• europages
  • >
  • VIRKSOMHEDER - LEVERANDØRER - UDBYDERE
  • >
  • chorizo

Resultater for

Fabrikant Producent - Chorizo

Fabrikant/producent
  1. CÔTE2BOEUF

    Frankrig

    Verified by europages badge

    COTE2BOEUF, fabrikant af hjemmelavet saltet kød i Averyron, giver emblemet over fransk gastronomi sin popularitet tilbage: Pølsen! En traditionel fabrikation med kun 3 ingredienser: Kød fra kvmgopdrættere i Aveyron, salt fra Guérande, Kampot-peber IGP. Uden konserveringsmidler, farvestoffer og nitrit! Udelukkende 3 ingredienser som i gamle dage. Coppa, lonzo, tørret skinkeinderlår, tørret oksekød fra Aubrac, chorizo, guanciale, tørret pølse, spegepølse, dette er en del af vores charcuteri-udvalg uden nitrit fra vores fabrik i Laissac i Aveyron. COTE2BOEUF står også bag propduktet Popines: Fint udskåret chacuteri på glas, der er 100% genbrugt og genanvendeligt. La Popine er under vakuum og kan opbevares i 3 måneder ved stuetemperatur. Tilgængelig i tre formater (Popine, Marmite, Chaudron), ledsager den din raclette om vinteren og dine charcuteri-anretninger i sommerhalvåret.

  2. EMBUTIDOS LA HOGUERA SA

    Spanien

    Verified by europages badge

    Vi dyrker vores egen jord og avler grise.Vi arbejder med svineracen DUROC, som er kendt for sin fantastiske kødkvalitet, der blandt andet skyldes en naturlig kost bestående af lokale kornprodukter samt upåklagelige hygiejneforhold på svinefarmene, der ligger i enestående omgivelser. Vi har dermed de bedste råvarer til fremstilling af vores PØLSER, MARINERET KØD OG SKINKER.

  3. JAMONES PESÓN

    Spanien

    Verified by europages badge

    Virksomheden JAMONES PESÓN, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Skinke branchen. Den opererer også inden for spansk skinke, lagret røget skinke, eksport af skinke, pølse, soppressa (pålægsvarer), røget skinke, skinke engros, Chorizo, og iberisk chorizo cular brancherne. Den er baseret i Monroyo (teruel), Spanien.

  4. CÉSAR NIETO

    Spanien

    Verified by europages badge

    Virksomheden CÉSAR NIETO, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Skinke branchen. Den opererer også inden for Chorizo, lonza, pølser, fra iberia, iberisk "de bellota" skinke, lomo "de bellota", og Iberisk skinke brancherne. Den er baseret i Guijuelo-Salamanca, Spanien.

  5. SIMÓN MARTÍN GUIJUELO

    Spanien

    Verified by europages badge

    Virksomheden SIMÓN MARTÍN GUIJUELO, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Skinke branchen. Den opererer også inden for Charcuterivarer og saltede varer, iberisk skinke, Charcuterivarer og saltede varer, Atelier for pålægsvarer og skinke., pølse, Chorizo, og Simon Martin brancherne. Den er baseret i Guijuelo-Salamanca, Spanien.

Office Building Outline icon
En side til din virksomhed
Kan du se dette? Også dine potentielle kunder Tilmeld dig nu for at blive synlig på europages.
  1. PORTALCONSA

    Spanien

    PORTALCONSA producerer typiske produkter fra Galicien såsom traditionel chorizo, chorizo med løg, svineskank, flæsk, cacheira (svinehoved) samt en lang række mere generelle produkter som pølser og criollo. Alle produkterne fremstilles udelukkende med de bedste råvarer og stor knowhow på højteknologiske anlæg, hvilket sikrer den mest fremragende kvalitet.

  2. SADEPOR

    Spanien

    EMBUTIDOS OBRADOIRO fremstiller bearbejdede produkter, som markedsføres under mærket Sadepor. Virksomhedens formål har lige fra starten været at tilbyde et udvalgt af kvalitetsprodukter. De produkter, som markedsføres under Sadepor, er fremstillet af de bedste råvarer fra moderselskabet og i henhold til de traditionelle bearbejdningsmetoder i Galicien.

  3. NIETO MARTÍN

    Spanien

    Iberiske produkter fra Guijuelo. Slagterudsalg af kødpålæg og iberiske skinker: Skinker, fladbrød, chorizo, fileter.

  4. EMBUTIDOS GARCÍA LIZANA

    Spanien

    Virksomheden EMBUTIDOS GARCÍA LIZANA, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Charcuterivarer og saltede varer branchen. Den opererer også inden for Skinke, lagring af skinker, viktualievarer, Skinke, og Chorizo brancherne. Den er baseret i Loja, Spanien.

  5. RAMÓN VENTULA

    Spanien

    Virksomheden RAMÓN VENTULA, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Charcuterivarer og saltede varer branchen. Den opererer også inden for Skinke, Chorizo, skinke, og Skinke brancherne. Den er baseret i La Canya-La Vall De Bianya-Girona, Spanien.

  1. FRANRODEL S.L.

    Spanien

    Virksomheden FRANRODEL S.L., er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Skinke branchen. Den opererer også inden for Chorizo, viktualievarer, iberisk slagterpålæg, og iberisk chorizo brancherne. Den er baseret i Guijuelo-Salamanca, Spanien.

  2. FONT - SANS, S.A.

    Spanien

    Virksomheden FONT - SANS, S.A., er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Pølser branchen. Den opererer også inden for Chorizo, spansk skinke, og iberisk slagterpålæg brancherne. Den er baseret i Sant Feliu de Pallerols, Spanien.

  1. SALAISONS SALAMONE

    Belgien

    Virksomheden SALAISONS SALAMONE, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Charcuterivarer og saltede varer branchen. Den opererer også inden for Tørret kød, Tørret kød, Italiensk pålæg, og Chorizo brancherne. Den er baseret i Casteau, Belgien.

  2. SALAISONS JOUVIN

    Frankrig

    Virksomheden SALAISONS JOUVIN, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Kød, konserveret branchen. Den opererer også inden for Kød og fjerkræ, Kød og fjerkræ, og Chorizo brancherne. Den er baseret i Nogent Sur Oise, Frankrig.

  3. BÔFUMEIRO, LDA

    Portugal

    Virksomheden BÔFUMEIRO, LDA, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Pølser branchen. Den opererer også inden for Chorizo brancherne. Den er baseret i Bragança, Portugal.

  4. FRIBER S.A. "EMBUTIDOS PAJARIEL"

    Spanien

    Virksomheden FRIBER S.A. "EMBUTIDOS PAJARIEL", er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Charcuterivarer og saltede varer branchen. Den opererer også inden for Tørret kød, Skinke, Chorizo, Tørret kød, og Skinke brancherne. Den er baseret i Ponferrada, Spanien.

  5. CHORIZO TERORERO

    Spanien

    Virksomheden CHORIZO TERORERO, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Kød og pålæg branchen. Den opererer også inden for Chorizo brancherne. Den er baseret i Teror, Spanien.

  6. QUINTA DOS FUMEIROS

    Portugal

    Virksomheden QUINTA DOS FUMEIROS, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Røgede og saltede kødvarer branchen. Den opererer også inden for Chorizo, og pølse brancherne. Den er baseret i Ponte De Lima, Portugal.

  7. MANUEL AMARO CAETANO, LDA

    Portugal

    Virksomheden MANUEL AMARO CAETANO, LDA, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Skinke branchen. Den opererer også inden for Chorizo brancherne. Den er baseret i Moinhos da Funcheira, Portugal.

  8. EMBUTIDOS GAMBOA SRL

    Spanien

    Virksomheden EMBUTIDOS GAMBOA SRL, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Skinke branchen. Den opererer også inden for spansk skinke, og Chorizo brancherne. Den er baseret i Casalarreina, Spanien.

  1. FERJU C.B.

    Spanien

    Virksomheden FERJU C.B., er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Charcuterivarer og saltede varer branchen. Den opererer også inden for røget fiskerogn, og Chorizo brancherne. Den er baseret i Pobladura de Pelayo García, Spanien.

  2. GRAMP'S FRESH FOOD

    Colombien

    Virksomheden GRAMP'S FRESH FOOD, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Kød og pålæg branchen. Den opererer også inden for pølser, viktualievarer, og Chorizo brancherne. Den er baseret i Bogota, Colombien.

  3. GROUPE RIVIERE

    Frankrig

    Verified by europages badge

    Groupe Rivière, der i tre generationer har haft fast lokalt fodfæste i Sydfrankrig, skaber og fremstiller lækre og innovative færdigretter ud fra traditionelle franske opskrifter. Alle opskrifter er med naturlige ingredienser og uden farvestoffer, konserveringsmidler og kunstige smagsstoffer. Groupe Rivière er engageret i produkternes kvalitet og har forpligtet sig til en CSR-tilgang. Maison Rivière promoverer traditionelle, franske opskrifter og færdigretter fra Sydvestfankrig indeholdende kød. Med Mets de Provence får du solskin på tallerkenen og hjælp til madlavningen med krydderier, smøreprodukter til forretten og færdigretter med provencalske grøntsager. Aroma One består af en række puréer med urter og krydderier på tube, der gør madlavningen mere praktisk og smagfuld. Med Solvia kommer dine smagsløg og alle fem sanser på en rejse til udlandet med krydderier, saucer og økologiske grøntsagsretter. Vores engagementer for produktkvalitet: - Fremstiller i Frankrig - Kød og grøntsager fra Frankrig - Opskrifter clean label og næringsmæssigt afbalancerede - SMV-mærkning+ produktionsafdelinger (CSR) - Effektivt produktionsudstyr og certificeringer fra anerkendte internationale mærker (IFS, BRC, Bio)

  4. AURELIO CASTRO Y GONZÁLEZ SA

    Spanien

    Verified by europages badge

    Skinker og iberisk kødpålæg. Vores iberiske produkter afspejler det miljø, de kommer fra: De naturskønne græssletter, hvor vores unikke grise lever og vokser, hvilket resulterer i de allerbedste iberiske produkter. Hos Castro y González er prioriteten at værne om dette miljø på en bæredygtig måde, og vi er klar over, at hvert vandløb, hver sten- og korkeg, hver slette og græsningsareal danner fundamentet for vores produkter.

  5. IBERICOS GUILLEN

    Spanien

    Manuel Guillén, S.A. forener traditionen fra de store mesterslagtere med de mest moderne og avancerede faciliteter, som giver skinker og iberisk saltet kød af højeste kvalitet. Alle faser, fra avl af svin til udvikling og distribution af produkterne er genstand for særlig omsorg og opfylder de strengeste kvalitetskontroller.

  6. LUALCO SL

    Spanien

    Firmaet LUALCO S.L. arbejder i kødsektoren og er specialiseret i partering og forhandling af fersk frossent og dybfrossent kød. Firmaets afdelinger er godkendt af EU og ligger i Vilamoure Santiago de Saa (Lugo, Spanien). Vores primære aktiviteter og produkter er: partering, pålægsvarer (chorizo fra Galicien, kødpølse, fedtegrever, kramsfugle mv.), saltning (flæskeskank fra Galicien, bryst, Indvolde mv.), hakkekød, kølelager, slagteriaffald og biprodukter.