• europages
 • >
 • VIRKSOMHEDER - LEVERANDØRER - UDBYDERE
 • >
 • dyppemaling - maskiner og installationer

Resultater for

Dyppemaling - maskiner og installationer - Import eksport

 1. EUROPA

  Frankrig

  Virksomheden EUROPA, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Dyppemaling - maskiner og installationer branchen. Den er baseret i Bievres, Frankrig.

 2. PREMIER PAINTING

  Forenede Stater

  Virksomheden PREMIER PAINTING, er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Dyppemaling - maskiner og installationer branchen. Den opererer også inden for bygningsmalere brancherne. Den er baseret i Baton Rouge, Forenede Stater.

 3. ZHUHAI TRUEHEARTED MANUAL CRAFT CO.,LTD

  Kina

  Virksomheden ZHUHAI TRUEHEARTED MANUAL CRAFT CO.,LTD, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Dyppemaling - maskiner og installationer branchen. Den opererer også inden for maling på lærred brancherne. Den er baseret i Zhuhai, Kina.

 4. NOVA ENDÜSTRI TÜM HAKLARI SAKLIDIR.

  Tyrkiet

  Virksomheden NOVA ENDÜSTRI TÜM HAKLARI SAKLIDIR., er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Ovne til varmehærdning af maling branchen. Den opererer også inden for Dyppemaling - maskiner og installationer, Dyppemaling - maskiner og installationer, og kabiner til industriel maling brancherne. Den er baseret i Akhisar / Manisa, Tyrkiet.

 5. BECKER INDUSTRIE

  Frankrig

  Virksomheden BECKER INDUSTRIE, der opererer inden for Korrosionsbeskyttende produkter branchen. Den opererer også inden for Lakeringsudstyr, Dyppemaling - maskiner og installationer, Malinger, oliebaserede, Lakeringsudstyr, Dyppemaling - maskiner og installationer, og Malinger, oliebaserede brancherne. Den er baseret i Savigneux, Frankrig.

Office Building Outline icon
En side til din virksomhed
Kan du se dette? Også dine potentielle kunder Tilmeld dig nu for at blive synlig på europages.
 1. WICKED COATINGS

  Det Forenede Kongerige

  Virksomheden WICKED COATINGS, er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Dyppemaling - maskiner og installationer branchen. Den er baseret i Dorset, Det Forenede Kongerige.

 2. RW PAINTING INC.

  Forenede Stater

  Virksomheden RW PAINTING INC., er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Dyppemaling - maskiner og installationer branchen. Den opererer også inden for akryl, og bygningsmalere brancherne. Den er baseret i Spokane, Forenede Stater.

 3. KUPRO 94 EOOD

  Bulgarien

  Virksomheden KUPRO 94 EOOD, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Maling - maskiner og udstyr branchen. Den opererer også inden for Rengørings- og vedligeholdelsesprodukter, husholdnings-, Dyppemaling - maskiner og installationer, Rengørings- og vedligeholdelsesprodukter, husholdnings-, og Dyppemaling - maskiner og installationer brancherne. Den er baseret i Gorna Oryahovitsa, Bulgarien.

 4. TECHCONVINA FACTORYCARE

  Vietnam

  Virksomheden TECHCONVINA FACTORYCARE, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Dyppemaling - maskiner og installationer branchen. Den er baseret i Ha Noi, Vietnam.

 5. LIEBREGTS RESULTAATGERICHT VASTGOEDONDERHOUD B.V.

  Holland

  Virksomheden LIEBREGTS RESULTAATGERICHT VASTGOEDONDERHOUD B.V., er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Maling - maskiner og udstyr branchen. Den opererer også inden for Dyppemaling - maskiner og installationer, og Dyppemaling - maskiner og installationer brancherne. Den er baseret i Eindhoven, Holland.

 1. FRITZ ARNDT FRIKMAR KG

  Tyskland

  Virksomheden FRITZ ARNDT FRIKMAR KG, er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Maling - maskiner og udstyr branchen. Den opererer også inden for Dyppemaling - maskiner og installationer, og Dyppemaling - maskiner og installationer brancherne. Den er baseret i Laatzen, Tyskland.

 2. MERRIS DEVELOPMENT ENGINEERS LIMITED

  Det Forenede Kongerige

  Virksomheden MERRIS DEVELOPMENT ENGINEERS LIMITED, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Maling - maskiner og udstyr branchen. Den opererer også inden for Dyppemaling - maskiner og installationer, og Dyppemaling - maskiner og installationer brancherne. Den er baseret i Dungannon, Det Forenede Kongerige.

 1. INTERIOR FINDER GUIDE

  Det Forenede Kongerige

  Virksomheden INTERIOR FINDER GUIDE, er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Dyppemaling - maskiner og installationer branchen. Den er baseret i London, Det Forenede Kongerige.

 2. AMERICAN DRYWALL

  Forenede Stater

  Virksomheden AMERICAN DRYWALL, er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Dyppemaling - maskiner og installationer branchen. Den er baseret i Santa Rosa, Forenede Stater.

 3. CLIFTON & SONS PAINTING

  Forenede Stater

  Virksomheden CLIFTON & SONS PAINTING, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Dyppemaling - maskiner og installationer branchen. Den er baseret i Spokane Valley, Forenede Stater.

 4. XIOM ITALIA S.R.L.

  Italien

 5. HAVO MASCHINENBAU GMBH

  Tyskland

 6. EMSIL TECHTRANS SRL

  Rumænien

  Verified by europages badge

  Emsil blev grundlagt i Rumænien i 1995 og designede, producerede og solgte i starten CNC-maskinværktøj. Det første CNC-maskinværktøj blev installeret i Finland i 1997. Emsils strategi var at diversificere og udvide sine kapaciteter inden for produktionen af en bred vifte af produkter inden for en bred vifte af industrier. Emsil er en åben virksomhed og påtager sig tekniske udfordringer, uanset om det er inden for maskinværktøj eller svejsning og ståfremstilling, og er i gang med at blive en stærk leverandør og partner for sine kunder over tid. Af disse årsager ekspanderede Emsil i 2007. Gemils fokus var på svejsning af store stålprodukter for at dække efterspørgslen efter sådanne tjenester. Desuden begyndte Emsil med at skifte produktionen af hovedkomponenter til maskinværktøj fra støbt stål til kulstofstålsvejsede strukturer. Siltech, den tredje virksomhed, blev dannet i 2007 til at rådgive og blev i sidste ende omdannet til en virksomhed inden for stålfremstilling i 2012. I dag er Siltech etableret i Aiud, den tredje lokalitet. I 2011 købte Emsil en fransk teknikvirksomheds rumænske datterselskab og gik ind i luftfartsindustrien. Hovedprodukterne, vi fremstiller, er enheder og stålkonstruktioner til montage af flykomponenter. I dag er vi aktive i 3 rumænske byer, fremstiller højteknologisk CNC-maskinværktøj og stålprodukter i kulstofstål og rustfrit stål. Vi arbejder inden for følgende industrier: søfart, energi, olie&gas, luft- og verdensrum, transport og vakuum.

 7. QUELLTECH GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  QuellTech er en familieledet virksomhed. Vi udvikler og producerer lasersensorer til berøringsfri udmåling af objekter i 2D/3D. Vi positionerer os som specialist i denne måleproces med en omfattende løsningsportefølje, både i serieproduktion og i kundespecifikke modificeringer. Vores kunder værdsætter QuellTech lasersensorernes funktionalitet og kvalitet, der sørger for processikre og stabile implementeringer. Vi tilbyder kundespecifikke tilpasninger ved mekaniske egenskaber og i firmwaren. Vores løsninger benyttes inden for følgende industriområder: Automotive, maskinproduktion, svejseteknik, robotteknik og forbrugerelektronik. Vi arbejder med systempartnere i: Tyskland, Spanien, Tyrkiet, USA, Sydkorea og Kina, som integrerer QuellTech lasersensorerne i deres maskin- og industriløsninger.

 8. ERDWICH ZERKLEINERUNGS-SYSTEME GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Knusemaskiner, knusere og individuelle genbrugsanlæg - det er ERDWICH's verden. Vi er en højt specialiseret engineering- og produktionsvirksomhed inden for genbrugs- og knuserteknologi. Vores kernekompetencer er knusemaskiner, komplette anlæg og omfattende serviceydelser. Uanset om det gælder industri- eller renovationsvirksomheder - når det drejer sig om findeling og genbrug, er ERDWICH din kontaktpartner. Vores enakslede, toakslede eller treakslede knusemaskiner og totalløsninger sørger for en effektiv materialeudnyttelse - som enkeltstående knusemaskiner eller integreret i komplette knuser- og genbrugsanlæg. Også på området genbrug af LCD-skærme sætter ERDWICH nye standarder og understøtter dig med to forskellige processer til helbredsskånende forarbejdning af LCD-skærme op til 55". ERDWICH knusere overbeviser med driftssikkerhed og lang levetid.

 1. ZWP ZAHNRADWERK PRITZWALK GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Med mere end 50 års erfaring tæller tandhjulsfabrikken Pritzwalk til de største, uafhængige producenter af tandhjul og fortandede aksler i Tyskland – en pålidelig partner, når det handler om individuelle løsninger og fortandingsartikler. Som underleverandør leverer vi allerede til renommerede kunder i forskellige brancher og eksporterer vores artikler til hele verden. Virksomheden investerer kontinuerligt i nye produktionsteknologier for at væres til fremtidige udfordringer. Vi realiserer standardiserede, men også højkompleks og ekstremt krævende tandhjul. Derfor er tandhjulsfabrikken Pritzwalk med sine mere end 200 medarbejdere førende inden for produktionen af højpræcise tandhjul "Made in Germany". Fra råmaterialet til det færdige produkt er alle produktionsprocesser samlet under ét tag på et produktionsareal på 28.000 m². Vi producerer efter kundernes tegninger. Vi har to 2 egne hærderier med efterfølgende afskrækkelse i polymerbad eller i olie. På grund af vores store udendørs areal kan vi opbevare råmateriale. Vores indkøbsafdeling kan overtage anskaffelsen af råmaterialer for dig. Selvfølgelig kan kunder også vælge at stille materiale til disposition og selv levere deres materiale. Opbevaring og forsyning med forråd af færdigvarer i vores lagerhal er også mulig. Således kan vi tilbyde dig vores samarbejde som udvidet arbejdsplads og glæder os til den første samtale med dig.

 2. FORKLIFT ENERGIE

  Frankrig

  Verified by europages badge

  FORKLIFT ENERGIE har siden 2016 været specialist i energiforsyning i køretøjer og eksternt til industrien. Virksomheden ligger i Bretagne i Morbihan (56) og opererer over hele landet. FORKLIFT ENERGIE adskiller sig fra sine konkurrenter ved kvaliteten af sit arbejde, sine resultater, sin dynamisme, sin service og personalets høje disciplin. Den erfaring og ekspertise, vi har opbygget gennem årene, har gjort os til en ideel samarbejdspartner. FORKLIFT ENERGIE er specialiseret inden for godshåndtering til: - Import, - Evaluering og distribution - Salg og udlejning - Montage og regenerering - Ibrugtagning og reparation. Virksomheden har som mål at hjælpe logistikindustrien, bilindustrien, luftfart og skibsindustri med at designe, ombygge eller modernisere deres udstyr og gå fra blydrevne batterier til lithium-teknologien. Virksomheden tilbyder logistik-branchen, industrier og skibsfart sin knowhow på området for jævnstrøm og sine anvendelser inden for mobilitet. Kontakt os gerne for yderligere oplysninger!

 3. ERATEC

  Frankrig

  Verified by europages badge

  Eratec er specialiseret i udvikling, fabrikation og salg af gasblus med metalfibre. Vores blus kan anvendes på forskellige områder såsom til varmebehandling, behandling af metal, maling, fødevareindustri og meget mere. Vores blus er udstyret med et hoved af varmebestandigt rusfrit stål med en stråleflade af vævede metalfibre Bekinit® samt et system med forblandet luft/gas og elektronisk betjening og kan producere almindelig blå flammer eller infrarød gas til IR-behandling. Hos Eratec har vi et tæt samarbejde med vores kunder for at forstå disses specifikke behov og tilbyde den bedste tekniske løsning til deres industrielle anvendelse. Vores team tilbyder komplet assistance fra behovsanalyse til gennemførelse af den udvalgte løsning, hvilket gør os i stand til effektivt at imødekomme den enkelte kundes krav. Vi er stolte af at kunne tilbyde skræddersyede løsninger inden for varmebehandlinger, behandling af metal, maling og fødevareindustri. Vi kan desuden producere blus efter mål for at tilfredsstille kundernes specifikke behov. Tøv ikke med at kontakte os for flere oplysninger om vores produkter og services.

 4. SBM-IRFI S.R.L.

  Italien

  Verified by europages badge

  SBM-IRFI udfører i Italien og udlandet design, indkøb, installation og nedtagning af anlæg inden for følgende områder: jern- og stålindustrien, petrokemi/olie og gas, spildevandsrensning, kemiske anlæg, klaringstanke, fortykningsmidler, anaerobe rådnetanke, varmevekslere, gasmålere, broer til primære tanke, klaringstanke, beluftere, Archimedes' skrue, produktion og distribution af energi, gas- og olieledninger, anlæg til røg- og støvfjernelse, pneumatisk transport af støv, genanvendelsesanlæg for fast byaffald og/eller industriaffald, forbrændingsanlæg, turbinerør. SBM-IRFI fremstiller alle typer trykbeholdere i henhold til normerne ASME VIII div. I og II, PED og GOST. Virksomheden tilbyder flere serviceydelser: mekanisk bearbejdning, svejsning certificeret iht. standarden UNI EN ISO 3834-2: 2006, kalandrering, lakering, sandblæsning og enhver slags middel og tungt tømmerarbejde og specialtømmerarbejde.

 5. INDUCTOHEAT EUROPE GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Velkommen til 6 årtiers induktionskompetence! Inductoheat Europe - din kontaktperson vedrørende alle spørgsmål inden for induktiv opvarmning og varmebehandling! Som en del af den globale Inductotherm-gruppe er vi Europas førende inden for induktiv opvarmning. Vi udvikler, producerer og sælger induktionsopvarmningsanlæg til mange forskellige anvendelser fra vores hovedsæde i Reichenbach. Vi fremstiller både standard- og specialhærdningsanlæg samt omformere i stor båndbredde. Desuden driver Inductoheat Europe to hærderier i Reichenbach og Darmstadt, hvor vores kunder får hærdet deres produkter i små og store serier. Vores induktorfremstillingsvirksomhed fremstiller disse anvendelsesspecifikke sliddele i originalkvalitet - og efter ønske også med "ekspresfart"!

 6. SBM-IRFI S.R.L.

  Italien

  Verified by europages badge

  SBM-IRFI udfører i Italien og udlandet design, indkøb, installation og nedtagning af anlæg inden for følgende områder: jern- og stålindustrien, petrokemi/olie og gas, spildevandsrensning, kemiske anlæg, klaringstanke, fortykningsmidler, anaerobe rådnetanke, varmevekslere, gasmålere, broer til primære tanke, klaringstanke, beluftere, Archimedes' skrue, produktion og distribution af energi, gas- og olieledninger, anlæg til røg- og støvfjernelse, pneumatisk transport af støv, genanvendelsesanlæg for fast byaffald og/eller industriaffald, forbrændingsanlæg, turbinerør. SBM-IRFI fremstiller alle typer trykbeholdere i henhold til normerne ASME VIII div. I og II, PED og GOST. Virksomheden tilbyder flere serviceydelser: mekanisk bearbejdning, svejsning certificeret iht. standarden UNI EN ISO 3834-2: 2006, kalandrering, lakering, sandblæsning og enhver slags middel og tungt tømmerarbejde og specialtømmerarbejde.

 7. INTECKER SP. Z O. O.

  Polen

  Verified by europages badge

  Intecker er et hold af kvalificerede elektrikere, mekanikere og ingeniører som blev grundlagt som et resultat af et samarbejde mellem to virksomheder, som har 10 års erfaring inden for maskinbygning. Vi støtter vores klienter med implementering og udvikling af deres løsninger, og leverer med succes kvalitetsprojekter inden for intralogistik, automobil og industrien. Vi leverer ikke kun en fleksibel arbejdskraft til en rimelig pris, men vi er også en pålidelig partner for fremtidige projekter. Ved at arbejde sammen med os kan du være sikker på, at du udelukkende arbejder med specialister. Vi er opmærksomme på hver enkelt ordre, og udfører dem i henhold til relevante standarder og normer. Vores virksomhed dækker hele Europa. Vi ankommer til projekterne forberedt med alle de nødvendige værktøjer. Foruden monteringsteamet leverer vi også overvågning og en ingeniørbaggrund, så vi kan støtte kunderne under hele projektet. Vi tager os af projektets logistik og personale. Fortæl os mere om dine kommende projekter, så vi kan opsætte et møde på den ønskede lokation.

 8. ZENO-ZERKLEINERUNGSMASCHINENBAU NORKEN GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Virksomheden ZENO-ZERKLEINERUNGSMASCHINENBAU NORKEN GMBH, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Vandrensning og genbrug - maskiner og installationer branchen. Den opererer også inden for flishugger, maskiner til brændehugning, genbrug affald, transportbånd, skruesnekker, transportkæder, Vibrerende gliderende, og tørreanlæg med hvirvelleje til slam og gylle brancherne. Den er baseret i Norken, Tyskland.

 9. MYSCRAPMACHINE

  Luxembourg

  Verified by europages badge

  Virksomheden MYSCRAPMACHINE, er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Metaller - genanvendelse og genbrug branchen. Den opererer også inden for Genbrug - maskiner og installationer, Nedrivning - maskiner og udstyr, Maskiner og udstyr, brugt og istandsat, Knuse- og formalingsmaskiner, Truckmonterede kraner, Genbrug - maskiner og installationer, indsamling, genindvinding, bortskaffelse af affald, bygningsarbejde, og Nedrivning - maskiner og udstyr brancherne. Den er baseret i Luxembourg, Luxembourg.

 10. NCA FRANCE

  Frankrig

  Verified by europages badge

  Virksomheden NCA FRANCE, er en Distributør, der opererer inden for Træspåner og savsmuld branchen. Den opererer også inden for Vandrensning og genbrug - maskiner og installationer, Genbrug - maskiner og installationer, Maskiner til træ, Vandrensning og genbrug - maskiner og installationer, industrielle knusemaskiner til genbrug af affald, og Genbrug - maskiner og installationer brancherne. Den er baseret i Reims, Frankrig.

Anmodning om tilbud

Opret en anmodning og få flere tilbud fra verificerede leverandører.

 • Kun relevante leverandører
 • I overensstemmelse med databeskyttelse
 • 100% gratis
Filtre

Resultater for

Dyppemaling - maskiner og installationer - Import eksport

Antal resultater

686 Virksomheder