• Europages
 • >
 • VIRKSOMHEDER - LEVERANDØRER - UDBYDERE
 • >
 • læskedrikke

Resultater for

Læskedrikke - Import eksport

 1. SIMPSONS BEVERAGE SUPPLY CO LTD

  Det Forenede Kongerige

  Verified by Europages badge

  Simpsons Beverages har fremstillet sodavand, ingredienser til alkoholiske drikkevarer, frugtjuice drikkevarer og koncentrater i Storbritannien siden 1934. Fremstilling af slush sirup (granitas), milkshakes, efterblandede sirupper, drikkevarer på hane, koncentrater til både alkoholiske drikke og sodavand. Vi pakker i bokse, 550 ml polyætylen, 5 l polyætylen og i 1000 l bulktanke, som vi leverer til grossister, pakker, dåser, flasker og kartoner. Vores førsteklasses drikkevarer kan nydes i restauranter, barer, natklubber, pubs, hoteller og feriesteder, samt som take away i supermarkeder, benzinstationer og kiosker. Vi lægger stor vægt på altid at levere den perfekte drink.

  Hjemmeside Open In New icon
 2. SB-TRADING (BVBA)_M

  Belgien

  Verified by Europages badge

  Sb-Trading (BVBA) er en handelsvirksomhed baseret i Belgien, grundlagt i 2016 med speciale inden for global salg af fødevarer og non-FMCG-produkter, især drikkevarer, søde sager og slik, mælkepulver, kød og andre produkter. I vores sortiment kan du finde mange velkendte mærker og et stort udvalg af de mest populære produkter, såsom: - Fødevarer: bulk engros af slik, Ferrero, Mars, Nestlé, Ovomaltine, Lotus Biscoff, Hipp, Aptamil, Mentos, Solsikkeolie, mel, kød – Non-fødevarer: Persil, Ariel, Fairy, Pril, Lenor, Nivea, Alpecin – Værktøj: Skrabere, Kemikalier Vi arbejder på at tilbyde fremragende valg inden for sunde produkter til klienter, som er indkøbt fra velkendte mærker, og som er skræddersyede produkter til de specifikke krav fra globale kunder. Virksomheden har skabt omtale på de nationale og internationale markeder. Vi arbejder også sammen med virksomheder baseret i Storbritannien inden for slikmarkedet, visse import- og eksportvirksomheder globalt pga. den højre kvalitet de tilbyder. Takket være vores fremragende direktørers lederskab, er virksomheden vokset og vokset. Vi tilbyder produkter fra velkendte mærker såsom: - Nutella produkter: Nutella / Nutella&Go! - Ferrero Rocher Raffaello / Ferrero-Collection - Tic Tac produkter: Tic-Tac / Tic-Tac-Mixers / Tic-Tac-Gum - Kinder produkter: Kinder-Surprise/Kinder-Chocolate/Kinder-Choco-Bons/Kinder-Bueno. Tøv ikke med at kontakte os for yderligere information.

  Hjemmeside Open In New icon
 3. TRADELINE GROUP

  Polen

  Verified by Europages badge

  Grundlagt i 2016 er TRADELINE Poland en handelsvirksomhed beliggende i Polen som handler med en blanding af efterspurgte produkter, såsom vegetabilske olier, automobiler, fødevarer og drikkevarer, bær osv. Vi er dedikeret til at servicere vores globale klienter, og vi sikrer, at kundetilfredshed altid er vores topprioritet. Derfor byder vi dig velkommen til vores handelsmarked, hvor vi giver dig de bedste konkurrencedygtige priser så du kan være tilfreds. I vores sortiment kan du finde mange velkendte mærker og et stort udvalg af de mest populære produkter, såsom: Fødevarer: bulk engros af slik, Ferrero, Mars, Nestlé, Ovomaltine, Lotus Biscoff, Hipp, Aptamil, Mentos, Solsikkeolie, mel, kød, Non-fødevarer: Persil, Ariel, Fairy, Pril, Lenor, Nivea, Alpecin, Værktøj: Skrot, Kemikalier, Sodavand: Coca-Cola, Sprite, Fanta, Pepsi Energidrikke: Redbull, Monster osv ... Øl: Heineken, Monster osv ... Træprodukter: Træpiller, træspåner, træbriketter, europaller og meget mere! Vi tilbyder et fremragende valg af sunde produkter til vores klienter, som er indkøbt fra anerkendte brands som skræddersyer deres produkter, så de imødeser de specifikke krav fra globale kunder. Virksomheden har skabt omtale på de nationale og internationale markeder. Vi samarbejder også med registrerede og lovlige producenter, samt visse import- og eksportvirksomheder pga. vores kvalitet. Takket være vores fremragende direktørers lederskab, er virksomheden vokset og vokset. Spørg os!

  Hjemmeside Open In New icon
 4. FLOG IMPORT & EXPORT NETHERLANDS

  Holland

  Verified by Europages badge

  Flog Import & Export GMBH er specialiseret i engrossalg og levering af globalt anerkendte og værdsatte fødevarer, drikkevarer og livsstilsprodukter til mange lande. Vi er nu en af de hurtigst voksende virksomheder inden for den globale forsyningskæde af eksport af råvarer. Vi gør brug af de mange handelsmuligheder i de europæiske lande, Asien, Afrika, Nord- og Sydamerika. I modsætning til vores konkurrenter, forhandler vi populære indkøbs- og kosmetikprodukter som findes på hylderne i alle supermarkeder og leverandører. Vi tilbyder et omfattende udvalg af produkter såsom: Drikkevarer og energidrikke, chokolade, kaffe, pulvermælk til babyer, bønner og korn, ris, sukker, træprodukter, friske grøntsager, korn, papir … Vi har opnået vores status takket være vores eksemplariske kundebevaring, hastighed og pålidelighed af forsyning, samt et omfattende løfte til de globale råvaremarkeder som er opnået gennem mange års erfaring inden for indkøb og distribution af mærkevareprodukter over hele verden, samt gennem en kombination af en udvidelse af vores indflydelse på markederne i Asien. Vores ledelsesteam er ansvarlig for at opmuntre og bevare denne kultur gennem hele virksomheden, og arbejder sammen og kontinuerligt på dette arbejde. En grundlæggende baggrund for vores succes, er at udføre forretninger med integritet og høje etiske standarder, samt opmuntre til et arbejdsmiljø med respekt for alle medarbejdere. Gå til vores hjemmeside eller kontakt os for flere oplysninger!

  Hjemmeside Open In New icon
 5. PRZEDSIĘBIORSTWO WIELOBRANŻOWE GAMA WALDEMAR NITKA

  Polen

  Verified by Europages badge

  Przedsiębiorstwo Wielobranżowe "Gama" Waldemar Nitka er en international virksomhed hvis kerneaktivitet er grossistsalg af mærkevarer inden for hurtigt leverende forbrugsvarer (FMCGs). Siden virksomheden blev grundlagt i 2008 har vi konstant haft en konstant vækst, og har opbygget en omfattende klient- og leverandørbase. Vores kunder er førende engrosvirksomheder og detailkæder i Europa, Asien og Nordamerika. Vi tilbyder flere tjenester, inklusive: Transport: Vi har udviklet gode forhold med førende transportvirksomheder, hvormed vi kan tilbyde levering til en god pris. Mærkeløsninger: Vi kan designe, fremstille og påklæbe mærkater med tekst på dit sprog for en lav ekstrapris. Mærkaterne kan variere i farve og størrelse afhængigt af produktet, samt længden af den påkrævede tekst. Lager: Vi har moderne og rummelige lagre med fleksible åbningstider. Med lagerfaciliteter i Litauen, Polen, Letland og Holland kan Przedsiębiorstwo Wielobranżowe "Gama" Waldemar Nitka garantere en optimal kvalitet af vores lagertjenester. Toldservice: Vi kan hjælpe med at håndtere toldprocedurer i forskellige lande, forberede tolddokumenter. Forstørrelse af paller: Ved forespørgsel kan vi også tilbyde større paller. Vi er klar til at hjælpe med alle handelsrelaterede anliggender, og tilpasser vores tjenester i forhold til vores kunder. Spørg os!

  Hjemmeside Open In New icon
Office Building Outline icon
En side til din virksomhed
Kan du se dette? Også dine potentielle kunder Tilmeld dig nu for at blive synlig på Europages.
 1. HOL DING HOLDING B.V.

  Holland

  Verified by Europages badge

  Etableret i 2001 har HOL DING HOLDING B.V. brugt en omhyggelig og fleksibel tilgang i forhold til levering af forsendelses- og handelstjenester. Vores hovedkvarter ligger i Dubai i de Forenede Arabiske Emirater, med et omfattende netværk som er spredt over hele verden fra Holland, Saudi Arabien, Jordan, Tyrkiet, Libanon, Palæstina, Kina – Shanghai, Ningbo, Xuzhou, Indien, Singapore til Hong Kong. Vi er en ISO 9001: 2015 certificeret organisation, hvilket fra vores side betyder en større engagement, en forretning uden fejl, et stort ansvar angående levering af passende resultater, hvilket øger standarderne for hele vores team. Vi er en importør, eksportør og distributør som tilbyder verdens top 500+ mærker inden for FMCG-segmentet. Blandt vores netværk kan du finde internationale, ægte distributører hvilket giver os mulighed for at levere de bedste produkter til vores kunder. HOL DING HOLDING B.V. er også en af de hurtigtvoksende FMCG-virksomheder i Mellemøsten, som leverer til mere end 40 lande globalt. Foruden at handle med verdens 500 bedste mærker, hjælper vi vores kunder med at udvikle produkter inden for mærker som Oak Beauty soap & Gate & 7. Vi arbejder på at danne bro mellem ægte producenter og slutbrugeren. Vi har forpligtet os til at være din pålidelige kilde til autentiske produkter, for at forbedre vores liv, ved at vælge de bedste produkter som verden kan tilbyde, og dermed skabe en bedre verden.

  Hjemmeside Open In New icon
 2. VITO-HOUSE, LLC

  Rusland

  Verified by Europages badge

  Vito-House er en del af Bestseller Group (http: //bestseller.company/), en international fødevaredistributionsvirksomhed. Vito-House blev grundlagt i 2014 (det har været på markedet i 6 år) og arbejder med fremstillingen af (eksport / import) af tørgær, gær til fremstilling af drikkevarer, alkoholgær. I den tid har vi udviklet partnerskaber med førende producenter og distributører, hvilket giver os mulighed for at tilbyde produkter af høj kvalitet til konkurrencedygtige priser. I dag arbejder vi med produkter fra TM Khmelnye (http: //hmelnie.com/), TM Boulangerie arome (http: //boulangerie.su/), TM Voronejskiye, TM Pasha (http: //www.vito-house.com/pashatm.com/), TM “Delice” (http: //www.vito-house.com/delice/) og mange andre. I 2019, blev gær til fremstilling af TM Samogon drikkevarer lanceret på verdensmarkedet.

  Hjemmeside Open In New icon
 3. VALEXTEAM

  Bulgarien

  Verified by Europages badge

  VALEXTEAM blev etableret i 2012, og vores teams primære mål er eksport af fødevareprodukter og forsyninger på en global plan. I løbet af denne periode har vi satset på et velorganiseret og ambitiøst hold af ledere. Prioriteten hos VALEXTEAM er at forsyne vores kunder med de bedste kvalitetsprodukter, til de mest konkurrencedygtige priser. Virksomheden leverer et stort udvalg af mærkefødevarer og drikkevarer, såsom Coca Cola, Pepsi, Nescafe osv. til engros- og detailsalg. Vi forbedrer konstant vores sortiment og er åben til nye forretningsområder. I øjeblikket leverer vi bemandingstjenester, skibsvedligeholdelse og transportydelser. Vores team arbejder på en yderligere udvikling og forbedring af vores tjenester og forhold med vores partnere. En storleverandør af FMCG-mærkeprodukter og et stort udvalg af fødevareprodukter. Vi leverer hvad du har brug for! Vores hovedkontor er baseret i Odessa, men vi yder også vores tjenester via vores partnere i Bulgarien og Georgien. Vi sætter pris på hver enkelt person, så millioner stoler på os! Vores team har et lager på 2.000 m2, og takket være automatiserede processer har vi mulighed for at handle hurtigt. Tøv ikke med at kontakte os for at få yderligere information!

  Hjemmeside Open In New icon
 4. MASTERS FOOD DRINK

  Frankrig

  Verified by Europages badge
 5. LUQEL DEUTSCHLAND GMBH

  Tyskland

  Verified by Europages badge
 1. RITZA COLA

  Belgien

  Verified by Europages badge
 2. FRISCHEKISTEN SNACKS,- GETRÄNKE,- & KAFFEEAUTOMATEN

  Tyskland

  Verified by Europages badge
 3. CTEKO TOB BOPOTA

  Ukraine

  LLC FOMALGАUT-POLIMIN er en af de førende eksportvirksomheder i Ukraine med erfaring fra engroshandel på landbrugsmarkedet. Vi producerer og eksporterer mange slags ukrainske naturprodukter af bedste kvalitet til hele verden. Vores kontor er beliggende i Odessa - den grundlæggende ukrainske havn og det kommercielle handelsområde. Vi tilbyder vores egne produktionslinjer for solsikkeolie og hvedemel med den bedste kvalitet og effektiv logistikløsning. I lyset af den nuværende situation med coronavirus (#COVID19) bedes du også tage notits af vores nye position af vitaminiseret raffineret solsikkeolie. En sådan olie bidrager til berigelse af fødevarer ved at tilsætte næringsstoffer og vitaminer, hvilket gør det muligt at mætte den menneskelige krop med de manglende næringsstoffer og vitaminer. Vi er også en regelmæssig producent og leverandør til eksport af solsikkefrømel og -kage af høj kvalitet til dyrefoder i pellets 8 mm. Vores eksportpriser er altid optimeret til de seneste markedstendenser, derfor hjælper det os med at opbygge meget effektive relationer og levere en omkostningseffektiv service. Prøv med os! Vi giver vores kunder fuld eksportservice for korn og støtteberettigede olieprodukter fra Ukraine.

 4. OBA MESRUBAT SAN. TIC. A.S.

  Tyrkiet

 5. OBA MEŞRUBAT SAN.TIC.A.Ş.

  Tyrkiet

 6. TRIVARGA AG

  Schweiz

 7. VENKA VOJO D.O.O.

  Slovenien

 8. USTRONIANKA SP. Z O.O.

  Polen

 9. MEHO GETRÄNKEHANDEL NEZIROSKI KG

  Østrig

 10. ATCASIATELEPHONECENTRE

  Holland

 1. MGOLD GT LTD

  Det Forenede Kongerige

 2. RED PARALELA BCN SL

  Spanien

 3. PARK DRINKS

  Tyrkiet

 4. UNICOFT IC DIS TICARET INSAAT LLC

  Tyrkiet

 5. BUBBLE BESPOKE

  Italien

 6. ENERGYDRINKS4U

  Østrig

 7. GLOBAL TRADE WHOLESALE LIMITED

  Det Forenede Kongerige

 8. COFFEA CLUB

  Italien

 9. SOFT DRINKS NEDERLAND BV

  Holland

 10. INTER-DRINKS

  Belgien