• europages
 • >
 • VIRKSOMHEDER - LEVERANDØRER - UDBYDERE
 • >
 • dejblandere til brød- og konditorvarefremstilling

Resultater for

Dejblandere til brød- og konditorvarefremstilling - Import eksport

 1. OKSUZOGULLARI HORECA VE EV GERECLERI A.S

  Tyrkiet

  Verified by europages badge

  Velkommen til Öksüzoğulları HoReCa, din pålidelige distributør af tyrkiske køkkenudstyrsløsninger siden 1968. Med speciale i distribution af porcelæn, glas, krystalglas, stål, træ og relaterede produkter til hoteller, caféer og restauranter, er vi forpligtet til kvalitet, pålidelighed og en hurtig service. Som en banebrydende virksomhed i branchen, sikrer vi, at de mærker vi repræsenterer opnår en betydelig markedsandel. Ved at samarbejde med velkendte mærker som JUMBO, PAŞABAHÇE, BONNA, KAPP, PORLAND og andre, leverer vi et omfattende udvalg som er tilpasset til dine behov. Vores dedikerede team, som er kendt for deres pålidelighed og dynamik, kombineret med et omfattende netværk, sikrer os vores position inden for distribution på både import- og eksportmarkederne. Se vores omfattende udvalg af køkken-, café- og barudstyr, samt bagværksudstyr, som alt er fremstillet i henhold til de højeste tyrkiske standarder. Med omkring 100 anerkendte virksomheder i vores netværk, indkøber vi forskellige produkter for at forbedre vores tilbud, samtidig med vi optimerer indtjeningen og minimerer omkostningerne. Vores kunder inkluderer detailhandlende inden for glasprodukter, lokale markeder, virksomheder som specialiserer sig i glasdekorationer, hoteller, restauranter og caféer. Med mere end 56 års erfaring fortsætter vi med at dominere distributionsmarkedet i 2024. Understøttet af ungdommelige og proaktive medarbejdere, når vi ud til vores kunder via detailbutikker, onlineplatforme og engroskanaler. Start et partnerskab med Öksüzoğulları HoReCa i dag, for excellence inden for tyrkiske løsninger til hotel- og restaurationsbranchen.

 2. DAMS MACHINE

  Tyrkiet

  Verified by europages badge

  Virksomheden DAMS MACHINE, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Bageri og konfektureindustri - maskiner og udstyr branchen. Den opererer også inden for Bageri - maskiner og udstyr, Dejblandere til brød- og konditorvarefremstilling, Blandere og kværne til fødvareindustrien, Fødevarer - maskiner og udstyr, Konditorvarefremstilling - maskiner og udstyr, Bageri - maskiner og udstyr, Dejblandere til brød- og konditorvarefremstilling, Industrimaskiner til bagerier, og Transportbånd til bagesektoren brancherne. Den er baseret i Izmir, Tyrkiet.

 3. PKO-SURA COMPANY

  Rusland

  PKO SURA LLC producerer industrielt konfektureudstyr til produktion af bolsjer, slik og konditorvarer til konfekture- og bageindustrien under mærkenavnet “Sura”. Producenten producerer maskiner og industrielt udstyr til konfektureindustrien: Hældemaskiner til fremstilling af fyldte chokolader og frugtgeléer, formningsområder til produktion af mysli, karamel, hematogen, småkager, kiks, køletransportbånd, spiralfrysere, æltemaskiner, glaseringsudstyr til fremstilling af konfektureglasur og chokolade osv. På anmodning fra kunden kan producenten også opstille en produktionslinje, der er klar til brug, til at overtrække og dekorere konditorvarer, fremstille fyldte chokolader, fremstille småkager og andet konfekt. PKO har produceret maskineri og udstyr til fødevareindustrien siden 2010. Produktionen af “Sura” konfektureudstyr er baseret på skræddersyede designs. De små maskiner er pladsbesparende og kan betjenes intuitivt.

 4. FIS MODULAR SYSTEMS LTD.

  Rusland

  FIS Modular Systems er kendt for deres innovative løsninger inden for universale modulærudstyr, til produktion af et helt nyt udvalg af konfekt, hytteost og desserter, samt en ny klasse af "gastronomiske kager" fremstillet på kød, fisk, fjerkræ, salater og andre originale og uventede ingredienser. Vores udstyr er billigere end andre pga. brugen af et enkelt styresystem, og udskiftelige moduler der kan kombineres og dermed skabe nye konfigurationer. Du kan endvidere på ethvert tidspunkt købe ekstra moduler, og dermed fremstille helt nye produkter. Vores udstyr monteres i Moskva, og består af tyske enheder og komponenter. Produkterne leveres af Neofood og ZDS Confectionery Academy fra Solingen, Tyskland. Med vores konfektudstyr har du ikke længere et begrænset udbud af produkter. Du behøver ikke længere at købe nyt udstyr for at udvide dit produktsortiment. Det hele afhænger af din fantasi.

 5. FABRICACIÓN DE ENVASADORAS PANIMEC

  Spanien

  Vi er specialiseret i halvautomatiske pakkemaskiner, lodrette pakkemaskiner, økonomiske, pakkemaskiner til pulver, etc. Vores priser er meget overkommelige, vi fokuserer på produkternes kvalitet, og anvender materialer og komponenter fra førende mærker. Vi producerer: Pakkemaskiner i Basica model , model ECO SEAL svejsemaskine model SEAL, maskiner til bagerier, maskiner fremstillet på bestilling.

Office Building Outline icon
En side til din virksomhed
Kan du se dette? Også dine potentielle kunder Tilmeld dig nu for at blive synlig på europages.
 1. BTS HAMUR YOGURMA MAKINE IMALATI

  Tyrkiet

  Virksomheden BTS HAMUR YOGURMA MAKINE IMALATI, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Dejblandere til brød- og konditorvarefremstilling branchen. Den er baseret i Bursa, Tyrkiet.

 2. GARBY ANKA S.A

  Grækenland

  Virksomheden GARBY ANKA S.A, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Slagteri - maskiner og udstyr branchen. Den opererer også inden for Dejblandere til brød- og konditorvarefremstilling, Skrællemaskiner og rivejern, Blandere og kværne til fødvareindustrien, Hakkemaskiner til institutionscatering, Dejblandere til brød- og konditorvarefremstilling, Skrællemaskiner og rivejern, Blandere og kværne til fødvareindustrien, og Hakkemaskiner til institutionscatering brancherne. Den er baseret i Ag.i. Rentis, Grækenland.

 3. DISTRIBUTION INSTALLATION DE MATERIEL AGRO ALIMENTAIRE

  Frankrig

  Virksomheden DISTRIBUTION INSTALLATION DE MATERIEL AGRO ALIMENTAIRE, er en Distributør, der opererer inden for Bageri og konfektureindustri - maskiner og udstyr branchen. Den opererer også inden for Dejblandere til brød- og konditorvarefremstilling, Dejblandere til brød- og konditorvarefremstilling, roterende Siemens-martinovne, hæveskabe og hæverum til bagerier, kikse og kagefabrikker, og anlæg til dybfrysning brancherne. Den er baseret i Blanquefort, Frankrig.

 4. KYRIAKOPOULOS SERVICES

  Grækenland

  Virksomheden KYRIAKOPOULOS SERVICES, er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Dejblandere til brød- og konditorvarefremstilling branchen. Den er baseret i Artemis, Grækenland.

 5. BIANCHI RAPIDA ITALIA S.R.L.

  Italien

  Virksomheden BIANCHI RAPIDA ITALIA S.R.L., er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Bageri og konfektureindustri - maskiner og udstyr branchen. Den opererer også inden for Dejblandere til brød- og konditorvarefremstilling, og Dejblandere til brød- og konditorvarefremstilling brancherne. Den er baseret i Chieve, Italien.

 1. FA.M.A.G. SRL

  Italien

  Virksomheden FA.M.A.G. SRL, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Dejblandere til brød- og konditorvarefremstilling branchen. Den opererer også inden for Landbrug - maskiner og udstyr, æltemaskiner, blandeanlæg, Landbrug - maskiner og udstyr, og maskiner til brændehugning brancherne. Den er baseret i Monforte San Giorgio, Italien.

 2. ELIANI IMPASTATRICI

  Italien

  Virksomheden ELIANI IMPASTATRICI, er en Engrossalg, der opererer inden for Dejblandere til brød- og konditorvarefremstilling branchen. Den er baseret i Genova, Italien.

 1. MATINA PRODIMPEX S.R.L.

  Rumænien

  Virksomheden MATINA PRODIMPEX S.R.L., der opererer inden for Brød, kager og bagværk branchen. Den opererer også inden for Kager og bagværk, fabriksbagt, Bageri og konfektureindustri - maskiner og udstyr, Dejblandere til brød- og konditorvarefremstilling, Wienerbrød og boller, Kager og bagværk, fabriksbagt, Bageri og konfektureindustri - maskiner og udstyr, Dejblandere til brød- og konditorvarefremstilling, og Wienerbrød og boller brancherne. Den er baseret i Bucharest, Rumænien.

 2. HELCO

  Rumænien

  Virksomheden HELCO, der opererer inden for Bageri og konfektureindustri - maskiner og udstyr branchen. Den opererer også inden for Dejblandere til brød- og konditorvarefremstilling, Import-eksport - fødevarer og landbrug, Logistik ledelse rådgivning, rådgivning, Dejblandere til brød- og konditorvarefremstilling, og Import-eksport - fødevarer og landbrug brancherne. Den er baseret i Craiova, Rumænien.

 3. MEK GIDA

  Tyrkiet

  Virksomheden MEK GIDA, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Dejblandere til brød- og konditorvarefremstilling branchen. Den er baseret i Malatya, Tyrkiet.

 4. GUL MAKINA SANAYI

  Tyrkiet

  Virksomheden GUL MAKINA SANAYI, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Dejblandere til brød- og konditorvarefremstilling branchen. Den er baseret i Bursa, Tyrkiet.

 5. VMI

  Frankrig

  Virksomheden VMI, der opererer inden for Dejblandere til brød- og konditorvarefremstilling branchen. Den er baseret i Montaigu Cedex, Frankrig.

 6. DE SANTIS FORNI S.R.L.

  Italien

  Virksomheden DE SANTIS FORNI S.R.L., er en Distributør, der opererer inden for Bageovne branchen. Den opererer også inden for Bageri og konfektureindustri - maskiner og udstyr, Dejblandere til brød- og konditorvarefremstilling, pizzaovne, Bageri og konfektureindustri - maskiner og udstyr, og Dejblandere til brød- og konditorvarefremstilling brancherne. Den er baseret i Tivoli, Italien.

 7. PETER SPRENGER MASCHINENBAU GBR

  Tyskland

  Virksomheden PETER SPRENGER MASCHINENBAU GBR, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Bageri - maskiner og udstyr branchen. Den opererer også inden for Dejblandere til brød- og konditorvarefremstilling, Dejblandere til brød- og konditorvarefremstilling, anlæg og udstyr til tilberedning af brød, og æltemaskiner brancherne. Den er baseret i Peiting, Tyskland.

 8. PAVAILLER (SEBP)

  Frankrig

  Virksomheden PAVAILLER (SEBP), der opererer inden for Køleanlæg og -udstyr, handel og industri branchen. Den opererer også inden for Industribageri, Bageri og konfektureindustri - maskiner og udstyr, Dejblandere til brød- og konditorvarefremstilling, Industribageri, Bageri og konfektureindustri - maskiner og udstyr, og Dejblandere til brød- og konditorvarefremstilling brancherne. Den er baseret i Portes-Les-Valence, Frankrig.

 1. HERMANN HEUFT GMBH

  Tyskland

  Virksomheden HERMANN HEUFT GMBH, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Bageri og konfektureindustri - maskiner og udstyr branchen. Den opererer også inden for Dejblandere til brød- og konditorvarefremstilling, Fødevareindustrien - maskiner og udstyr, Dejblandere til brød- og konditorvarefremstilling, og Fødevareindustrien - maskiner og udstyr brancherne. Den er baseret i Bell, Tyskland.

 2. BAGMASZ

  Polen

  Virksomheden BAGMASZ, er en Distributør, der opererer inden for Dejblandere til brød- og konditorvarefremstilling branchen. Den opererer også inden for bagerimaskiner, og bagerimaskiner engros brancherne. Den er baseret i Zduńska Wola, Polen.

 3. COS.MEC S.R.L.

  Italien

  Virksomheden COS.MEC S.R.L., er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Maskinteknik - specialarbejde branchen. Den opererer også inden for Teknik - entreprenører, Dejblandere til brød- og konditorvarefremstilling, Teknik - entreprenører, og Dejblandere til brød- og konditorvarefremstilling brancherne. Den er baseret i Paderno Dugnano, Italien.

 4. S C CAMEXIP S.A.

  Rumænien

  Virksomheden S C CAMEXIP S.A., er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Tanke, metal- branchen. Den opererer også inden for Godshåndteringssystemer, kontinuerlige, Dejblandere til brød- og konditorvarefremstilling, Godshåndteringssystemer, kontinuerlige, og Dejblandere til brød- og konditorvarefremstilling brancherne. Den er baseret i Baicoi, Prahova County, Rumænien.

 5. UMBRA MACCHINE DI CECCHETTI GIANCARLO

  Italien

  Virksomheden UMBRA MACCHINE DI CECCHETTI GIANCARLO, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Kød, slagteri og delikatesseforretninger - maskiner og udstyr branchen. Den opererer også inden for Maskiner til forarbejdning af kød, Dejblandere til brød- og konditorvarefremstilling, Maskiner til forarbejdning af kød, og Dejblandere til brød- og konditorvarefremstilling brancherne. Den er baseret i Umbertide, Italien.

 6. MECATHERM

  Frankrig

  Virksomheden MECATHERM, der opererer inden for Dejblandere til brød- og konditorvarefremstilling branchen. Den opererer også inden for Bageovne, og Bageovne brancherne. Den er baseret i Barembach, Frankrig.

 7. CO.M.ER. S.R.L.

  Italien

  Virksomheden CO.M.ER. S.R.L., er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Dejblandere til brød- og konditorvarefremstilling branchen. Den opererer også inden for Blandere og kværne til fødvareindustrien, mikrometre, optiske, Blandere og kværne til fødvareindustrien, og mekanisk konstruktion brancherne. Den er baseret i Cernusco Sul Naviglio, Italien.

 8. MIX S.R.L.

  Italien

  Virksomheden MIX S.R.L., er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Filtreringsudstyr og materiel branchen. Den opererer også inden for Ventiler til sanitetsarmaturer, Dejblandere til brød- og konditorvarefremstilling, Ventiler til sanitetsarmaturer, og Dejblandere til brød- og konditorvarefremstilling brancherne. Den er baseret i Cavezzo, Italien.

 9. GRUPO MORRAL, S.L

  Spanien

  Virksomheden GRUPO MORRAL, S.L, er en Distributør, der opererer inden for Dejblandere til brød- og konditorvarefremstilling branchen. Den opererer også inden for bagerprodukter, og jagttaske brancherne. Den er baseret i BAEZA, Spanien.

 10. MANUEL SEBASTIAO & RAMOS, LDA.

  Portugal

  Virksomheden MANUEL SEBASTIAO & RAMOS, LDA., er en Engrossalg, der opererer inden for Bageri og konfektureindustri - maskiner og udstyr branchen. Den opererer også inden for Dejblandere til brød- og konditorvarefremstilling, og Dejblandere til brød- og konditorvarefremstilling brancherne. Den er baseret i Alfena, Portugal.

Anmodning om tilbud

Opret en anmodning og få flere tilbud fra verificerede leverandører.

 • Kun relevante leverandører
 • I overensstemmelse med databeskyttelse
 • 100% gratis