• europages
 • >
 • VIRKSOMHEDER - LEVERANDØRER - UDBYDERE
 • >
 • brød

Resultater for

Brød - Import eksport

 1. SCHAAF TECHNOLOGIE GMBH

  Tyskland

  Schaaf har altid været engageret i alle aspekter af fødevareekstrudering. Vores virksomhed har to kernekompetencer: For det første udvikler vi innovative anvendelser til ekstruderingsteknologien indenfor næringsmidler, og de relaterede, komplette produkter. For det andet fremstiller og producerer vi ekstruderede næringsmidler og de relevante maskiner som anvendes til ekstrudering af snacks, mysli, co-ekstruderede produkter, fladbrød, øjeblikkeligt mel osv. Vi leverer komplette, nøglefærdige systemløsninger til ekstruderede fødevarer, baseret på en direkte ekspansionsproces. Desuden kommer den seneste udvikling inden for den patenterede TURBO-ekstruderingsteknologi, som udelukkende fås gennem Schaaf. I forhold til tradition ... specialiseret i madlavningsekstrudering, identificeret verden over i forhold til kundernes mål, nyskabende, personlig forbundet med kunderne, medarbejderne og familien, fleksibel og alligevel ... ukompliceret og gennemsigtig!

 2. WOLF BUTTERBACK KG

  Tyskland

  Wolf ButterBack har i over 20 år fremstillet dybfrosset bagværk i premiumkvalitet. Kernekompetencen er croissanter, fyldt wienerbrød og smagfulde snacks med rent kvalitetssmør. Med over 500 medarbejdere fremstiller vi på et enkelt produktions- og administrationssted i Fürth, Tyskland, det fine bagværk på et højt håndværksmæssigt niveau. En stor personaleindsats med mange fagfolk fra bagerhåndværket i forbindelse med topmoderne produktionskvalitet og en høj, ensartet kvalitet. Virksomheden lægger stor vægt på kun at anvende det bedste råvarer. Der anvendes således udelukkende rent kvalitetssmør til den laminerede dej, og de søde og salte typer fyld fremstilles primært efter egne, gennemprøvede opskrifter. Dejen hviler op til 8 timer, så smagsstofferne udfolder sig, og bagværket holder sig friskt længe efter bagningen. Gennem mange år er virksomheden ifølge IFS certificeret på "higher level".

 3. EDELWEISS GROUPE

  Frankrig

 4. ZENKAR GIDA

  Tyrkiet

 5. DIE MARKENMACHER

  Østrig

Office Building Outline icon
En side til din virksomhed
Kan du se dette? Også dine potentielle kunder Tilmeld dig nu for at blive synlig på europages.
 1. OKIN FRANCE

  Frankrig

 2. FIRSTFOODS

  Frankrig

 3. G. & B. S.R.L.

  Italien

 4. GOURMETBACK GMBH

  Tyskland

 5. ARCTIS FROZEN BAKERY GOODS GMBH

  Tyskland

  ARCTIS er synonym med førsteklasses produktkvalitet. Dette opnås gennem vores samarbejde med SEHNE, som i årtier har stået for kvalitet inden for bagerhåndværket. Det ejerledede bageri fremstiller takket høje krav til kvalitet, stor virkelyst og en familiær ledelsesstil bagværk, der i årtier har tilfredsstillet smagsløgene hos kunderne. Dette er muligt gennem udvælgelsen af...... førsteklasses lokale og regionale ingredienser, som er nøje udvalgt af vores produkteksperter.... produktion på topmoderne bagerianlæg, som tillader effektiv produktion af en lang række produkter.... et ca.10.000m² stort produktionsområde og en effektiv placering af anlæggene.... Nyanskaffelser af anlæg, der er nemme at integrere og dermed sikrer et optimalt produktionsflow.

 1. ACHAIKI PITA

  Grækenland

  Achaiki Pita har siden 1981 hver dag bagt friske pitabrød til græsk souvlaki. Achaiki Pita ligger i Patra og er en unik industriel, men traditionel bagerifabrik, der bager græske pitabrød i Peloponnes. I 2016 blev Achaikis' pitabrødsaktiviteter overført til nye og moderne lokaler med avancerede produktionsprocesser og teknologisk udstyr, hvilket resulterede i en direkte øget pitabrødsproduktion samt større fokus på kundetilfredshed med hensyn til kvalitet, ingredienskombination og fleksibilitet i pitastørrelser og -former. Vi udvikler løbende vores handelsnetværk med nye samarbejder, der leverer græske pitabrød og traditionelt brød til mere end 700 virksomheder som supermarkeder, fastfood, souvlaki hotspots og restauranter i Grækenland og i udlandet. Vores produkter: SOUVLAKI PITABRØD, PITABRØD, hvededejspita, pita med zeamelsdej, pita med majsmelsdej, pita af fuldkornshvedemel, pita med "vulkandej", pitasandwich, cypriotisk pita fladbrød, tortilla, pizzabrødsbase. Vi leverer over hele verden

 2. PANIFICIO LE BONTA' TRECCHINESI SRL

  Italien

  Bageriet Le Bontà Trecchinesi har i over 20 år solgt sine produkter til en loyal kundekreds over tid og konstant voksende. I løbet af årene har bageriet Le Bontà Trecchinesi diversificeret sine produkter for at tilbyde ikke kun brød, men også brød af typen carasau fresa, tozzetti (sprøde med hasselnødder og anis), hvid og klassisk pizza, panettone og rasp.

 1. IL GERMOGLIO FOOD SPA

  Italien

  Il Germoglio er i dag uundgåelig på det italienske marked for brødbagning. Hver dag kommer et stort udvalg af forbagte frosne brød fremstillet af udvalgte kvalitetsingredienser ud af vores ovne. Vi sælger desuden andre bager- og fødevareprodukter og kan dermed leve op til kundernes krav. De finder hos Il Germoglio en troværdig samarbejdspartner.

 2. 3 Y INTERNATIONAL SARL

  Frankrig

 3. SAMI KAMMAZ OVENS

  Tyrkiet

 4. SERVEI DOLÇ

  Spanien

 5. GRUPO DA CUNHA

  Spanien

 6. LEBEMA GMBH

  Tyskland

 7. BREAD FACTORY PANPIEK

  Polen

 8. TOUFLET BOULANGER

  Frankrig

 1. PASTIFICIO ARTIGIANO MENINI S.R.L.

  Italien

 2. MILIA

  Frankrig

 3. OFFICEMENÜ FRESH FOOD AND DELIVERY GMBH

  Østrig

 4. GOLDYPAN - PRODUTOS ALIMENTARES LDA

  Portugal

 5. EL HORNICO

  Spanien

 6. SAN GIORGIO DI GUERRA R. & C S.N.C

  Italien

 7. PUR PAIN

  Belgien

 8. QUITANDA REAL - PÃO DE QUEIJO

  Portugal

 9. PAN DE GOURMET 2006 SL

  Spanien

 10. JOSEPH BRENNANS BAKERIES

  Irland

Filtre

Resultater for

Brød - Import eksport

Antal resultater

10.123 virksomheder