• europages
  • >
  • VIRKSOMHEDER - LEVERANDØRER - UDBYDERE
  • >
  • menuer til restauranter

Resultater for

Detailsalg - Menuer til restauranter

Detailsalg
  1. UNDER LINDETRÆET

    Danmark

    Chefkok Brian Madsen, som i dag regerer i køkkenet hos gourmet restaurant Under Lindetræet - nabo til H.C. Andersens hus i Odense, har en baggrund fra blandt andet Zürichs bedste fiskerestaurant, Le Poisson, den 3-stjernede l’Auberge de l’Ill i Alsace og hjemlige gourmettempler som Fakkelgården, Sortebro Kro og Falsled Kro - det borger i sig selv for kvaliteten og madoplevelsen. Mad ud af huset i Odense er en oplevelse i sig selv og koster ikke en mindre formue, hvilket du vil kunne se og læse her på vores hjemmeside. Prøv for eksempel månedens menu med 3 eller 5 retter, du vil med garanti ikke blive skuffet. Se også de mange billeder fra vores idylliske restaurant og bygning, der er mere end 200 år gammel, nænsomt restaureret så den i dag fremstår som oprindeligt men med hypermoderne faciliteter - og med en beliggenhed side med H.C. Andersens hus.

  2. RISTORANTE PONTE DI BRIOLO

    Italien

    Virksomheden RISTORANTE PONTE DI BRIOLO, er en Detailsalg, der opererer inden for Hoteller og restauranter branchen. Den opererer også inden for menuer på bestilling, arbejdsmåltid, og festmåltider brancherne. Den er baseret i Bergamo, Italien.