• europages
 • >
 • VIRKSOMHEDER - LEVERANDØRER - UDBYDERE
 • >
 • metalgravure - værktøjsmaskiner

Resultater for

Fabrikant Producent - Metalgravure - værktøjsmaskiner

Fabrikant/producent
 1. TECHNOMARK

  Frankrig

  TECHNOMARK er den franske ekspert i sporbarhed takket være laserteknologi og nåleprægning. Technomark har været ekspert i nåleprægning siden 2000 og har revolutioneret markedet med sit innovative flagskib, der er designet til at imødekomme ethvert behov, nemlig serien Multi4 (et produkt med 4 anvendelsesområder). Siden denne succes har Technomark fortsat innoveret og bidraget med vigtige løsninger på markedet for nåleprægning. I 2013 startede Technomark på området for laserteknologi og sælger nu skræddersyede løsninger. Og i 2016 lancerede vi det første produkt i laserfiber-serien Graphix. Takket været sine anerkendte innovationer har Technomark modtaget certificeringer og priser og indtager i dag positionen som en uundgåelig aktør på markedet for permanent mærkning. Vi tilbyder komplette løsninger inden for sporbarhed, markning og korrektur. Virksomheden, der har dannet et konsortium med sine afdelinger i Kina og USA, udvikler produkter af FrenchFab-kvalitet og kan opfylde kundekrav verden over gennem sine internationale samarbejdspartnere og et permanent netværk af lokal assistance. Vi garanterer kvaliteten, uanset type af mærkning (alfanumeriske sekvenser, specialtegn, logoer, tidsstempler og diverse stregkoder af typen datamatrix og QR koder). Derfor kan vores løsninger tilfredsstille alle dine behov for sporbarhed uanset industriel anvendelse. Kontakt os gerne for yderligere oplysninger!

 2. CNC-STEP GMBH & CO. KG

  Tyskland

  Tysk producent af CNC-fræsemaskiner, CNC-graveringsmaskiner, CNC-plasmaskærebrændere, vandstråleskæreanlæg samt markeringssystemer, doseringsanlæg, skæreplottere og CAD/CAM-software. Vores maskiner, der er produceret i Tyskland, kan anvendes næsten overalt. 2D-fræsning, 3D-fræsning, gravering, dosering, limning, 3D-scanning, overskæring, svejsning, plasmaskæring, vandstråleskæring, erodering og ultralydssvejsning er blot nogle af de vigtigste anvendelsesmuligheder.

 3. HIRT METALL-UND KUNSTSTOFFTECHNIK

  Tyskland

 4. MECANUMERIC

  Frankrig

  MECANUMERIC SA er specialiseret i design og fremstilling af maskiner og udstyr til udskæring, CNC graverings- og termoformningsmaskiner under mærkerne MECANUMERIC, MECAMATIC, NORMAPROFIL og DIGITAL CONTROL (DCB) og er moderselskab i koncernen. MECANUMERIC tilbyder et komplet udvalg af cnc-styrede skære- og fræsemaskiner, laserskæremaskiner, maskiner til vandstråleskæring, maskiner til ultralydsskæring, maskiner til skæring med knive, graveringsmaskiner og andet. Vi tilbyder skræddersyede løsninger og en lokal, komplet og reaktiv eftersalgsservice. MECANUMERIC er en af de eneste virksomheder i verden, der mestrer alle de nødvendige processer og teknologier i forbindelse med design, fremstilling, installation og vedligeholdelse af disse maskiner. Takket være produkternes kvalitet har vi opnået tillid hos de professionelle, heriblandt tandlæger, industrier og uddannelsesinstitutioner.

 5. CRETEC GMBH

  Tyskland

Office Building Outline icon
En side til din virksomhed
Kan du se dette? Også dine potentielle kunder Tilmeld dig nu for at blive synlig på europages.
 1. SCHLEICHER GRAVIERTECHNIK

  Tyskland

 2. AUTOMATOR INTERNATIONAL SRL

  Italien

 3. MOVIMATIC INCISIONI

  Italien

 4. GRAVOTECH MARKING

  Frankrig

 5. ESPA SRL

  Italien

 1. STAR GLAS GMBH

  Tyskland

 2. WEARECRAFTY CNC ROUTING SERVICES

  Det Forenede Kongerige

 1. H. W. PICKARDT EK

  Tyskland

 2. AURO GMBH

  Tyskland

 3. RIEDEL MASCHINEN UND ANLAGEN RIEMAG GMBH

  Tyskland

 4. ABC GRAVURE

  Frankrig

 5. CHANGZHOU ZEMU MACHINERY TECHNOLOGY CO., LTD.

  Kina

 6. JINANTIANLIBODA MACHINE TOOL EQUIPMENT

  Kina

 7. JINAN XINTIAN TECHNOLOGY CO.,LTD

  Kina

 8. JINAN JINSHENGXING MACHINERY MANUFACTURE CO., LTD.

  Kina

 1. GRAWER LUBLIN

  Polen

 2. TEETZ VERW. GMBH

  Tyskland

 3. AZIM PALSTIK

  Tyrkiet

 4. KIRBA GRAVIERMASCHINEN GMBH

  Tyskland

 5. BRANDT & COMP.GMBH

  Tyskland

 6. MOLD-TECH PORTUGAL-TRATAMENTO E REVESTIMENTO DE METAIS, LDA.

  Portugal

 7. FALCONTEC LTD

  Det Forenede Kongerige

 8. HASCO BETEILIGUNGEN DEUTSCHLAND GMBH

  Tyskland

 9. BVG -BERNARD VANDROS GOM

  Frankrig

 10. FINIMOLDE-FABRICA DE MOLDES E MAQUINAS INDUSTRIAIS,LDA

  Portugal