• europages
 • >
 • VIRKSOMHEDER - LEVERANDØRER - UDBYDERE
 • >
 • brød

Resultater for

Brød - Import eksport

 1. SCHAAF TECHNOLOGIE GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Schaaf har altid været engageret i alle aspekter af fødevareekstrudering. Vores virksomhed har to kernekompetencer: For det første udvikler vi innovative anvendelser til ekstruderingsteknologien indenfor næringsmidler, og de relaterede, komplette produkter. For det andet fremstiller og producerer vi ekstruderede næringsmidler og de relevante maskiner som anvendes til ekstrudering af snacks, mysli, co-ekstruderede produkter, fladbrød, øjeblikkeligt mel osv. Vi leverer komplette, nøglefærdige systemløsninger til ekstruderede fødevarer, baseret på en direkte ekspansionsproces. Desuden kommer den seneste udvikling inden for den patenterede TURBO-ekstruderingsteknologi, som udelukkende fås gennem Schaaf. I forhold til tradition ... specialiseret i madlavningsekstrudering, identificeret verden over i forhold til kundernes mål, nyskabende, personlig forbundet med kunderne, medarbejderne og familien, fleksibel og alligevel ... ukompliceret og gennemsigtig!

 2. ZENKAR GIDA

  Tyrkiet

  Verified by europages badge

  Virksomheden ZENKAR GIDA, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Brød og kager branchen. Den opererer også inden for Brød, diætbrød, og Brød brancherne. Den er baseret i Osmangazi / Bursa, Tyrkiet.

 3. FRIESSINGER MÜHLE GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Virksomheden FRIESSINGER MÜHLE GMBH, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Brød branchen. Den opererer også inden for hvede sarrasin, speltbrød, semuljegryn af hård hvede, kartoffelbrød, pizzadej, rismel, Puddersukker, og fuldkornsbrød brancherne. Den er baseret i Bad Wimpfen, Tyskland.

 4. FIRSTFOODS

  Frankrig

  Verified by europages badge

  Virksomheden FIRSTFOODS, er en Distributør, der opererer inden for Fødevarer - import-eksport branchen. Den opererer også inden for Indkøbscentraler, Drikkevarer, Brød, Alkoholfri læskedrikke, Indkøbscentraler, onlinesalg af fødevarer, distribution af fødevarer, eksport af fødevareprodukter, og import af fødevarer brancherne. Den er baseret i Reims, Frankrig.

 5. WOLF BUTTERBACK KG

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Virksomheden WOLF BUTTERBACK KG, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Brød, kager og bagværk branchen. Den opererer også inden for Wienerbrød og boller, Pasta, Brød, Doughnut, croissanter, Småkager, bagerprodukter, Wienerbrød og boller, og engros salg af bagerprodukter brancherne. Den er baseret i Fürth, Tyskland.

Office Building Outline icon
En side til din virksomhed
Kan du se dette? Også dine potentielle kunder Tilmeld dig nu for at blive synlig på europages.
 1. ARCTIS FROZEN BAKERY GOODS GMBH

  Tyskland

  ARCTIS er synonym med førsteklasses produktkvalitet. Dette opnås gennem vores samarbejde med SEHNE, som i årtier har stået for kvalitet inden for bagerhåndværket. Det ejerledede bageri fremstiller takket høje krav til kvalitet, stor virkelyst og en familiær ledelsesstil bagværk, der i årtier har tilfredsstillet smagsløgene hos kunderne. Dette er muligt gennem udvælgelsen af...... førsteklasses lokale og regionale ingredienser, som er nøje udvalgt af vores produkteksperter.... produktion på topmoderne bagerianlæg, som tillader effektiv produktion af en lang række produkter.... et ca.10.000m² stort produktionsområde og en effektiv placering af anlæggene.... Nyanskaffelser af anlæg, der er nemme at integrere og dermed sikrer et optimalt produktionsflow.

 2. ACHAIKI PITA

  Grækenland

  Achaiki Pita har siden 1981 hver dag bagt friske pitabrød til græsk souvlaki. Achaiki Pita ligger i Patra og er en unik industriel, men traditionel bagerifabrik, der bager græske pitabrød i Peloponnes. I 2016 blev Achaikis' pitabrødsaktiviteter overført til nye og moderne lokaler med avancerede produktionsprocesser og teknologisk udstyr, hvilket resulterede i en direkte øget pitabrødsproduktion samt større fokus på kundetilfredshed med hensyn til kvalitet, ingredienskombination og fleksibilitet i pitastørrelser og -former. Vi udvikler løbende vores handelsnetværk med nye samarbejder, der leverer græske pitabrød og traditionelt brød til mere end 700 virksomheder som supermarkeder, fastfood, souvlaki hotspots og restauranter i Grækenland og i udlandet. Vores produkter: SOUVLAKI PITABRØD, PITABRØD, hvededejspita, pita med zeamelsdej, pita med majsmelsdej, pita af fuldkornshvedemel, pita med "vulkandej", pitasandwich, cypriotisk pita fladbrød, tortilla, pizzabrødsbase. Vi leverer over hele verden

 3. IL MICHELANGELO DELLA PIZZA

  Italien

  IL Michelangelo della Pizza ligger i Albano Laziale nei Castelli Romani (Rom) og er et bageri med en trækulsovn til bagning af typisk landbrød fra Genzano og Lariano. Romersk pizza, pizza uden krydderier og tomat, pizza fra Velletrana og produktion af typiske bagerprodukter fra Castelli Romani. Il Michelangelo della Pizza skiller sig ud ved kvaliteteten af sine autentiske produkter. Il Michelangelo della Pizza tilbereder hver dag pizzaer med eller uden tomat og med naturligt gær. Arrangør af forfriskninger.

 4. PANIFICIO LE BONTA' TRECCHINESI SRL

  Italien

  Bageriet Le Bontà Trecchinesi har i over 20 år solgt sine produkter til en loyal kundekreds over tid og konstant voksende. I løbet af årene har bageriet Le Bontà Trecchinesi diversificeret sine produkter for at tilbyde ikke kun brød, men også brød af typen carasau fresa, tozzetti (sprøde med hasselnødder og anis), hvid og klassisk pizza, panettone og rasp.

 5. GUENTHER BAKERIES BELGIUM

  Belgien

  Guenther Bakeries Belgium er specialiseret i fabrikation af boller til hamburgere. Virksomhedens største kunde er McDonalds, og leveringerne er til restauranter i hele Benelux. Tilbuddet er ekstremt varieret: Det omfatter foruden boller til klassiske hamburgere ligeledes alle mulige varianter af burgerboller som f.eks. til Big Mac, Bigger Big Mac, Mc Rib mm. Der er desuden mulighed for skrædersyede løsninger til hver kunde. Kvaliteten og fødevaresikkerheden er underlagt strenge krav.

 1. IL GERMOGLIO FOOD SPA

  Italien

  Il Germoglio er i dag uundgåelig på det italienske marked for brødbagning. Hver dag kommer et stort udvalg af forbagte frosne brød fremstillet af udvalgte kvalitetsingredienser ud af vores ovne. Vi sælger desuden andre bager- og fødevareprodukter og kan dermed leve op til kundernes krav. De finder hos Il Germoglio en troværdig samarbejdspartner.

 2. SAPOR DI FAST FOOD GOURMET MR. PILO

  Italien

  Virksomheden SAPOR DI FAST FOOD GOURMET MR. PILO, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Brød branchen. Den opererer også inden for piadines, pizzablandinger, franske galettes, og paninibarer brancherne. Den er baseret i Cagli, Italien.

 1. 3 Y INTERNATIONAL SARL

  Frankrig

  Virksomheden 3 Y INTERNATIONAL SARL, er en Distributør, der opererer inden for Brød branchen. Den opererer også inden for Bageovne, Bageovne, og valseværker til bagerier, kikse og kagefabrikker brancherne. Den er baseret i Rouen, Frankrig.

 2. DIE MARKENMACHER

  Østrig

  Virksomheden DIE MARKENMACHER, er en Distributør, der opererer inden for Brød branchen. Den er baseret i Perg, Østrig.

 3. SAMI KAMMAZ OVENS

  Tyrkiet

  Virksomheden SAMI KAMMAZ OVENS, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Konditori - maskiner og udstyr til industrien branchen. Den opererer også inden for Bageovne, Bageovne, og brød brancherne. Den er baseret i Kilis, Tyrkiet.

 4. SERVEI DOLÇ

  Spanien

  Virksomheden SERVEI DOLÇ, er en Distributør, der opererer inden for Brød branchen. Den opererer også inden for Mejeriprodukter, og Mejeriprodukter brancherne. Den er baseret i Les Cabanyes, Spanien.

 5. GRUPO DA CUNHA

  Spanien

  Virksomheden GRUPO DA CUNHA, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Brød branchen. Den er baseret i A Coruña, Spanien.

 6. OKIN FRANCE

  Frankrig

  Virksomheden OKIN FRANCE, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Brød branchen. Den opererer også inden for dybfrosset brød, baguetter, fuldkornsbrød, og økologisk brød brancherne. Den er baseret i Bayonne, Frankrig.

 7. LEBEMA GMBH

  Tyskland

  Virksomheden LEBEMA GMBH, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Brød branchen. Den opererer også inden for knive til skæremaskiner til brød brancherne. Den er baseret i Wolgast, Tyskland.

 8. TOUFLET BOULANGER

  Frankrig

  Virksomheden TOUFLET BOULANGER, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Brød branchen. Den er baseret i Saint-Denis, Frankrig.

 1. G. & B. S.R.L.

  Italien

  Virksomheden G. & B. S.R.L., er en Distributør, der opererer inden for Butikker branchen. Den opererer også inden for supermarked, distribution fødevaresektor, brød, og charcuteri brancherne. Den er baseret i Villaverla, Italien.

 2. PASTIFICIO ARTIGIANO MENINI S.R.L.

  Italien

  Virksomheden PASTIFICIO ARTIGIANO MENINI S.R.L., der opererer inden for Pasta branchen. Den opererer også inden for pastafabrik, frisk pasta, drikkevarer, og brød brancherne. Den er baseret i Valeggio Sul Mincio, Italien.

 3. EL HORNICO

  Spanien

  Virksomheden EL HORNICO, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Brød branchen. Den er baseret i Cartagena, Spanien.

 4. BAKKERIJ DOCKX (CEREAL CENTER)

  Belgien

  Virksomheden BAKKERIJ DOCKX (CEREAL CENTER), er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Kager og bagværk, fabriksbagt branchen. Den opererer også inden for Industribageri, Brød, kager og bagværk, Wienerbrød og boller, Brød, Industribageri, Brød, kager og bagværk, Wienerbrød og boller, og Brød brancherne. Den er baseret i Nijlen, Belgien.

 5. SAN GIORGIO DI GUERRA R. & C S.N.C

  Italien

  Virksomheden SAN GIORGIO DI GUERRA R. & C S.N.C, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Brød branchen. Den er baseret i Mattinata, Italien.

 6. GOLDYPAN - PRODUTOS ALIMENTARES LDA

  Portugal

  Virksomheden GOLDYPAN - PRODUTOS ALIMENTARES LDA, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Brød, kager og bagværk branchen. Den opererer også inden for bagerprodukter, pakket brød, dybfrosne bagerprodukter, og brød brancherne. Den er baseret i Ponte De Lima, Portugal.

 7. GOURMETBACK GMBH

  Tyskland

  Virksomheden GOURMETBACK GMBH, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Brød branchen. Den opererer også inden for Pasta, og Pasta brancherne. Den er baseret i Regensburg, Tyskland.

 8. OFFICEMENÜ FRESH FOOD AND DELIVERY GMBH

  Østrig

  Virksomheden OFFICEMENÜ FRESH FOOD AND DELIVERY GMBH, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Brød branchen. Den er baseret i Wiener Neudorf, Østrig.

 9. PATISSERIE DUMONT

  Belgien

  Virksomheden PATISSERIE DUMONT, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Brød, kager og bagværk branchen. Den opererer også inden for Kagepulver, Brød, frugttærter, Kagepulver, Brød, og friskbagte kager brancherne. Den er baseret i Namur, Belgien.

 10. PIADA WORLD

  Italien

  Virksomheden PIADA WORLD, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Brød branchen. Den opererer også inden for piadina med olie, og forkogt piadina brancherne. Den er baseret i Vasto, Italien.

Anmodning om tilbud

Opret en anmodning og få flere tilbud fra verificerede leverandører.

 • Kun relevante leverandører
 • I overensstemmelse med databeskyttelse
 • 100% gratis
Filtre

Resultater for

Brød - Import eksport

Antal resultater

10.148 Virksomheder