• europages
 • >
 • VIRKSOMHEDER - LEVERANDØRER - UDBYDERE
 • >
 • brød

Resultater for

Brød - Import eksport

 1. SCHAAF TECHNOLOGIE GMBH

  Tyskland

  Schaaf har altid været engageret i alle aspekter af fødevareekstrudering. Vores virksomhed har to kernekompetencer: For det første udvikler vi innovative anvendelser til ekstruderingsteknologien indenfor næringsmidler, og de relaterede, komplette produkter. For det andet fremstiller og producerer vi ekstruderede næringsmidler og de relevante maskiner som anvendes til ekstrudering af snacks, mysli, co-ekstruderede produkter, fladbrød, øjeblikkeligt mel osv. Vi leverer komplette, nøglefærdige systemløsninger til ekstruderede fødevarer, baseret på en direkte ekspansionsproces. Desuden kommer den seneste udvikling inden for den patenterede TURBO-ekstruderingsteknologi, som udelukkende fås gennem Schaaf. I forhold til tradition ... specialiseret i madlavningsekstrudering, identificeret verden over i forhold til kundernes mål, nyskabende, personlig forbundet med kunderne, medarbejderne og familien, fleksibel og alligevel ... ukompliceret og gennemsigtig!

 2. EDELWEISS GROUPE

  Frankrig

  Virksomheden EDELWEISS GROUPE, er en Engrossalg, der opererer inden for Solsikkefrø branchen. Den opererer også inden for Mad- og drikkevarer - bestanddele, Vodka, Drikkevarer - import-eksport, Vine, Brød, Grøntkonserves, Drikkevarer, Spiritus, og Kaffe, te brancherne. Den er baseret i Geispolsheim, Frankrig.

 3. ZENKAR GIDA

  Tyrkiet

  Virksomheden ZENKAR GIDA, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Brød og kager branchen. Den opererer også inden for Brød, diætbrød, og Brød brancherne. Den er baseret i Osmangazi / Bursa, Tyrkiet.

 4. FRIESSINGER MÜHLE GMBH

  Tyskland

  Virksomheden FRIESSINGER MÜHLE GMBH, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Brød branchen. Den opererer også inden for hvede sarrasin, speltbrød, semuljegryn af hård hvede, kartoffelbrød, pizzadej, Puddersukker, og fuldkornsbrød brancherne. Den er baseret i Bad Wimpfen, Tyskland.

 5. OKIN FRANCE

  Frankrig

  Virksomheden OKIN FRANCE, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Brød branchen. Den opererer også inden for dybfrosset brød, baguetter, fuldkornsbrød, og økologisk brød brancherne. Den er baseret i Bayonne, Frankrig.

Office Building Outline icon
En side til din virksomhed
Kan du se dette? Også dine potentielle kunder Tilmeld dig nu for at blive synlig på europages.
 1. WOLF BUTTERBACK KG

  Tyskland

  Virksomheden WOLF BUTTERBACK KG, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Brød, kager og bagværk branchen. Den opererer også inden for Wienerbrød og boller, Pasta, Brød, Doughnut, croissanter, Småkager, bagerprodukter, Wienerbrød og boller, og engros salg af bagerprodukter brancherne. Den er baseret i Fürth, Tyskland.

 2. FIRSTFOODS

  Frankrig

  Virksomheden FIRSTFOODS, er en Distributør, der opererer inden for Fødevarer - import-eksport branchen. Den opererer også inden for Indkøbscentraler, Drikkevarer, Brød, Alkoholfri læskedrikke, Indkøbscentraler, onlinesalg af fødevarer, distribution af fødevarer, eksport af fødevareprodukter, og import af fødevarer brancherne. Den er baseret i Reims, Frankrig.

 3. G. & B. S.R.L.

  Italien

  Virksomheden G. & B. S.R.L., er en Distributør, der opererer inden for Butikker branchen. Den opererer også inden for supermarked, distribution fødevaresektor, brød, og charcuteri brancherne. Den er baseret i Villaverla, Italien.

 4. ACHAIKI PITA

  Grækenland

  Achaiki Pita har siden 1981 hver dag bagt friske pitabrød til græsk souvlaki. Achaiki Pita ligger i Patra og er en unik industriel, men traditionel bagerifabrik, der bager græske pitabrød i Peloponnes. I 2016 blev Achaikis' pitabrødsaktiviteter overført til nye og moderne lokaler med avancerede produktionsprocesser og teknologisk udstyr, hvilket resulterede i en direkte øget pitabrødsproduktion samt større fokus på kundetilfredshed med hensyn til kvalitet, ingredienskombination og fleksibilitet i pitastørrelser og -former. Vi udvikler løbende vores handelsnetværk med nye samarbejder, der leverer græske pitabrød og traditionelt brød til mere end 700 virksomheder som supermarkeder, fastfood, souvlaki hotspots og restauranter i Grækenland og i udlandet. Vores produkter: SOUVLAKI PITABRØD, PITABRØD, hvededejspita, pita med zeamelsdej, pita med majsmelsdej, pita af fuldkornshvedemel, pita med "vulkandej", pitasandwich, cypriotisk pita fladbrød, tortilla, pizzabrødsbase. Vi leverer over hele verden

 5. ARCTIS FROZEN BAKERY GOODS GMBH

  Tyskland

  ARCTIS er synonym med førsteklasses produktkvalitet. Dette opnås gennem vores samarbejde med SEHNE, som i årtier har stået for kvalitet inden for bagerhåndværket. Det ejerledede bageri fremstiller takket høje krav til kvalitet, stor virkelyst og en familiær ledelsesstil bagværk, der i årtier har tilfredsstillet smagsløgene hos kunderne. Dette er muligt gennem udvælgelsen af...... førsteklasses lokale og regionale ingredienser, som er nøje udvalgt af vores produkteksperter.... produktion på topmoderne bagerianlæg, som tillader effektiv produktion af en lang række produkter.... et ca.10.000m² stort produktionsområde og en effektiv placering af anlæggene.... Nyanskaffelser af anlæg, der er nemme at integrere og dermed sikrer et optimalt produktionsflow.

 1. PANIFICIO LE BONTA' TRECCHINESI SRL

  Italien

  Bageriet Le Bontà Trecchinesi har i over 20 år solgt sine produkter til en loyal kundekreds over tid og konstant voksende. I løbet af årene har bageriet Le Bontà Trecchinesi diversificeret sine produkter for at tilbyde ikke kun brød, men også brød af typen carasau fresa, tozzetti (sprøde med hasselnødder og anis), hvid og klassisk pizza, panettone og rasp.

 2. IL GERMOGLIO FOOD SPA

  Italien

  Il Germoglio er i dag uundgåelig på det italienske marked for brødbagning. Hver dag kommer et stort udvalg af forbagte frosne brød fremstillet af udvalgte kvalitetsingredienser ud af vores ovne. Vi sælger desuden andre bager- og fødevareprodukter og kan dermed leve op til kundernes krav. De finder hos Il Germoglio en troværdig samarbejdspartner.

 1. SAPOR DI FAST FOOD GOURMET MR. PILO

  Italien

 2. 3 Y INTERNATIONAL SARL

  Frankrig

 3. DIE MARKENMACHER

  Østrig

 4. SERVEI DOLÇ

  Spanien

 5. SAMI KAMMAZ OVENS

  Tyrkiet

 6. GRUPO DA CUNHA

  Spanien

 7. LEBEMA GMBH

  Tyskland

 8. TOUFLET BOULANGER

  Frankrig

 1. PASTIFICIO ARTIGIANO MENINI S.R.L.

  Italien

 2. GOLDYPAN - PRODUTOS ALIMENTARES LDA

  Portugal

 3. MILIA

  Frankrig

 4. JOSEPH BRENNANS BAKERIES

  Irland

 5. QUITANDA REAL - PÃO DE QUEIJO

  Portugal

 6. PIADA WORLD

  Italien

 7. GOURMETBACK GMBH

  Tyskland

 8. REXUS INTERNATIONAL GMBH

  Tyskland

 9. BAKKERIJ RUBBENS

  Belgien

 10. PAN DE GOURMET 2006 SL

  Spanien

Anmodning om tilbud

Opret en anmodning og få flere tilbud fra verificerede leverandører.

 • Kun relevante leverandører
 • I overensstemmelse med databeskyttelse
 • 100% gratis
Filtre

Resultater for

Brød - Import eksport

Antal resultater

10.125 Virksomheder