• europages
 • >
 • VIRKSOMHEDER - LEVERANDØRER - UDBYDERE
 • >
 • dyr og dyreopdræt

Resultater for

Dyr og dyreopdræt - Import eksport

 1. NORWICH TERRIER ALTA CARYA FCI KENNEL

  Polen

  Norwich Terrier er modige, stærke og aktive hunde. De er tålmodige med børn og knytter sig til familien. Hvalpe opdrættes omhyggeligt. Vi interesserer os for sundhed og socialisering. De har FCI-stamtavle og deres forældre har vundet eller er blevet placeret ved mesterskaber. De er sundhedsmæssigt testet: hofteled, patella, øjne, hjerte, luftrør og strubehoved. Købere af hvalpene får fuld dokumentation vedr. avl og støtte fra opdrætterne inden for sundhed, omsorg, ernæring og træning af hvalpen.

 2. UNION BIO S.R.L.

  Italien

  Virksomheden UNION BIO S.R.L., er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Dyr og dyreopdræt branchen. Den opererer også inden for skræmmestoffer til insekter, Dyreartikler, og naturprodukt brancherne. Den er baseret i Arezzo, Italien.

 3. LEUCILLIN

  Det Forenede Kongerige

  Virksomheden LEUCILLIN, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Dyr og dyreopdræt branchen. Den opererer også inden for Dyreartikler, antibakteriel, og produkter til dyrlæger brancherne. Den er baseret i Dorchester, Det Forenede Kongerige.

 4. ITAGRI

  Italien

  Virksomheden ITAGRI, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Dyr og dyreopdræt branchen. Den er baseret i Solarolo Rainerio, Italien.

 5. SENOL GIDA SANAYI A.S.

  Tyrkiet

  Virksomheden SENOL GIDA SANAYI A.S., er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Dyr og dyreopdræt branchen. Den opererer også inden for Presserester af oliven brancherne. Den er baseret i Sultanhisar, Tyrkiet.

Office Building Outline icon
En side til din virksomhed
Kan du se dette? Også dine potentielle kunder Tilmeld dig nu for at blive synlig på europages.
 1. CHATTERIE ARMONICAT

  Frankrig

  Virksomheden CHATTERIE ARMONICAT, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Dyr og dyreopdræt branchen. Den er baseret i Ste Soulle, Frankrig.

 2. SMARTFARM

  Grækenland

  Virksomheden SMARTFARM, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Dyr og dyreopdræt branchen. Den opererer også inden for Automatiseringer brancherne. Den er baseret i Serres, Grækenland.

 3. BBCI

  Belgien

  Virksomheden BBCI, er en Distributør, der opererer inden for Dyr og dyreopdræt branchen. Den opererer også inden for avlstyr, racekvæg, og kvæg til avl brancherne. Den er baseret i Hyon, Belgien.

 4. GREFFEUILLE AVEYRON

  Frankrig

  Virksomheden GREFFEUILLE AVEYRON, er en Engrossalg, der opererer inden for Får og geder branchen. Den opererer også inden for Dyr og dyreopdræt, Dyr og dyreopdræt, og kvæg til opdræt brancherne. Den er baseret i Rignac, Frankrig.

 5. LES ÉLEVAGES DU MOULIN DU VAL DIEU

  Belgien

  Virksomheden LES ÉLEVAGES DU MOULIN DU VAL DIEU, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Dyr og dyreopdræt branchen. Den opererer også inden for Kyllingeavl, andefilet, håndværksmæssig produktion, og kyllingekød brancherne. Den er baseret i Aubel, Belgien.

 1. LA FERME D'ARTAGNAN

  Belgien

  Virksomheden LA FERME D'ARTAGNAN, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Dyr og dyreopdræt branchen. Den opererer også inden for Foie gras, gårde, frugtavler, Kyllingeavl, og Foie gras brancherne. Den er baseret i Haccourt, Belgien.

 2. XHAWIRS HORSE FARM

  Belgien

  Virksomheden XHAWIRS HORSE FARM, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Dyr og dyreopdræt branchen. Den opererer også inden for heste, og Fåremælk brancherne. Den er baseret i Xhendelesse, Belgien.

 1. FABROCA

  Belgien

  Virksomheden FABROCA, er en Multi-Category, der opererer inden for Dyr og dyreopdræt branchen. Den opererer også inden for racedyr, racekvæg, og kvæg til avl brancherne. Den er baseret i Porcheresse, Belgien.

 2. MONTE DO PASTO

  Portugal

  Virksomheden MONTE DO PASTO, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Dyr og dyreopdræt branchen. Den er baseret i Cuba, Portugal.

 3. CAVACHON PRIME DESIGNER DOG ZUERICH

  Schweiz

  Virksomheden CAVACHON PRIME DESIGNER DOG ZUERICH, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Dyr og dyreopdræt branchen. Den er baseret i Meilen, Schweiz.

 4. LA FERME DES BISONS

  Belgien

  Virksomheden LA FERME DES BISONS, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Dyr og dyreopdræt branchen. Den opererer også inden for Haller til kongresser og seminarer, Bondegårdsferie, bison kød, Haller til kongresser og seminarer, Bondegårdsferie, og egnsprodukter brancherne. Den er baseret i Noville-Lez-Bastogne, Belgien.

 5. WATER CLUBS FOR SHIPPING

  Tyrkiet

  Virksomheden WATER CLUBS FOR SHIPPING, er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Dyr og dyreopdræt branchen. Den er baseret i Mezitli-Mersin, Tyrkiet.

 6. HORSE OF BELGIUM

  Belgien

  Virksomheden HORSE OF BELGIUM, er en Multi-Category, der opererer inden for Dyr og dyreopdræt branchen. Den opererer også inden for Hingsteavl, racedyr, Hingsteavl, og kvægavl brancherne. Den er baseret i Pipaix, Belgien.

 7. ADIVETER S.L.

  Spanien

  Virksomheden ADIVETER S.L., er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Dyr og dyreopdræt branchen. Den er baseret i Reus, Spanien.

 8. PLUKON MOUSCRON

  Belgien

  Virksomheden PLUKON MOUSCRON, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Dyr og dyreopdræt branchen. Den opererer også inden for Filmfremkaldelse - produkter, fødevaresikkerhed, Filmfremkaldelse - produkter, og Slagtning af kyllinger brancherne. Den er baseret i Mouscron, Belgien.

 1. ZOOTECNIA SL

  Spanien

  Virksomheden ZOOTECNIA SL, er en Distributør, der opererer inden for Dyr og dyreopdræt branchen. Den opererer også inden for dyrefoder og zooteknik brancherne. Den er baseret i La Laguna (tenerife), Spanien.

 2. ROYAL CONTINENTALS

  Tyskland

  Virksomheden ROYAL CONTINENTALS, er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Dyr og dyreopdræt branchen. Den er baseret i Eigeltingen, Tyskland.

 3. GREEN LAND

  Spanien

  Virksomheden GREEN LAND, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Dyr og dyreopdræt branchen. Den opererer også inden for kvæg, og stof af tekstilanimalsk fiber brancherne. Den er baseret i Tarragona, Spanien.

 4. PROGRESSIVE FARMS

  Ukraine

  Virksomheden PROGRESSIVE FARMS, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Dyr og dyreopdræt branchen. Den er baseret i Kyiv, Ukraine.

 5. ERFA

  Tyrkiet

  Virksomheden ERFA, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Dyr og dyreopdræt branchen. Den opererer også inden for fodertilsætningsstoffer brancherne. Den er baseret i Konya, Tyrkiet.

 6. UNIMARK PET FOOD

  Spanien

  Virksomheden UNIMARK PET FOOD, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Dyr og dyreopdræt branchen. Den opererer også inden for hundefoder brancherne. Den er baseret i Fraga, Spanien.

 7. ESTABLECIMIENTOS COLONIA S.A.

  Forenede Stater

  Virksomheden ESTABLECIMIENTOS COLONIA S.A., er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Dyr og dyreopdræt branchen. Den opererer også inden for kyllinger, og frosset oksekød brancherne. Den er baseret i Summerfield, Forenede Stater.

 8. PEKIN BANTAM UK

  Det Forenede Kongerige

  Virksomheden PEKIN BANTAM UK, er en Detailsalg, der opererer inden for Dyr og dyreopdræt branchen. Den er baseret i Surbiton, Det Forenede Kongerige.

 9. ÉLEVAGE DE LA CLEUZEUR

  Belgien

  Virksomheden ÉLEVAGE DE LA CLEUZEUR, er en Multi-Category, der opererer inden for Dyr og dyreopdræt branchen. Den opererer også inden for kvægavl, kvæg til avl, og racekvæg brancherne. Den er baseret i Miécret, Belgien.

 10. NORTH SOUTH TRADERS SRL

  Rumænien

  Virksomheden NORTH SOUTH TRADERS SRL, er en Engrossalg, der opererer inden for International handel - konsulenter branchen. Den opererer også inden for Dyr og dyreopdræt, Byggesektoren - maskiner og udstyr, Dyr og dyreopdræt, og Byggesektoren - maskiner og udstyr brancherne. Den er baseret i Bucharest, Rumænien.

Anmodning om tilbud

Opret en anmodning og få flere tilbud fra verificerede leverandører.

 • Kun relevante leverandører
 • I overensstemmelse med databeskyttelse
 • 100% gratis
Filtre

Resultater for

Dyr og dyreopdræt - Import eksport

Antal resultater

6.176 Virksomheder