• europages
 • >
 • VIRKSOMHEDER - LEVERANDØRER - UDBYDERE
 • >
 • færdigretter og gourmetretter

Resultater for

Færdigretter og gourmetretter - Import eksport

 1. SEVAROME

  Frankrig

  Virksomheden Sevarome skaber og fremstiller søde smagsstoffer (vanilje, kaffe, citron, jordbær, krydderier, frugt, blomster, specialiteter), salte smagsstoffer (hjælpemidler), nøddeblandinger (pistacie, hasselnødder, smagsblandinger), andre ingredienser (vaniljestænger, farvestoffer, stabilisatorer, tilsætningsstoffer…). Fødevaresmagsstoffer til fremstilling af fødevarer i høj kvalitet. Vi samarbejder med kendte kokke og tilbyder de bedste løsninger, så du kan skabe succes. Vores drivkraft er vores lidenskab for smag, resultatet og kundens tilfredshed. SEVAROME: fransk design og fremstilling af fødevaresmagsstoffer til is, fødevaresmagsstoffer til sorbetis, fødevaresmagsstoffer til chokolade, fødevaresmagsstoffer til diætetiske produkter, fødevaresmagsstoffer til te, fødevaresmagsstoffer til kaffe, fødevaresmagsstoffer til urtete, smagsstoffer og naturlige smagsstoffer, farvestoffer til fødevarer.

 2. FELIZATA HOLDING

  Rusland

  Felizata Holding LLC er en russisk producent af diætprodukter og naturlige produkter samt tilskud til vægttab. Virksomheden producerer sødetabletter og diætfødevarer, leverer produkter til butikskæder, caféer, restauranter og hoteller, og sælger dem gennem online-butikker. Felizata Holding har arbejdet med råvarer inden for fødevarer siden 2000. Fra sin begyndelse inden for ingredienser til helsekost er virksomheden vokset og en egen produktion af præbiotiske sødemidler. Produktionen er på 40 tusinde produktpakker om dagen. Produktionen implementerer kvalitetskontrolsystemerne HACCP og ISSO 22000. Felizata Holding tilbyer sødemidler til brug i tilberedningen af varme og kode drikke og i produktionen af konditorvarer. De fleste af de fremstillede produkter er tilsat fiberstoffer (inulin, laktulose). Produkterne kan anvendes som diabetikerkost, fordi de har et lavt glykæmisk indeks.

 3. COMPAGNIE DES PECHES SAINT-MALO

  Frankrig

 4. MAISON VOISINE

  Frankrig

 5. PARANUKA GMBH

  Tyskland

Office Building Outline icon
En side til din virksomhed
Kan du se dette? Også dine potentielle kunder Tilmeld dig nu for at blive synlig på europages.
 1. ANDERSSON IMPORT GMBH

  Tyskland

 2. LAMEX HORNS GMBH

  Tyskland

 3. VD KONSTRUKTION UG

  Tyskland

 4. CM GENUSS SELEKTION GMBH

  Tyskland

 5. DOSPA KONFITÜREN UND FRÜCHTE GMBH

  Østrig

 1. RAMSA-WOLF GMBH

  Østrig

 2. SENSI FOOD GMBH

  Tyskland

 1. HANSEATISCHE ZUCKERRAFFINERIE GMBH & CO. KG

  Tyskland

 2. GEWÜRZ UND GASTRO GROSSHANDEL SILKE HEIMES

  Tyskland

 3. GROCH & ERBEN EINE MARKE DER COTTBUSER BAUMKUCHEN MANUFAKTUR OHG

  Tyskland

 4. ALMIRAN IMPORT-EXPORT GMBH

  Tyskland

 5. MEDITERRANA FEINKOST MANUFAKTUR

  Tyskland

 6. SD SALATO DOLCE

  Italien

 7. SALMEN GMBH

  Tyskland

 8. KURGAN MEAT PROCESSING PLANT STANDART (SATURN LLC)

  Rusland

 1. MAISON DE LA BOTTARGA

  Frankrig

 2. TERHEGGEN & DETHLEFSEN - FOOD ENGINEERING GMBH

  Tyskland

 3. TFOODS

  Frankrig

  TFOODS distribuerer og sælger færdigretter inspireret af lokale specialiteter fra Maghreb, som både er sunde og lækre: Færdigretter 100% naturlige fra Maghreb og Middelhavslandene. Vores forretter og hovedretter er traditionelle opskrifter fra Maghreb fra det berømte mærke Sannefa, der ejer en produktserie af den højeste kvalitet. Vores mål: At servere Middelhavet på din tallerken! Retterne bliver grundigt tilberedt med respekt for råvarer og krydderier og under kokkens strenge kontrol, hvilket resulterer i en fantastisk kulinarisk rejse. De mest populære og kendte forretter og hovedretter er tilberedt og inspireret ud fra autentiske tunesiske traditioner. Hemmeligheden bag disse opskrifter består ikke kun af tilberedningsmetoden, men også af krydderier og råvarer, som er 100% tunesiske, uden farvestoffer og konserveringsmidler. Middelhavet, som du aldrig har smagt det!

 4. CÔTÉ-GOÛT

  Frankrig

  Takket være sine 15 års erfaring inden for restaurationsbranchen er Côté-Goût i stand til at assistere jer i udviklingen af nye retter. Firmaet leder konstant efter nye kreationer og blandinger, som inviterer forbrugerne ud på nye smagsoplevelser. Takket være vores industrielle kompetencer og vores verdensomspændende netværk af producenter er vi i stand til at svare på alle forespørgsler lige fra små til meget store serier. I en meget vanskelig økonomisk situation, hvor knowhow bliver sjælden, hvor priserne på råvarer og arbejdskraften samtidig stiger, haster det med at forny restaurationsbranchen. Derfor arbejder Côté-Goût på at udvikle en løsning, som giver restaurationskæder, distributører og indkøbscentraler mulighed for at iværksætte rentable løsninger uden at gå på kompromis med knowhow og kvalitet.

 5. ALIMENTATION FINE DE FRANCE

  Frankrig

  Alimentation Fine de France, der fremstiller delikatesser, er kendt for sin strenge kvalitetspolitik: Vi udvælger produkter med store krav til smag og kvalitet, samtidigt med at vi så vidt muligt undgår diverse tilsætningsstoffer, farvestoffer og konserveringsmidler og fremmer brugervenlighed og innovation med respekt for den franske tradition. Vi har gennemført total sporbarhed af produkterne (HACCP standard) for bedre fødevaresikkerhed. Denne kvalitetspolitik, kombineret med fortsat salgsarbejde og en udvidelse af udvalget betød en udvidelse af kundekredsen mod prestigefyldte stormagasiner og eksport. Alimentation Fine de France tilbyder i dag, under mærkerne M. de Turenne, Atelier Turenne og Lou Bersac, et udvalg på over 1200 kendte kvalitetsprodukter, der hvert semester udvides ved tilførsel af nye originale og eksklusive varer såsom Selôvin.

 6. KISALGADO, PRODUTOS ALIMENTARES CONGELADOS, LDA

  Portugal

  KISALGADO producerer dybfrosne færdigretter af høj kvalitet efter traditionel knowhow og med hjemmelavet smag. Vi bestræber os konstant på at udvikle produkter, der er ernæringsmæssigt ligevægtige. Vi sætter en ære i at producere produkter med en traditionel smag og garanterer den højeste kvalitet og sikkerhed. Af vores produkter kan nævnes færdigretten "francesinha" bestående af svinekød i sauce, minitærter, rissoles og kroketter.

 7. SOCIMBAL - SOCIEDADE INDUSTRIAL DE ALIMENTOS, LDA

  Portugal

 8. SANA ESSENCE GMBH

  Tyskland

 9. OBST-HÄUSLER GMBH

  Tyskland

 10. NASCHKISTE INH. ANITA ELLERBÖCK

  Østrig