• europages
 • >
 • VIRKSOMHEDER - LEVERANDØRER - UDBYDERE
 • >
 • elevatorer og løfteplatforme- byggeindustrien

Resultater for

Elevatorer og løfteplatforme- byggeindustrien - Import eksport

 1. AMMANN & ROTTKORD GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Virksomheden AMMANN & ROTTKORD GMBH, er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Elevatorer og løfteplatforme, byggeindustrien branchen. Den er baseret i Telgte, Tyskland.

 2. MEIER + CO. AG

  Schweiz

  Verified by europages badge

  Virksomheden MEIER + CO. AG, er en Agent/ Repræsentant, der opererer inden for Elevatorer og løfteplatforme, byggeindustrien branchen. Den er baseret i Niedergosgen, Schweiz.

 3. KRAN- & AUFZUGSSERVICE GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Virksomheden KRAN- & AUFZUGSSERVICE GMBH, er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Elevatorer og løfteplatforme, byggeindustrien branchen. Den er baseret i Karsdorf, Tyskland.

 4. BAUMANN AUFZÜGE GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Virksomheden BAUMANN AUFZÜGE GMBH, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Elevatorer og løfteplatforme, byggeindustrien branchen. Den er baseret i Vaihingen, Tyskland.

 5. BROBEIL AUFZÜGE GMBH & CO. KG

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Virksomheden BROBEIL AUFZÜGE GMBH & CO. KG, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Elevatorer og løfteplatforme, byggeindustrien branchen. Den er baseret i Dürmentingen, Tyskland.

Office Building Outline icon
En side til din virksomhed
Kan du se dette? Også dine potentielle kunder Tilmeld dig nu for at blive synlig på europages.
 1. ETS ENTSORGUNGSTECHNIK SCHULTE GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Virksomheden ETS ENTSORGUNGSTECHNIK SCHULTE GMBH, er en Engrossalg, der opererer inden for Elevatorer og løfteplatforme, byggeindustrien branchen. Den er baseret i Bad Sassendorf, Tyskland.

 2. HACKENBERG LIFTSYSTEME

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Virksomheden HACKENBERG LIFTSYSTEME, er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Elevatorer og løfteplatforme, byggeindustrien branchen. Den er baseret i Neuhausen, Tyskland.

 3. TES STEUERUNGSTECHNIK

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Virksomheden TES STEUERUNGSTECHNIK, er en Distributør, der opererer inden for Elevatorer og løfteplatforme, byggeindustrien branchen. Den er baseret i Birkenhain, Tyskland.

 4. CCI FÖRDERTECHNIK GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Virksomheden CCI FÖRDERTECHNIK GMBH, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Elevatorer og løfteplatforme, byggeindustrien branchen. Den er baseret i Waibstadt, Tyskland.

 5. AUFZUGSDIENSTLEISTUNGEN TREMMEL GMBH & CO.KG

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Virksomheden AUFZUGSDIENSTLEISTUNGEN TREMMEL GMBH & CO.KG, er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Elevatorer og løfteplatforme, byggeindustrien branchen. Den er baseret i Patersdorf, Tyskland.

 1. AUFZUGDIENST VOGEL GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Virksomheden AUFZUGDIENST VOGEL GMBH, er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Elevatorer og løfteplatforme, byggeindustrien branchen. Den er baseret i Köngen, Tyskland.

 2. VICINI & C. SRL

  Italien

  Verified by europages badge

  Virksomheden VICINI & C. SRL, er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Elevatorer og løfteplatforme, byggeindustrien branchen. Den opererer også inden for Lifte, Godselevatorer, godselevatorer til godshåndtering, elevatordøre, Lifte, Godselevatorer, og meltaldøre til elevatorer brancherne. Den er baseret i Concorezzo, Italien.

 1. BARTHS AUFZUGS-TECHNIK

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Virksomheden BARTHS AUFZUGS-TECHNIK, er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Elevatorer og løfteplatforme, byggeindustrien branchen. Den er baseret i Troisdorf, Tyskland.

 2. HYDRO-CON A/S

  Danmark

  HYDRO-CON A/S er en dansk familiedrevet virksomhed som blev stiftet i 1988. Virksomheden er den eneste danske producent af elevatorer og lifte, og de fremstilles til inden- og udendørsbrug. Vores produkter er af høj kvalitet som er blevet bevist gennem mange år på det danske marked samt med produkternes imponerende levetid. Som producent har vi mulighed for at tilpasse vores løsninger efter kundens, rådgivers, eller entreprenørs ønske så der opnås den største tilfredshed med slut produktet. Desuden kan produkterne tilpasses de arkitektoniske forhold, og egner sig til det hårde nordiske klima. Vi totalleverandører og kan tilbyde vores kunder hele pakken fra rådgivning og besigtigelse, til produktion, installation, lovpligtig service, samt eventuelle reparationer. Vi holder en tæt dialog med vores kunder gennem hele forløbet og garantere hurtig og kompetent support. Sådan mener vi man får den rigtige løsning installeret på den bedste måde. Hvis du gør forretning med os er du garanteret: - Høj kvalitet som lønner sig i længden - Kundetilpassede løsninger - Tæt dialog plus hurtig og kompetent support - En troværdig partner der har været i markedet i mange år - Udendørsløsninger der holder, det bevist igennem mange år!

 3. HOVEDSTADENS ELEVATOR SERVICE

  Danmark

  Vi tilbyder kvalitets elevatorservice og reparationer af alle typer elevatorer og lifte i området omkring København. Dertil også en årlig tilstandsrapport af jeres elevator. Med mere end 35 års erfaring med servicering og reparation af alle former for person- og godselevatorer, kender vi til både de almindelige fejl, men også de mere usædvanlige. Vi tilbyder bl.a.Løfteplatforme, elevatorrenovering, elevatorreparation, elevatorservice og meget mere. Vi foretager den lovpligtige service til konkurrencedygtige priser. Vi leverer og monterer også alarmovervågning i forbindelse med elevatorservice. Vi tilbyder både faste serviceaftaler, eftersyn og reparation af alle former for handicaplifte, person- og godselevatorer. Vi går meget op i, at kvaliteten af vores arbejde er i top, så I får den bedste og mest driftssikre elevator. Vi arbejder både for private, erhverv og offentlige institutioner, og når du vælger os til at stå for service af din elevator, vil du altid blive mødt af professionelle medarbejdere. Vi har mange års erfaring og benytter os kun af de bedste værktøjer, så du hurtigt og effektivt kan få dine elevatorer til at fungere optimalt. Vi er fleksible og rykker gerne ud til opgaver med kort varsel. Uanset hvem fra firmaet der kommer for at servicere jeres handicaplifte, vil vi sikre os, at det er en rutineret medarbejder. Alle medarbejdere skal gennem grundig oplæring inden de sendes ud til

 4. HOVEDSTADENS ELEVATORSERVICE

  Danmark

  Leder du efter en professionel virksomhed, der kan tage sig af dine servicebehov på forskellige elevatorer? Så står Hovedstadens Elevatorservice klar til at hjælpe dig. Vi laver service på løftplatforme såvel som service på gods- og personelevatorer. Vores arbejde bærer præg af kvalitet, for vi vil gerne sikre os, at dine elevatorer opfylder de nødvendige sikkerhedskrav. Vi tilbyder både eftersyn og reparation som en del af vores serviceaftale, og vi kommer gerne til undsætning, hvis du står med akut problem.

 5. H-ELEVATOR APS

  Danmark

  Vi er et fleksibelt elevatorfirma, der ligger i Sabro ved AarhusMange kunder har valgt at skifte deres store elevatorleverandør ud med os, fordi vi leverer hurtig service, reel rådgivning uden salgsgas og fagmands-kvalitet, så elevatoren kører uden bøvl og besvær. Vi er et fleksibelt elevatorfirma beliggende i Sabro ved Aarhus, og som det eneste firma i branchen har vi vores eget elektronik- og smedeværksted, så vi lynhurtigt kan reparere og idriftsætte din elevator, hvis I oplever et nedbrud. Hos os skal du ikke vente i ugevis på en reservedel fra udlandet! Du får markedets korteste nedetid.Ved et reparationskrævende nedbrud kan vi i 95 % af tilfældene sætte din elevator i drift igen inden for 24 timer. Det er ganske enkelt muligt, fordi vi er den eneste leverandør i markedet, som har eget smede- og elektronikværksted, hvor vi kan reparere stort set alting selv. Vi kan hjælpe dig meget hurtigt - uden at vente i ugevis på en reservedel fra udlandet. Hvis fx en hospitalsseng, en tung elektrisk kørestol eller gods på en pallevogn ødelægger døren i en elevator, så piller vi døren af, tager den med på værkstedet og får den rettet op og forstærket, og så er elevatoren i drift igen kort tid efter.Vores succes er, når din elevatordrift er nem og problemfri. Når vi foretager serviceeftersyn, så sørger vi for, at alt er justeret korrekt, så du får en sikker, kontinuerlig og problemfri drift af din elevator mellem serviceeftersynene. Hvis vi fx spotter en del, som vi vurderer vil gå i s

 6. NEXTLEVEL ELEVATOR PARTS

  Grækenland

  Virksomheden NEXTLEVEL ELEVATOR PARTS, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Elevatorer og løfteplatforme, byggeindustrien branchen. Den opererer også inden for trappeelevatorer, elektriske elevatorer, vedligeholdelse af elevatorer, og installering af mobile trapper brancherne. Den er baseret i Athens, Grækenland.

 7. ALIMAK

  Det Forenede Kongerige

  Virksomheden ALIMAK, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Elevatorer og løfteplatforme, byggeindustrien branchen. Den opererer også inden for Platformselevatorer, Lifte, lifte til godshåndtering, Platformselevatorer, elevatorer, og Lifte brancherne. Den er baseret i Rushden, Det Forenede Kongerige.

 8. HK BALKONBAU GMBH

  Tyskland

  Virksomheden HK BALKONBAU GMBH, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Elevatorer og løfteplatforme, byggeindustrien branchen. Den er baseret i Duisburg, Tyskland.

 1. ITALIAN TOP GEARS

  Italien

  Virksomheden ITALIAN TOP GEARS, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Elevatorer og løfteplatforme, byggeindustrien branchen. Den er baseret i Borzano Di Albinea, Italien.

 2. SERAPID DEUTSCHLAND GMBH

  Tyskland

  Virksomheden SERAPID DEUTSCHLAND GMBH, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Elevatorer og løfteplatforme, byggeindustrien branchen. Den er baseret i Bad Mergentheim, Tyskland.

 3. GEORGI AUFZUGTECHNIK GMBH

  Tyskland

  Virksomheden GEORGI AUFZUGTECHNIK GMBH, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Elevatorer og løfteplatforme, byggeindustrien branchen. Den er baseret i Lippetal, Tyskland.

 4. GM MONTAGE UND LIFTSERVICE, INH. GIUSEPPE MIRAGLIA

  Tyskland

  Virksomheden GM MONTAGE UND LIFTSERVICE, INH. GIUSEPPE MIRAGLIA, er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Elevatorer og løfteplatforme, byggeindustrien branchen. Den er baseret i Steinbach, Tyskland.

 5. FB-AUFZÜGE GMBH & CO KG - DRESDEN

  Tyskland

  Virksomheden FB-AUFZÜGE GMBH & CO KG - DRESDEN, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Elevatorer og løfteplatforme, byggeindustrien branchen. Den er baseret i Dresden, Tyskland.

 6. AYGUNRAY

  Tyrkiet

  Virksomheden AYGUNRAY, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Elevatorer og løfteplatforme, byggeindustrien branchen. Den opererer også inden for Lifte og rulletrapper, elevator med automatiske døre, elevatorer social bebyggelse, og Lifte og rulletrapper brancherne. Den er baseret i Kayseri, Tyrkiet.

 7. TRAVI LIFTS.CO

  Forenede Arabiske Emirater

  Virksomheden TRAVI LIFTS.CO, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Elevatorer og løfteplatforme, byggeindustrien branchen. Den opererer også inden for godselevatorer til godshåndtering brancherne. Den er baseret i Dubai, Forenede Arabiske Emirater.

 8. STINGL GMBH

  Tyskland

  Virksomheden STINGL GMBH, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Elevatorer og løfteplatforme, byggeindustrien branchen. Den er baseret i Obersulm, Tyskland.

 9. 3S EUROPE GMBH

  Tyskland

  Virksomheden 3S EUROPE GMBH, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Elevatorer og løfteplatforme, byggeindustrien branchen. Den opererer også inden for solanlæg brancherne. Den er baseret i Hamburg, Tyskland.

 10. AUFZUGSSERVICE STECK INH. MARKUS STECK

  Tyskland

  Virksomheden AUFZUGSSERVICE STECK INH. MARKUS STECK, er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Elevatorer og løfteplatforme, byggeindustrien branchen. Den er baseret i Oberhausen, Tyskland.

Anmodning om tilbud

Opret en anmodning og få flere tilbud fra verificerede leverandører.

 • Kun relevante leverandører
 • I overensstemmelse med databeskyttelse
 • 100% gratis