• Europages
 • >
 • VIRKSOMHEDER - LEVERANDØRER - UDBYDERE
 • >
 • færdigretter og gourmetretter

Resultater for

Færdigretter og gourmetretter - Import eksport

 1. SEVAROME

  Frankrig

  Verified by Europages badge

  Virksomheden Sevarome skaber og fremstiller søde smagsstoffer (vanilje, kaffe, citron, jordbær, krydderier, frugt, blomster, specialiteter), salte smagsstoffer (hjælpemidler), nøddeblandinger (pistacie, hasselnødder, smagsblandinger), andre ingredienser (vaniljestænger, farvestoffer, stabilisatorer, tilsætningsstoffer…). Fødevaresmagsstoffer til fremstilling af fødevarer i høj kvalitet. Vi samarbejder med kendte kokke og tilbyder de bedste løsninger, så du kan skabe succes. Vores drivkraft er vores lidenskab for smag, resultatet og kundens tilfredshed. SEVAROME: fransk design og fremstilling af fødevaresmagsstoffer til is, fødevaresmagsstoffer til sorbetis, fødevaresmagsstoffer til chokolade, fødevaresmagsstoffer til diætetiske produkter, fødevaresmagsstoffer til te, fødevaresmagsstoffer til kaffe, fødevaresmagsstoffer til urtete, smagsstoffer og naturlige smagsstoffer, farvestoffer til fødevarer.

  Hjemmeside Open In New icon
 2. TFOODS

  Frankrig

  Verified by Europages badge

  TFOODS distribuerer og sælger færdigretter inspireret af lokale specialiteter fra Maghreb, som både er sunde og lækre: Færdigretter 100% naturlige fra Maghreb og Middelhavslandene. Vores forretter og hovedretter er traditionelle opskrifter fra Maghreb fra det berømte mærke Sannefa, der ejer en produktserie af den højeste kvalitet. Vores mål: At servere Middelhavet på din tallerken! Retterne bliver grundigt tilberedt med respekt for råvarer og krydderier og under kokkens strenge kontrol, hvilket resulterer i en fantastisk kulinarisk rejse. De mest populære og kendte forretter og hovedretter er tilberedt og inspireret ud fra autentiske tunesiske traditioner. Hemmeligheden bag disse opskrifter består ikke kun af tilberedningsmetoden, men også af krydderier og råvarer, som er 100% tunesiske, uden farvestoffer og konserveringsmidler. Middelhavet, som du aldrig har smagt det!

  Hjemmeside Open In New icon
 3. FELIZATA HOLDING

  Rusland

  Verified by Europages badge

  Felizata Holding LLC er en russisk producent af diætprodukter og naturlige produkter samt tilskud til vægttab. Virksomheden producerer sødetabletter og diætfødevarer, leverer produkter til butikskæder, caféer, restauranter og hoteller, og sælger dem gennem online-butikker. Felizata Holding har arbejdet med råvarer inden for fødevarer siden 2000. Fra sin begyndelse inden for ingredienser til helsekost er virksomheden vokset og en egen produktion af præbiotiske sødemidler. Produktionen er på 40 tusinde produktpakker om dagen. Produktionen implementerer kvalitetskontrolsystemerne HACCP og ISSO 22000. Felizata Holding tilbyer sødemidler til brug i tilberedningen af varme og kode drikke og i produktionen af konditorvarer. De fleste af de fremstillede produkter er tilsat fiberstoffer (inulin, laktulose). Produkterne kan anvendes som diabetikerkost, fordi de har et lavt glykæmisk indeks.

  Hjemmeside Open In New icon
 4. BHI BIOHEALTH INTERNATIONAL GMBH

  Tyskland

  Verified by Europages badge

  VORES ARBEJDSOMRÅDE Biohealth International GmbH – fremstiller innovative produkter inden for områderne: • Kosttilskud • sportsernæring • Functional-Food-produkter • diætetiske fødevarer og orthomolekylære produkter. Sammen finder vi individuelle løsninger – lige fra kapsler, over pulverblandinger og til væsker. Takket være vores årelage erfaring kan vi tilbyde til kompetent støtte – lige fra produktidé og til det færdige produkt. Vi bestræber os på at udvikle innovative produkter, som lever op til kundernes krav og behov. Du kan altid stole trygt på vores partnerskab og teamarbejde, da vores rolle er at forsyne dig med innovative idéer samt at være med til at formgive og fremstille dine produkter. VORES INTERNE GRAFIKAFDELING sørger for at rykke dine produkter frem i rampelyset. Innovation | Realisering | Slutprodukt

  Hjemmeside Open In New icon
 5. COMPAGNIE DES PECHES SAINT-MALO

  Frankrig

  Verified by Europages badge
Office Building Outline icon
En side til din virksomhed
Kan du se dette? Også dine potentielle kunder Tilmeld dig nu for at blive synlig på Europages.
 1. RAMSA-WOLF GMBH

  Østrig

  Verified by Europages badge
 2. SENSI FOOD GMBH

  Tyskland

  Verified by Europages badge
 3. DOSPA KONFITÜREN UND FRÜCHTE GMBH

  Østrig

  Verified by Europages badge
 4. CM GENUSS SELEKTION GMBH

  Tyskland

  Verified by Europages badge
 5. PARANUKA GMBH

  Tyskland

  Verified by Europages badge
 1. ANDERSSON IMPORT GMBH

  Tyskland

  Verified by Europages badge
 2. HANSEATISCHE ZUCKERRAFFINERIE GMBH & CO. KG

  Tyskland

  Verified by Europages badge
 3. VD KONSTRUKTION UG

  Tyskland

  Verified by Europages badge
 4. MEINEGEWÜRZMÜHLE INH. CARSTEN SCHMIDT

  Tyskland

  Verified by Europages badge
 5. FOOD FRESHLY AFC GMBH

  Tyskland

  Verified by Europages badge
 6. GEWÜRZ UND GASTRO GROSSHANDEL SILKE HEIMES

  Tyskland

  Verified by Europages badge
 7. GROCH & ERBEN EINE MARKE DER COTTBUSER BAUMKUCHEN MANUFAKTUR OHG

  Tyskland

  Verified by Europages badge
 8. MEDITERRANA FEINKOST MANUFAKTUR

  Tyskland

  Verified by Europages badge
 9. SD SALATO DOLCE

  Italien

  Verified by Europages badge
 10. SALMEN GMBH

  Tyskland

  Verified by Europages badge
 1. KURGAN MEAT PROCESSING PLANT STANDART (SATURN LLC)

  Rusland

  Verified by Europages badge
 2. MAISON DE LA BOTTARGA

  Frankrig

  Verified by Europages badge
 3. TERHEGGEN & DETHLEFSEN - FOOD ENGINEERING GMBH

  Tyskland

  Verified by Europages badge
 4. CÔTÉ-GOÛT

  Frankrig

  Takket være sine 15 års erfaring inden for restaurationsbranchen er Côté-Goût i stand til at assistere jer i udviklingen af nye retter. Firmaet leder konstant efter nye kreationer og blandinger, som inviterer forbrugerne ud på nye smagsoplevelser. Takket være vores industrielle kompetencer og vores verdensomspændende netværk af producenter er vi i stand til at svare på alle forespørgsler lige fra små til meget store serier. I en meget vanskelig økonomisk situation, hvor knowhow bliver sjælden, hvor priserne på råvarer og arbejdskraften samtidig stiger, haster det med at forny restaurationsbranchen. Derfor arbejder Côté-Goût på at udvikle en løsning, som giver restaurationskæder, distributører og indkøbscentraler mulighed for at iværksætte rentable løsninger uden at gå på kompromis med knowhow og kvalitet.

 5. ALIMENTATION FINE DE FRANCE

  Frankrig

  Alimentation Fine de France, der fremstiller delikatesser, er kendt for sin strenge kvalitetspolitik: Vi udvælger produkter med store krav til smag og kvalitet, samtidigt med at vi så vidt muligt undgår diverse tilsætningsstoffer, farvestoffer og konserveringsmidler og fremmer brugervenlighed og innovation med respekt for den franske tradition. Vi har gennemført total sporbarhed af produkterne (HACCP standard) for bedre fødevaresikkerhed. Denne kvalitetspolitik, kombineret med fortsat salgsarbejde og en udvidelse af udvalget betød en udvidelse af kundekredsen mod prestigefyldte stormagasiner og eksport. Alimentation Fine de France tilbyder i dag, under mærkerne M. de Turenne, Atelier Turenne og Lou Bersac, et udvalg på over 1200 kendte kvalitetsprodukter, der hvert semester udvides ved tilførsel af nye originale og eksklusive varer såsom Selôvin.

 6. UNDER LINDETRÆET

  Danmark

  Chefkok Brian Madsen, som i dag regerer i køkkenet hos gourmet restaurant Under Lindetræet - nabo til H.C. Andersens hus i Odense, har en baggrund fra blandt andet Zürichs bedste fiskerestaurant, Le Poisson, den 3-stjernede l’Auberge de l’Ill i Alsace og hjemlige gourmettempler som Fakkelgården, Sortebro Kro og Falsled Kro - det borger i sig selv for kvaliteten og madoplevelsen. Mad ud af huset i Odense er en oplevelse i sig selv og koster ikke en mindre formue, hvilket du vil kunne se og læse her på vores hjemmeside. Prøv for eksempel månedens menu med 3 eller 5 retter, du vil med garanti ikke blive skuffet. Se også de mange billeder fra vores idylliske restaurant og bygning, der er mere end 200 år gammel, nænsomt restaureret så den i dag fremstår som oprindeligt men med hypermoderne faciliteter - og med en beliggenhed side med H.C. Andersens hus.

 7. KISALGADO, PRODUTOS ALIMENTARES CONGELADOS, LDA

  Portugal

  KISALGADO producerer dybfrosne færdigretter af høj kvalitet efter traditionel knowhow og med hjemmelavet smag. Vi bestræber os konstant på at udvikle produkter, der er ernæringsmæssigt ligevægtige. Vi sætter en ære i at producere produkter med en traditionel smag og garanterer den højeste kvalitet og sikkerhed. Af vores produkter kan nævnes færdigretten "francesinha" bestående af svinekød i sauce, minitærter, rissoles og kroketter.

 8. FRIMESA

  Spanien

  Fabrikant af færdigretter og frostvarer.

 9. SOCIMBAL - SOCIEDADE INDUSTRIAL DE ALIMENTOS, LDA

  Portugal

 10. NASCHKISTE INH. ANITA ELLERBÖCK

  Østrig