• europages
 • >
 • VIRKSOMHEDER - LEVERANDØRER - UDBYDERE
 • >
 • færdigretter og gourmetretter

Resultater for

Færdigretter og gourmetretter - Import eksport

 1. SEVAROME

  Frankrig

  Verified by europages badge

  Virksomheden Sevarome skaber og fremstiller søde smagsstoffer (vanilje, kaffe, citron, jordbær, krydderier, frugt, blomster, specialiteter), salte smagsstoffer (hjælpemidler), nøddeblandinger (pistacie, hasselnødder, smagsblandinger), andre ingredienser (vaniljestænger, farvestoffer, stabilisatorer, tilsætningsstoffer…). Fødevaresmagsstoffer til fremstilling af fødevarer i høj kvalitet. Vi samarbejder med kendte kokke og tilbyder de bedste løsninger, så du kan skabe succes. Vores drivkraft er vores lidenskab for smag, resultatet og kundens tilfredshed. SEVAROME: fransk design og fremstilling af fødevaresmagsstoffer til is, fødevaresmagsstoffer til sorbetis, fødevaresmagsstoffer til chokolade, fødevaresmagsstoffer til diætetiske produkter, fødevaresmagsstoffer til te, fødevaresmagsstoffer til kaffe, fødevaresmagsstoffer til urtete, smagsstoffer og naturlige smagsstoffer, farvestoffer til fødevarer.

 2. LE COUSTELOUS

  Frankrig

  Verified by europages badge

  Le Coustelous er stolt over at præsentere sine gastronomiske produkter fra Sydvestfrankrig, med hovedvægt på den berømte cassoulet fra Castelnaudary. Vi har særlig fokus på kvaliteten af vores råvarer og samarbejder med lokale producenter for at tilbyde kunden det bedste. Vi eksporterer vores produkter i Europa, USA og Frankrig, til delikatesseforretninger, vinhandlere og specialbutikker med diverse fødevarespecialiteter. Frankrig er kendt for sin gastronomi, og det sydvestlige Frankrig er særlig anerkendt for en lang række velsmagende og alsidige madretter. Vores familie har siden 1993 tilberedt lækre retter for vores kunder. Vores prioritet er at fremme frisklavede og hjemmelavede madvarer fra vores egn. Foie gras, blodpølse, andrebryst... Men især vores berømte cassoulet, tilberedt efter familietraditioner med hvide bønner fra Castelnaudary og kød fra lokale producenter. Vi står til rådighed for enhver yderligere oplysning om vores produkter. Hos "Le Coustelous", står familien i centrum af produktionen, og vi er stolte af at kunne dele vores lidenskab for sydvestfransk gastronomi med jer. Kontakt os endelig for flere oplysninger!

 3. PERLESCARGOTS LTD

  Bulgarien

  Verified by europages badge

  Virksomheden PERLESCARGOTS LTD, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Færdigretter og gourmetretter branchen. Den opererer også inden for Snegle på dåse, Måltider, frosne, snegle, Frysning, Luksusfødevarer til eksport, certificering af fødevarer, snegleavl, færdige snegle, og snegleavl brancherne. Den er baseret i Sevlievo, Bulgarien.

 4. SEMPRE GHIOTTI - SPECIALITÀ SICILIANE

  Italien

  Verified by europages badge

  Virksomheden SEMPRE GHIOTTI - SPECIALITÀ SICILIANE, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Færdigretter og gourmetretter branchen. Den opererer også inden for fødevarer dypfrosne - produktion, egen produktion, frosne færdige retter, friske færdige retter, og leverandør af færdigretter brancherne. Den er baseret i Aragona, Italien.

 5. DOSPA KONFITÜREN UND FRÜCHTE GMBH

  Østrig

  Verified by europages badge

  Virksomheden DOSPA KONFITÜREN UND FRÜCHTE GMBH, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Færdigretter og gourmetretter branchen. Den er baseret i Friesach, Østrig.

Office Building Outline icon
En side til din virksomhed
Kan du se dette? Også dine potentielle kunder Tilmeld dig nu for at blive synlig på europages.
 1. RAMSA-WOLF GMBH

  Østrig

  Verified by europages badge

  Virksomheden RAMSA-WOLF GMBH, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Færdigretter og gourmetretter branchen. Den er baseret i Wien, Østrig.

 2. VD KONSTRUKTION UG

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Virksomheden VD KONSTRUKTION UG, er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Færdigretter og gourmetretter branchen. Den er baseret i Herford, Tyskland.

 3. LAMEX HORNS GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Virksomheden LAMEX HORNS GMBH, er en Distributør, der opererer inden for Færdigretter og gourmetretter branchen. Den er baseret i Hamburg, Tyskland.

 4. HANSEATISCHE ZUCKERRAFFINERIE GMBH & CO. KG

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Virksomheden HANSEATISCHE ZUCKERRAFFINERIE GMBH & CO. KG, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Færdigretter og gourmetretter branchen. Den er baseret i Hamburg, Tyskland.

 5. ANDERSSON IMPORT GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Virksomheden ANDERSSON IMPORT GMBH, er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Færdigretter og gourmetretter branchen. Den er baseret i Meerbusch, Tyskland.

 1. GEWÜRZ UND GASTRO GROSSHANDEL SILKE HEIMES

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Virksomheden GEWÜRZ UND GASTRO GROSSHANDEL SILKE HEIMES, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Færdigretter og gourmetretter branchen. Den er baseret i Ruhstorf, Tyskland.

 2. ALMIRAN IMPORT-EXPORT GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Virksomheden ALMIRAN IMPORT-EXPORT GMBH, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Færdigretter og gourmetretter branchen. Den er baseret i Köln, Tyskland.

 1. FOOD PARTNERS CO

  Belgien

  Verified by europages badge

  Virksomheden FOOD PARTNERS CO, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Drikkevarer branchen. Den opererer også inden for Færdigretter og gourmetretter, leverandør af færdigretter, industri færdigretter, Færdigretter og gourmetretter, friske færdige retter, færdige frysetørrede retter, research og development i fødevaresektor, forskning og udvikling inden for drikkevaresektoren, og drikkevarer med te brancherne. Den er baseret i Heppignies, Belgien.

 2. SALMEN GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Virksomheden SALMEN GMBH, er en Engrossalg, der opererer inden for Færdigretter og gourmetretter branchen. Den er baseret i Hövelhof, Tyskland.

 3. TERHEGGEN & DETHLEFSEN - FOOD ENGINEERING GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Virksomheden TERHEGGEN & DETHLEFSEN - FOOD ENGINEERING GMBH, er en Distributør, der opererer inden for Færdigretter og gourmetretter branchen. Den er baseret i Hamburg, Tyskland.

 4. TFOODS

  Frankrig

  TFOODS distribuerer og sælger færdigretter inspireret af lokale specialiteter fra Maghreb, som både er sunde og lækre: Færdigretter 100% naturlige fra Maghreb og Middelhavslandene. Vores forretter og hovedretter er traditionelle opskrifter fra Maghreb fra det berømte mærke Sannefa, der ejer en produktserie af den højeste kvalitet. Vores mål: At servere Middelhavet på din tallerken! Retterne bliver grundigt tilberedt med respekt for råvarer og krydderier og under kokkens strenge kontrol, hvilket resulterer i en fantastisk kulinarisk rejse. De mest populære og kendte forretter og hovedretter er tilberedt og inspireret ud fra autentiske tunesiske traditioner. Hemmeligheden bag disse opskrifter består ikke kun af tilberedningsmetoden, men også af krydderier og råvarer, som er 100% tunesiske, uden farvestoffer og konserveringsmidler. Middelhavet, som du aldrig har smagt det!

 5. ALIMENTATION FINE DE FRANCE

  Frankrig

  Alimentation Fine de France, der fremstiller delikatesser, er kendt for sin strenge kvalitetspolitik: Vi udvælger produkter med store krav til smag og kvalitet, samtidigt med at vi så vidt muligt undgår diverse tilsætningsstoffer, farvestoffer og konserveringsmidler og fremmer brugervenlighed og innovation med respekt for den franske tradition. Vi har gennemført total sporbarhed af produkterne (HACCP standard) for bedre fødevaresikkerhed. Denne kvalitetspolitik, kombineret med fortsat salgsarbejde og en udvidelse af udvalget betød en udvidelse af kundekredsen mod prestigefyldte stormagasiner og eksport. Alimentation Fine de France tilbyder i dag, under mærkerne M. de Turenne, Atelier Turenne og Lou Bersac, et udvalg på over 1200 kendte kvalitetsprodukter, der hvert semester udvides ved tilførsel af nye originale og eksklusive varer såsom Selôvin.

 6. FELIZATA HOLDING

  Rusland

  Felizata Holding LLC er en russisk producent af diætprodukter og naturlige produkter samt tilskud til vægttab. Virksomheden producerer sødetabletter og diætfødevarer, leverer produkter til butikskæder, caféer, restauranter og hoteller, og sælger dem gennem online-butikker. Felizata Holding har arbejdet med råvarer inden for fødevarer siden 2000. Fra sin begyndelse inden for ingredienser til helsekost er virksomheden vokset og en egen produktion af præbiotiske sødemidler. Produktionen er på 40 tusinde produktpakker om dagen. Produktionen implementerer kvalitetskontrolsystemerne HACCP og ISSO 22000. Felizata Holding tilbyer sødemidler til brug i tilberedningen af varme og kode drikke og i produktionen af konditorvarer. De fleste af de fremstillede produkter er tilsat fiberstoffer (inulin, laktulose). Produkterne kan anvendes som diabetikerkost, fordi de har et lavt glykæmisk indeks.

 7. UNDER LINDETRÆET

  Danmark

  Chefkok Brian Madsen, som i dag regerer i køkkenet hos gourmet restaurant Under Lindetræet - nabo til H.C. Andersens hus i Odense, har en baggrund fra blandt andet Zürichs bedste fiskerestaurant, Le Poisson, den 3-stjernede l’Auberge de l’Ill i Alsace og hjemlige gourmettempler som Fakkelgården, Sortebro Kro og Falsled Kro - det borger i sig selv for kvaliteten og madoplevelsen. Mad ud af huset i Odense er en oplevelse i sig selv og koster ikke en mindre formue, hvilket du vil kunne se og læse her på vores hjemmeside. Prøv for eksempel månedens menu med 3 eller 5 retter, du vil med garanti ikke blive skuffet. Se også de mange billeder fra vores idylliske restaurant og bygning, der er mere end 200 år gammel, nænsomt restaureret så den i dag fremstår som oprindeligt men med hypermoderne faciliteter - og med en beliggenhed side med H.C. Andersens hus.

 8. KISALGADO, PRODUTOS ALIMENTARES CONGELADOS, LDA

  Portugal

  KISALGADO producerer dybfrosne færdigretter af høj kvalitet efter traditionel knowhow og med hjemmelavet smag. Vi bestræber os konstant på at udvikle produkter, der er ernæringsmæssigt ligevægtige. Vi sætter en ære i at producere produkter med en traditionel smag og garanterer den højeste kvalitet og sikkerhed. Af vores produkter kan nævnes færdigretten "francesinha" bestående af svinekød i sauce, minitærter, rissoles og kroketter.

 1. SOCIMBAL - SOCIEDADE INDUSTRIAL DE ALIMENTOS, LDA

  Portugal

  Virksomheden SOCIMBAL - SOCIEDADE INDUSTRIAL DE ALIMENTOS, LDA, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Færdigretter og gourmetretter branchen. Den opererer også inden for frosne færdige retter brancherne. Den er baseret i Santa Marta Do Pinhal, Portugal.

 2. COMPAGNIE DES PECHES SAINT-MALO

  Frankrig

  Virksomheden COMPAGNIE DES PECHES SAINT-MALO, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Fisk - import-eksport branchen. Den opererer også inden for Færdigretter og gourmetretter, Måltider, frosne, Fisk, Færdigretter og gourmetretter, Måltider, frosne, surimi, og Fisk brancherne. Den er baseret i Saint Malo, Frankrig.

 3. MARMÓNDO MARMELADEN MANUFAKTUR

  Tyskland

  Virksomheden MARMÓNDO MARMELADEN MANUFAKTUR, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Færdigretter og gourmetretter branchen. Den er baseret i Waldbröl, Tyskland.

 4. NASCHKISTE INH. ANITA ELLERBÖCK

  Østrig

  Virksomheden NASCHKISTE INH. ANITA ELLERBÖCK, er en Distributør, der opererer inden for Færdigretter og gourmetretter branchen. Den er baseret i Aschach An Der Steyr, Østrig.

 5. SENSI FOOD GMBH

  Tyskland

  Virksomheden SENSI FOOD GMBH, er en Distributør, der opererer inden for Færdigretter og gourmetretter branchen. Den er baseret i Hamburg, Tyskland.

 6. PARANUKA GMBH

  Tyskland

  Virksomheden PARANUKA GMBH, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Færdigretter og gourmetretter branchen. Den er baseret i Friedenfels, Tyskland.

 7. CM GENUSS SELEKTION GMBH

  Tyskland

  Virksomheden CM GENUSS SELEKTION GMBH, er en Distributør, der opererer inden for Færdigretter og gourmetretter branchen. Den er baseret i Visselhövede, Tyskland.

 8. OBST-HÄUSLER GMBH

  Tyskland

  Virksomheden OBST-HÄUSLER GMBH, er en Engrossalg, der opererer inden for Færdigretter og gourmetretter branchen. Den er baseret i Immenstadt, Tyskland.

 9. SANA ESSENCE GMBH

  Tyskland

  Virksomheden SANA ESSENCE GMBH, er en Engrossalg, der opererer inden for Diætmad og økologiske fødevarer branchen. Den opererer også inden for Kost - mad, Krydderier og ekstrakter, Færdigretter og gourmetretter, Kost - mad, Krydderier og ekstrakter, vegetabilsk bouillon, og Færdigretter og gourmetretter brancherne. Den er baseret i Günzburg, Tyskland.

 10. MEINEGEWÜRZMÜHLE INH. CARSTEN SCHMIDT

  Tyskland

  Virksomheden MEINEGEWÜRZMÜHLE INH. CARSTEN SCHMIDT, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Færdigretter og gourmetretter branchen. Den er baseret i Albaching, Tyskland.

Anmodning om tilbud

Opret en anmodning og få flere tilbud fra verificerede leverandører.

 • Kun relevante leverandører
 • I overensstemmelse med databeskyttelse
 • 100% gratis