-Ulm, Tyskland.

 3. WEARECRAFTY CNC ROUTING SERVICES

  Det Forenede Kongerige

  Virksomheden WEARECRAFTY CNC ROUTING SERVICES, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Metalgravure - værktøjsmaskiner branchen. Den er baseret i Newcastle, Det Forenede Kongerige.

 4. H. W. PICKARDT EK

  Tyskland

  Virksomheden H. W. PICKARDT EK, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Oppresning - stål og metaller branchen. Den opererer også inden for Skilte, signalpaneler og -tavler, Værktøjsmaskiner - stansning, Metalgravure - værktøjsmaskiner, Værktøjsmaskiner, spåntagning - dele og tilbehør, Skilte, signalpaneler og -tavler, Værktøjsmaskiner - stansning, Metalgravure - værktøjsmaskiner, og Værktøjsmaskiner, spåntagning - dele og tilbehør brancherne. Den er baseret i Remscheid, Tyskland.

 5. AURO GMBH

  Tyskland

  Virksomheden AURO GMBH, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Skilte, signalpaneler og -tavler branchen. Den opererer også inden for Metalgravure - værktøjsmaskiner, Skriftsæt, Forretningsgaver, Emblemer, reklame-, Metalgravure - værktøjsmaskiner, Skriftsæt, Forretningsgaver, og Emblemer, reklame- brancherne. Den er baseret i Idar-Oberstein, Tyskland.

 6. RIEDEL MASCHINEN UND ANLAGEN RIEMAG GMBH

  Tyskland

  Virksomheden RIEDEL MASCHINEN UND ANLAGEN RIEMAG GMBH, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Maskiner og udstyr, brugt og istandsat branchen. Den opererer også inden for ELEKTRISK MATERIEL, Metalgravure - værktøjsmaskiner, ELEKTRISK MATERIEL, og Metalgravure - værktøjsmaskiner brancherne. Den er baseret i Grafenwöhr, Tyskland.

 7. STAR GLAS GMBH

  Tyskland

  Virksomheden STAR GLAS GMBH, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Gravering, industriel - stål og metaller branchen. Den opererer også inden for Skilte, signalpaneler og -tavler, Metalgravure - værktøjsmaskiner, Skriftsæt, Glaskorpusvarer - husholdningsartikler, Skilte, signalpaneler og -tavler, Metalgravure - værktøjsmaskiner, Skriftsæt, og Glaskorpusvarer - husholdningsartikler brancherne. Den er baseret i Bünde, Tyskland.

 8. ABC GRAVURE

  Frankrig

  Virksomheden ABC GRAVURE, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Metalgravure - værktøjsmaskiner branchen. Den er baseret i Bordeaux, Frankrig.

 1. JCS TOOLS LTD

  Det Forenede Kongerige

  Virksomheden JCS TOOLS LTD, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Værktøjsmaskiner - spåntagning branchen. Den opererer også inden for Værktøjsmaskiner - metalbearbejdning, Metalgravure - værktøjsmaskiner, Værktøjsmaskiner - metalbearbejdning, og Metalgravure - værktøjsmaskiner brancherne. Den er baseret i Tamworth, Det Forenede Kongerige.

 2. TEETZ VERW. GMBH

  Tyskland

  Virksomheden TEETZ VERW. GMBH, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Værktøjsmaskiner - metalbearbejdning branchen. Den opererer også inden for Metalgravure - værktøjsmaskiner, og Metalgravure - værktøjsmaskiner brancherne. Den er baseret i Kempen, Tyskland.

 3. GRAWER LUBLIN

  Polen

  Virksomheden GRAWER LUBLIN, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Metalgravure - værktøjsmaskiner branchen. Den er baseret i Lublin, Polen.

 4. CREATIVTEC GMBH

  Tyskland

  Virksomheden CREATIVTEC GMBH, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Værktøjsmaskiner - metalbearbejdning branchen. Den opererer også inden for Metalgravure - værktøjsmaskiner, og Metalgravure - værktøjsmaskiner brancherne. Den er baseret i Barchfeld, Tyskland.

 5. KIRBA GRAVIERMASCHINEN GMBH

  Tyskland

  Virksomheden KIRBA GRAVIERMASCHINEN GMBH, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Værktøjsmaskiner - metalbearbejdning branchen. Den opererer også inden for Metalgravure - værktøjsmaskiner, og Metalgravure - værktøjsmaskiner brancherne. Den er baseret i Rösrath, Tyskland.

 6. AZIM PALSTIK

  Tyrkiet

  Virksomheden AZIM PALSTIK, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Metalgravure - værktøjsmaskiner branchen. Den er baseret i Seyhan, Tyrkiet.

 7. HASCO BETEILIGUNGEN DEUTSCHLAND GMBH

  Tyskland

  Virksomheden HASCO BETEILIGUNGEN DEUTSCHLAND GMBH, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Værktøjsmaskiner - metalbearbejdning branchen. Den opererer også inden for Metalgravure - værktøjsmaskiner, og Metalgravure - værktøjsmaskiner brancherne. Den er baseret i Lüdenscheid, Tyskland.

 8. SARL GRAVURE TAMPOGRAPHIE SERIGRAPHIE

  Frankrig

 9. FINIMOLDE-FABRICA DE MOLDES E MAQUINAS INDUSTRIAIS,LDA

  Portugal