• europages
 • >
 • VIRKSOMHEDER - LEVERANDØRER - UDBYDERE
 • >
 • fødevarer- makrobiotiske

Resultater for

Fødevarer- makrobiotiske - Import eksport

 1. CTEKO TOB BOPOTA

  Ukraine

  LLC FOMALGАUT-POLIMIN er en af de førende eksportvirksomheder i Ukraine med erfaring fra engroshandel på landbrugsmarkedet. Vi producerer og eksporterer mange slags ukrainske naturprodukter af bedste kvalitet til hele verden. Vores kontor er beliggende i Odessa - den grundlæggende ukrainske havn og det kommercielle handelsområde. Vi tilbyder vores egne produktionslinjer for solsikkeolie og hvedemel med den bedste kvalitet og effektiv logistikløsning. I lyset af den nuværende situation med coronavirus (#COVID19) bedes du også tage notits af vores nye position af vitaminiseret raffineret solsikkeolie. En sådan olie bidrager til berigelse af fødevarer ved at tilsætte næringsstoffer og vitaminer, hvilket gør det muligt at mætte den menneskelige krop med de manglende næringsstoffer og vitaminer. Vi er også en regelmæssig producent og leverandør til eksport af solsikkefrømel og -kage af høj kvalitet til dyrefoder i pellets 8 mm. Vores eksportpriser er altid optimeret til de seneste markedstendenser, derfor hjælper det os med at opbygge meget effektive relationer og levere en omkostningseffektiv service. Prøv med os! Vi giver vores kunder fuld eksportservice for korn og støtteberettigede olieprodukter fra Ukraine.

 2. MERMELADAS Y CONFITURAS DE ASTURIAS S.L.

  Spanien

  Virksomheden MERMELADAS Y CONFITURAS DE ASTURIAS S.L., er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Fødevarer, makrobiotiske branchen. Den opererer også inden for økologiske fødevarer engros brancherne. Den er baseret i Siero, Spanien.

 3. NATURVERSTAND

  Tyskland

  Virksomheden NATURVERSTAND, er en Detailsalg, der opererer inden for Fødevarer, makrobiotiske branchen. Den opererer også inden for integratorer brancherne. Den er baseret i Oberschwarzach, Tyskland.

 4. PURERAW - KNUFMANN GMBH

  Tyskland

  Virksomheden PURERAW - KNUFMANN GMBH, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Fødevarer, makrobiotiske branchen. Den er baseret i Klötze, Tyskland.

 5. WIKTORIJA YERYSTOVA-ROSTKOWSKA MATRIOSZKA

  Polen

  Virksomheden WIKTORIJA YERYSTOVA-ROSTKOWSKA MATRIOSZKA, er en Detailsalg, der opererer inden for Fødevarer, makrobiotiske branchen. Den er baseret i Piaseczno, Polen.

Office Building Outline icon
En side til din virksomhed
Kan du se dette? Også dine potentielle kunder Tilmeld dig nu for at blive synlig på europages.
 1. ALMAFOOD

  Italien

  Virksomheden ALMAFOOD, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Fødevarer, makrobiotiske branchen. Den er baseret i Belforte Del Chienti, Italien.

 2. BIOTRGOVINA PRIRODA I DRUŠTVO

  Kroatien

  Virksomheden BIOTRGOVINA PRIRODA I DRUŠTVO, er en Detailsalg, der opererer inden for Fødevarer, makrobiotiske branchen. Den er baseret i Zagreb, Kroatien.

 3. PANGEA ECOTIENDA

  Spanien

  Virksomheden PANGEA ECOTIENDA, er en Engrossalg, der opererer inden for Fødevarer, makrobiotiske branchen. Den er baseret i Cáceres, Spanien.

 4. VERTRETUNGS SERVICE MEDINA B. (VESEME)

  Schweiz

  Virksomheden VERTRETUNGS SERVICE MEDINA B. (VESEME), er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Fødevarer, makrobiotiske branchen. Den opererer også inden for økologiske madvarer brancherne. Den er baseret i Felben-Wellhausen, Schweiz.

 5. JUST DELIVERY

  Schweiz

  Virksomheden JUST DELIVERY, er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Fødevarer, makrobiotiske branchen. Den er baseret i Lugano, Schweiz.

 1. VASSILAGAS S.A. SUPERMARKETS

  Grækenland

  Virksomheden VASSILAGAS S.A. SUPERMARKETS, er en Detailsalg, der opererer inden for Fødevarer, makrobiotiske branchen. Den opererer også inden for Fødevarer - import-eksport, supermarkeder med fødevareprodukter og traditionelt salg, fastfood restauranter, og Fødevarer - import-eksport brancherne. Den er baseret i Thessaloniki Greece, Grækenland.

 2. MOROCOP

  Marokko

  Virksomheden MOROCOP, er en Distributør, der opererer inden for Fødevarer, makrobiotiske branchen. Den opererer også inden for bioteknologisk forskning indenfor fødevaresektor, forskning i biokosmetik, makrobiotiske madvarer, og Biokosmetik - produkter brancherne. Den er baseret i Temara, Marokko.

 1. ECOALGRANO

  Spanien

  Virksomheden ECOALGRANO, er en Detailsalg, der opererer inden for Økologiske, fødevarer branchen. Den opererer også inden for Økologiske rengøringsprodukter, Fødevarer, makrobiotiske, økologiske fødevarer, økologisk produkt, Økologiske rengøringsprodukter, og Fødevarer, makrobiotiske brancherne. Den er baseret i Sant Just Desvern, Spanien.

 2. KRYMA SRL

  Italien

  Virksomheden KRYMA SRL, er en Distributør, der opererer inden for Fødevarer, makrobiotiske branchen. Den opererer også inden for naturkost brancherne. Den er baseret i Pescara, Italien.

 3. PROBIOX

  Belgien

  Virksomheden PROBIOX, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Diætmad og økologiske fødevarer branchen. Den opererer også inden for Fødevaretilskud, Fødevarer, makrobiotiske, Fødevaretilskud, og Fødevarer, makrobiotiske brancherne. Den er baseret i Liege, Belgien.

 4. BESTYOTEA

  Kina

  Virksomheden BESTYOTEA, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Fødevarer, makrobiotiske branchen. Den er baseret i No.1013 Chang Jiang East Road He Fei City China, Kina.

 5. CHUNJI FARMERS ASSOCIATION CO.,LTD.

  Sydkorea

  Virksomheden CHUNJI FARMERS ASSOCIATION CO.,LTD., er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Fødevarer, makrobiotiske branchen. Den er baseret i Andong Kyung-Buk Korea, Sydkorea.

 6. QUINTO MANDAMIENTO

  Spanien

  Virksomheden QUINTO MANDAMIENTO, er en Detailsalg, der opererer inden for Fødevarer, makrobiotiske branchen. Den er baseret i Cerceda, Spanien.

 7. NB GLOBALE INVESTIS

  Belgien

  Virksomheden NB GLOBALE INVESTIS, er en Distributør, der opererer inden for Fødevarer, makrobiotiske branchen. Den er baseret i Lendelede, Belgien.

 8. GÅ NER I VIKT - KOSTKONTROLLEN

  Sverige

  Virksomheden GÅ NER I VIKT - KOSTKONTROLLEN, er en Distributør, der opererer inden for Fødevarer, makrobiotiske branchen. Den er baseret i Halmstad, Sverige.